Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:25 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:10 pm
TuTiS έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 4:43 pm

3η φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο αντικαταστάτης του Αλέκου… Καλά θα πάει και αυτό…
αυτος ειναι χειροτερος και απο τσερι που εκανε λει απ και την εριχνε στην κερκιδα..τι διαολο μπας και δουλευει και μηχανικος τα πρωινα και εχει λαδια?
Καλά αυτός κάνει τα δικά του. Ο άλλος που πάει να γλυτώσει τη μπάλα τι κάνει; Κολλητική είναι η μαλακομπουκίτιδα; :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:26 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:07 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:02 pm

Ναι η μια λυση ελιναι να δώσεις στον Ντορσει ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει εδώ

Η άλλη λύση είναι να πας του χρόνου Α1 με παίκτες που οριακά στέκονται μέχρι Προμηθέα Πατρών. Και επιμένω πως και στην ευρωλίγκα θα έχεις θέμα γιατί θα φέρουν ένα γκραντ αξίας Εντζαι αλλά ας είναι

Δεν μου απάντησες, οπότε θα φανταστώ ότι επιλέγεις το 2ο σενάριο

Και είναι οκ

Στον Μπαρτζώκα δεν θα τα ρίξει κανείς, δεν διαπραγματεύεται αυτός

Αυτά από μένα γιατί ανακυκλώνουμε το ίδιο ερωτηματολόγιο, εγώ με ποιους θα παίζουμε ελλ. πρωτάθλημα κι εσείς ποια είναι λύση και ότι μας εκβιάζει και δεν καταλήγουμε κάπου
Δεν μου απαντας ομως τι ακριβως θα γινει με τις αναεωσεις των υπολοιπων αν ο ντορσει ξαφνικα παρει συμβολαιο 2 μυρια πανω σε σχεση μεντο τωρινο και πληρωνεται οσα ο σασα.

Τι θα γινει οταν θα πανε ολοι οι υπολοιποι για νεα συμβολαια? Ο ward, o jones, o milu, o montero. Απαντα μου εσυ ορωτα σε αυτο και μετα θα σου πω εγω τα διαβατηρια.

Μαλλον ας τα πω απο τωρα. Σασα, παπ, νετζηπογλου, πουλακιδας, μπουρνελες, καραγιαννιδης. Ο παο ποιους θ; εχει?
όσοι είναι αναλώσιμοι ας ζητάνε όσα θέλουν

πλην Παπ Μιλου Σασα Φουρνιε και Ντορσει στα μάτια μου και αν βγει ο Μοντερο τόσο καλός ναι τους δίνεις αύξηση ή τελος πάντων τους ανανεώνεις πάση θυσία

υπάρχουν core players που δεν πρέπει να τους χάνεις

Τώρα αν ειναι να το κάνουμε πιο πρακτικό με νούμερο, αν ζητήσει 4 δεν θα παραπονεθώ, για 3Μ όσα ο Φουρνιε για μένα τα αξίζει και ο Ντορσει και ο Μιλού πχ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ και θα με ενοχλήσει πάρα πολύ αν τον χάσουμε

υπάρχει και η λύση να μην υπάρχουν περιορισμοί στην Α1. Αλλά και τότε εφόσον ο ΚΜΜ παιρνει 2M something και ο Ντορσει για 2,5Μ με ή χωρίς διαβατήριο

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:29 pm

Coach Periklis έγραψε:
Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:07 pm

Δεν μου απαντας ομως τι ακριβως θα γινει με τις αναεωσεις των υπολοιπων αν ο ντορσει ξαφνικα παρει συμβολαιο 2 μυρια πανω σε σχεση μεντο τωρινο και πληρωνεται οσα ο σασα.

Τι θα γινει οταν θα πανε ολοι οι υπολοιποι για νεα συμβολαια? Ο ward, o jones, o milu, o montero. Απαντα μου εσυ ορωτα σε αυτο και μετα θα σου πω εγω τα διαβατηρια.

Μαλλον ας τα πω απο τωρα. Σασα, παπ, νετζηπογλου, πουλακιδας, μπουρνελες, καραγιαννιδης. Ο παο ποιους θ; εχει?

πλην Παπ Μιλου Σασα Φουρνιε και Ντορσει στα μάτια μου και αν βγει ο Μοντερο τόσο καλός ναι τους δίνεις αύξηση ή τελος πάντων τους ανανεώνεις πάση θυσία

Τώρα αν ειναι να το κάνουμε πιο πρακτικό με νούμερο, αν ζητήσει 4 δεν θα παραπονεθώ, για 3Μ όσα ο Φουρνιε γι αμένα τα αξίζει καιο Ντορσει και ο Μιλού πχ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Οχι. Απλα και ξεκαθαρα οχι. Δεν τα αξιζει τα 4 και δημιουργεις τεραστιο θεμα στα αποδυτηρια ναπαιρνει πανω απο σασα.

Δδν καταλαβαινω ειλικρινα πως τα πετατε αυτα τα νουμερα ελαφρα τη καρδια. Πιστευετε οτι το μπατζετ θς ανεβαινει 10 μυρια καθε χρονο?

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:30 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:15 pm
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 7:59 pm

Εγώ έγραφα για Λάρε και διαβατήρια; Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο γιατί δεν έχω κάνει αναφορά στον Λάρε.

Αφορμή νομίζω ψάχνετε για να βγάλετε ο καθένας την πίκρα του από τα παλιά δρώμενα. Ξεκολλήστε όμως λίγο γιατί η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν χωράει άλλη μιζέρια για Σίκμα, Μπραζτεικις, Ντικικινά και σια.

Ο Ντιαγέ μπορεί να βγει παλτό χειρότερο από τον Μενσά, αλλά στην παρούσα φάση δεν βγάζει νόημα το τόσο κράξιμο που έχει δεχτεί ο παίκτης όταν καλά καλά έχει παίξει 14 λεπτά σε φιλικό με αντίπαλο την Φενέρ με μισή προπόνηση με την ομάδα.

Και τον Ντιαγέ δεν θα τον συγκρίνουμε με τον Πίτερς που ήταν ευλογία να έχεις έναν τέτοιο επαγγελματία να κάνει τα ρεπό του Σάσα, θα τον συγκρίνουμε με έναν ρολίστα των 10-12 λεπτών.

Βρείτε ποιοι είναι οι αντίστοιχοι ρολίστες των αναπληρωματικών σταρ των άλλων ομάδων που παίζουν 30 λεπτά και συγκρίνετε τουσΖ.
Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 11:33 pm
Λαρετζάκης χαιρετάει είπανε στην εκπομπή του Συρίγου. Θα μείνουμε χωρίς διαβατήρια..
@Dimmitz

όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, ίσα ίσα συμφωνώ απλά κατά τον Μαρτη σε έπιασε μια απαισιοδοξία και τώρα μόλις ξεκινάει η σεζόν πάμε φουλ επίθεση στους αντιφρονούντες και στήριξη και με παραξενεύει που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει που θα μείνουμε χωρίς διαβατήρια ( που δικαίωμα σου φυσικά αλίμονο)

Δεν έχει νόημα να συζητάμε για Εντζαι έχεις δίκιο σε αυτό, η εικόνα στο παρκέ θα κρίνει . Η διαφορά είναι μετά τον Πιτερς πάρθηκε μια επιλογή που αντιμετωπίζω σαν οπαδός με πολύ επιφύλαξη. Μπορεί να αποδειχθώ λάθος

Τα υπόλοιπα για αοφμρή να βγάλουμε πίκρα και να ξεκολλήσουμε, ε οκ ΟΧΙ από αντίδραση

Εικόνα

και είδατε, δεν μίλησα καν για το φιλικό ούτε θα κράζω όπψως έχω υποσχθεί πρώτα απ' όλα στον εαυτό μου

Για τον Ντορσει είναι η συζήτηση , τα υπόλοιπα είναι παραδείγματα για το πως πιστέυω ότι κινείται η ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα έρθει καλύτερος πόσο μάλλον Έλληνας. That;s just me , ε ;
Δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει. Είπα ότι δεν έγραψα ποτέ για Λάρε και τους Έλληνες. Εχω πει επίσης ότι μπορεί η ομάδα να μην έχει να διαθέσει 3.5 στον Ντορσει και άλλα 3.5 στον Χεζόνια. Ότι έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ (23.5 χαρτιά) και μπορεί οι Αφοί την χρονιά που χτίζουν γήπεδο να μην θέλουν ή να μην μπορούν να πάνε το μπάτζετ στα ύψη.

Ο Ντιαγέ και ο κάθε Ντιαγέ θα υπάρχει πάντα στο ρόστερ όσο είναι προπονητής ο Μπι για να βγαίνουν οι γραφικοί και να κράζουν κάποιον. Δεν με πειράζει αυτό.

Και εγώ θα κράξω όταν έρθει η ώρα, μέχρι τότε θα δώσω μια ευκαιρία στον παίκτη και στο προπονητικό team να μου δείξουν αν είχαν κάποιο πλάνο ή αν πάτησαν το κλασικό κουμπάκι της αυτοκαταστροφής.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:32 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:29 pm
Coach Periklis έγραψε:

Τώρα αν ειναι να το κάνουμε πιο πρακτικό με νούμερο, αν ζητήσει 4 δεν θα παραπονεθώ, για 3Μ όσα ο Φουρνιε γι αμένα τα αξίζει καιο Ντορσει και ο Μιλού πχ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Οχι. Απλα και ξεκαθαρα οχι. Δεν τα αξιζει τα 4 και δημιουργεις τεραστιο θεμα στα αποδυτηρια ναπαιρνει πανω απο σασα.

Δδν καταλαβαινω ειλικρινα πως τα πετατε αυτα τα νουμερα ελαφρα τη καρδια. Πιστευετε οτι το μπατζετ θς ανεβαινει 10 μυρια καθε χρονο?
ειπα δεν θα παραπονεθώ αν ζητήσει 4 και ΔΕΝ τα δώσουμε, το προσθέτω για να είναι πιο ξεκάθαρο

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:44 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:04 pm
Sokos έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:01 pm

Εσύ μπορείς να το λες εκβιασμό, οι περισσότεροι το λένε ελεύθερη αγορά. Αν ο Dorsey μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά αλλού δεν μου φαίνεται παράλογο να ζητάει τα ίδια για να μείνει.

Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο επαγγελματία αθλητή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του.
Σε "εκβιαζει" λογω διαβατηριου. Και οσο ελευθερος ειναι αυτος να ζητησει οσα θελει αλλος τοσο λογικος ειν;ι ο ολυμπιακος να μην τα δωσει.

Αλλα οι περισσοτεροι θα παρετε το μερος του παικτη παροτι θα μπορουσε να χαλασει ολες ρις μελλοντικες ;νανεωσεις αν παρει συνβολαιο στα επιπεδα του σασα.
Μα λογικό δεν είναι να πατήσει και στο διαβατήριο; Έξυπνη τακτική είναι, όχι εκβιασμός.

Ούτε την ομάδα θα κράξω αν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα και δεν τον κρατήσει. Θα κράξω αν βασιστούν πάνω σε ενδεχόμενη αποχώρηση για να δικαιολογήσουν μια αποτυχία.

Τα επόμενα συμβόλαια που αναφέρεις δεν θα είναι με το ανακαινισμένο ΣΕΦ; Θεωρητικά δεν θα έχουμε πολύ περισσότερα έσοδα; Μήπως είναι και περισσότεροι οι ξένοι τότε; Αν πάντως δεν μπορείς να κάνεις keep up με τον ανταγωνισμό στα οικονομικά, νομοτελειακά θα μείνεις πίσω και αγωνιστικά.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Σεπ 05, 2026 8:49 pm

Sokos έγραψε:
Jeight έγραψε:

Σε "εκβιαζει" λογω διαβατηριου. Και οσο ελευθερος ειναι αυτος να ζητησει οσα θελει αλλος τοσο λογικος ειν;ι ο ολυμπιακος να μην τα δωσει.

Αλλα οι περισσοτεροι θα παρετε το μερος του παικτη παροτι θα μπορουσε να χαλασει ολες ρις μελλοντικες ;νανεωσεις αν παρει συνβολαιο στα επιπεδα του σασα.
Μα λογικό δεν είναι να πατήσει και στο διαβατήριο; Έξυπνη τακτική είναι, όχι εκβιασμός.

Ούτε την ομάδα θα κράξω αν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα και δεν τον κρατήσει. Θα κράξω αν βασιστούν πάνω σε ενδεχόμενη αποχώρηση για να δικαιολογήσουν μια αποτυχία.

Τα επόμενα συμβόλαια που αναφέρεις δεν θα είναι με το ανακαινισμένο ΣΕΦ; Θεωρητικά δεν θα έχουμε πολύ περισσότερα έσοδα; Μήπως είναι και περισσότεροι οι ξένοι τότε; Αν πάντως δεν μπορείς να κάνεις keep up με τον ανταγωνισμό στα οικονομικά, νομοτελειακά θα μείνεις πίσω και αγωνιστικά.
Το ποτενθα μπουμε σεφ δεν το ξερει κανενας. Επισης ναι εχει καθε δικαιωμα να λατησει οπου θελει και η ομαδα εχει καθε δικαιωμα να θεωρησει τις αλαιτησεις του παραλογες. Ηδη το 3.5 για μενα ειναι παραλογο. Οκ δεν ηταν και υποψηφιος mvp λερυσι παιδια, δευτερη πενταδα μπηκε. Μπραβο του, αξιεπαινος αλλα mvp ηταν ο συμπαικτης του.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Σεπ 05, 2026 9:16 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:49 pm
Sokos έγραψε:

Το ποτενθα μπουμε σεφ δεν το ξερει κανενας. Επισης ναι εχει καθε δικαιωμα να λατησει οπου θελει και η ομαδα εχει καθε δικαιωμα να θεωρησει τις αλαιτησεις του παραλογες. Ηδη το 3.5 για μενα ειναι παραλογο. Οκ δεν ηταν και υποψηφιος mvp λερυσι παιδια, δευτερη πενταδα μπηκε. Μπραβο του, αξιεπαινος αλλα mvp ηταν ο συμπαικτης του.
Αν δεν φύγει αυτός ο ηλίθιος κανονισμός της GBL με τα διαβατήρια ώστε να εξασφαλίζονται 80 παίκτες, είτε έχοντας ταλέντο (που κακά τα ψέματα δεν υπάρχουν πέρα από 2-3 παίκτες) και παράλληλα δεν βελτιώνονται νέα ταλέντα αυτά θα γίνονται. Σε 4-5 χρόνια, θα ζήσουμε στιγμές να ζητά 2 εκ ο Καλαϊτζάκης και ο Λαρεντζάκης.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Σεπ 05, 2026 9:31 pm

Jeight έγραψε:
Sokos έγραψε:
Σάβ Σεπ 05, 2026 8:01 pm

Εσύ μπορείς να το λες εκβιασμό, οι περισσότεροι το λένε ελεύθερη αγορά. Αν ο Dorsey μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά αλλού δεν μου φαίνεται παράλογο να ζητάει τα ίδια για να μείνει.

Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο επαγγελματία αθλητή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του.

Δε πιστεύω ότι οι επόμενες ανανεώσεις θα επηρεαστούν όσο πιστεύεις από την ανανέωση του Ντόρσει όμως.

Δηλαδή όταν έρθει η ώρα της ανανέωση του Γουόρντ ας πούμε, αν κανείς δε του δίνει 2-2,5 δε θα ζητήσει τόσα επειδή ο Ντόρσει πήρε 3-3,5 ή και να ζητήσει αν δε του τα δώσουν δε θα έχει επιλογές.

Από την άλλη, ασχέτως της υπόθεσης Ντόρσει, αν κάποιος του δίνει 2,5 δε θα ανανεώσει με 1,5.

Ή και ο Βεζένκοφ, αν κάποιος του δίνει 6 ίσως ανανεώσει με 4,5-5 αλλά όχι με 4, και πάλι ασχέτως του Ντόρσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”