Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 14, 2026 9:00 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:51 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:48 pm

Εγώ μέχρι να αρχίσουν οι Αχαστοι θα τα σκαω στον Αλαφούζο να βλέπω Θανάση Εντζαι :lol:
Άμα είναι Έλληνας αρχίζουμε τα δεν ξέρω και σούξου μούξου. Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, ξεκολλήστε με τους βετεράνους. Κάνα δυο πρέπει να υπάρχουν κανονικά και ούτε.
Μαζί σου.
Οι πράσινοι έχουν καλύτερο ελληνικό κορμό, προτείνω να παίζουν αρκετά μωραιτης ρογκα Μητογλου μαντζουκας και ναν γιαμπου ντειβις κλπ τίποτα 5λεπτα

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 14, 2026 9:15 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:34 pm
TuTiS έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:27 pm

Ακόμα βλέπω τις βιντεάρες που υπήρχαν για το πυρηνικό όπλο Nathan Mensah όταν θέλω να ξυπνήσω χωρίς να πιω άλλο καφέ.
Όταν τον είχαμε πάρει και έψαχνα βίντεο του , ήταν ο μοναδικός παίχτης που έχω ψάξει και τα video με highlights δεν ήταν highlights.

Aν ψάξει κάποιος τώρα υπάρχει βίντεο με τίτλο "Το εξαιρετικό ντεμπούτο του Μενσα με τα ερυθρόλευκα". Κάποιος έχει σχολιάσει ότι θυμίζει Walter Berry ....
Τον δικό μας ή τον άλλον τον τσιγκούνη;

RedEmperor

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 14, 2026 9:16 pm

Δεν γίνεται να παίξουν Έλληνες με το ζόρι. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ταλέντο στο Ελληνικό μπάσκετ. Όταν υπήρχε και έβλεπες Έλληνες να κάνουν ματσαρες σε μικρότερες ομάδες τους έπαιρνε ο Ολυμπιακός και ο παο και έπαιζαν βασικοί.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Σεπ 14, 2026 9:35 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 9:00 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 8:51 pm

Άμα είναι Έλληνας αρχίζουμε τα δεν ξέρω και σούξου μούξου. Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, ξεκολλήστε με τους βετεράνους. Κάνα δυο πρέπει να υπάρχουν κανονικά και ούτε.
Μαζί σου.
Οι πράσινοι έχουν καλύτερο ελληνικό κορμό, προτείνω να παίζουν αρκετά μωραιτης ρογκα Μητογλου μαντζουκας και ναν γιαμπου ντειβις κλπ τίποτα 5λεπτα
Ε, γι' αυτό γκρινιάζω! Άκουσα κιόλας για ανεβασμένο Μαντζούκα, δεν τον έχω δει.
Τώρα κατάλαβα το χιούμορ σου. Αλλά και πάλι, παίζουν δεν παίζουν πολύ πρέπει να υπάρχει ελληνικός κορμός. Ακόμη και να μην είναι πολύ ψημένος, μπορεί κατά τη διάρκεια της χρόνιας να εξελιχθεί και να βοηθήσει παραπάνω (θυμίζω τη χρονιά του Ευρωπαϊκού στην Πόλη το 2012).

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 14, 2026 10:15 pm

o στεφανου πεταξε σποντα για ντιαλο παντως

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 10:30 pm

Βλεπω οτι ενθουσιαστηκαν αρκετοι με τον Ερλ. Φυσικα οταν τον θελαμε περυσι τον Δεκεμβριο πολλοι λεγανε οτι δεν ειναι καλος αμυντικος και οτι δεν θα μας ταιριαζε.

Ο παικτης εντωμεταξυ θα μπορουσε να ειναι βασικος σε οποιαδηποτε ομαδα της Ευρωλιγκας.

Μπασκετικο iq απο τα λιγα που βρισκεις σπανια σε παικτη που ερχεται απο το ΝΒΑ και δεν εχει παιξει σε ομαδα κοντεντερ.

Η αληθεια οτι φετος δεν ασχοληθηκαμε ουσιαστικα μαζι του καθολου και δεν καταλαβαινω το γιατι. Ισως λογω της τριαδας στο 5 καθως 4-5 ειναι ο ανθρωπος. Παντως απορω που δεν ασχοληθηκε ο Παο μαζι του. Για μενα ουσιαστικα ειναι καλυτερο φιτ απο τον Γιαμπουσελε παρα το οτι το στατους του γαλλου ειναι πολυ ψηλοτερο σημερα. Ο παικτης ειναι αρκετα καλυτερος και απο τον Μετου προ τραυματισμου. Πραγματικα πανεξυπνος ενας που ευκολα μπορει να γινει πλειμεικερ ρακετας στο ευρωπαικο Μπασκετ.

Στα δικα μας @TuTiS εμενα οι πληροφοριες μου παντως ειναι πιο αισιοδοξες απο ποτε.

Ο Ερλ δεν πηρε 2 μυρια παιδια. Σε κανεναν δεν δωσανε πανω απο 1,5(δολαρια). Που και παλι αν τα πηρε ειναι τρελα λεφτα για ομαδα Γιουροκαπ. Ο Κινεζος δεν εχει το στατους του Μυστακιδη οικονομικα για να τα σκορπαει ουτε μαλλον εχει βλεψεις να κανει ανοιγμα στην Χωρα. Να μαθει τα κατατοπια του Μπασκετ ψαχνει και εκανε ποκυ καλες επιλογες σε σημαντικες θεσεις υης διαχειρισης της ομαδας.

Υ.Γ με 3 εκατομμυρια δολαρια θα μπορουσαμε να φτιαξουμε το πληρεστερο ροστερ απο αποψη χαρακτηριστικων στην Ευρωλιγκα απο τις αρχες του Ιουλη( Ερλ + Ροντεν δηλαδη παικτες που ηταν στα ρανταρ) Ελπιζω η απληστια για μεγαλο ψαρι να μην μας γυρισει μπουμερανγκ

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 14, 2026 10:44 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:15 pm
o στεφανου πεταξε σποντα για ντιαλο παντως
Τι είπε;

Απάντηση