Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 14, 2026 12:56 am

basilis_.kts έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:45 am
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:13 am

Αλίμονο , οτιδήποτε για να λερώσουμε την υστεροφημία Αρχηγού - Μπαρτζώκα - Αφών

Όπως κάθε χρόνο έφευγε ο Σπανούλης και που και που ο Πρίντεζης
εγω παντως θα πω κατι που ειναι αποψη μου
εχω καλη αποψη για τους προεδρους οσον αφορα τα οικονομικα,δινουν λεφτα για την ομαδα
το γεγονος ομως πως μπηκαν σε διαπραγματευση με τον παπανικολαου και φημες λενε πως η αρχικη προταση ηταν 400χιλ και μονοετες συμβολαιο δεν τους τιμα καθολου...εχοντας κουβαληθει στην ομαδα καθε λογης παλτο απο ντιλικινα μεχρι λι και απο μορρις μεχρι εντιαγε παιρνωντας ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ο καθενας απο αυτους η προσεγγιση στον αρχηγο της ομαδας που εχει κουβαλησει θα επρεπε να ηταν
παρε ενα χαρτι και υπεγραψε για οσο θες και οσα θες
ειμαι σιγουρος πως ο παπανικολαου επειδη ειναι σοβαρος και εκτιμαει δεν θα ελεγε ποτε θελω 3 εκατομμυρια/ετος,μην τρελαθουμε
και ο παπανικολαου ειναι ενας παικτης που ποτε σχεδον δεν ηταν αρνητικος,δεν κρυβοταν και προσφερε πραγματικα πολλα στο μπασκετικο κομματι.ηταν ενας ποιοτικοτατος παικτης και δεν του χαριστηκε καμια θεση στον ολυμπιακο επειδη απλα ηταν ελληνας[βλεπε λαρυ κλπ]
δεν γινεται να δινεις στον λαρυ 550χιλ και ξεκινας με προταση στον παπανικολαου με ιδια ή λιγοτερα λεφτα.ειναι αχαριστια και ντροπη
Δεν έγραψε για πρόταση 3.000.000 το χρόνο από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Παπαθεοδώρου ο @Coach Periklis, αλλά για 3.000.000 για 2 χρόνια. Που δε βλέπω γιατί να μην ισχύει, από τη στιγμή που ο Μυστακίδης πληρώνει υπεραξίες. Όπως δεν ισχύει και ότι κυνηγάνε όλοι "να λερώνουν την υστεροφημία Παπανικολάου, Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλων".

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 14, 2026 12:58 am

basilis_.kts έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:13 am

Αλίμονο , οτιδήποτε για να λερώσουμε την υστεροφημία Αρχηγού - Μπαρτζώκα - Αφών

Όπως κάθε χρόνο έφευγε ο Σπανούλης και που και που ο Πρίντεζης
εχω καλη αποψη για τους προεδρους οσον αφορα τα οικονομικα,δινουν λεφτα για την ομαδα
το γεγονος ομως πως μπηκαν σε διαπραγματευση με τον παπανικολαου και φημες λενε πως η αρχικη προταση ηταν 400χιλ και μονοετες συμβολαιο δεν τους τιμα καθολου...εχοντας κουβαληθει στην ομαδα καθε λογης παλτο απο ντιλικινα μεχρι λι και απο μορρις μεχρι εντιαγε παιρνωντας ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ο καθενας απο αυτους η προσεγγιση στον αρχηγο της ομαδας που εχει κουβαλησει θα επρεπε να ηταν
ειμαι σιγουρος πως ο παπανικολαου επειδη ειναι σοβαρος και εκτιμαει δεν θα ελεγε ποτε θελω 3 εκατομμυρια/ετος,μην τρελαθουμε
και ο παπανικολαου ειναι ενας παικτης που ποτε σχεδον δεν ηταν αρνητικος,δεν κρυβοταν και προσφερε πραγματικα πολλα στο μπασκετικο κομματι.ηταν ενας ποιοτικοτατος παικτης και δεν του χαριστηκε καμια θεση στον ολυμπιακο επειδη απλα ηταν ελληνας[βλεπε λαρυ κλπ]
δεν γινεται να δινεις στον λαρυ 550χιλ και ξεκινας με προταση στον παπανικολαου με ιδια ή λιγοτερα λεφτα.ειναι αχαριστια και ντροπη
Όπως παραδέχεσαι και μόνος σου "φήμες λένε".
Μην τα παίρνουμε και τοις μετρητοίς αυτά που κυκλοφοράνε, γιατί έχουν και σκοπιμότητες.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 14, 2026 1:11 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:58 am
basilis_.kts έγραψε:

Όπως παραδέχεσαι και μόνος σου "φήμες λένε".
Μην τα παίρνουμε και τοις μετρητοίς αυτά που κυκλοφοράνε, γιατί έχουν και σκοπιμότητες.
το γεγονος πως του προταθηκε αρχικα ενα μικρο συμβολαιο μονοετες και δεν υπηρχε συμφωνια εξ αρχης νομιζω δεν ειναι φημη...
γενικως δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ''τσιγκουνευεσαι'' να δωσεις μερικες χιλιαδες παραπανω στον παπανικολαου και να καθεσαι να ΄΄διαπραγματευτεις''' με τον συγκεκριμενο παικτη ενω ταυτοχρονα να σκορπας λεφτα πληρωνοντας buy out σε λι,εντιαγε,μπραζντεικις
φαντασου να εισαι παπανικολαου,να εχεις δωσει ολη σου την ζωη στην ομαδα και οι προεδροι να ΄΄διαπραγματευονται-τσιγκουνευονται'' το συμβολαιο σου ενω ταυτοχρονια σκορπανε 400-500χιλ σε buy out για καποιον εντιαγε της βιλλερμπαν.
εμενα θα μου κακοφαινονταν

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Αύγ 14, 2026 1:15 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:55 am
kite26 έγραψε:

Έφυγε γιατί δεν είχε τον χρόνο που ήθελε. Ας έβρισκε μια λύση, τώρα έφυγε ο παίκτης που μας έδωσε την κούπα, κακά τα ψέματα, αυτός ήταν. Κι όχι μόνο αυτό, έφερε και το Ξυλάγγουρο. Τρίποντο μηδέν, αυτό ξέρω εγώ. Με σοβαρές ομάδες θα έχουμε χοντρό θέμα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί γέμισε η ομάδα non shooters ή στην καλύτερη streak shooters. Consistent shooters ανύπαρκτοι σαν άλλοι Μονόκεροι. Μόνο ο Σάσα στους ψηλούς, ο Ξανθός Μονόκερος...
Τρίποντο 18-20% πέρυσι. Αυτό το ξέρουν όλοι, όχι μόνο εσύ. Και ο Μπαρτζώκας το ξέρει. Εσύ τι λες;
Η ομάδα στο θέμα του μακρινού σουτ έχασε από πέρυσι μόνο τον Πίτερς (που στην ευρωλίγκα έπαιζε το πολύ 15 λεπτά). Βελτιώθηκε όμως σε άλλους τομείς.
Καλμάρισε λίγο. Και κυρίως δεν είναι ανάγκη σε κάθε ποστάρισμα να λες τι θα μας κάνουν οι πυραυλοκίνητοι του Παναθηναϊκού. Άσε πρώτα να μας το κάνουνε.
Μπες και δες τι ρόστερ έχουν φτιάξει και με ποιον προπονητή. Τα χειρότερα έρχονται.
Η μόνη πιθανότητα να ηρεμήσω είναι να έχει ρόλο Κώστα και να πάρουν κανονικό 4αρι. Τα υπόλοιπα θα τα δεις στο γήπεδο, αν μείνουμε έτσι. Δεν πάμε καλά, τι επιλογή ήταν αυτή τώρα; Όσο για τον Πίτερς του 15λεπτου που αναφέρεις, είδα στο φ4 πόσο άξιζε. Χαμένοι ήταν οι υπόλοιποι. Και χάνεις τον παίκτη αυτόν; Είναι τρομερό...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Milterman

Reactions:

Παρ Αύγ 14, 2026 1:20 am

Ευτυχώς παντως που βρεθηκε ο Τσακος να τσονταρει τα 400 χιλιαρικα που έλειπαν απο τους Αφους γιατι ο αρχηγος θα επαιζε στον παοκ τωρα. Οχι μωρε,, καλοπροαίρετα τα γραφει αυτα ο έγκριτος αυτος δημοσιογραφος κι εμεις τον παρεξηγήσαμε.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 14, 2026 1:47 am

Milterman έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 1:20 am
Ευτυχώς παντως που βρεθηκε ο Τσακος να τσονταρει τα 400 χιλιαρικα που έλειπαν απο τους Αφους γιατι ο αρχηγος θα επαιζε στον παοκ τωρα. Οχι μωρε,, καλοπροαίρετα τα γραφει αυτα ο έγκριτος αυτος δημοσιογραφος κι εμεις τον παρεξηγήσαμε.
Αν ισχύει ότι η αρχική σας πρόταση –με την οποία δεν είχε συμφωνήσει– ήταν 500.000 το χρόνο και η πρόταση του ΠΑΟΚ 1.500.000, δεν είχε λόγο να μην πάει. Με τέτοια υπεραξία, ο καθένας θα πήγαινε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 14, 2026 2:25 am

μπηκα τωρα στο γιουτουμπ και βλεπω βιντεο αποκλειστικες πληροφοριες συριγου για ντιαλο χεζονια..δεν το ανοιγω ιος θα ειναι..ο παπατζιανι και ο μακης πιλουρης μπροστα του ειναι βιονιαροφκι.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Αύγ 14, 2026 2:35 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 14, 2026 12:55 am
kite26 έγραψε:

Έφυγε γιατί δεν είχε τον χρόνο που ήθελε. Ας έβρισκε μια λύση, τώρα έφυγε ο παίκτης που μας έδωσε την κούπα, κακά τα ψέματα, αυτός ήταν. Κι όχι μόνο αυτό, έφερε και το Ξυλάγγουρο. Τρίποντο μηδέν, αυτό ξέρω εγώ. Με σοβαρές ομάδες θα έχουμε χοντρό θέμα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί γέμισε η ομάδα non shooters ή στην καλύτερη streak shooters. Consistent shooters ανύπαρκτοι σαν άλλοι Μονόκεροι. Μόνο ο Σάσα στους ψηλούς, ο Ξανθός Μονόκερος...
Τρίποντο 18-20% πέρυσι. Αυτό το ξέρουν όλοι, όχι μόνο εσύ. Και ο Μπαρτζώκας το ξέρει. Εσύ τι λες;
Η ομάδα στο θέμα του μακρινού σουτ έχασε από πέρυσι μόνο τον Πίτερς (που στην ευρωλίγκα έπαιζε το πολύ 15 λεπτά). Βελτιώθηκε όμως σε άλλους τομείς.
Καλμάρισε λίγο. Και κυρίως δεν είναι ανάγκη σε κάθε ποστάρισμα να λες τι θα μας κάνουν οι πυραυλοκίνητοι του Παναθηναϊκού. Άσε πρώτα να μας το κάνουνε.
Μπορει να πιστευουν πως θα σουταρει οπως προπερσι, με 41% τριποντο. :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”