Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 06, 2026 8:23 am

Εγω παλι λεω τα πραγματα με το ονομα τους. Ημουν απο τους γκρινιαριδεα μεχρι τα Χριστουγεννα και ελαγα οτι χρειαζομαστε ψηλο και γκαρντ. Λιγο πριν τις γιορτες ακομη και πριν τα Χριστουγεννα εβλεπα και ελεγα οτι η ομαδα αρχιζει και αποδιδει ωραιο μπασκετ. Μετα την αποκτηση του Ταιρικ ημουν απο τους πιο απολυτους ακομη και πριν το σερι νικων μας οτι η ομαδα ειναι το πρωτο φαβορι να το παρει και θα το παρει.

Φετος θα γκρινιαξω σε λογικα πλαισια οτι υπαρχει προβλημα στο 3-4 οχι για 1-2 παιχνιδια καθως οι πεντδες Μακινταιαρ, Ντορσει, Γουορντ, Σασα, Μικου
και Τζοσεφ, Μοντερο, Φουρνιε, Εντζαι, Ταιρικ ειναι εξαιρετικες. Αλλα σε βαθος χρονου αλλα και στα κρισημα λειπει ξεκαθαρα ενας παικτης στο 3-4 με καλο σουτ και μεγεθος που θα μπορει να παιξει και με τον Βεζενκοφ για να του παρει τον εξτρα αμυντικο απο πανω του οπως εγινε περσι στονφαιναλ φορ με τον Πιτερς αλλα και να μπορει να παιξει βασικουρα ή να κλεινει τον αγωνα. Θεωρω οτι ο παικτης αυτος θα αποκτηθει οποτε δεν αγχωνομαι.

Η αυγκεκριμενη εντεκαδα + Χολ θα ειναι τρομακτικη.

Τωρα και εγω θα ηθελα εναν ακομη γκαρντ που να μπορει να κανει τον χειριστη αν χρειαστει οπως ο Βιλντοζα ή Μακκισικ. Αλλα δεν ειναι προτεραιότητα, δεν θα δαπανηθουν πολλα λεφτα και θα γινει μονο εφοσον προκυψει κατι ποκυ καλο.

Ο Ντιαλο (ο πιο παικτης Μπαρτζωκα*) και ο Χεζονια (το πιο ταιριαστο φιτ με βαση τα χαρακτηριστικα του ροστερ) προφανως και ειναι οι καλυτερες λυσεις. Προφανως και υπαρχει καπνος καθως βλεπουμε κατα διαστηματα πιο σοβαρους ανθρωπους απο τον Ζερβα και τον Μελαγιες οπως ο Στεφανου και ο Hoopfellas(ασχετα αν στα μεταγραφικα του Ολυμπιακου εχει μαυρα μεσανυχτα). Εγω δεν εχω πειστει ακομη οτι θα ερθει καποιος απο αυτους και ειδικα ο δευτερος αλλα σιγουρα κατι υπαρχει.

Παντως εγω προσωπικα αν και δεν αρεσει με εναν Νοξ ή εναν Τζαμπαρι θα ημουν αρκετα ικανοποιημενος. Με τον Αντερσον δεν θα ημουν γιατι ο ανθρωπος ειναι 3 προς 2 αρα η τρυπα στο 4 παραμενει ενω ουτε τον εολο του εξτρα χειριστη δεν μπορει να καλυψει.

Παπανικολαου, Πλωτας, Νετζηπογλου, Καραγιαννιδης ειναι αρκετα αδυναμη 4αδα εξτρα λυσεων. Πραγματικα ειναι κριμα που εφυγε ο Σακ

* ο Ντιαλο οταν ηταν στο Λαυριο ακουγοταν πολυ εντονα μαζι με τον Καρτερ θα καταληξουν πακετο σε εμας ως οι πρωτες μεταγραφες της νεοσυστατης τοτε ομαδας. Τελικα ο Ντιαλο κατεληξε στον Παο για να μεινει ελευθερος μεσα στονιδιο καλοκαιρι γιατι δεν θα εβρισκε ρολο στην ομαδα εσοδων εξοδων του Παο. Πραγματικα ειναι να απορεις και μετια δυο ομαδες πως αφησαν τετοιον παικτη για τις μετριαντζες που ειχαμε παρει τοτε

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 06, 2026 9:08 am

Σιγά μην κριθεί η χρονιά από το backup 4 των 12-13 λεπτών. Που δεν υπάρχει περίπτωση αν δει ο Μπαρτζώκας ότι δεν τραβάει να μην πάρει παίκτη, το έχουμε δει πολλάκις ακόμα και με τον Σικμα που τον έχετε κάνει σημαία εδώ, ήρθε ο Πετρουσεφ μετά από 2-3 μήνες.

Αν οι μεταγραφές της ομάδας είναι μόνο μπραζντεικις και Σικμα τότε πως στο κόρακα είμαστε οι πρωταθλητές με ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην διοργάνωση;;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”