Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν μαρεσει ο χουντσο σε σχεση με τον λαιλςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:53 pmΟκ στον τουλούμπα δεν αρέσει ο Χουάντσο, θέλει να φύγει ο Σερέλης κλπ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί προσπαθείτε κάποιοι μέχρις εσχάτων να τον πείσετε για το ανάποδο. Εννοώ, οκ καλή η συζήτηση αλλά σε κάποια φάση φτάνει σε τέλμα και είμαστε στο “agree to disagree”.
Ούτε επικίνδυνο σε κάνει μια μπασκετική άποψη, ούτε άσχετο, σιγά.
αν δεν ερθει αυτος η καποιος αλλος που να μαρεσει πιο πολυ δεν εχω θεμα με τον χουαντσο
δεν ειναι περιπτωση πχ παπαγιαννης που λεω οχι ακομα και ο κανενας να μην υπαρχει στην θεση του
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έστω. Δεν συμφωνώ αλλά όπως και να έχει μετά από μερικές ανταλλαγές μηνυμάτων είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα πείσουμε ο ένας τον άλλον. Και εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί για μια μπασκετική άποψη.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:55 pmδεν μαρεσει ο χουντσο σε σχεση με τον λαιλςnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:53 pmΟκ στον τουλούμπα δεν αρέσει ο Χουάντσο, θέλει να φύγει ο Σερέλης κλπ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί προσπαθείτε κάποιοι μέχρις εσχάτων να τον πείσετε για το ανάποδο. Εννοώ, οκ καλή η συζήτηση αλλά σε κάποια φάση φτάνει σε τέλμα και είμαστε στο “agree to disagree”.
Ούτε επικίνδυνο σε κάνει μια μπασκετική άποψη, ούτε άσχετο, σιγά.
αν δεν ερθει αυτος η καποιος αλλος που να μαρεσει πιο πολυ δεν εχω θεμα με τον χουαντσο
δεν ειναι περιπτωση πχ παπαγιαννης που λεω οχι ακομα και ο κανενας να μην υπαρχει στην θεση του

- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εφοσον αν παρουμε αλλον παιχτη στην θεση του αρα δεν θα μας κανει πλεον , δεν θα πρεπει να μας απασχολει αν θα παει στον οσφπ αν τον αφησουμε ελευθεροbig_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:58 pmKαλα εντάξει, το να τον πληρώσουμε να πάει στον Ολυμπιακό δεν είναι ακριβώς μπασκετική άποψη
Αλλά στην ουσία αυτού που λες Νικολα δίκιο εχεις
αυτο το συμπλεγμα που εχει η ομαδα να φοβαται να αφησει παιχτες για να μην πανε στον οσφπ πρεπει να σταματησει
το να τον πριμοδοτησουμε ειναι σχημα λογου για να δειξω οτι δεν θα επρεπε να μας καιγεται καρφακι αν παει στον οσφπ
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πως θα είναι το δεύτερο τεσσάρι; Και ο Λάιλς που θα παίζει;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:27 pmκαταρχην εγω δεν θα τον κρατουσα οχι μονο δεν θα του εβαζα ρητρα αλλα θα τον πριμοδοτουσα για να ερθει σε εσας οπως εγραψα και στο αρχικο ποστ απλα επειδη στην ομαδα δεν σκεφτονται ετσι αλλα με διαφορετικο τροπο εγραψα τι θα κανουν αν τον αφηναν ελευθεροDimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:21 pm
Δηλαδή θα κρατήσεις τον παίκτη με τόσο μεγάλο συμβόλαιο για να κάθεται στην κερκίδα στην πρώτη σεζόν του Ομπράντοβιτς μόνο και μόνο για να μην πάει στον ΟΣΦΠ;
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, έπρεπε να υπογράφαμε τον Σλούκα για ένα χρόνο ακόμα γι να μην έρθει σε εσάς να κάνει τα ρεπό του Γκος.
δευτερον γιατι να καθεται στην κερκιδα?θα ειναι το δευτερο 4αρι πισω απτον ντειβις
τωρα εσυ δεν ξερω αν εννοεις ενα σεναριο στυλ να παει και παει δεν με νοιαζει τιποτα ουτε αν ειμαι πρωτος η δευτερος ειδα στον υπνο μου τον μπαρτζωκα να παιζουμε σκακι και τον ερωτευτηκα,αν δεν με αφησετε ελευθερο να παω εκει θα τα ξυνω και θα σας κοροιδευω
ε ποσο πιθανο ειναι ενα τετοιο σεναριο ειδικα απο χουατσο αυτα δεν τα κανουν αλλοι και αλλοι χαρακτηρες
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν θα πληρώσετε. Θα φέρετε τον Λάιλς και θα τον αφήσετε ελεύθερο. Και αυτός επειδή είναι καλό παιδί δεν θα έρθει σε εμάς και θα πάει στην Ρεάλ.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:58 pmKαλα εντάξει, το να τον πληρώσουμε να πάει στον Ολυμπιακό δεν είναι ακριβώς μπασκετική άποψη
Αλλά στην ουσία αυτού που λες Νικολα δίκιο εχεις
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παλι τα ιδια θα γραφουμε?Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 11:08 pmΠως θα είναι το δεύτερο τεσσάρι; Και ο Λάιλς που θα παίζει;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 10:27 pm
καταρχην εγω δεν θα τον κρατουσα οχι μονο δεν θα του εβαζα ρητρα αλλα θα τον πριμοδοτουσα για να ερθει σε εσας οπως εγραψα και στο αρχικο ποστ απλα επειδη στην ομαδα δεν σκεφτονται ετσι αλλα με διαφορετικο τροπο εγραψα τι θα κανουν αν τον αφηναν ελευθερο
δευτερον γιατι να καθεται στην κερκιδα?θα ειναι το δευτερο 4αρι πισω απτον ντειβις
τωρα εσυ δεν ξερω αν εννοεις ενα σεναριο στυλ να παει και παει δεν με νοιαζει τιποτα ουτε αν ειμαι πρωτος η δευτερος ειδα στον υπνο μου τον μπαρτζωκα να παιζουμε σκακι και τον ερωτευτηκα,αν δεν με αφησετε ελευθερο να παω εκει θα τα ξυνω και θα σας κοροιδευω
ε ποσο πιθανο ειναι ενα τετοιο σεναριο ειδικα απο χουατσο αυτα δεν τα κανουν αλλοι και αλλοι χαρακτηρες
η ομαδα λειτουργει με τον εξης τροπο
χουαντσο ελα εδω θες να φυγεις?αν ναι βαλε τζιφρα οτι δνε θα πας στον οσφπ
βαζει, παιρνουμε λαιλς
δεν βαζει ΔΕΝ παιρνουμε λαιλς και μενει αυτος για δευτερο 4αρι
και επειδη θα με ξαναρωτησεις σιγουρα και τι θα γινει αν παει ο χουαντσο στην ομαδα και πει δεν με νοιαζει αν θα παρετε αλλο παιχτη και ποιον εγω εχω ερωτα με τον μπαρτζωκα και θελω να παω μονο εκει αν δεν με αφησετε θα τα ξυνω και θα κανω ποδηλατο
αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο σεναριο για καποιον με τον χαρακτηρα του χουαντσο που ειναι επαγγελματιας,αυτα δεν τα κανουν αλλοι και αλλοι
ελπιζω να καλυψα ολα τα σεναρια που σκεφτηκες
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το προβλημα ειναι οτι μερικοι πιστευουν οτι αν γραψεις προτιμω τον λαιλς απτον χουαντσο η τον ουτουρου απτον λεσορ υπονομευεις την ομαδα την απαξιωνεις και θες το κακο τηςStelios97 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 11:16 pmΔεν ειναι μονονο ο τουλου που δεν του αρεσει ο χουαντσο!κ βεβαια προτιμω λαιλς αντικειμενικα ειναι καλυτερος παιχτης!κ ο οσμαν αν δεν βαλει 20 ποντοι απο αμυνα στσ χαμενα!2 χρονια τωρα τι εγινε δηλ ποιος επαιζε?ο χουαντσο εχω χασει το μετρημα ποσα λειαπ εχει χασει κ παιρνει 2.5εκ!
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον έφερα σαν παράδειγμα γιατί υπάρχει ένα πέρα δώθε στην συζήτηση και καμία φορά καταλήγει σε «αχρείαστα» σχόλια.Stelios97 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 11:16 pmΔεν ειναι μονονο ο τουλου που δεν του αρεσει ο χουαντσο!κ βεβαια προτιμω λαιλς αντικειμενικα ειναι καλυτερος παιχτης!κ ο οσμαν αν δεν βαλει 20 ποντοι απο αμυνα στσ χαμενα!2 χρονια τωρα τι εγινε δηλ ποιος επαιζε?ο χουαντσο εχω χασει το μετρημα ποσα λειαπ εχει χασει κ παιρνει 2.5εκ!
Εσύ ρε Στελάρα δεν απαντάς σε κάτι, μόνο γράφεις αυτό που θέλεις να πεις ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε όλο το τοπικ.

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή δεν θα πάρετε Λάιλς που είναι παικταράς και τον θέλει και ο Ομπράντοβιτς επειδή ο άλλος δεν βάζει την υπογραφή του στην ρήτρα;τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 11:13 pmπαλι τα ιδια θα γραφουμε?
η ομαδα λειτουργει με τον εξης τροπο
χουαντσο ελα εδω θες να φυγεις?αν ναι βαλε τζιφρα οτι δνε θα πας στον οσφπ
βαζει, παιρνουμε λαιλς
δεν βαζει ΔΕΝ παιρνουμε λαιλς και μενει αυτος για δευτερο 4αρι
και επειδη θα με ξαναρωτησεις σιγουρα και τι θα γινει αν παει ο χουαντσο στην ομαδα και πει δεν με νοιαζει αν θα παρετε αλλο παιχτη και ποιον εγω εχω ερωτα με τον μπαρτζωκα και θελω να παω μονο εκει αν δεν με αφησετε θα τα ξυνω και θα κανω ποδηλατο
αυτο δεν ειναι ρεαλιστικο σεναριο για καποιον με τον χαρακτηρα του χουαντσο που ειναι επαγγελματιας,αυτα δεν τα κανουν αλλοι και αλλοι
ελπιζω να καλυψα ολα τα σεναρια που σκεφτηκες
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι
γιατι πρωτη φορα θα ειναι που μια ομαδα θελει να διωξει καποιον αυτος δεν τα βρισκει με αλλες ομαδες και τελικα μενει για ενα χρονο ακομα μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του?
η καποιος θελει να φυγει τα βρισκει με αλλη ομαδα η τωρινη του ομαδα δεν παιρνει αυτα που θελει και τελικα μενει?
πρωτη φορα τα ακους αυτα?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο