Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό ακριβώς ήταν το σκεπτικό μου για τον Ντόρσευ. Εφόσον ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση (για πολλούς και διάφορους λόγους), δεν έχει λόγο να υπογράψει άμεσα, από τώρα, ή αν το κάνει θα το κάνει με το ποσό που αυτός θέλει και θα έχει σίγουρα ως μοχλό πίεσης τον "πιθανολογούμενο" ενδιαφέρον του αιωνίου. Έτσι πάνε οι διαπραγματεύσεις.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 1:17 pmΔεν ειναι καθολου απιθανο το να δουμε μαχη αν ο Ντορσει σκεφτει κ αποφασισει με βαση το οικονομικο. Το οτι μπορει να ανανεωσει μεσουσης της σεζον δεν σημαινει πως θα το κανει κιολας, αν εχει στο πισω μερος του μυαλου του οτι μπορει να δει τρελά λεφτά ειτε επειδή κάποιος του το σφύριξε ή το υποθέτει. Εξάλλου νομιζω απο Φεβρ μπορει να μιλησει με ολους.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 1:07 pm
Όμως κι εσύ εμφανίζεσαι κατηγορηματικός ότι θα δούμε μάχη! Παραβλέπεις ότι ο παίκτης μπορεί να ανανεώσει μεσούσης της σεζόν, οπότε η κουβέντα γίνεται περί όνου σκιάς!![]()
Tο ακούω ως επιχείρημα και το θεωρώ πολύ εύστοχο όσον αφορά το αποτέλεσμα, δηλαδή πως έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει. Βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ άλλο έγραφα : πως δηλαδή θα μπει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της διεκδίκησης γιατί έχει κάθε συμφέρον να το κάνει. Είναι win-win κατάσταση για αυτόν κάθε εξέλιξη - ή θα τον αποκτήσει ή θα αναγκάσει τον αντίπαλο να πληρώσει πολλά περισσότερα ή αρκετά περισσότερα. Οπότε καλώς τα λες αυτά αλλα δεν έχουν σχέση με αυτά που γράφω αλλά με αυτά που νομίζεις ότι γράφω. Όπως και να 'χει θα έχει ενδιαφέρον η περίπτωση του.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 1:15 pmΕχει βαση την προσιστορια της προωρης ανανεωσης παικτων που ηθελαν να κρατησουν οι Αφοι. Φουρνιε, Μακκισικ, Γουοκαπ το 23, Φαλ, Σασα (ασχετα αν εφυγε για nba, τον ειχαν ανανεωσει πριν). Σου αρκει αυτο?kein έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 11:54 am
Η σιγουριά που παραθέτεις έχει κάποια βάσιμη πληροφορία ή απλά ευσεβής πόθος; Ο Ντόρσει θα είναι ο καλύτερος διαθέσιμος Έλληνας παίχτης στην αγορά, ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει, να προσπαθήσει. Αν τα καταφέρει, είναι κάτι που κανείς μας δεν ξέρει, γιατί δεν είμαστε προφήτες. Η λογική λέει ότι θα έχουμε μαχη για την υπογραφή. Δεν είναι μεγαλομανία, αλλά ένα απολύτως ρεαλιστικό σενάριο.
@Καρβουνιάρης : φίλε βλέπω ότι με κάνεις quote συνέχεια παρότι σε έχω ενημερώσει ότι σε έχω βάλει στην λίστα ignore, νομίζω είναι ματαιο να συνεχίζεις αυτή την τακτική γιατί δεν θα λάβεις ποτέ καμία απάντηση. Για προφανείς λόγους. Αν θες τόσο πολύ να με ρωτήσεις κάτι στείλε το σε πμ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα μου αρέσει πολύ ο παίκτης, το λέω από πέρυσι. Μακρύ κορμί, μπορεί να παίξει από 1 έως τρία, καλός αμυντικός, καλός στο transition, αλλά είναι και αυτός άσουτος. Δεν μπορούμε να ξορκίσουμε με τίποτα το φάντασμα του Ουόκαπ.
Θα παρακαλάμε πάλι να κάνει ο Μπι τα μαγικά του και να βγαίνουν ελεύθερα σουτ μέσω του συστήματος.
Θα παρακαλάμε πάλι να κάνει ο Μπι τα μαγικά του και να βγαίνουν ελεύθερα σουτ μέσω του συστήματος.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τον εχω δει να παιζει αλλα διαβαζω οτι στο 1 στο μισο γηπεδο ζοριζεται και κανει ευκολα λαθη, πως για δυο δεν εχει σουτ και απ οσο καταλαβαινω στο NBA δεν εχει παιξει σχεδον καθολου στο 3. Στο 70%+ του χρονου του σε nba και gleague φαινεται να ηταν σαν pg και το υπολοιπο σαν δυαρι.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 2:07 pmΕμένα μου αρέσει πολύ ο παίκτης, το λέω από πέρυσι. Μακρύ κορμί, μπορεί να παίξει από 1 έως τρία, καλός αμυντικός, καλός στο transition, αλλά είναι και αυτός άσουτος. Δεν μπορούμε να ξορκίσουμε με τίποτα το φάντασμα του Ουόκαπ.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δε πιστεύω να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 11 ξένους, νομίζω ξεπερνάει το όριο του διαχειρίσιμου.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 1:34 pmΗ ομαδα θα παρει 1 διαβατηριο, ενα 3-4 και εναν στην περιφερεια να δαγκωνει μετα την φυγη του Γουοκαπ. Ηδη εχουν αρχισει οι φημες. Δεν θα αναφερθω στις δικες μου πληροφοριες καθως οπως ειπα δεν θα τις ξαναναφερν.
Ηδη εχει γραφτει επαντως το ονομα του Νταλανο Μπαντον
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα εγώ καταλαβαίνω ότι ο κόουτς ψάχνει για ψιλά κορμιά με μακριά χέρια, παίκτες τύπου Ward, να παίζουν αλλαγές και να γίνονται πολλά κλεψίματα ώστε να βγαίνουν στο transition.Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 2:15 pmΔεν τον εχω δει να παιζει αλλα διαβαζω οτι στο 1 στο μισο γηπεδο ζοριζεται και κανει ευκολα λαθη, πως για δυο δεν εχει σουτ και απ οσο καταλαβαινω στο NBA δεν εχει παιξει σχεδον καθολου στο 3. Στο 70%+ του χρονου του σε nba και gleague φαινεται να ηταν σαν pg και το υπολοιπο σαν δυαρι.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 2:07 pmΕμένα μου αρέσει πολύ ο παίκτης, το λέω από πέρυσι. Μακρύ κορμί, μπορεί να παίξει από 1 έως τρία, καλός αμυντικός, καλός στο transition, αλλά είναι και αυτός άσουτος. Δεν μπορούμε να ξορκίσουμε με τίποτα το φάντασμα του Ουόκαπ.
Ο παίκτης δεν είναι με την καμία άσος για Ευρώπη, μόνο στο τρία στέκεται εδώ σε στυλ point forward.
Πιο πολύ νιώθω ότι ψάχνει να αντικαταστήσει τα στοιχεία του Θωμά στην άμυνα, παρά κοιτάει πόσο καλός είναι ο παίκτης στην επίθεση.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αναγκαστικα εκει παει η φαση αν δεν υπαρχουν σοβαρα ελληνικα διαβατηρια. Δεν νομιζω να μειωθει το ροστερ επειδη δεν υπαρχουν ελληνες. Μαλλον θα αυξηθει εξαιτιας αυτου.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 2:17 pmδε πιστεύω να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 11 ξένους, νομίζω ξεπερνάει το όριο του διαχειρίσιμου.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 1:34 pmΗ ομαδα θα παρει 1 διαβατηριο, ενα 3-4 και εναν στην περιφερεια να δαγκωνει μετα την φυγη του Γουοκαπ. Ηδη εχουν αρχισει οι φημες. Δεν θα αναφερθω στις δικες μου πληροφοριες καθως οπως ειπα δεν θα τις ξαναναφερν.
Ηδη εχει γραφτει επαντως το ονομα του Νταλανο Μπαντον
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε χρειάζεται 2 παίκτες ο ολυμπιακος, έναν 2-3 θέλει 3&d να μπορεί να βάζει πίεση στη πρώτη γραμμή Άμυνας (κάτι που τώρα λειπει) και να δημιουργεί αποστάσεις για τους ball handlers.Αυτα τα 2 είναι οι ελλείψεις αυτή τη στιγμή και πρέπει να τα βρει από έναν παίκτη ώστε να μη πάει στους ..11(!) ξένους
Ο Μπάντον δεν είναι ούτε 3 ούτε d(μακρύς αλλα μετριος αμυντικος)
Ο Μπάντον δεν είναι ούτε 3 ούτε d(μακρύς αλλα μετριος αμυντικος)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο