Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:19 am
SbioTech έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 6:38 am
Μια ήρεμη ερώτηση. Αυτο με τον Ντιαλο στο 4 το βλέπετε όντως; δηλαδή θεωρείτε οτι ο παικτης μπορεί να ανταπεξέλθει επιθετικά και αμυντικά στη θεση; εγώ ειλικρινά δεν το βλέπω πάρα για 5λεπτο small ball
Πάντως αυτό με τον
αυτοπροσδιορισμό ως ελβετικό σουγιά που ξεκίνησε το πουλέν μου ο Isiaha Mike έχει παρει διαστάσεις επιδημιας:
Alpha Diallo: "Joe Johnson was my idol, i try to be a swiss army knife" Aug2025
O Ντιαλο ανετα παιζει 4 και εχει ακριβως το ιδιο υψος που εχει ο Μπλοσονγκειμ. Εχει παιξει 4αρι ποκλακις στην καριερα του.
Ο Μαικ μου κανει μονο αν ερθει και ο Ροντεν. Και εγω τον προτιμω σιγουρα παραπανω απο τον Μπλοσονγκειμ λογω ηλικιας, σουτ, χειρισμου μπαλας. Αν ειναι να παρω μονο εναν φοργουορντ τοτε ο Ντιαλο ειναι μονοδρομος
Δεδομένου του Παπ βγαίνουν οι χρόνοι αν και είναι ρίσκο να φύγουν Σακ Πιτερς και να πάρεις μονο Ντιαλο ειδικά Δεδομένου οτι τα 5αρια δεν πατάνε καθόλου στο 4.
Εκτός αν μείνει παλι τιμής ένεκεν ο Σακ.
Αλήθεια δεν τον βλέπω πάντως τον Ντιαλο στο 4, αλλα δεν πειράζει, το λέτε εσείς, το λέει ο ίδιος, σας πιστεύω.
Να πάμε να φέρουμε και τον Κάρτερ, να κάνουμε reunion Λαυρίου 5 χρονια μετα . Γιατρέ μετα απο πνευμονική εμβόλιο, φοβόμαστε κατι; αν κι εμείς είμαστε Ταλιμπαν σε αυτα