Θα συμφωνήσω, και άθελα σου ησουν και πολυ επίκαιρος κομμάτι των τραυματισμών, απλα να προσθέσω οτι το θεμα της αγωνιστικης του κατάστασης που αναφερεις εμπεριέχει και αλλα πραγματα εκτος απο το να ειναι υγειής, οπως η φυσικη του κατάσταση και οι ανάσες που θα εχει να ανεβοκατεβαίνει το παρκε η και η ταχύτητα του στο πρωτο βημα η στο να κυνηγαει τα γκαρντ στις αλλαγές κλπ. Θεωρω οτι είναι πολυ δύσκολο να ξαναδείς τον πραιμ Φαλ με τις παρούσες συνθήκες και περισσοτερο παικτης ρολου μπορει να ειναι (ιδανικα στο τοπ επιπεδο) παρα ο τοπ ψηλός που ηταν.Christofis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 6:21 pmΟ πραιμ Φαλ του 2023-2024 θα ηταν σημερα τοπ 5 σεντερ μαζι με Ταβαρες Μιλου, Οτουρου, Καμπενγκελε.
Εχει σαφη πλεονεκτηματα οπως γρηγορα ποδια, τεραστιο μεγεθος και τεραστιο μπασκετικο iq τεραστιο. Εχει σαφη μειονεκτηματα οπως απουσια σουτ και αναξιοπιστος στις βολες, σχεδον μηδαμινη παρουσια ποστ παιχνιδιου.
Ολα αυτα τα ξερουμε χρονια και ο Φαλ ηταν ο βασικος σεντερ της ομαδας που τερματισε πρωτη 2 φορες τα τελευαια χρονια πριν την χρονια που εμεινε εξω, ασχετα να η παρουσια του στα φαιναλ φορ ηταν πενιχρη. Αρα κατι πολυ καλο εκανε.
Το βασιμο ερωτημα ειναι η αγωνιστικη του κατασταση. Προσωπικη εκτιμηση ιατρικως χωρις ομως και το τονιζω να ειμαι εξειδικευμενος (specialized) ή ειδικος (να εχω την ειδικοτητα του ορθοπεδικου) αλλα εχοντας ραψει πολλους τενοντες και μυες στην καριερα μου ειναι οτι σε οσο καλη κατασταση και να ειναι ο Φαλ τραυματισμους θα παρουσιασει σιγουρα μεσα στην Χρονια(ευχομαι αληθεια και ολοψυχα να με διαψευσει καθως τονθεωρω αμαρτια και ανηθικο καποιος να σκεφτεται κατι διαφορετικο). Αρα παρολο που με την Τζοουνς παροντα τον υγιη Φαλ τον προτιμω απο τον Χολ θεωρω οτι σωστα εκαναν στην ομαδα να μην τοννκρατησουν
Ο Παο ρισκαρε πολυ(εν μεσω λειψανδριας ψηλών με τα χαρακτηριστικα του ανα το παγκοσμιο) δινοντας του ενα μεγαλο συμβολαιο. Εφοσον το χρημα ρεει στην συγκεκριμενη ομαδα δεν βρισκω κανενα προβλημα. Σκεφτειτε οτι ο συμπαθης κατα τα αλλα Ντινος παιρνει 1,8 εκ. Ε αν αου βγει ο Φαλ με διαβατηριο με τα ιδια λεφτα θα εχεις κανει κινηση ματ.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο