Διαφορετικός, χωρίς να μπορώ να πω κάτι περισσότερο προς το παρόν.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 5:05 pmπώς πιστεύετε ότι θα είναι ο Ναν με προπονητή τον Ζοτς;
καλύτερος; χειρότερος; διαφορετικός;
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μεταγραφες μας θα είναι σπάζοντας συμβόλαια. Το κάνουν πολλές ομάδες.ο Στερλινγκ Μπράουν έσπασε συμβολαιο και πήγε Ζαλγκιρις. Ο πρώτος λόγος είναι στους παίχτες. Μπορεί να εμποδίσεις κάποιον παίχτη αν θέλει να φύγει; ο Ντιαλο δεν έχει συμβόλαιο και θα φύγει από Μονακό; Ο Καρλικ Τζόουνς αν θέλει να παίξει για Παναθηναικο θα τον κρατήσουν με τον ζορι;Με τέτοια φράγκα στην αγορά σιγά μην δει την καριέρα του. Δεν νομίζω.
Το θέμα δεν είναι πλέον τι φράγκα θα παίρνει ο κάθε παίχτης αλλά πόσο χρόνο θα παίζει στην ομάδα. Εκεί θα φανεί αν μια ομάδα θα ρολαρει και με ποιον τρόπο.
Εμένα κάτι μου λέει ότι "κοντούς" θα έχουμε αποκλειστικά στο 1-2 με τέτοιο μάζεμα"ψηλων" στο 3 και 4.
Λογικά θα πάμε σε 3 παίχτες στο 5 για ριμπάουντ, κούραση και τραυματίες.
Παίχτες "μυαλόμενοι "Ομπραντοβιτς
Καρλικ Τζοουνς
Αβραμοβιτς
Πιστεύω θα μείνει ο Γκραντ σε στυλ Μακκισικ. 10 - 15 λεπτά αμυνα.Εκτος αν ισχύει η προσφορά της Ντουμπάι. Αλλιώς κοντός πλάγιος με τρίποντο της ΜπαγερνΤζεσσουπ κάπως έτσι νομίζω.
Μπλατλερ;Δεν νομίζω.
Αυτό το ντουκι της Μπασκόνια μου αρέσει για 3ος στο 5 Ευγένιος κάτι... Στο 4 και 5.Εχει απ όλα δύναμη, τρίποντο, πάσα!!! Αλλιώς Σακο.
Το θέμα δεν είναι πλέον τι φράγκα θα παίρνει ο κάθε παίχτης αλλά πόσο χρόνο θα παίζει στην ομάδα. Εκεί θα φανεί αν μια ομάδα θα ρολαρει και με ποιον τρόπο.
Εμένα κάτι μου λέει ότι "κοντούς" θα έχουμε αποκλειστικά στο 1-2 με τέτοιο μάζεμα"ψηλων" στο 3 και 4.
Λογικά θα πάμε σε 3 παίχτες στο 5 για ριμπάουντ, κούραση και τραυματίες.
Παίχτες "μυαλόμενοι "Ομπραντοβιτς
Καρλικ Τζοουνς
Αβραμοβιτς
Πιστεύω θα μείνει ο Γκραντ σε στυλ Μακκισικ. 10 - 15 λεπτά αμυνα.Εκτος αν ισχύει η προσφορά της Ντουμπάι. Αλλιώς κοντός πλάγιος με τρίποντο της ΜπαγερνΤζεσσουπ κάπως έτσι νομίζω.
Μπλατλερ;Δεν νομίζω.
Αυτό το ντουκι της Μπασκόνια μου αρέσει για 3ος στο 5 Ευγένιος κάτι... Στο 4 και 5.Εχει απ όλα δύναμη, τρίποντο, πάσα!!! Αλλιώς Σακο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-symfonia
οσο νυχτωνει το ποσον μεγαλωνει πηγαμε στα 4 εκατ τον χρονο δηλαδη οσα ο ντειβις
αντε απο αυριο να περασει και το συμβολαιο του ναν
οσο νυχτωνει το ποσον μεγαλωνει πηγαμε στα 4 εκατ τον χρονο δηλαδη οσα ο ντειβις
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οι Σέρβοι μπορούν να γράφουν ό,τι νούμερα θέλουν, μικρή σημασία έχει.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 7:21 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-symfonia
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί του στον Παναθηναϊκό θέλει τον Τρέι Λάιλς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η Mozzart.
https://www.sport24.gr/basket/i-mozzart ... athinaiko/

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και τους 2 να παρειberry έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 7:26 pmΜαζί του στον Παναθηναϊκό θέλει τον Τρέι Λάιλς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η Mozzart.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας υποθέσουμε ότι πράγματι παίρνει Λάιλς και Μπόνγκα όπου ειναι όντως πολύ δυνατές μεταγραφές με νόημα,μπορεί κάποιος να μου πει πως θα χωρέσουν μαζι με NHD και Χουάντσοτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 7:27 pmκαι τους 2 να παρειberry έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 7:26 pmΜαζί του στον Παναθηναϊκό θέλει τον Τρέι Λάιλς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η Mozzart.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φαλ; για 3ο 5αρι και μάλιστα ελληνα

ασταδιαλα.
Με Λαιλς αν ισχύει. Πλάκα, πλάκα δεν έκλεισε ακόμα πουθενά. Τότε θα δούμε και 2αρι τον Μπονγκα σε κάποια σχηματα

Θυμάμαι ένα ματς στο σεφ χωρίς φιλάθλους επί Κατας 88-77 νομιζω κερδισαμε παντως. Με ψηλό σχήμα και 5αρι τον Μιτογλου κερδίσαμε περίπατο.
Μεγάλα κορμιά, κάλυψη χώρου, not bad.
Με Λαιλς αν ισχύει. Πλάκα, πλάκα δεν έκλεισε ακόμα πουθενά. Τότε θα δούμε και 2αρι τον Μπονγκα σε κάποια σχηματα
Θυμάμαι ένα ματς στο σεφ χωρίς φιλάθλους επί Κατας 88-77 νομιζω κερδισαμε παντως. Με ψηλό σχήμα και 5αρι τον Μιτογλου κερδίσαμε περίπατο.
Μεγάλα κορμιά, κάλυψη χώρου, not bad.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οσμαν στο δυο και μπογκα στον ασσοJERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 7:38 pm

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο