Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6726
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι δεν ειπα εγω οτι δεν ισχυει..ειπα οτι δεν εδωσε λεπτομερειες..γενικα παντως να σπασει ετσι συμβολαιο δεν ειναι ευκολο,εκτος και τους εχουν απληρωτους.
0
- pan24
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την Μονακό βασίζεται στο ότι φαίνεται να έχουν γίνει μπάχαλο στα αποδυτήρια με την τιμωρία του Τζέιμς κλπ.
Η Παρι τους έκανε 1-0 στους τελικούς και θεωρητικά αν χάσουν το πρωτάθλημα μπορεί να έχουν μεγάλες αλλαγές ακόμα και να μη μείνει ο Σπανούλης οπότε βασίζονται σε αυτό.
Τώρα τι να πω και εμένα τραβηγμένο μου φαίνεται.
0
- shaq7
- Reactions: 6726
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
να φυγει ο τζειμς οκ ,ο ταις τι δουλεια εχει?ενω εχει παει γερμανια λενε εχει θεμα στο γονατο..Η μονακο αν χασει απο την παρι χωρις τζειμς και ταις θεωρειται αποτυχημενη η σεζον?ενω πηγαν τελικο πρωτη φορα?δεν ειναι ελλαδα εκειpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 2:12 pmΓια την Μονακό βασίζεται στο ότι φαίνεται να έχουν γίνει μπάχαλο στα αποδυτήρια με την τιμωρία του Τζέιμς κλπ.
Η Παρι τους έκανε 1-0 στους τελικούς και θεωρητικά αν χάσουν το πρωτάθλημα μπορεί να έχουν μεγάλες αλλαγές ακόμα και να μη μείνει ο Σπανούλης οπότε βασίζονται σε αυτό.
Τώρα τι να πω και εμένα τραβηγμένο μου φαίνεται.

0
Η Μονακό 2 χρόνια σερί παίρνει πρωτάθλημα!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 2:18 pmνα φυγει ο τζειμς οκ ,ο ταις τι δουλεια εχει?ενω εχει παει γερμανια λενε εχει θεμα στο γονατο..Η μονακο αν χασει απο την παρι χωρις τζειμς και ταις θεωρειται αποτυχημενη η σεζον?ενω πηγαν τελικο πρωτη φορα?δεν ειναι ελλαδα εκειpan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 2:12 pm
Για την Μονακό βασίζεται στο ότι φαίνεται να έχουν γίνει μπάχαλο στα αποδυτήρια με την τιμωρία του Τζέιμς κλπ.
Τώρα τι να πω και εμένα τραβηγμένο μου φαίνεται.![]()
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος todorris την Δευ Ιουν 16, 2025 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Airman
- Reactions: 958
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να βρω καμία δόση αλήθειας στο ότι ο Βαλα έρχεται Ευρώπη. θα πρέπει να συντρέχουν μόνο προσωπικοί λόγοι, αλλιώς δεν βλέπω κανέναν λόγο να το κάνει τώρα και όχι την επόμενη πχ χρονιά.
Για την περίπτωση Οτούρου και λόγω πολέμου, θα μπορούσα να δω τον παίχτη να αμφισβητεί λίγο την αρχική του επιλογή με την Χάποελ, όμως το να επιλέξει τον ΠΑΟ επίσης δεν βγάζει νόημα. Αρκεί να σκεφτούμε πού έπαιζε ο παίχτης και τον λόγο που αποχώρησε από εκεί με τόσο μεγάλη ευκολία.
Για τα όσα αναφέρονται για τη Μονακό, πιθανότατα να υπάρξουν κραδασμοί σε πιθανή απώλεια του πρωταθλήματος, όμως δεν βλέπω και εκεί λόγο να φύει ο Τάις, ακόμα και αν αποχωρήσει ο κόουτς.
0
-
- Reactions: 222
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 232
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Oπως και να χει ομάδες που θέλουν να θεωρούνται σοβαρές δεν μπορούν να στηρίζονται σε 5 παίχτες.Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Αταμαν που ξεζουμιζει τους λίγους πολύ καλούς παίχτες του. Χρειάζεται βάθος πάγκου και ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Κάποιοι εννοείται ότι πρέπει να είναι απαραίτητα ικανοί δυθεσιτες!!!!!! Κάποια στιγμή ο καλός σου παίχτης θα κλατάρει η θα τραυματιστεί και από 2ος θα βρεθείς 11ος μέσα σε 3 αγωνιστικές. Αν δεν το εμπεδώσει τον βλέπω να φεύγει του χρόνου, με αγκαλιές και φιλιά βέβαια επειδή μας έδωσε μια χρυσή Ευρωλιγκα εννοείται!!!!!
1
1

-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω λεω να αφησουμε τα ονειρα για βαλαντσιουνας και να επικεντρωθουμε στους σεντερ της γιουρολιγκ γιατι αν πειρμενουμε μεχρι τον αυγουστο θα φτασουμε να εχουμε μια μεγαλη τρυπα σε μια απο τις τρεις κομβικοτερες θεσεις
η αγορα στα σεντερ ειναι επιλογες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου,δλδ χειζ,οτουρου και ισως ταις
η αγορα στα σεντερ ειναι επιλογες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου,δλδ χειζ,οτουρου και ισως ταις
1
1