Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 22, 2026 8:32 pm

με Μακιντάιρ να παίζει 22-23 λεπτά, ακόμη κι αν ο Γουόκαπ πέσει στα 10 θα μένει ελάχιστος χρόνος για τρίτο, ποιοτικό γκαρντ. γιατί να θέλει να έρθει ο κάθε Ρόμπινσον;

μόνο αν κάνουμε ροτέισον στους κοντούς με κάποιους να παίζουν εναλλάξ σε παιχνίδια βγαίνουν οι χρόνοι αλλά και πάλι γιατί να έρθει οποιοσδήποτε έχει ακόμα φιλοδοξίες και διάθεση για μπάσκετ;

και δε συζητάω καν για Φρανσίσκο, Τζέιμς και τέτοιους, ακόμη και παίκτες τύπου Μπαμπ ή Τόμπσον ούτε απέξω δε θα θέλουν να περάσουν.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Απρ 22, 2026 8:40 pm

Εγω φανταζομαι 3 ασους με χρονους αναλογους των 3 ψηλων μας

Αναλογα τι ταιριαζει περισσοτερο , τι τραυματισμους εχεις κλπ

Ετσι χωρανε 3 καλοι.Απλα δεν ξερω αν χωραει παικτης των 25+ λεπτων

Εικόνα
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Απρ 22, 2026 8:42 pm

SbioTech έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 7:46 pm
Εγ θα ξαναπώ, έτσι οπως παίζουμε πιο πολυ ταιριάζει ενας Chris jones με 60% TS (42% 3ποντο) και 23% usage και 4.2ασ για 1.5λ παρα ο Ρομπινσον του 55% TS (34% 3ποντο) και 33% usage και 4.5ασ για 2.1λ

Από ο,τι κυκλοφορεί Ευρωλιγκα (οχι λευτερος) ο Ράιτ με 61% TS (37% 3ποντο) και θάλασσα για 2λ με 20% usage είναι το ιδανικότερο φιτ

Ενώ και ο Τομπσον που θα ειναι ελεύθερος με 60% TS (42% 3ποντο) και 20% usage ειναι στα χαρτιά εξαιρετικός φιτ. Τα νούμερα στη δημιουργία ειναι χαμηλά γιατι η Βαλένθια δεν υποστηρίζει υψηλή δημιουργία ασίστ απο εναν άσσο αλλα σπάει πολυ σε Ντε Λα Ρεα Μοντερο Τονπσον.

BTW ο Dela Rea θα αφήσει εποχή... το αρρωστακι παλι δεν μου γεμίζει το ματι
Το 37% του Wright δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι σε 2 προσπάθειες (και ούτε) ανά αγώνα. Με απλά λόγια ο άνθρωπος δε σουτάρει. Δεν απειλεί από τρίποντο. Το λέω γιατί λένε πολλοί άσουτο τον Κοντι ενώ ο Ράιτ πχ είναι αρκετά χειρότερος σουτέρ 3 πόντων (έχει βέβαια εξαιρετικό mid-range).

Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Απρ 22, 2026 8:56 pm

Η Φενέρ πάντως πήρε Ευρωλίγκα με άτυπο mvp τον Devon hall όταν τον πήρε η Φενέρ δεν ασχολήθηκε κανένας και χωρίς να υπερβάλλω θεωρήθηκε και μέτρια μεταγραφή μετά τον Μάιο τον θέλανε όλοι εκτός αν υπάρχει κάποιος να πει ότι το είχε προβλέψει το final four που έκανε που δεν έχει καμία σχέση με τα νούμερα του απλά ήταν ο κατάλληλος παίχτης για τον ρόλο που τον ήθελε ο Σάρας οπότε δείτε και μετά κρίνεται

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Απρ 22, 2026 9:04 pm

7m για τριετες λενε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Απρ 22, 2026 9:22 pm

berry έγραψε:
7m για τριετες λενε

Τοτε ο ντορσει θα πρεπει να ζητησει πανω απο 3 μυρια ...

ΥΓ: Κανα διακοσαρι παραπανω τον χρονο θα κοστισει ο φρανσικο στην επομενη του ομαδα εκτος κι αν παει και παρει την ευρωλιγκα . Εκει μπορει να φτασει και πανω απο 3 μυρια .

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Απρ 22, 2026 9:33 pm

Εντάξει, κι εγώ θεωρώ καλύτερη λύση τον Φρανσίσκο, αλλά δε με χαλάει ο CMM.

Ok, με Μπαρτζώκα έχουμε εμπεδώσει ότι δε θα δούμε καθαρό PG με έφεση στο σκορ, ειδικά μέσω του μακρινού σουτ.

Ας δούμε πως θα στηθεί η ομάδα γενικά, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Το έχω σίγουρο επίσης ότι ο Τζόζεφ θα μείνει και του χρόνου (μια χαρά έξτρα λύση).

Έχουμε και τη φετινή ευρωλίγκα μπροστά μας, είναι ιστορική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό μας να μας δώσει απίστευτη χαρά. Θα έχουμε μετά ολόκληρη μεταγραφική περίοδο να οργιάσουμε με τα ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 22, 2026 9:46 pm

Το θέμα είναι ότι ο Φρανσίσκο θα αποφασίσει τι θα κάνει αφού πρώτα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ΝΒΑ (τρομάρα του !!!).
Δηλαδή, μπορεί να φτάσουμε του αγίου φούφουτου ανήμερα και ακόμα να μην έχει αποφασίσει. Μέχρι τότε μπορεί να έχουν πετάξει πολλά πουλάκια.
Προτιμώ Μακιντάιρ.
Αλλά μου φαίνονται πολλά τα 3 χρόνια, εκτός αν πάνε 2+1 ή ακόμα καλύτερα 1+1+1 με option της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Απρ 22, 2026 9:54 pm

Σίγουρα δεν θέλουν στην ομάδα να ρισκάρουν και να περιμένουν πως και πότε θα ξυπνήσει ο Φρανσίσκο για να αποφασίσει. Και ποιος τους αδικεί για αυτό εδώ που τα λέμε.

Να έρθει μαζί με CMM, το βρίσκω αρκετά απίθανο, αλλά και πότε δεν ξέρεις.

Του CMM κλειστό 3ετές το ακούω και εγώ ως υπερβολή. 2+1 με team option είναι αρκετά πιο λογικό.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 22, 2026 10:20 pm

kojito έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 2:49 pm

Ωστόσο με Γουόκαπ στα 34, ΜακΙντάιρ στα 32, Τζόζεφ (αν μείνει) στα 35. Αρκετά μεγάλος μέσος όρος ηλικίας στον άσσο.
Οταν και αν παιξει για εμας δεν θα ειναι στα 32 αλλα στα 33. Τον Ιουνιο γινεται 32.
Οι βολές έχουν αναλωθεί λίγο παραπάνω κατά τη γνώμη μου γιατί χτυπάει στο μάτι το φετινό 60%.
Εικόνα

139/209 για την καριερα του στην euroleague. Δηλαδη 66.5%. ΚΑΚΟΣ. Χωρις ισως, μα, μπορει, θα.

Επισης ειναι απλα κακος σουτερ (γενικα, δεν μιλαω μονο για το τριποντο) που καποιες φορες του μπαινουν τα σουτ ειναι. Οχι ασταθης.
Οι βολές του δεν είναι τόσο θέμα. Ακριβώς επειδή δεν πηγαίνει συχνά μέσα στο καλάθι για να κερδίσει φάουλ, σουτάρει λίγες σχετικά. Δηλαδή το 65% περίπου που έχει ποσοστό καριέρας από τις βολές δεν μας πειράζει τόσο όταν σουτάρει 2-3 βολές
Μου ακουεται λιγο υποκριτικο αυτο... καθως τον Fall μπετατζη απο τις βολες τον ανεβαζουμε τουβλαδορο τον κατεβαζουμε... ο οποιος Fall επισης παει ελαχιστες φορες στη γραμμη των βολων. Με μολις 2.4 βολες ανα παιχνιδι σε 181 αγωνες.
Αν ο Walkup έπαιρνε τα τρίποντα που παίρνει ο McIntyre (σε είδος σουτ και volume) το ποσοστό του θα ήταν πολύ χαμηλότερο
Ο ενας ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και παιρνει μονο αυτα που πρεπει να παρει... ο αλλος ξερει οτι ειναι κακος σουτερ και δεν παιρνει χαμπαρι and this is not the compliment you might think it is.

Τωρα για το "καθετο" παιχνιδι του CMM...
Εικόνα
Αμυντικά χαφ παλι με το στανιό
Μετριοτατος ειναι αμυντικα τα τελευταια 2 χρονια, βεβαια σε εμας θα γινει αμυντικο χαφ γιατι σιγουρα δεν θα του δινουν το ελευθερο να παιρνει τοσα κακα σουτ σε καθε παιχνιδι.

Ειδα και το $7Μ για 3 χρονια...
Οτιδηποτε λιγοτερο απο $9Μ για 3 χρονια στον Dorsey θα ειναι αστειο λοιπον.

Ξεχαστε CMM και οποιονδηποτε αλλο βασικο στην ομαδα του. Δεν βγαινουν τα λεπτα. Αν ερθει αυτος τελειωσαμε. Ψαχνουμε για 3ο συμπληρωματικο (που μαλλον θα κρατησουν CoJo).

Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 22, 2026 10:24 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 5:36 pm
Δεν μπορω να διαβαζω οτι ο Μακ ινταιρ δεν εχει καθετο παιχνιδι απο τους εραστες του Φρανσισκο που θα εκαναν απεργια πεινας το καλοκαιρι αν τυχον και τον παιρναμε.

Εχετε καταλαβει οτι εχετε υπερβει τα ορια του σουρελιασμου?
Κατσε ρε συ. Ειμαι και εγω εδω!!! :hoho: Εγω θελω φρανσισκο μια τετραετια. Ηθελα περυσι Μισιτς. Αλλα μου κανει και ο Μακινταιαρ ομως. Η δικη μου η ανωμαλια πια ειναι τελικα; :-?

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Απρ 22, 2026 10:29 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 10:24 pm
Jeight έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 5:36 pm
Δεν μπορω να διαβαζω οτι ο Μακ ινταιρ δεν εχει καθετο παιχνιδι απο τους εραστες του Φρανσισκο που θα εκαναν απεργια πεινας το καλοκαιρι αν τυχον και τον παιρναμε.

Εχετε καταλαβει οτι εχετε υπερβει τα ορια του σουρελιασμου?
Κατσε ρε συ. Ειμαι και εγω εδω!!! :hoho: Εγω θελω φρανσισκο μια τετραετια. Ηθελα περυσι Μισιτς. Αλλα μου κανει και ο Μακινταιαρ ομως. Η δικη μου η ανωμαλια πια ειναι τελικα; :-?
Οι πιο πολλοι θελαμε Μισιτς με προσαρμογες γιατρε αλλα με λογικα ποσα και με συναρτηση ποσο φιτ ηταν στην περιφερεια. Αυτον ηταν και το λογικο, το παραλογο ηταν αυτοι που ηθελαν Μισιτς hell or high water Που λενε και στο χωριο μου. Να του διναμε 4 να "δειξει η διοικηση οτι σκεφτεται σοβαρα την κουπα". Τρομαρα τους....

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 22, 2026 10:31 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 9:22 pm
berry έγραψε:
7m για τριετες λενε

Τοτε ο ντορσει θα πρεπει να ζητησει πανω απο 3 μυρια ...

ΥΓ: Κανα διακοσαρι παραπανω τον χρονο θα κοστισει ο φρανσικο στην επομενη του ομαδα εκτος κι αν παει και παρει την ευρωλιγκα . Εκει μπορει να φτασει και πανω απο 3 μυρια .
7 μυρια Ντολαρς. Δηλαδη κατι λιγοτερο απο 2 εκατομυρια ευρω τον χρονο. Ο Ντορσει θα παιρνει σχεδον 2,5 ετησιως μετην αναπροσαρμογη απο φετος

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Απρ 22, 2026 10:33 pm

Του εχει προταθει αυτο του Ντορσει?

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 22, 2026 10:37 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Απρ 22, 2026 10:33 pm
Του εχει προταθει αυτο του Ντορσει?
Ξερωνοτο εχει συμφωνησει για νεο τριετες με αναπροσαρμογη με τα λεφτα του Μιλουτινοφ φετος κιναπο του χρονου κατι πανω απο 2,5

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”