Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 22, 2026 10:14 am

tsoureki έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 9:58 am
Rivers15 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 8:40 am
https://www.pickandroll.gr/2026/09/21/m ... kalia-toy/

"Μπαφές: «Θέλουμε να μείνει ο Ντόρσεϊ, αλλά θα πρέπει να το θέλει και εκείνος – Όταν ήταν δύσκολα για εκείνον, ο Ολυμπιακός τού άνοιξε την αγκαλιά του»"
Χαιρετάμε νομίζω. Τουλάχιστον να φύγει ανθρώπινα και μην περάσουμε Ντορσιάδα.
Δεν είναι και τόσο σαφές νομίζω ότι χαιρετάει:

«Υπάρχει ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ και όλοι πρέπει να το τηρήσουνε, και υπάρχει πρόθεση, νομίζω, και από τον Τάιλερ και από τον Ολυμπιακό να συνεχιστεί αυτό το συμβόλαιο. Το πότε θα συνεχιστεί, νομίζω ότι καλό θα είναι αυτές οι συζητήσεις ούτε δημοσιότητα να παίρνουνε, ούτε να γίνονται σίριαλ»

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Σεπ 22, 2026 10:21 am

Tελη ιουλιου παντως εκκρεμουσε μια συναντηση για την αναπροσαρμογη.Τωρα ο Ντορσει ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι καν κοντα κι ο Μπαφες λεει "εχει συμβολαιο εως τον ιουνιο"
Προφανως υπαρχει χασμα

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 22, 2026 10:57 am

Ε αμαζηταει 3.5 λογικο να υπαρχει χασμα. Τελος παντων, η ομαδα θεωρω οτι πρεπει να ανεβει μεχρι τα 3.2-3.3. Αν παει μεχρι εκει και ο παικτης ζηταει 3.5 ακατεβατα τοτε ειναι εθυνη του παικτη για μενα.

Δεν αξιζει ο Ντορσει συμβολαιο σουπερ σταρ με μια χρονια στην δευτερη καλυτερη πενταδα , μην τρελαθουμε κιολας. Την ειδε Τζειμς.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Σεπ 22, 2026 11:03 am

Στον αέρα είναι η όποια συζήτηση γιατί δε ξέρουμε ούτε πόσα ζητάει ούτε πόσα του δίνουν.

Σίγουρα για να λένε δεν είμαστε κοντά και τέτοια δε θα μιλάμε για κάτι λιγότερο από 500 το χρόνο, με ότι άλλο θα τα είχαν ήδη βρει.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τρί Σεπ 22, 2026 11:25 am

Από τον πάντα έγκυρο σκύλο της καρδιάς μας δείτε αυτο το παλληκάρι. Αν κανεις (@berry ) ξέρει κατι ας μιλήσει.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Σεπ 22, 2026 11:33 am

Εχει ωραιο ονομα

Αμα κανει κ κανα καλο ματς θσ λεει ο βαγγελης τιποτα "αμολα καλουμα" κ θα γουσταρουμε :P

Pani7.0

senior
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 11:45 am

Κι εγω απ τις δημοσιες δηλωσεις ενθεν κι ενθεν καταλαβαινω οτι το πιο πιθανο σεναριο ειναι ο Ντορσευ να αποχωρησει και να καταληξει στον ΠΑΟΚ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pani7.0 την Τρί Σεπ 22, 2026 11:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

big_lebowski έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 10:21 am
Tελη ιουλιου παντως εκκρεμουσε μια συναντηση για την αναπροσαρμογη.Τωρα ο Ντορσει ο ιδιος λεει οτι δεν ειναι καν κοντα κι ο Μπαφες λεει "εχει συμβολαιο εως τον ιουνιο"
Προφανως υπαρχει χασμα
Και το χασμα πρεπει να ειναι και πολυ μεγαλο.. Οταν ακους απο την ομαδα οτι θελουμε να μεινει αρκει να το θελει κι εκεινος ειναι σαν να του πεταει μπαλακι να κατεβασει τις απαιτησεις του σε φυσιολογικα επιπεδα. Οπως το βλεπω ειτε ο Ντορσει θα θελησει για καποιο λογο να μεινει στον Ολυμπιακο και θα δεχθει ενα συμβολαιο χαμηλοτερο απ οτι βλεπει απο αλλες ομαδες ή θα χαιρετησει.

Rivers15

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 11:47 am

Pani7.0 έγραψε:
Κι εγω απ τις δημοσιες δηλωσεις ενθεν κι ενθεν καταλαβαινω οτι το πιο πιθανο σεναριο ειναι ο Ντορσευ να αποχωρησει και να καταληξει στον ΠΑΟΚ.
Αν εξαιρεσεις το διαβατηριο, δεν νομιζω πως καιγεται ιδιαιτερα ο Γιωργης. Προσωπικα πιστευω θα κανει και χειροτερη χρονια απο περυσι και απο αποψη ρολου και χρονου. Με την αμυνα που (δεν) παιζει και με δεδομενο πως δεν θα εχει εναν γουοκαπ διπλα του να απορροφαει κραδασμους, δεν το βλεπω να πηγαινει πολυ καλα... Γνωμη μου

Pani7.0

senior
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 11:57 am

Rivers15 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 11:47 am
Pani7.0 έγραψε:
Αν εξαιρεσεις το διαβατηριο, δεν νομιζω πως καιγεται ιδιαιτερα ο Γιωργης. Προσωπικα πιστευω θα κανει και χειροτερη χρονια απο περυσι και απο αποψη ρολου και χρονου. Με την αμυνα που (δεν) παιζει και με δεδομενο πως δεν θα εχει εναν γουοκαπ διπλα του να απορροφαει κραδασμους, δεν το βλεπω να πηγαινει πολυ καλα... Γνωμη μου
Δεν πολυχωράει μαζι με τον Φουρνιε. Πέρυσι έγινε μια εξαίρεση. Αλλά φέτος ο Φουρνιε πάει με σπασμένα τα φρενα απο την αρχη. Δε νομίζω να είναι τόσο τυχαίο. Πιστεύω ότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εντός της ομαδας κυριαρχεί η εντύπωση οτι ο Ντόρσευ θα αποχωρησει το καλοκαιρι.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τρί Σεπ 22, 2026 12:04 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 10:14 am
tsoureki έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 9:58 am

Χαιρετάμε νομίζω. Τουλάχιστον να φύγει ανθρώπινα και μην περάσουμε Ντορσιάδα.
Δεν είναι και τόσο σαφές νομίζω ότι χαιρετάει:

«Υπάρχει ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ και όλοι πρέπει να το τηρήσουνε, και υπάρχει πρόθεση, νομίζω, και από τον Τάιλερ και από τον Ολυμπιακό να συνεχιστεί αυτό το συμβόλαιο. Το πότε θα συνεχιστεί, νομίζω ότι καλό θα είναι αυτές οι συζητήσεις ούτε δημοσιότητα να παίρνουνε, ούτε να γίνονται σίριαλ»
Ακριβως επειδή έχω ξαναδει τέτοιες ατάκες του τύπου έχει συμβόλαιο, υπάρχει διάθεση και απο τις δυο μεριές και βλέπουμε στο μέλλον. Καλά τα σήριαλ ακόμη φρέσκα είναι.
Μήπως γίνει το χατήρι κάποιων που λησμονήσανε τον Νίλι και τον ξαναδούμε του χρόνου στην θέση του Ντόρσευ? :hoho:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 22, 2026 12:32 pm

Ο Ντόρσεϊ για φέτος είναι παίκτης του Ολυμπιακού και για πολλούς και διάφορους λόγους θα προσπαθήσει να κάνει καλή χρονιά.
Τι θα γίνει του χρόνου, δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος. Θα το ξέρουμε εμείς; Εκτιμήσεις κάνουμε.
Πάντως φέτος θα τα δώσει όλα. Fact.

Rivers15

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 12:40 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Ο Ντόρσεϊ για φέτος είναι παίκτης του Ολυμπιακού και για πολλούς και διάφορους λόγους θα προσπαθήσει να κάνει καλή χρονιά.
Τι θα γίνει του χρόνου, δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος. Θα το ξέρουμε εμείς; Εκτιμήσεις κάνουμε.
Το θεμα ειναι πως το να προσπαθησει ενας παικτης να κανει καλη χρονια για την παρτη του , δεν ειναι παντα το καλυτερο και για την ομαδα.
Αν ο Ντορσει μπαινει στα παιχνιδια με τη λογικη του να βαζει παλαβα τριποντα για να γινει ηρωας μπορει καποιες φορες να γινει ηρωας αλλα γενικα δνε νομιζω πως θα βγει σε καλο για την ομαδα. Επισης τον εβλεπα στον αγωνα με τη ρεαλ οσο επαιζε στην αμυνα ηταν λες και ειχες βαλει εναν κωνο για να προπονεις τον επιθετικο. Δεν γινεται δουλεια ετσι.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 12:42 pm

Το διαβατήριο του Ντόρσεϊ καλώς η κακώς μετράει πάρα πολύ. Βλέπουμε από φέτος ότι κατεβάζουμε κούτσουρεμενες 12αδες Α1. Αν φύγει ο Ντόρσεϊ, σταματάει και ο παπ δεν βγαίνουν τα κουκιά. Επίσης ο φουρνιε είναι 34 και ο Ντόρσεϊ 30.Εχει δηλαδή 4 χρόνια καλού μπάσκετ ακόμα .

Ο παοκ από ότι ακούγεται του δίνει 14.000.000 για 4ετες. 3.500.000 το χρόνο. Αν του δώσουμε 12.500.000 για 4ετες πιστεύω θα μείνει.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 1:19 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 12:40 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Το θεμα ειναι πως το να προσπαθησει ενας παικτης να κανει καλη χρονια για την παρτη του , δεν ειναι παντα το καλυτερο και για την ομαδα.
Αν ο Ντορσει μπαινει στα παιχνιδια με τη λογικη του να βαζει παλαβα τριποντα για να γινει ηρωας μπορει καποιες φορες να γινει ηρωας αλλα γενικα δνε νομιζω πως θα βγει σε καλο για την ομαδα. Επισης τον εβλεπα στον αγωνα με τη ρεαλ οσο επαιζε στην αμυνα ηταν λες και ειχες βαλει εναν κωνο για να προπονεις τον επιθετικο. Δεν γινεται δουλεια ετσι.
Την τελευταια αμυνα την θαυμασες ; 10 δευτερα απεμεναν , τα 5 για την ρεαλ . Ουτε φλας στην μηχανη δεν εβαλε για να βγει φωτεινη η φωτογραφια στον φελιζ . :sad:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”