Ο καλος Τζαμπαρι που ειδαμε στην Μπαρτσελονα ειναι δυο σκαλες καλυτερος παικτης απο το πουλεν μου τον Κολσον ειτε στο 3 ειτε στο 4basilis_.kts έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 29, 2026 1:20 pmαπλα επειδη εμενα με απασχολει και το πρωταθλημα αρκετα και κυριως οι τελικοι αυτοι που δεν βγαινουν απο την 6αδα ξενων ειναι οι εξηςChristofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 29, 2026 1:11 pm
Κοιτα ο Εντζαι χρειαζοταν ως χαρκτηριστικα. Αμυντικα ο παικτης ειναι δυναμιτης. Απλα ειναι για 10 λεπτα οταν θελουμε να δειρουμε και εμεις τον αντιστοιχο βεζενκοφ της αλλης ομαδας στο 3-4 ή ελαφρυ πενταρι οπως ο Ριβερς ή ο Μοτλει.
Δεν ξερω αν χρειαζομαστε Χεζονια αλλα σιγουρα χρειαζομαστε εναν καλο παικτη και οχι Μπαλωματα. Παντως τον Τζαμπαρι Παρκερ (της Μπαρτσελονα) εγω τον επαιρνα χθες στην ομαδα. Τοσο πολυ να επεσε σε ενα χρονο; 31 ειναι δεντον εχουν παρει και τα χρονια. Θεωρω οτι ο Πεναρογια σεν τον θελει γιατι τα εχουν σπασει απο την Μπαρτσελονα και οχι λογω αγωνιστικων κριτηριων
μακινταιρ,μοντερο,φουρνιε,μιλουτινοφ,ταιρικ
με δεδομενο πως ο βεζενκοφ ειναι το βασικο 4αρι μας και παιρνει 30+λεπτα πρεπει ο 6ος ξενος να ειναι κυριως 3αρι
θα ειναι ο γουορντ?θα ειναι η νεα μεταγραφη?δεν νομιζω πως μπορει να ειναι ο εντζαι
επισης δεν νομιζω πως ο τζαμπαρι μπορει να σταθει ως βασικο 3αρι...αρα αν παρεις τζαμπαρι θα θες κι αλλο παικτη στο 3
ο κολσον που αναφερω θα μπορουσε να σταθει ως βασικο 3αρι και τον θεωρω καλυτερο παικτη του γουορντ...
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατρε ημουν κι εγω φαν του τζαμπαρι παρκερ αλλα πλεον οπως τον βλεπω τον κατατασσω σε κατηγορια μορις . Ενας βετερανος που δεν πολυ εχει ορεξη πια να ζοριστει παιζοντας μπασκετ . 2-3 χρονακια ακομα να παρουμε οτι συμβολαιο μπορουμε μεχρι να αποσυρθουμε και επισημα .Christofis έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 29, 2026 1:11 pm
Παντως τον Τζαμπαρι Παρκερ (της Μπαρτσελονα) εγω τον επαιρνα χθες στην ομαδα. Τοσο πολυ να επεσε σε ενα χρονο; 31 ειναι δεν τον εχουν παρει και τα χρονια. Θεωρω οτι ο Πεναρογια σεν τον θελει γιατι τα εχουν σπασει απο την Μπαρτσελονα και οχι λογω αγωνιστικων κριτηριων
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο