Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμφανίζεται ως κλεισμένος απ την Μπαρτσελόνα πάντως.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:45 pmεγω παντως λεω στους φιλους του παναθηναικου αντι να τρωγονται μεταξυ οτουρου/καμπενγκελε να κοιταξουν ενα ονομα που φετος ειχε σχεδον τα ιδια στατιστικα με τα παληκαρια παραπανω και το ονομα του ειναι μοουζες ραιτ...ηταν ο μονος που στα prime του λεσορτ το 2024 τον ειχε παιξει στα ισια και μαλιστα σε καποια τον ειχε κερδισει κατακρατος οπως ο τελικος κυπελλου το 2024[4η περιοδο οποιος θυμαται] και το ματς της ευρωλιγκας στο σεφ τοτε
το παιδι ειναι φιλετο και ηλικιακα και απο αποψη κινητρου και ο νοων νοειτο![]()
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ με τους καπιταλιστικούς όρους, απλά αυτό το attitude ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι η κάτω ραγούλα και θα μας στρώσουν κόκκινα χαλιά όταν τους χτυπήσουμε την πόρτα επειδή έχουμε 50 μυρια μπάτζετ δεν πολύ ισχύει τα τελευταία χρόνια.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:04 pmΈτσι είναι, αν υπάρχει χρήμα και διάθεση, θα σπάσεις και συμβόλαια και θα πάρεις αυτό που θες. Μας αρέσει δεν μας αρέσει έτσι λειτουργεί η αγορά, με καπιταλιστικούς όρους.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:00 pmΠαιδιά κατ αρχάς δε ξέρουμε τα συμβόλαια κ τους όρους τους
Κι ο Σορτς κλειστό ξέραμε είχε αλλά τελικά είχε opt out τη πρώτη χρονιά.Ομοιως κ του Μπάτλερ πχ δε ξέρεις τι όρους μπορεί να έχει
Θεωρώ δεδομένο πως θα βγάλει από συμβόλαια παίκτες φέτος ο Παναθηναϊκός,και δε καταλαβαίνω και τις..."νουθεσιες" να μη γράφουμε για παίκτες με συμβόλαια. Μεταγραφικό τοπικ ειναι
Παλιά έπαιρνες πολύ εύκολα παίκτες από Ερυθρό, Ζαλγκίρις, Βαλένθια, πλέον δεν πουλάνε αυτές οι καφές εύκολα γιατί έχουν και αυτές στόχους και χρήματα.
Το είδαμε πέρυσι με τον Ολυμπιακό που το καλύτερο γκάρντ που μπόρεσε να βρει ήταν ο Ντιλικινά από Σεπτέμβριο και μετά ενώ χτύπησε πολλές πόρτες.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς ο Ράιτ, μου αρέσει πολύ, αλλά εκτός ότι είναι ένας πιο φθηνός Λεσσορ (δηλαδή ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω) οι άλλοι δύο είναι αρκετά καλύτεροι παίχτες (ειδικά ο Καμπενγκέλε έχει σουπερ πακέτο - μεγάλο ταβάνι) και καλύτερο φιτ.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:45 pmεγω παντως λεω στους φιλους του παναθηναικου αντι να τρωγονται μεταξυ οτουρου/καμπενγκελε να κοιταξουν ενα ονομα που φετος ειχε σχεδον τα ιδια στατιστικα με τα παληκαρια παραπανω και το ονομα του ειναι μοουζες ραιτ...ηταν ο μονος που στα prime του λεσορτ το 2024 τον ειχε παιξει στα ισια και μαλιστα σε καποια τον ειχε κερδισει κατακρατος οπως ο τελικος κυπελλου το 2024[4η περιοδο οποιος θυμαται] και το ματς της ευρωλιγκας στο σεφ τοτε
το παιδι ειναι φιλετο και ηλικιακα και απο αποψη κινητρου και ο νοων νοειτο![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οπότε τι θα κάνεις; Θα δώσεις 3 μυρια buy out στον Ερυθρό για τον Μπάτλερ;pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:07 pmΘα υπάρχει κάποιος τέτοιος από Αμερική και 5 να δίνεις;
Και θα υπάρξει τώρα ή θα περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη αν θα βρει εκεί συμβόλαιο με κίνδυνο αν τελικά βρει να μείνεις χωρίς παίκτη;
Αυτό μπορείς να το κάνεις για παίκτη που μπορείς να καλύψεις την απώλεια του πχ το δεύτερο σέντερ αν έχεις ήδη έναν τοπ πρώτο και έναν καλό για τρίτο.
Για τον βασικό άσσο παραείναι μεγάλο το ρίσκο.
Στο μεταξύ από όλους αυτούς θα έπαιρνα μόνο τον Κεβάριους για 3ο
Μπάτλερ μαζί με Ναν δεν μου αρέσει. Δεν θα ήθελα 2 iso παίκτες χωρίς καθόλου δημιουργία στα γκαρντ.
Ο Κεβάριους ήταν πολύ μέτριος ακόμα και στα καλά της Μονακό φέτος. Για 3ος δεν θα με χάλαγε.
Τον Μπαντιό τον θέλουν όλοι επειδή τα έβαζε όλα στο μεταξύ μας. Αλλά εκτός της άμυνας και στο σετ παιχνίδι που μάλλον θα παίξουμε (ή τελοσπάντων όχι στον γρήγορο ρυθμό της Βαλένθια) θα είναι χειρότερος από τον Σόρτς
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγραψε καποιες πιθανες επιλογες δεν εγραψα τις τοπ για μεναmanos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:53 pmΣτο μεταξύ από όλους αυτούς θα έπαιρνα μόνο τον Κεβάριους για 3ο![]()
Μπάτλερ μαζί με Ναν δεν μου αρέσει. Δεν θα ήθελα 2 iso παίκτες χωρίς καθόλου δημιουργία στα γκαρντ.
Ο Κεβάριους ήταν πολύ μέτριος ακόμα και στα καλά της Μονακό φέτος. Για 3ος δεν θα με χάλαγε.
Τον Μπαντιό τον θέλουν όλοι επειδή τα έβαζε όλα στο μεταξύ μας. Αλλά εκτός της άμυνας και στο σετ παιχνίδι που μάλλον θα παίξουμε (ή τελοσπάντων όχι στον γρήγορο ρυθμό της Βαλένθια) θα είναι χειρότερος από τον Σόρτς
πρεπει να εχει και μια δοση ρεαλισμου το ροστερ
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι για να μην καψεις πιο μετα σε παιχτες στυλ χολμς η σαν κατι αλλους που ηρθαν απο αμερικη και δεν ακουμπησανDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:52 pmΟπότε τι θα κάνεις; Θα δώσεις 3 μυρια buy out στον Ερυθρό για τον Μπάτλερ;pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:07 pm
Θα υπάρχει κάποιος τέτοιος από Αμερική και 5 να δίνεις;
Και θα υπάρξει τώρα ή θα περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη αν θα βρει εκεί συμβόλαιο με κίνδυνο αν τελικά βρει να μείνεις χωρίς παίκτη;
Αυτό μπορείς να το κάνεις για παίκτη που μπορείς να καλύψεις την απώλεια του πχ το δεύτερο σέντερ αν έχεις ήδη έναν τοπ πρώτο και έναν καλό για τρίτο.
Για τον βασικό άσσο παραείναι μεγάλο το ρίσκο.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα, υπάρχει αυτό το attitude από πολλούς εδώ μέσα (και στο απέναντι τοπικ) επειδή οι ομάδες μας έχουν λεφτά ότι μπορούν να πάρουν όποιον θέλουν, ή να πληρώσουν τρελές υπεραξίες σε buy out και συμβόλαια, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ο μόνος που τα σπρώχνει χωρίς αύριο είναι ο πρόεδρος της Χαποέλ. Οι ομάδες μας είναι πάνω από όλα επιχειρήσεις.
Πάντως αυτό που έγραψες ότι θα πληρώσεις και θα σπάσεις συμβόλαια μόνο δεδομένο δεν είναι στην Ευρωλιγκα του 2026.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ο Μπαντιο απέναντι σας στα 4α 10λεπτα εκανε φεστιβάλ μπλουπεριαςmanos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:53 pmΣτο μεταξύ από όλους αυτούς θα έπαιρνα μόνο τον Κεβάριους για 3ο![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δε μου κολλάει καθόλου ο Μπάτλερ για βασικός pg στον Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά αλλά όσο τον παρακολούθησα μου φάνηκε να παίρνει συχνά κακές αποφάσεις και να λειτουργεί ως σκόρερ sg.
τι είναι αυτό που βλέπετε όσοι τον θέλετε και δε το βλέπω εγώ;
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το βασικο που βλεπουμε οτι αν δεν παρουμε αυτον θα παρουμε κανεναν κομμενο απο αμερικη που νομιζει οτι η ευρωπη ειναι δορυφορος του διαyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 8:02 pmδε μου κολλάει καθόλου ο Μπάτλερ για βασικός pg στον Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά αλλά όσο τον παρακολούθησα μου φάνηκε να παίρνει συχνά κακές αποφάσεις και να λειτουργεί ως σκόρερ sg.
ε οσο ναναι αυτο μας τρομαζει λιγο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο