Ηδη εχουμε 20-25 μυρια budget. Ποσα εχεις απαιτηση να δωσουμε σε χρονια που φτιαχνεται και το γηπεδο με εξοδα της ομαδασ?tsoureki έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 7:50 pmΕλπίζω να μην πιστεύετε μερικοί ότι αν φύγει ο Ντόρσει θα ρθεί ξένος παρόμοιας αξίας είτε χρηματικής ή του ίδιου επιπέδου.
Το έχουμε δει το έργο πολλά χρόνια τώρα συνεχόμενα.
Θα φέρουμε με τίποτα 7κατοστάρικα κάνα Μπράζ ως μπάλομα μέχρι να βρούμε το κελεπούρι που χει σταμπάρει ο Μπαρτζώκας τον Οκτώβρη/κοψίματα ΝΒΑ/Φλέβαρη.
Που κελεπούρι θα είναι κανάς Γκαρσία.
Και μετά όταν πέσει κανάς τραυματισμός θα πρέπει να πληρώσουμε κανα εκατομμύριο να φέρουμε τον αντίστοιχο Νιλικινά από καμμιά Μπασκόνια/Ζαλγκίρις με κάνα μπαιουτ μισό εκατομμύριο.
Οπότε στην τελική για να μην δώσουμε στον Ντόρσευ ~3Μ θα δώσουμε σε καναδυο? ξένους 2-2,5 και θα πρέπει να την βγάλουμε με μπαλώματα, αλχημείες μέχρι να ρθει το επόμενο καλοκαίρι και να πρέπει και εκεί να κάνουμε "ξεκαθάρισμα".
Και μετά πάλι η ίδια ιστορία για τον Σάσα και για όποιον βασικό πυλώνα της ομάδας τελειώνει το συμβόλαιο.
Δηλαδή ή θα πρέπει να δώσουμε σοβαρά λεφτά για είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε ή τα αρχίσουμε να δε μπαίνουμε σε παζάρια, δεν πληρώνουμε υπεραξίες και τα λοιπά που ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ μια ερώτηση έχω.
Έστω ότι λέτε κύριε Ντόρσει μέχρι 3εκ δίνουμε αυτός βρίσκει κάπου 3,5-4 και λέει ευχαριστώ εχω καλύτερη πρόταση και πάει εκεί.
Έστω ότι δεν έχουν σημασία τα διαβατήρια γιατί αυξάνεται το όριο ξένων ή λέτε δε μας νοιάζει το πρωτάθλημα.
Μπορείτε να βρείτε με 3εκ ή λιγότερα παίκτη το ίδιο καλό με τον Ντόρσει;
Έστω ότι λέτε κύριε Ντόρσει μέχρι 3εκ δίνουμε αυτός βρίσκει κάπου 3,5-4 και λέει ευχαριστώ εχω καλύτερη πρόταση και πάει εκεί.
Έστω ότι δεν έχουν σημασία τα διαβατήρια γιατί αυξάνεται το όριο ξένων ή λέτε δε μας νοιάζει το πρωτάθλημα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι για πλάκα. Armoni Brooks λέγεται και παίζει δανεικός στην Βαλένθια. Ο Ντορσει είναι παικταράς, αλλά ίσως χρειαζόμαστε κάποιον που να παίζει πιο off ball τύπου Κάνααν. Θεωρώ ότι ο Ντόρσει δεν είναι το τέλειο φιτ και ο Μπι δεν τρελαίνεται με την πάρτυ του. Αυτά που κάνει τα κάνει ο Μοντέρο πολύ καλύτερα θεωρώ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 8:59 pmΕγώ μια ερώτηση έχω.
Και εντάξει ούτε ο Σάσα άξιζε τα 3.7 με τις τότε τιμές της αγοράς, αλλά με το που γύρισε έκανε δύο χρονιές MVP. Ο Ντόρσει μια σεζόν έχει παίξει και θέλετε μερικοί να του δώσουμε 14 μύρια, λες και είναι λεφτά της πλάκας. Νομίζω έχετε χάσει την μπάλα μερικοί με τα λεφτά και το budget και έχετε ξεφύγει από τα όρια του ρεαλισμού.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σάσα τα άξιζε τα 3.7 . βγήκε mvp της λίγκας και υπήρχε τεράστια ζήτηση προς το πρόσωπο του. Όπως και ο Χέιζ Ντέιβις είχε ζήτηση και μεγάλη προσφορά και από Χάποελ γι'αυτό έσταξε τόσα ο παο. Στο NBA δεν έκανε κάτι μισή σεζόν έκατσε αλλά η αξία του ανέβηκε λόγο ζήτησης.. όλα προσφορά και ζήτηση είναι. Πιστεύε κάνεις ότι ο Φρανσίσκο με μια καλή χρονιά Ζαλγκίρις θα πάρει 3.500.000 και πιο πριν πάνω από 4 από την Βιλερμπάν?
Αν βγεί ο Σάσα στην αγορά ελεύθερος τώρα παίζει να χτυπήσει και 5.000.000 συμβόλαιο
Αν βγεί ο Σάσα στην αγορά ελεύθερος τώρα παίζει να χτυπήσει και 5.000.000 συμβόλαιο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ξένο με 3.000.000 μπορείς να βρείς ισάξιο αν όχι καλύτερο του Ντόρσεϊ. Έλληνα όμως με τίποτα. Αυτό πληρώνεται ο Ντόρσεϊ. Πιστεύεις ότι ομάδα της Ευρώπης πλην των ελληνικών λόγω διαβατηρίου Ολυμπιακό,Παοκ, Παο θα έδινε συμβόλαιο πάνω από 3 στον Ντόρσεϊ? Εγώ λέω με την καμίαpan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 8:59 pmΕγώ μια ερώτηση έχω.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με 3 εκατ. λογικά βρίσκεις σκόρερ από ΝΒΑ καλύτερο του Ντόρσεϊ, χωρίς να μπορώ να πω ονόματα.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 8:59 pmΕγώ μια ερώτηση έχω.
το πρόβλημα είναι ότι κανείς δε πιστεύει ότι οι Αφοί θα δώσουν τόσα λεφτά για τον αντικαταστάτη του. αν δηλαδή υποθέσουμε ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν τα 3 εκατ. για τον Τάιλερ αυτό συνυπολογίζει το διαβατήριο και την ανάγκη που υπάρχει, το ότι ξέρει την ομάδα κτλ. ο αντικαταστάτης που δε θα έχει τίποτα από αυτά χλωμό να πάρει πάνω από 2.
είναι πάντως δύσκολη συνθήκη το τι πρέπει να κάνει η ομάδα με την περίπτωση του. για εμένα προσωπικά, που εννοείται ότι θέλω να μείνει, δε δικαιολόγησε τα 3,5 εκατ. που πήρε σε 2 χρόνια σε εμάς οπότε το να του δοθεί διπλασιασμός αποδοχών μου φαίνεται κάπως. συν ότι προφανώς θα δημιουργηθεί νέα γενιά απογοητευμένων στην ομάδα με πρώτο και καλύτερο το Μιλουτίνοφ.
από την άλλη διαβατήριο, ανάγκη κτλ.
είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσει η ομάδα αν θα αρχίσει να πληρώνει υπεραξίες για να κρατήσει τους παίκτες που έχει ή αν θα πορευτεί στη λογική των ισορροπιών. είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κάνει το δεύτερο απλά κρατώ μια επιφύλαξη γιατί έχουμε ξεμείνει από Έλληνες.
το πρόβλημα είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο το Ντόρσεϊ ή τον Γουόκαπ και θα το βρούμε μπροστά μας ακόμα περισσότερο στο μέλλον γιατί αυξάνονται οι ομάδες στην Ευρωλίγκα οπότε αυξάνεται και η ανάγκη για παίκτες. κάποιους πρέπει να πάρουν οι ομάδες που θα έρθουν για να είναι ανταγωνιστικές και σίγουρα δε θα είναι μόνο ρολίστες. το πώς θα το αντιμετωπίσει η ομάδα αυτό μένει να το δούμε.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί που έχουν πάει οι τιμές ναι.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:18 pmΞένο με 3.000.000 μπορείς να βρείς ισάξιο αν όχι καλύτερο του Ντόρσεϊ. Έλληνα όμως με τίποτα. Αυτό πληρώνεται ο Ντόρσεϊ. Πιστεύεις ότι ομάδα της Ευρώπης πλην των ελληνικών λόγω διαβατηρίου Ολυμπιακό,Παοκ, Παο θα έδινε συμβόλαιο πάνω από 3 στον Ντόρσεϊ? Εγώ λέω με την καμίαpan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 8:59 pmΕγώ μια ερώτηση έχω.
Μια ομάδα που θα ψάχνει βασικό 2αρι το επόμενο καλοκαίρι ποιες επιλογές θα έχει;
Για τον ίδιο λόγο πήρε και ο Φρανσίσκο 3,5 φέτος ή γίνεται τόσος χαμός για τον Γουόκαπ, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες διαθέσιμοι που να έχουν αποδείξει ότι στέκονται στο τοπ επίπεδο.
Που αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο στο μέλλον γιατί οι ομάδες πρόκειται να αυξηθούν, οι διαθέσιμοι παίκτες οχι.
Φυσικά μπορείς να ρισκάρεις με κάποιον από τους κομμένους του NBA ή με κάποιον που πχ βγήκε MVP του Eurocup τη προηγούμενη σεζόν και αν σου βγουν να βρεις καλύτερο με λιγότερα αλλά έχει και αυτό τα ρίσκα του.
Εκτός αν η ομάδα θεωρεί ότι δεν χρειάζεται έναν Ντόρσει, ότι χρειάζεται έναν χειρότερο παίκτη αρα και πιο φτηνό που όμως θα ταιριάζει ενδεχομένως καλύτερα στο πλάνο πχ έναν off ball σουτέρ.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εν τω μεταξυ ο Ντορσει οταν ηρθε στον Ολυμπιακο ηταν μεταξυ παγκου κ εξεδρας στη φενερ, την πρωτη του χρονια στον Ολυμπιακο ηταν σε αλλο γηπεδο κ με μια πολυ καλη χρονια που εκανε φετος εγινε ξαφνικα ο παικτης τοπ των 3-4 εκατομμυριων που καλυτερο του δεν θα βρουμε κλπ.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 7:50 pmΕλπίζω να μην πιστεύετε μερικοί ότι αν φύγει ο Ντόρσει θα ρθεί ξένος παρόμοιας αξίας είτε χρηματικής ή του ίδιου επιπέδου.
Το έχουμε δει το έργο πολλά χρόνια τώρα συνεχόμενα.
Θα φέρουμε με τίποτα 7κατοστάρικα κάνα Μπράζ ως μπάλομα μέχρι να βρούμε το κελεπούρι που χει σταμπάρει ο Μπαρτζώκας τον Οκτώβρη/κοψίματα ΝΒΑ/Φλέβαρη.
Που κελεπούρι θα είναι κανάς Γκαρσία.
Και μετά όταν πέσει κανάς τραυματισμός θα πρέπει να πληρώσουμε κανα εκατομμύριο να φέρουμε τον αντίστοιχο Νιλικινά από καμμιά Μπασκόνια/Ζαλγκίρις με κάνα μπαιουτ μισό εκατομμύριο.
Οπότε στην τελική για να μην δώσουμε στον Ντόρσευ ~3Μ θα δώσουμε σε καναδυο? ξένους 2-2,5 και θα πρέπει να την βγάλουμε με μπαλώματα, αλχημείες μέχρι να ρθει το επόμενο καλοκαίρι και να πρέπει και εκεί να κάνουμε "ξεκαθάρισμα".
Και μετά πάλι η ίδια ιστορία για τον Σάσα και για όποιον βασικό πυλώνα της ομάδας τελειώνει το συμβόλαιο.
Δηλαδή ή θα πρέπει να δώσουμε σοβαρά λεφτά για είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε ή τα αρχίσουμε να δε μπαίνουμε σε παζάρια, δεν πληρώνουμε υπεραξίες και τα λοιπά που ακούγαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Γενικα κυκλοφορει φοβερη υπερβολη.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να που συμφωνούμε και σε κάτι. Έναν Obst, έναν Κάνααν, κάποιον που να παίζει off ball και να τα παστελώνει όπως ο Πίτερς. Δίπλα σε Χεζόνια ο Ντόρσει δεν πολύ κολλάειcoach blue έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:23 pmΜε μοντερο μακινταιρ τζοζεφ στον ασσο και φουρνιε να ερχεται ηθελημενα απο το δευτερο ροτεισον εγω εναν ομπστ θα ηθελα . Να μη την μπισταει χωρις λογο , να μην μπλεκει στα ποδια τους και να ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να θερισει .
Ας παίρνουμε την Ευρωλίγκα χρόνια παρά χρόνια, ας πάρει τα πρωταθλήματα του ο ΠΑΙ και όλοι ευχαριστημένοι.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν πάρουμε Χεζόνια έναν off ball σουτέρ χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθεί το puzzle. Δεν χρειάζεται να είναι στο επίπεδο του Ντορσει ούτε να παίρνει 3 το χρόνο.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:26 pmΕκεί που έχουν πάει οι τιμές ναι.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:18 pm
Ξένο με 3.000.000 μπορείς να βρείς ισάξιο αν όχι καλύτερο του Ντόρσεϊ. Έλληνα όμως με τίποτα. Αυτό πληρώνεται ο Ντόρσεϊ. Πιστεύεις ότι ομάδα της Ευρώπης πλην των ελληνικών λόγω διαβατηρίου Ολυμπιακό,Παοκ, Παο θα έδινε συμβόλαιο πάνω από 3 στον Ντόρσεϊ? Εγώ λέω με την καμία
Μια ομάδα που θα ψάχνει βασικό 2αρι το επόμενο καλοκαίρι ποιες επιλογές θα έχει;
Για τον ίδιο λόγο πήρε και ο Φρανσίσκο 3,5 φέτος ή γίνεται τόσος χαμός για τον Γουόκαπ, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες διαθέσιμοι που να έχουν αποδείξει ότι στέκονται στο τοπ επίπεδο.
Που αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο στο μέλλον γιατί οι ομάδες πρόκειται να αυξηθούν, οι διαθέσιμοι παίκτες οχι.
Φυσικά μπορείς να ρισκάρεις με κάποιον από τους κομμένους του NBA ή με κάποιον που πχ βγήκε MVP του Eurocup τη προηγούμενη σεζόν και αν σου βγουν να βρεις καλύτερο με λιγότερα αλλά έχει και αυτό τα ρίσκα του.
Εκτός αν η ομάδα θεωρεί ότι δεν χρειάζεται έναν Ντόρσει, ότι χρειάζεται έναν χειρότερο παίκτη αρα και πιο φτηνό που όμως θα ταιριάζει ενδεχομένως καλύτερα στο πλάνο πχ έναν off ball σουτέρ.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι ναι αλλά οικονομικά δε θα αλλάξει κάτι.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:38 pmΑν πάρουμε Χεζόνια έναν off ball σουτέρ χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθεί το puzzle. Δεν χρειάζεται να είναι στο επίπεδο του Ντορσει ούτε να παίρνει 3 το χρόνο.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:26 pm
Εκεί που έχουν πάει οι τιμές ναι.
Για να πάρεις τον Χεζόνια πάνω από 3 θα πρέπει να σκάσεις και σε αυτόν, αντι να τα δώσεις στο 2 θα τα δώσεις στο 3.
Όπως αντίστοιχα θα μπορούσες off ball σουτέρ να πάρεις στο 3 αντι να πας να πάρεις εκεί ball hog στυλ Χεζόνια.
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σου λέει έχεις Μοντερο και Φουρνιε στα γκαρντ. 2 υπερσκόρερ, υπερπαιχταράδες. Ενώ στο 3 είσαι άδειος.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 9:57 pmΈτσι ναι αλλά οικονομικά δε θα αλλάξει κάτι.
Για να πάρεις τον Χεζόνια πάνω από 3 θα πρέπει να σκάσεις και σε αυτόν, αντι να τα δώσεις στο 2 θα τα δώσεις στο 3.
Όπως αντίστοιχα θα μπορούσες off ball σουτέρ να πάρεις στο 3 αντι να πας να πάρεις εκεί ball hog στυλ Χεζόνια.
Εγώ επιμένω για τον Ντόρσευ λόγω διαβατηρίου. Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, μην τρελαθουμε.
Επίσης ο Φουρνιέ δεν διάγει και την πρώτη νιότη να πεις οτι ποντάρεις πάνω του μακροπρόθεσμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο