Ας έκανε με τον σωστό τρόπο και νόμιμα όλες τις κινήσεις που έπρεπε αλλιώς να καθόταν ενα χρόνο να τιμήσει αυτό που έχει υπογράψει και να πήγαινε του χρόνου στους Λέικερς με 200 εκατομμύρια τον χρόνο. Λες και είναι κανα ανήλικο και τον κοροιδεψανε. Πολυ ασχοληθηκαμε
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτά που κάνει ο Γουοκαπ είναι καραγκιοζιλικια.
Ας έκανε με τον σωστό τρόπο και νόμιμα όλες τις κινήσεις που έπρεπε αλλιώς να καθόταν ενα χρόνο να τιμήσει αυτό που έχει υπογράψει και να πήγαινε του χρόνου στους Λέικερς με 200 εκατομμύρια τον χρόνο. Λες και είναι κανα ανήλικο και τον κοροιδεψανε. Πολυ ασχοληθηκαμε
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και μικρότερο buy out να έδινε ο Άρης, εγώ σου υπογράφω ότι ο Τολιόπουλος θα έφευγε από τη στιγμή που είχε πολύ καλύτερη πρόταση. Απλά μπορεί να καθυστερούσε λίγες μέρες ακόμη η αποδέσμευση του, μέχρι εκεί. Η ουσία δεν είναι το ύψος του buy out αλλά αν ο παίκτης θέλει να φύγει ή όχι.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
"No problem", απλά θα έχετε έναν παίκτη ξενερωμένο, που θα κάθεται και θα πληρώνεται μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι το 2027. Μόνο που τότε μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να πάρει το συμβόλαιο που του έδινε φέτος η Ντουμπάι.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παικτες σαν το Φουρνιε πλεον εμφανιζονται μια φορα τα 15 χρονια. Ολοι στυγνοι επαγγελματιες ειναι.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 11:22 pmας ειναι ο μοντερο,ο βεζενκοφ,ο οποιοσδηποτε...οποιος δεν θελει στο καλο.η ομαδα χρειαζεται και παικτες που θελουν να παιξουν γι αυτην.ο φουρνιε κουβαλησε οχι μονο λογο ταλεντου αλλά επειδη στα κρισιμα ειχε παθος και ειπε δωστε μου την μπαλα.οποιος δεν γουσταρει να φυγει.γνωμη μου
Ετσι γινεται οταν μια διοργανωση με αρχες σεβεται τον εαυτο της και το αθλημα πανω απο ολα.TuTiS έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 10:12 pmΤο θέμα είναι ότι αποδεικνύεται πραγματική παράνομης προσέγγισης παίκτη το οποίο σε οποιαδήποτε σοβαρή λίγκα θα τους έσκιζε. Επειδή όμως η Euroleague έχει αποδείξει πολλάκις ότι μόνο σοβαρή λίγκα δεν είναι το πολύ πολύ να επιδικάσει ένα buyout τις ετήσιες απολαβές του παίκτη και τέλος. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι αυτές οι πρακτικές δεν πρόκειται να τιμωρηθούν σε αντίθεση (με την UEFA) με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στο μέλλον αφού αποδεδειγμένα όλη η λίγκα περιστρέφεται γύρω από τις «μπούρκες». Η UEFA που σέβεται το προϊόν της, είχε τύχει να επιβάλει 18μηνο αποκλεισμό μετεγγραφών σε ομάδα για παράνομη προσέγγιση παίκτη με ενεργό συμβόλαιο. Πραγματικά την Euroleague την κάνουν οι ιστορικές ομάδες franchise και όχι οι «καμηλοπνήκτες»…
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορεί ο Γουόκαπ να στηρίξει νομικά αυτό το "παρότι έχω συμβόλαιο σε ισχύ, πρέπει να με αφήσουν να φύγω επειδή οι άλλοι μου δίνουν περισσότερα".
Ειδικός δεν είμαι αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο στους όρους του συμβολαίου που εμείς δεν ξέρουμε, ο Θωμάς θα φάει τα μούτρα του και καλά θα πάθει.
Αυτό που διάβασα από μερικούς σε προηγούμενα σχόλια, ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει το ποσό του buy out σε παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ και η ομάδα του δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό ως προς αυτό, συγνώμη ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο και παράλογο.
Ειδικός δεν είμαι αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο στους όρους του συμβολαίου που εμείς δεν ξέρουμε, ο Θωμάς θα φάει τα μούτρα του και καλά θα πάθει.
Αυτό που διάβασα από μερικούς σε προηγούμενα σχόλια, ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει το ποσό του buy out σε παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ και η ομάδα του δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό ως προς αυτό, συγνώμη ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο και παράλογο.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θέλω να στην χαλάσω, αλλά δεν γίνεται να συγκρίνει τον ρόλο του Τολιοπούλου με του Walkup για την αντιμετώπιση από την ομάδα προς την προσφορά. Ο ρόλος του Τολιοπούλου ήταν ο ίδιος με τον Λαρετζάκη. Και στον ολυμπιακό να ερχόταν όχι 1.2 εκ αλλά 500χιλ buyout για τον Λάρυ ο ίδιος ο Αγγελόπουλος θα τον πήγαινε. Τελείως μη συγκρίσιμα μεγέθη. Αν έκαναν μια αντίστοιχη πρόταση στον Σλούκα στην αρχή της σεζόν 24-25 (μετά την κατάκτηση), θα τον δίνατε πιστεύεις;BillyPao έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 11:23 pmΔηλαδή αν για τον Τολιόπουλο έβγαινε μετά το τέλος του πρωταθλήματος η πληροφορία ότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη νωρίτερα, από αντίδραση δε θα τον αφήναμε να φύγει; Πάλι θα έφευγε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.TuTiS έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 11:20 pm
Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, ο Άρης προσέγγισε ΠΡΩΤΑ τον Παναθηναϊκό σχετικά με το αν είναι προς πώληση ο παίκτης, ο Παναθηναϊκός είπε ένα ποσό που θεωρούσε πως θα τους απωθήσει (ή θα τους πιάσει κώτσους), εν τελεί ο Άρης δέχθηκε, και μετά ξεκίνησε η διαπραγμάτευση με τον παίκτη. Στην περίπτωση του Walkup ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε τελευταίος ότι έχει συμφωνήσει με τον παίκτη η Dubai και ήθελαν να τον αφήσουν ελεύθερο να πάει εκεί. Όταν ανέφερε ότι υπάρχει εν ενεργεία συμβόλαιο, μόνο δόσεις Klarna δεν πρότειναν.
ΥΓ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου παρόμοιο σκηνικό με την Walkup-ιάδα και τη octagon είχε γίνει με τον Andy Miller πριν μια δεκαετία που εν τελεί έχασε την άδεια του στο NBA.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειδικά το τελευταίο θα στενοχωρήσει πολύ τους Αφούς
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η καταγγελια δεν πρεπει να γινει στην Ευρωλιηκα αλλα σε Cas και οτι αλλο σε αθλητικο δικαστηριο υπαρχειConan1982 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 10:27 pmΤο tampering στους κανονισμούς της Euroleague είναι minor παράβαση, χρηματικά μέχρι πέρυσι ήταν εως 280.000 το χρηματικό πρόστιμο και ξεκινούσε από 30.000. Αλλού πρέπει να εστιάσουν.Christofis έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 10:02 pm“ Τι είναι όμως αυτό που ζητάει ο Αμερικανός γκαρντ μέσα από την μονομερή έγγραφη καταγγελία του συμβολαίου του; Συγκεκριμένα ο Γουόκαπ, ο οποίος έχει προσφύγει στο δικαστήριο της Euroleague, ζητάει την λύση του συμβολαίου του, εξηγώντας μέσα στην καταγγελία του ότι δεν γίνεται να έχει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και να μην παραχωρείται, ενώ το δικό του συμβόλαιο φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.”
Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Πως γινετε να εχεις προταση ενω εχεις συμβολαιο ενω αυτο απαγορευεται ρητως. Και να εκδοσει η Fiba loc η Ντουμπαινθα πληρωσει περισσοτερα απο τα 3 εκατομμυρι εν τελει αν παει δικαστικως.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο