Giannis14 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 8:45 pm
τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 8:41 pm
συμφωνω αν δεν εχει μεινει ελευθερος μεχρι το πολυ 15 ιουλιου δεν αξιζει να περιμενουμε
πολυ φοβαμαι οτι μας πουνε δεν υπαρχουν σεντερ στην αγορα θα πρεπει να περιμενουμε ετσι και αλλιως οποτε ας περιμενουμε και αυτον
Πιθανολογώ να μας πούνε για τον πολυτραυματια βαγκνερ
Ρε παιδιά ας είμαστε και λίγο αισιόδοξοι γιατί τόσο απαισιοδοξία.
Θα έκανε τέτοιο post ο ΔΠΓ με Αταμαναρο να έχει τέτοιο χαμόγελο για να ανακοινώσει οτι θα έρθει ο Μο Βάγκνερ ο οποίος είναι τραυματίας και στην καλύτερη θα ξεκινήσει να παίζει το Δεκέμβριο?
Προσωπικά δεν έχω δει κάτι ανάλογο.Δεν έχω δει κοροϊδία,έχω δει σοβαρότητα σε πολλές περιπτώσεις.
Στον τραυματισμό του Ματίας έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και έκλεισαν τον καλύτερο διαθέσιμο σέντερ που ταίριαζε καλύτερα σε αυτό που έλειπε από την ομάδα.
Με το τέλος της σεζόν ανακοινώθηκε ο καλύτερος με διάφορα φετινός γκαρντ της Euroleague με τρομερά στατιστικά(όπου αυτό σημαίνει ότι είχε δουλευτεί από πριν κάποιο διάστημα).
Γενικά τα αντανακλαστικά που δείχνει η ομάδα και οι κινήσεις που γίνονται είναι στοχευμένες και μεθοδευμένες.
Άσχετα αν κάποιοι παίκτες σου βγουν και κάποιοι άλλοι όχι.Οι περιπτώσεις του Λορέντζο καθώς και του Γιουρτσεβέν θεωρητικά ήταν πολύ καλές όμως στο μπάσκετ παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο.
Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί από πριν ότι ο Λορέντζο δεν θα ταίριαζε σαν χαρακτήρας με τον Αταμάν και οτι ο Γιουρτσεβέν πάνω που είχε αρχίσει να δείχνει ωραία πράγματα στο glass floor τραυματίστηκε?