Πέρυσι είχε Αταμανική αντιμετώπιση και γι’αυτό έχει πέσει τόσο πολύ ο μέσος όρος του. Μόλις έχανε σουτ πήγαινε για μπάνιο κατευθείαν. Ρίξε μια ματιά στις παλαιότερες χρονιές τουkite26 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:35 pmΠες το, θες να με βάλεις πάλι στο youtube, έτσι δεν είναι; Κάτσε να τον τσεκάρουμε κι αυτόν να δούμε τι κουμάσι είναι...
Edit: Μου αρέσει, το 33% τρίποντο στην Ευρώπη άνετα γίνεται και 36%, το οποίο μας κάνει φυσικά. Αλλά και άλλα στοιχεία του παίκτη μου άρεσαν. Είναι καλή πείπτωση, μπράβο. Μπαρτζώκα άμα μας βλέπεις τσέκαρέ τον κι εσύ.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τωρα τον φουρνιε τον ρωτησαν για φιλο του που ειναι μαζι στην εθνικη τι θα ελεγε..βεβαια αν ειπε καλα λογια για χαρακτηρα δεν ειχε αδικο..απλα ειναι αμπαλος και πολυτραυματιας.
γενικα παντως τον φουρνιε γιατι τον καναμε τεχνικο διευθυντη?το οτι ξερει να παιζει δεν σημαινει οτι εχει και ματι..βεβαια εδω ο μπαρτζωκας εχει για σκαουτερ τον μποζικα τον μπαφε και τον λεπενιωτη..οποτε τι να πεις.
γενικα παντως τον φουρνιε γιατι τον καναμε τεχνικο διευθυντη?το οτι ξερει να παιζει δεν σημαινει οτι εχει και ματι..βεβαια εδω ο μπαρτζωκας εχει για σκαουτερ τον μποζικα τον μπαφε και τον λεπενιωτη..οποτε τι να πεις.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
41%, αυτά είναι. Αν δεν γίνει του Πουλακίδα, θα τον ήθελα. Απλώς ο άλλος μας φέρνει και διαβατήριο ελληνικό.TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:50 pmΠέρυσι είχε Αταμανική αντιμετώπιση και γι’αυτό έχει πέσει τόσο πολύ ο μέσος όρος του. Μόλις έχανε σουτ πήγαινε για μπάνιο κατευθείαν. Ρίξε μια ματιά στις παλαιότερες χρονιές τουkite26 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:35 pm
Πες το, θες να με βάλεις πάλι στο youtube, έτσι δεν είναι; Κάτσε να τον τσεκάρουμε κι αυτόν να δούμε τι κουμάσι είναι...
Edit: Μου αρέσει, το 33% τρίποντο στην Ευρώπη άνετα γίνεται και 36%, το οποίο μας κάνει φυσικά. Αλλά και άλλα στοιχεία του παίκτη μου άρεσαν. Είναι καλή πείπτωση, μπράβο. Μπαρτζώκα άμα μας βλέπεις τσέκαρέ τον κι εσύ.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι επειδή κουβέντα να γίνεται, αν το θέμα του παίχτη είναι καθαρά διάθεσης και όχι αντίληψης, τότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μεγαλώνουν και αλλάζουν οι άνθρωποι, κάποιοι παίχτες αργούν αλλά τελικά παίζουν κάτι από αυτό που ήταν να παίξουν. Δεν το πιστεύω για αυτό που συζητάμε τώρα, δεν έχω ιδέα δηλαδή, απλά λέω γενικά. Και τον Μπέικον με βάση όσα έγιναν όσο έπαιξε Ευρώπη δεν τον έπαιρνες με τίποτα, τώρα τον ανανέωσε ο Τσάβι και ακούγεται ότι είναι άλλος άνθρωπος.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εκτος οτι δεν ειναι μονο θεμα θελησης αλλα και αντιληψης..δεν εχει πολλες πιθανοτητες να ρθει καποιος στην ευρωπη και να φτιαξει την αμυνα του αφου ηταν καλο ντραφτ και απετυχε στο νβα μετα απο απειρες ευκαιριες..
αν ειναι θεμα χαρακτηρα οπως του μπεικον του ταρικ η του χεζονια εκει παιζει ρολο ο προπονητης αλλα και το κλιμα της ομαδας..πχ ο χακετ ειχε κακο ονομα και σε μας ηταν οτι καλυτερο εχει περασει..ο μπαρτζωκας γενικα το χει με τους περιεργους χαρακτηρες αν και τους αποφευγει αποτι εχει πει.
αν ειναι θεμα χαρακτηρα οπως του μπεικον του ταρικ η του χεζονια εκει παιζει ρολο ο προπονητης αλλα και το κλιμα της ομαδας..πχ ο χακετ ειχε κακο ονομα και σε μας ηταν οτι καλυτερο εχει περασει..ο μπαρτζωκας γενικα το χει με τους περιεργους χαρακτηρες αν και τους αποφευγει αποτι εχει πει.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εσυ μωρη σιγανόπαπαδια…..TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:50 pmΠέρυσι είχε Αταμανική αντιμετώπιση και γι’αυτό έχει πέσει τόσο πολύ ο μέσος όρος του. Μόλις έχανε σουτ πήγαινε για μπάνιο κατευθείαν. Ρίξε μια ματιά στις παλαιότερες χρονιές τουkite26 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:35 pm
Πες το, θες να με βάλεις πάλι στο youtube, έτσι δεν είναι; Κάτσε να τον τσεκάρουμε κι αυτόν να δούμε τι κουμάσι είναι...
Κοιτα ωραιος ειναι. Αλλα για δευτερο τριαρι οπως το ειπες. Νομιζω δεν θα προκριθει ως επιλογη, επισης νομιζω δεν μπορει στο 4 καθολου και σιγουρα θα ειναι πισω απο Γουορντ. Νομιζω θα κοιταξουμε κατι πιο ταλαντουχο εντελει
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσα καντήλια ανά sec από τον Μπαρτζώ ;AlexD έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:57 pmΈτσι επειδή κουβέντα να γίνεται, αν το θέμα του παίχτη είναι καθαρά διάθεσης και όχι αντίληψης, τότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μεγαλώνουν και αλλάζουν οι άνθρωποι, κάποιοι παίχτες αργούν αλλά τελικά παίζουν κάτι από αυτό που ήταν να παίξουν. Δεν το πιστεύω για αυτό που συζητάμε τώρα, δεν έχω ιδέα δηλαδή, απλά λέω γενικά. Και τον Μπέικον με βάση όσα έγιναν όσο έπαιξε Ευρώπη δεν τον έπαιρνες με τίποτα, τώρα τον ανανέωσε ο Τσάβι και ακούγεται ότι είναι άλλος άνθρωπος.
https://www.youtube.com/shorts/7Zkj_0sF66o
Μέχρι φέτος
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είπα να ρίξω λίγο βενζίνη στο νήμα doc…Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 6:14 pmΕσυ μωρη σιγανόπαπαδια…..![]()
![]()
Κοιτα ωραιος ειναι. Αλλα για δευτερο τριαρι οπως το ειπες. Νομιζω δεν θα προκριθει ως επιλογη, επισης νομιζω δεν μπορει στο 4 καθολου και σιγουρα θα ειναι πισω απο Γουορντ. Νομιζω θα κοιταξουμε κατι πιο ταλαντουχο εντελει
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τον εχω δει. Από τα στατιστικά του δεν με ανησυχεί το ότι είναι παικτης gleague.
Aλλα με σουτ και στο κολλέγιο και στη league που έπαιζε πολυ και είχε ρυθμο 30-33%, και κυρίως βολες 58-62% δεν είναι τρομερά promising.
Από αυτα τα νούμερα φαίνεται τεχνικά αγουρος. Κοινως κατσίκι
O minix παίζει οντως; κάπου είχα δει οτι τον κοιτάει η Ασβελ. Εμένα μου αρέσει σαν περίπτωση. Καλος σουτερ, δυνατό frame μπορεί να παρει χρονο στο 4. Εγκρίνω

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο