Έχει όνομα και λέγεται Πουλακίδαςsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 1:11 amΈτσι όπως είμαστε τώρα, θαρρώ πως δε θα μας κακόπεφτε καθόλου ένας νέος Ματ Λοτζέσκι. Με το φονικό σουτ του Βέλγο-Αμερικάνου όμως, τίποτα λιγότερο. Εξάλλου για αθλητικότητα έχουμε ήδη στην θέση τον Γουορντ, που μοιάζει πάρα πολύ με τον Νταρντεν που είχαμε κάποτε, αν και πιστεύω με μεγαλύτερο ταβάνι.
Έναν νέο Λοτζέσκι λοιπόν όπως ακριβώς είναι τώρα το ρόστερ μας, το αγοράζατε ως σενάριο;
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και μένα το δικό μου hot take είναι ότι Χεζόνια 0%. Δεν κάνει τέτοιες κινήσεις ο Μπι ούτε οι Αγγελόπουλοι. Δεν ταιριάζει στο profile που θέλουμε (off ball σουτέρ τύπου Κάρολ της Ρεάλ) και αποκλείεται να του δώσουν πάνω από 3 χαρτιά. Οπότε ο παίκτης θα πάει Ντουμπάϊ για τα λεφτά, όπως πήγε και ο Μίσιτς στην Χάποελ.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 9:23 amΚαλημέρα και χρόνια πολλά. Για Χεζόνια είναι τελείως άκυρο από πολλές απόψεις. Θες την τακτική, θες την οικονομική, δεν κολλάει. Μονάχα αν δεν έχουμε άλλη επιλογή τότε μόνο θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε.
Εχω άλλη απορία, πες ότι φεύγει ο Ουόκαπ, υπάρχουν παίκτες στη θέση του που να αξίζουν;
Πάντως τα κατάφερε ο πούστης ο Μπι να μας αναστατώσει πάλι καλοκαιριάτικα και να μας χωρίσει στα γνωστά στρατόπεδα. Εγώ θα πω ότι για να τον πήρε κάτι έχει στο μυαλό του και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς, όσο γραφικό και αν ακούγεται.
Στην τελική τσακωνόμαστε για το δεκάλεπτο που θα παίζει και πως θα ταιριάξει κτλ κτλ, αντί να ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα 30 λεπτά που θα είναι ο Σάσα στο παρκέ και το πως θα πάνε τα σχήματα.
Γνώμη μου ότι ο Ντιαγέ θα είναι αυστηρά στο παρκέ με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ και για λόγους spacing, αλλά και επειδή αυτοί οι τρεις βγάζουν alley oop πάσες και στον ύπνο τους.
Ο Ντιαγέ γενικά θα είναι ο παίκτης που θα μπαίνει μέσα για να αλλάξει τον ρυθμό μέσα από την άμυνα. Από το να βλέπω τον Ντιλικινά χίλιες φορές να βλέπω τον βελτιωμένο Αντετοκούμπο.
Τριάρι θα έρθει και βλέπω να είναι ο Πουλακίδας αυτός. Κατάφερε ο Μπι να μας κάνει αντί τουριστικούς πάλι.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ σε αυτό, είναι πολλά τα παιχνίδια και χρειάζεται κόσμος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 10:40 amο Τζόσεφ ακόμη δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Ευρωλίγκας, σε αντίθεση με τους καινούριους.
οπότε αν μείνει ο Γουόκαπ φαντάζομαι ο ίδιος θα αποχωρήσει.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το να έρθει ο Ντιαλό φέτος είναι όνειρο θερινής νυκτός. Δεν νομίζω ότι θα βγει στην αγορά, ούτε προφανώς μπορείς να περιμένεις-ποντάρεις σε αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 9:54 pmδεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει καλος 3-4ρης..το θεμα ειναι να μας βγει..πονταρω οτι αν δεν παρουμε χεζονια θα παρουμε καποιον που δεν θα πιασει και τον φεβρουαριο θα παρουμε τον ντιαλο που θα κοπει.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Αύγ 14, 2026 8:47 pmάσχετο, οι Βετάκης, Τσίμπος και Στεφάνου θα έχουν δική τους εκπομπή ή θα βγαίνουν στα παράθυρα άλλης; και αν ισχύει το πρώτο έχουν βγει λεπτομέρειες, αν θα είναι εβδομαδιαία ή πιο συχνά κτλ;
Η φάση με τον Χεζόνια μου θυμίζει πολύ έντονα Μίσιτς και ας το είπε ο Στεφάνου. Οπότε μάλλον η προσγείωση ήταν ανώμαλη τέλος καλοκαιριού.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ο μπαρτζωκας κατι εχει στο μυαλο του που εφερε τον εντιαγε...δεν το εκανε τυχαια
οπως κατι ειχε στο μυαλο του οταν εφερνε τον σικμα,οταν κρατουσε τον λι για ασσο περσι,οταν εφερνε τον ντιλικινα
απλα ειναι τοσο ψαγμενο αυτο που εχει στο μυαλο του
αυτο που το καθε παλτο βαπτιζεται ψαγμενια ειναι αξιο αναφορας
οπως κατι ειχε στο μυαλο του οταν εφερνε τον σικμα,οταν κρατουσε τον λι για ασσο περσι,οταν εφερνε τον ντιλικινα
απλα ειναι τοσο ψαγμενο αυτο που εχει στο μυαλο του
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
με προλαβεςDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 10:50 amΈχει όνομα και λέγεται Πουλακίδαςsteph.larry έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 1:11 amΈτσι όπως είμαστε τώρα, θαρρώ πως δε θα μας κακόπεφτε καθόλου ένας νέος Ματ Λοτζέσκι. Με το φονικό σουτ του Βέλγο-Αμερικάνου όμως, τίποτα λιγότερο. Εξάλλου για αθλητικότητα έχουμε ήδη στην θέση τον Γουορντ, που μοιάζει πάρα πολύ με τον Νταρντεν που είχαμε κάποτε, αν και πιστεύω με μεγαλύτερο ταβάνι.
Έναν νέο Λοτζέσκι λοιπόν όπως ακριβώς είναι τώρα το ρόστερ μας, το αγοράζατε ως σενάριο;![]()
(καλα δεν θελει κι ιδιαιτερη προσπαθεια ετσι οπως ειμαι αυτες τις μερες)
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε αν το αντιτουριστικο ειναι αποτελεσματικο και εξυπηρετει το σκοπο του ειμαι ετοιμος να το δεχτω . αν το αντιτουριστικο ειναι και δυσλειτουργικο ειναι το ζητημα και απο την αλλη πλευρα μπορει να εχεις ενα θελκτικοτατο ροστερ απο αποψης ονοματων και η χημεια να ειναι για κλαμματα .Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 11:01 amΚαι μένα το δικό μου hot take είναι ότι Χεζόνια 0%. Δεν κάνει τέτοιες κινήσεις ο Μπι ούτε οι Αγγελόπουλοι. Δεν ταιριάζει στο profile που θέλουμε (off ball σουτέρ τύπου Κάρολ της Ρεάλ) και αποκλείεται να του δώσουν πάνω από 3 χαρτιά. Οπότε ο παίκτης θα πάει Ντουμπάϊ για τα λεφτά, όπως πήγε και ο Μίσιτς στην Χάποελ.kite26 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 9:23 am
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Για Χεζόνια είναι τελείως άκυρο από πολλές απόψεις. Θες την τακτική, θες την οικονομική, δεν κολλάει. Μονάχα αν δεν έχουμε άλλη επιλογή τότε μόνο θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε.
Εχω άλλη απορία, πες ότι φεύγει ο Ουόκαπ, υπάρχουν παίκτες στη θέση του που να αξίζουν;
Πάντως τα κατάφερε ο πούστης ο Μπι να μας αναστατώσει πάλι καλοκαιριάτικα και να μας χωρίσει στα γνωστά στρατόπεδα. Εγώ θα πω ότι για να τον πήρε κάτι έχει στο μυαλό του και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς, όσο γραφικό και αν ακούγεται.
Στην τελική τσακωνόμαστε για το δεκάλεπτο που θα παίζει και πως θα ταιριάξει κτλ κτλ, αντί να ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα 30 λεπτά που θα είναι ο Σάσα στο παρκέ και το πως θα πάνε τα σχήματα.
Γνώμη μου ότι ο Ντιαγέ θα είναι αυστηρά στο παρκέ με CMM-Μοντέρο-Φουρνιέ και για λόγους spacing, αλλά και επειδή αυτοί οι τρεις βγάζουν alley oop πάσες και στον ύπνο τους.
Ο Ντιαγέ γενικά θα είναι ο παίκτης που θα μπαίνει μέσα για να αλλάξει τον ρυθμό μέσα από την άμυνα. Από το να βλέπω τον Ντιλικινά χίλιες φορές να βλέπω τον βελτιωμένο Αντετοκούμπο.
Τριάρι θα έρθει και βλέπω να είναι ο Πουλακίδας αυτός. Κατάφερε ο Μπι να μας κάνει αντί τουριστικούς πάλι.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν φαινεται να ειναι πληρως ανανεομενα τα ροστερ στο σαιτ. Στου παο δηλαδη ακομα φαινεται στο ροστερ ο Τολιοπουλος.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 10:40 amο Τζόσεφ ακόμη δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ της Ευρωλίγκας, σε αντίθεση με τους καινούριους.
οπότε αν μείνει ο Γουόκαπ φαντάζομαι ο ίδιος θα αποχωρήσει.
Μου φαινεται απιθανο να εχουν standby τον τζοζεφ ακομα τελος Αυγουστου περιμενοντας τι θα γινει με το γουοκαπ.
Επισης; αν φυγει ενας εκ των τζοζεφ-γουοκαπ μενει ροστερ 14 παικτων με λαρυ-νετζη 13ο-14ο που φαινεται αρκετα μικρο ροστερ για το μεγεθος της σεζον.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ροστερ ολυμπιακου μεχρι στιγμης
μακινταιρ,μοντερο,γουοκαπ,τζοσεφ
φουρνιε,ντορσει
γουορντ,παπανικολαου
βεζενκοφ,εντιαγε
μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
ειναι 13 χωρις λαρυ,νετζηπογλου και χωρις πιθανη μεταγραφη.αλλά με ολους υγιεις παλι καποιος πρεπει να κοβεται
κι επειδη νομιζω δεν μας πολυπαιρνει να κοβουμε παπανικολαου απο τα φοργουορντ προτεινω να κοβεται ο θωμας για παραδειγματισμο

μακινταιρ,μοντερο,γουοκαπ,τζοσεφ
φουρνιε,ντορσει
γουορντ,παπανικολαου
βεζενκοφ,εντιαγε
μιλουτινοφ,ταιρικ,χολ
ειναι 13 χωρις λαρυ,νετζηπογλου και χωρις πιθανη μεταγραφη.αλλά με ολους υγιεις παλι καποιος πρεπει να κοβεται
κι επειδη νομιζω δεν μας πολυπαιρνει να κοβουμε παπανικολαου απο τα φοργουορντ προτεινω να κοβεται ο θωμας για παραδειγματισμο
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι έπαθες; Στο από κάτω σχόλιο σου συμφωνώ 100%.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 11:59 amμε προλαβες
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ή διαφορά είναι ότι όταν έκανε αυτές τις κινήσεις που λες ήταν από θέση απόγνωσης λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών στην Ευρωλίγκα. Φέτος εκτός ότι έφερε τον Μοντέρο στα γκαρντ είναι και καβάλα στο άλογο λόγω της κατάκτησης. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχει καθαρό μυαλό και ότι θα δούμε τον Σενεγαλέζο μάγο να μαγεύει στο παρκέbasilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 11:57 amο μπαρτζωκας κατι εχει στο μυαλο του που εφερε τον εντιαγε...δεν το εκανε τυχαια
απλα ειναι τοσο ψαγμενο αυτο που εχει στο μυαλο του![]()
![]()
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
η διαφορα ειναι πως σε ρωτησα χτες 2 φορες εδω στο τσατ αν προτιμας μπλοσομγκειμ ή εντιαγε και με αγνοησες παραδειγματικα...ο σικμα δεν ηταν κινηση πανικου.καλοκαιρι ηταν και ειχε ολο τον χρονο να ψαξει εναν καλο παικτη.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:40 pmΉ διαφορά είναι ότι όταν έκανε αυτές τις κινήσεις που λες ήταν από θέση απόγνωσης λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών στην Ευρωλίγκα. Φέτος εκτός ότι έφερε τον Μοντέρο στα γκαρντ είναι και καβάλα στο άλογο λόγω της κατάκτησης. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχει καθαρό μυαλό και ότι θα δούμε τον Σενεγαλέζο μάγο να μαγεύει στο παρκέbasilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 11:57 amο μπαρτζωκας κατι εχει στο μυαλο του που εφερε τον εντιαγε...δεν το εκανε τυχαια
απλα ειναι τοσο ψαγμενο αυτο που εχει στο μυαλο του![]()
![]()
αυτο που το καθε παλτο βαπτιζεται ψαγμενια ειναι αξιο αναφορας![]()
να κρατησει λι δεν ηταν κινηση πανικου.ειχε ολο το καλοκαιρι να τον διωξει και να φερει εναν κανονικο ασσο
το να φερει ντιλικινα δεν ηταν κινηση πανικου εφοσον ο ιδιος ο μπαρτζωκας σε δηλωσεις του τον εχει πει παικτη μεγαλης κλασσης
ολες αυτες οι κινησεις ειναι κινησεις ενος υπεροπτικου που νομιζει πως το συστημα του και το μπασκετ που και καλα διδασκει ειναι υπερανω παικτων και πως δεν εχει σημασια ποιος θα ερθει οσο κυριως να ακολουθησει πιστα τις οδηγιες του...
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:38 pmΤι έπαθες; Στο από κάτω σχόλιο σου συμφωνώ 100%.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 11:59 am
με προλαβες
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά κουράγια Φώτη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pmειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Περαστικά!!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 15, 2026 12:58 pmειχαμε καποια τρεχαματα με τη μικρη σε νοσοκομεια( ευτυχως περασε κι ολα ειναι σταθερα τωρα) και ειμαι σε φουλ τουριστικη περιοδο παραλληλα οποτε μπαινω για γκεστ εμφανισεις χτες πχ δουλεψα σερι το φαρμακειο 08.00-22.00 . με το ζορι μιλαγα με τη συζυγο χτες στο φαγητο ,ποσο μαλλον να μπω και να γραψω σχολια για τα μεταγραφικα . που και που ριχνω καμια σκορπια σκεψη και αυτο ειναι .
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο