ακριβως εστω λοιπον οτι θεωρουμε τα 3εκ υπεραξια για ντορσει...αρα δεν θελουμε να δωσουμε τοσα.ποιος ειναι καλυτερος του και κανει 2 ή 2.5 και θα τον φερουμε?εγω λεω καλυτερο του ντορσει δεν μπορουμε να φερουμε ακομα κι αν δωσουμε 4εκ.πολυ απλα γιατι δεν υπαρχουνshaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 5:16 pmαυτο οντως ισχυει..πες οτι φευγει ο ντορσει και βγαινεις στην αγορα..ποιον μπορεις να φερεις καλυτερο με 2.5εκ?δευτερη 5δα βγηκε περσι..εδω τωρα οσοι ξεπεταγονται βλ μοντερο φρανσισκο ζητανε πανω απο 3.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 5:10 pm
με την τοσο στενη αγορα δεν ειμαι σιγουρος πως θα εβρισκες καλυτερο με 3εκ...και ο παναθηναικος εδινε λευκη επιταγη για γκαρντ και δεν υπηρχε κανεις μεχρι να του κατσει ο φρανσισκο.τονο γκος πηγε να παρει και του εταζε συμβολαιο 2.8εκ ετησιως.μεχρι στιγμης ποσοι στην ευρωλιγκα ειναι καλυτεροι του ντορσει και προσβασιμοι εστω και με 3εκ ή με 4εκ?εγω βλεπω κανεναν
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Nτόρσεϊ είναι 30, έχει ελληνικό διαβατήριο και έγραψε αριθμούς. Είναι λογικό να ψάχνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην καριέρα του (πότε θα το ψάξει στα 34 ? ). Τέτοια ποιότητα παίκτη με διαβατήριο δεν θα βρούμε, θα πρέπει να πληρωθεί. Αν μας παίρνει ή έχουμε εναλλακτική ας μην τον ανανεώσουν αλλά δεν βλέπω να έχουμε. Μην συγκρίνουμε το συμβόλαιο του Φουρνιέ, αυτό είναι μια εξαίρεση που ήρθε ουρανοκατέβατη, όποιος γνωρίζει ποιος είναι ο Φουρνιέ καταλαβαίνει οτι αυτός ο παίκτης το καλοκαίρι του 2024 που αποφάσισε να έρθει Ευρώπη θα ήταν για πλάκα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που έχουμε δει. Το οτι ο Εβαν ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό και δεν τον ένοιαζε να ψάξει το μεγαλύτερο δυνατό συμβόλαιο δεν είναι ο κανόνας. Και έχουμε την τύχη να είχε παρόμοια νοοτροπία και ο Μοντέρο ο οποίος έβρισκε καλύτερο συμβόλαιο φέτος αν ήθελε.* Ούτε εμένα μου κάθεται καλά να πάρει 3Μ+ ο Τάιλερ, θεωρώ οτι τον χρειαζόμαστε όμως και ας ξηλωθούμε.
Μέχρι φέτος
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό ακριβώς. Μάγκες οι περισσότεροι γράφετε πράγματα χωρίς να υπολογίζετε τον ξενοδόχο. Και εγώ είμαι υπέρ του να κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε, ότι είναι το καλύτερο ελληνικό διαβατήριο, ότι χωρίς αυτόν είμαστε χαμένοι, ότι που θα βρούμε καλύτερο δυάρι κτλ κτλ.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
Τον Ντόρσει τον ρωτήσατε αν θέλει να υπογράψει με 3; Γιατί να μην θέλει να πάρει 14 τσέπη και να πάει να παίξει στον ΠΑΟΚ; Και τι σημαίνει κάνω τα πάντα να τον κρατήσω; Μέχρι ποιο ποσό αξίζει να τα σκάσεις και ας πληρώσεις υπεραξία; Αξίζει να του δώσεις 14 για 4 χρόνια; Εχεις τόσα χρήματα; (Γιατί με τα συμβόλαια που είδα πιο πάνω δεν φαίνεται από πουθενά ότι παίζουμε στο level του ΠΑΟ μισθολογικά).
Μην ξεχνάμε ότι αύριο μεθαύριο λήγει και το συμβόλαιο του Σάσα..και αν του δώσεις 14 ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ μετά πριν υπογράψει να του πει μου δίνουν τόσα, δώσε μου δύο χαρτιά παραπάνω και έρχομαι..
Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι δεν είναι στο χέρι μας όπως πολλοί το παρουσιάζετε. Τα ίδια λέγατε και για Ουόκαπ αρχές καλοκαιριού και είδαμε πως εξελίχθηκε.
Επειδή πχ ήταν λογικό να υπογράψει με 1.8 εσείς θεωρούσατε ότι πρέπει να τα πάρει αυτά τα χρήματα. ΕΛα μου τελικά που δεν τα πήρε και ήθελε παραπάνω. Τους παίκτες γενικά τους ρωτήσατε;;;;
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
οχι δεν τους ρωτησαμε.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:51 pmΑυτό ακριβώς. Μάγκες οι περισσότεροι γράφετε πράγματα χωρίς να υπολογίζετε τον ξενοδόχο. Και εγώ είμαι υπέρ του να κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε, ότι είναι το καλύτερο ελληνικό διαβατήριο, ότι χωρίς αυτόν είμαστε χαμένοι, ότι που θα βρούμε καλύτερο δυάρι κτλ κτλ.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
Τον Ντόρσει τον ρωτήσατε αν θέλει να υπογράψει με 3; Γιατί να μην θέλει να πάρει 14 τσέπη και να πάει να παίξει στον ΠΑΟΚ; Και τι σημαίνει κάνω τα πάντα να τον κρατήσω; Μέχρι ποιο ποσό αξίζει να τα σκάσεις και ας πληρώσεις υπεραξία; Αξίζει να του δώσεις 14 για 4 χρόνια; Εχεις τόσα χρήματα; (Γιατί με τα συμβόλαια που είδα πιο πάνω δεν φαίνεται από πουθενά ότι παίζουμε στο level του ΠΑΟ μισθολογικά).
Μην ξεχνάμε ότι αύριο μεθαύριο λήγει και το συμβόλαιο του Σάσα..και αν του δώσεις 14 ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα πάει στον ΠΑΟΚ μετά πριν υπογράψει να του πει μου δίνουν τόσα, δώσε μου δύο χαρτιά παραπάνω και έρχομαι..
Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι δεν είναι στο χέρι μας όπως πολλοί το παρουσιάζετε. Τα ίδια λέγατε και για Ουόκαπ αρχές καλοκαιριού και είδαμε πως εξελίχθηκε.
Επειδή πχ ήταν λογικό να υπογράψει με 1.8 εσείς θεωρούσατε ότι πρέπει να τα πάρει αυτά τα χρήματα. ΕΛα μου τελικά που δεν τα πήρε και ήθελε παραπάνω. Τους παίκτες γενικά τους ρωτήσατε;;;;
Υποθεσεις κανουμε και ολα ειναι ανοιχτα γιατι κανενας δεν ξερει τι εχει υποθει μεταξυ των δυο πλευρων.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ελπίζω να μην πιστεύετε μερικοί ότι αν φύγει ο Ντόρσει θα ρθεί ξένος παρόμοιας αξίας είτε χρηματικής ή του ίδιου επιπέδου.
Το έχουμε δει το έργο πολλά χρόνια τώρα συνεχόμενα.
Θα φέρουμε με τίποτα 7κατοστάρικα κάνα Μπράζ ως μπάλομα μέχρι να βρούμε το κελεπούρι που χει σταμπάρει ο Μπαρτζώκας τον Οκτώβρη/κοψίματα ΝΒΑ/Φλέβαρη.
Που κελεπούρι θα είναι κανάς Γκαρσία.
Και μετά όταν πέσει κανάς τραυματισμός θα πρέπει να πληρώσουμε κανα εκατομμύριο να φέρουμε τον αντίστοιχο Νιλικινά από καμμιά Μπασκόνια/Ζαλγκίρις με κάνα μπαιουτ μισό εκατομμύριο.
Οπότε στην τελική για να μην δώσουμε στον Ντόρσευ ~3Μ θα δώσουμε σε καναδυο? ξένους 2-2,5 και θα πρέπει να την βγάλουμε με μπαλώματα, αλχημείες μέχρι να ρθει το επόμενο καλοκαίρι και να πρέπει και εκεί να κάνουμε "ξεκαθάρισμα".
Και μετά πάλι η ίδια ιστορία για τον Σάσα και για όποιον βασικό πυλώνα της ομάδας τελειώνει το συμβόλαιο.
Δηλαδή ή θα πρέπει να δώσουμε σοβαρά λεφτά για είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε ή τα αρχίσουμε να δε μπαίνουμε σε παζάρια, δεν πληρώνουμε υπεραξίες και τα λοιπά που ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Το έχουμε δει το έργο πολλά χρόνια τώρα συνεχόμενα.
Θα φέρουμε με τίποτα 7κατοστάρικα κάνα Μπράζ ως μπάλομα μέχρι να βρούμε το κελεπούρι που χει σταμπάρει ο Μπαρτζώκας τον Οκτώβρη/κοψίματα ΝΒΑ/Φλέβαρη.
Που κελεπούρι θα είναι κανάς Γκαρσία.
Και μετά όταν πέσει κανάς τραυματισμός θα πρέπει να πληρώσουμε κανα εκατομμύριο να φέρουμε τον αντίστοιχο Νιλικινά από καμμιά Μπασκόνια/Ζαλγκίρις με κάνα μπαιουτ μισό εκατομμύριο.
Οπότε στην τελική για να μην δώσουμε στον Ντόρσευ ~3Μ θα δώσουμε σε καναδυο? ξένους 2-2,5 και θα πρέπει να την βγάλουμε με μπαλώματα, αλχημείες μέχρι να ρθει το επόμενο καλοκαίρι και να πρέπει και εκεί να κάνουμε "ξεκαθάρισμα".
Και μετά πάλι η ίδια ιστορία για τον Σάσα και για όποιον βασικό πυλώνα της ομάδας τελειώνει το συμβόλαιο.
Δηλαδή ή θα πρέπει να δώσουμε σοβαρά λεφτά για είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε ή τα αρχίσουμε να δε μπαίνουμε σε παζάρια, δεν πληρώνουμε υπεραξίες και τα λοιπά που ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μου αρέσει που όλοι λέτε για το Πουλακίδα. Όσοι το έχουν δει, ξέρουν ότι είναι επιπέδου Ρόγκα με χειρότερο χειρισμό μπάλας. Γερός να είναι το παλικάρι, αλλά δεν θα φτάσει ούτε το ένα χέρι του Dorsey.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εχει ακουστει ευρεως πως θελει 14 για 4χρ...δηλαδη 3.5εκ/χρDimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:51 pmΑυτό ακριβώς. Μάγκες οι περισσότεροι γράφετε πράγματα χωρίς να υπολογίζετε τον ξενοδόχο. Και εγώ είμαι υπέρ του να κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε, ότι είναι το καλύτερο ελληνικό διαβατήριο, ότι χωρίς αυτόν είμαστε χαμένοι, ότι που θα βρούμε καλύτερο δυάρι κτλ κτλ.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
να τα δωσουν οι προεδροι αν ισχυει το ποσο.δεν εχει βγει η φημη οτι θελει να φυγει.εχει βγει οτι ζηταει συγκεκριμενα χρηματα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι επιπέδου Ρογκαβόπουλο και τον πάρουμε να μην το πούμε ούτε του .παπά. Μια χαρά παίκτης είναι ο Ρογκαβόπουλος έστω και για ρολίστας.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 7:54 pmΜου αρέσει που όλοι λέτε για το Πουλακίδα. Όσοι το έχουν δει, ξέρουν ότι είναι επιπέδου Ρόγκα με χειρότερο χειρισμό μπάλας. Γερός να είναι το παλικάρι, αλλά δεν θα φτάσει ούτε το ένα χέρι του Dorsey.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξέρουμε αν θα φτάσει η όχι. Αλλά αν ζητάει 4 ο ταιλερ γιατί του δίνει ο παοκ τόσα προφανώς και δεν θα τα δώσουμε. Θα πάρουμε άλλο σούτινγκ γκαρντ στην θέση του με Ελληνικό διαβατήριο βλεπε πουλακιδα και θα σας ον δουλέψουμε. Την πρώτη ύλη το φαρμακερό σουτ δηλαδή το έχει. Θα βασιστούμε σε ξένους για βασικούςTuTiS έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 7:54 pmΜου αρέσει που όλοι λέτε για το Πουλακίδα. Όσοι το έχουν δει, ξέρουν ότι είναι επιπέδου Ρόγκα με χειρότερο χειρισμό μπάλας. Γερός να είναι το παλικάρι, αλλά δεν θα φτάσει ούτε το ένα χέρι του Dorsey.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:14 pmΠιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι 3 και κάτι για Ντόρσεϊ λόγω διαβατηρίου. Αν δεν συμφωνήσει βλέπω ο Πουλακίδας από του χρόνου να είναι ο αντικαταστάτης του.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Και ο Χατζής είχε φαρμακερό σουτ, αλλά ποτέ δεν έγινε πόλος ομάδας όπως πιστεύεται ότι θα εξελιχθεί ο Πουλακίδας. Επιπλέον, μετά την σεζόν 22-23 δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να τον έφτιαξε η ομάδα…RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 8:35 pmΔεν ξέρουμε αν θα φτάσει η όχι. Αλλά αν ζητάει 4 ο ταιλερ γιατί του δίνει ο παοκ τόσα προφανώς και δεν θα τα δώσουμε. Θα πάρουμε άλλο σούτινγκ γκαρντ στην θέση του με Ελληνικό διαβατήριο βλεπε πουλακιδα και θα σας ον δουλέψουμε. Την πρώτη ύλη το φαρμακερό σουτ δηλαδή το έχει. Θα βασιστούμε σε ξένους για βασικούς

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο