Φιλε μακάρι να ήμασταν στη χώνεψη. Εγώ προσπαθώ ακόμα να μπω στη χώνεψη.Sharp Shooter έγραψε: ↑Κυρ Απρ 12, 2026 8:02 pm2 ερωτήσεις τώρα που είστε και όλοι στη χώνεψη. Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά.
1. Αν μπορούσατε να κρατήσετε μόνο έναν παίκτη του χρόνου, θα κρατούσατε Φουρνιέ ή Ντόρσι;
2. Ποιος έκανε καλύτερη regular season; Ο Φουρνιε πέρσι ή ο Ντόρσι φέτος;
(Αν μου έκαναν αυτές τις 2 ερωτήσεις πέρσι τέτοια εποχή απλά θα γελούσα. Και μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβουμε τι step up έχει κάνει ο Τάιλερ…)
Στις ερωτήσεις σου:
1. Hands down Dorsey. Ο Φοθκαι πέρυσι θεωρώ οτι single handedly έχασε πιο πολλά παιχνίδια απο όσα κέρδισε. Το πρόσημο για μένα ηταν αρνητικό και αν δεν είχε κάνει τον ημιτελικό που έκανε, ή τους τσαμπουκαδες με τον παναθηναϊκό θα έλεγα οτι η χρονιά του ηταν πολυ κακή. Αντίστοιχη της φετινής. Πείτε με προκατειλημμενο και μακάρι να φάω το καπέλο μου, αλλα εντελώς διαφορετικό παικτη περίμενα έχοντας δει τον Φουρνιε στο ΝΒΑ
2. Νομίζω απαντώ στο 1
Ωστόσο δεν νομίζω οτι κάποιος μας ρωτάει αυτή την ερώτηση, δεν νομίζω οτι είναι καν στο τραπέζι. Όλοι τσίμπησαν απο την γαβροφροσύνη που ευαγγελιζεται ο Γάλλος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο