Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.pickandroll.gr/2026/10/09/s ... olympiako/
Πάντως, αν αυτά είπε ο Κοτζιάς πιο πολύ εικασίες μου κάνουν. Χωρίς, φυσικά, να αποκλείω το "όπου υπάρχει καπνός...".
Πάντως, αν αυτά είπε ο Κοτζιάς πιο πολύ εικασίες μου κάνουν. Χωρίς, φυσικά, να αποκλείω το "όπου υπάρχει καπνός...".
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οσον αφορα το σουτ βγαλτο απο την εξισωση . Δεν ειναι το χαλι του γουορντ αλλα απολυτα στρικι . Θα δουμε εντελως ελευθερα σουτ να βρισκουν μονο ταμπλο και να βαζει τα μαρκαρισμενα .
Αμυντικα ειναι καλυτερος απο τον γουορντ . Αυτο που παιζει ο γουορντ δεν ειναι αμυνα .
Δυνατοτερο κορμι , βαζει εστω ανεκτα την μπαλα στο παρκε .
Παμε να παρουμε αυτο που νομιζαμε οτι θα δωσει ο γουορντ αλλα τελικα δεν το εχει σε αυτο το επιπεδο .
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Σε ποια ομάδα είναι;tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2026 4:20 pmΜε την εικόνα που δείχνει ο Εντζαι μια χαρά είναι ο Ροντεν δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο.
Ίσως γι αυτό να μην έπαιξε προχθές.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
σε μας ελευθερα θα βαραει..και ο γουορντ αποτι εχω παρατηρησει τα δυσκολα τα βαζει οπως εκανε και στην παρι..στα ελευθερα πεταει μπεκατσες..εγω ψηνομαι για ροντεν γιατι ο μπαρτζωκας κατι τετοιους τους ανεβαζει επιπεδοcoach blue έγραψε: ↑Παρ Οκτ 09, 2026 3:50 pmΟσον αφορα το σουτ βγαλτο απο την εξισωση . Δεν ειναι το χαλι του γουορντ αλλα απολυτα στρικι . Θα δουμε εντελως ελευθερα σουτ να βρισκουν μονο ταμπλο και να βαζει τα μαρκαρισμενα .
Αμυντικα ειναι καλυτερος απο τον γουορντ . Αυτο που παιζει ο γουορντ δεν ειναι αμυνα .
Δυνατοτερο κορμι , βαζει εστω ανεκτα την μπαλα στο παρκε .
Παμε να παρουμε αυτο που νομιζαμε οτι θα δωσει ο γουορντ αλλα τελικα δεν το εχει σε αυτο το επιπεδο .
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
γνωμη με αυτα που εχω δει ως τωρα ειναι πως το προβλημα του γουορντ,του φαλ,του εντζαι και πολλων αλλων ξεκιναει απο οταν ηταν μικροι.καποιος δεν τους διδαξε σωστα την τεχνικη.φαινεται ο τροπος που την πετουν οτι ειναι τερμα αγαρμπος.σημαδευουν απλα στεφανι,δεν προσπαθουν να συμμαζεψουν καλαθι,οτι μπαινει ειναι λιγο τυχαια.
αντιθετα ο ντορσει πχ και να το χασει δειχνει η τεχνικη του πως συμμαδευει σωστα
αντιθετα ο ντορσει πχ και να το χασει δειχνει η τεχνικη του πως συμμαδευει σωστα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο