pffff με μια πατεριτσα μονο για δευτερο τριτος στο ροτεισον ειναι , αν δεν τον δω με κολλαρο αυχενα δυο πατεριτσες και γυψο στο ενα ποδι τουλαχιστον δεν πειθομαι να τον εχω βασικοSbioTech έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 9:22 amΠαίδες μόλις άλλαξα γνώμη. Τελικά ο παίκτης ταιριάζει ταμάμ στην ομάδα. Τα χαρακτηριστικά του, η πατερίτσα του, είναι σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο ρόστερ.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 2:04 am
Μια χαρά, θα γλιτώσουμε και από το φαινόμενο των τικ-τάκηδων (βλέπε Micic πέρυσι)![]()
Ρε τι πίνουν εκεί στην ΚΑΕ?
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν εχει κοψει 1-2 τενοτες, παθαινει κριση οσφυαλγιας 1 φορα τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ουτε για να κανει ρεπα του μπουρνελεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 9:57 ampffff με μια πατεριτσα μονο για δευτερο τριτος στο ροτεισον ειναι , αν δεν τον δω με κολλαρο αυχενα δυο πατεριτσες και γυψο στο ενα ποδι τουλαχιστον δεν πειθομαι να τον εχω βασικο
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο οποιος μια χαρα τη μαθαινει τη θεση διπλα στους εμπειρους ειχε βγαλει κι εκεινος καποιο τραυματισμο πριν κανα μηναChristofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 10:39 amΑν δεν εχει κοψει 1-2 τενοτες, παθαινει κριση οσφυαλγιας 1 φορα τον μηνα τουλαχιστον δεν κανει ουτε για να κανει ρεπα του μπουρνελεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 9:57 am
pffff με μια πατεριτσα μονο για δευτερο τριτος στο ροτεισον ειναι , αν δεν τον δω με κολλαρο αυχενα δυο πατεριτσες και γυψο στο ενα ποδι τουλαχιστον δεν πειθομαι να τον εχω βασικο
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το όνομα Σπανος κράτα το,θα παίξει πολύ το καλοκαίρι (όχι μόνο για παίκτες αν με πιανεις).Η περίπτωση NHD είναι ενδεικτικήChristofis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 7:35 pmΠαντως οι πληροφοριες μου λενε για απορριψη 2,5 εκατομμυριων προς το παρον και οτι βασικο αγκαθι ειναι ο Σπανος και ο τροπος απεμπλοκης του Σορτς ο οποιος σε περιπτωση που αποχωρησει ο Αταμαν θελει να παραμεινει στον Παο. Δεν μπορω να το διασταυρωσω δυστυχως οποτε αν εχεις παραπανω πληροφοριες στειλε pm αν δεν θεσ να το πεις ανοιχτα
Για χρήματα ξέρω κι εγώ ότι είναι λίγο παραπάνω από αυτό που γράφεις και δεν υπάρχει ακόμα απάντηση(μάλλον επειδή ψάχνει για ΝΒΑ).
Για τον Σορτς δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο, η ομάδα γενικώς δεν είναι πολύ ζεστη.Εκτος φυσικά εάν μας πάρει από το χέρι κ μας πάει φ4 με περσινές εμφανίσεις.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να σας παει ο σορτς φαιναλ φορ παει να πει οτι θα εχετε τζογαρει χοντρα στην σειρα με την βαλενθια γιατι το παιχνιδι στο οποιο ειναι πολυ καλος ο σορτς ειναι το παιχνιδι που βολευει την βαλενθια .big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 12:12 pmΤο όνομα Σπανος κράτα το,θα παίξει πολύ το καλοκαίρι (όχι μόνο για παίκτες αν με πιανεις).Η περίπτωση NHD είναι ενδεικτικήChristofis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 7:35 pm
Παντως οι πληροφοριες μου λενε για απορριψη 2,5 εκατομμυριων προς το παρον και οτι βασικο αγκαθι ειναι ο Σπανος και ο τροπος απεμπλοκης του Σορτς ο οποιος σε περιπτωση που αποχωρησει ο Αταμαν θελει να παραμεινει στον Παο. Δεν μπορω να το διασταυρωσω δυστυχως οποτε αν εχεις παραπανω πληροφοριες στειλε pm αν δεν θεσ να το πεις ανοιχτα
Για χρήματα ξέρω κι εγώ ότι είναι λίγο παραπάνω από αυτό που γράφεις και δεν υπάρχει ακόμα απάντηση(μάλλον επειδή ψάχνει για ΝΒΑ).
Για τον Σορτς δε ξέρω κάτι συγκεκριμένο, η ομάδα γενικώς δεν είναι πολύ ζεστη.Εκτος φυσικά εάν μας πάρει από το χέρι κ μας πάει φ4 με περσινές εμφανίσεις.
Αν οντως εχετε μπει ζεστα για φρανσισκο θα την βρειτε την ακρη . Ισως γινει και καποιο ντιλ και βρεθει ο σορτς στην ζαλγκιρις .
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν αίσθηση τώρα μου φαίνεται ότι ο Σόρτς δεν ματσάρει και πολύ καλά με τα γκαρντ της Βαλένθιας ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση για να είναι ο παίκτης που θα φανεί καθοριστικός, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου φυσικά.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 12:12 pmΤο όνομα Σπανος κράτα το,θα παίξει πολύ το καλοκαίρι (όχι μόνο για παίκτες αν με πιανεις).Η περίπτωση NHD είναι ενδεικτικήChristofis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 7:35 pm
Παντως οι πληροφοριες μου λενε για απορριψη 2,5 εκατομμυριων προς το παρον και οτι βασικο αγκαθι ειναι ο Σπανος και ο τροπος απεμπλοκης του Σορτς ο οποιος σε περιπτωση που αποχωρησει ο Αταμαν θελει να παραμεινει στον Παο. Δεν μπορω να το διασταυρωσω δυστυχως οποτε αν εχεις παραπανω πληροφοριες στειλε pm αν δεν θεσ να το πεις ανοιχτα
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 2:20 pmΕπίσης ακόμα κι αν δεν προκριθεί ο ΠΑΟ στο F4, εγώ εξακολουθώ να δίνω 50-50 στο να παραμείνει στην ομάδα (που με νέο προπονητή το κόβω να αυξάνεται υπερ της παραμονής).
Εγώ δεν εχω καταλάβει τα εξης:
1. Τι γκαρντ ψαχνει πραγματικά ο Αταμαν
2. Αν μιλανε μεταξύ τους εκεί στην καε
Εγώ ας πούμε αν έψαχνα guard για υον παο τα προηγούμενα δυο καλοκαίρια (φετος λόγω γήρανσης σλουκα ίσως είναι διαφορετικό) θα έψαχνα ένα two-way facilitator με πλούσια σωματικά προσόντα. Δηλαδή δύναμη και ύψος.
Εναν δεύτερο Γκραντ. Ας πούμε βγήκε ο Μπαμπ πέρυσι στην αγορά που ίσως ταιριαζε στον ΠΑΟ ακόμα περισσότερο απο οτι σε εμάς.
Και τι διάλεξε ο αταμαν; τους δυο πιο ball dominant παίκτες που μπορούσε, Μπραουν και Σορτς. Και οι δυο (Μπραουν και Σορτς) κακοί αμυντικοί με τον έναν λόγω γηρατειών και νοοτροπίας και τον άλλον λόγω σουλουπιού χομπιτ.
Και οι δυο λοιπόν επιλογές έδειχναν οτι ψωνιζαν παίκτη σαν επιλογή για την περίπτωση που έλειπαν οι Ναν-Σλουκας και οχι για να συμπληρώνει τους παραπάνω. Και πως κατέληξε να τους χρησιμοποιεί; σαν σποτ απ σουτερ κι αυτοί όταν κάνει ποικιλίες ο Ναν η ο Σλουκας.
Ο Σορτς κατ εμέ προσωπικά είναι υπερτιμημένος, και πέραν σποραδικές εκλάμψεων σε ομάδα υψηλού επιπέδου που δεν παίζει το τρελό run n gun της Παρι, δεν μπορεί να είναι factor.
Τωρα πόσο εύκολα ή ακριβά μπορεί ο δπγ να ξεμπερδέψει απο το χομπιτ θα φανεί το καλοκαίρι
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα νταξει δεν ειχαμε και καμια γραμμη κοντων της προκοπης για να ειναι κατορθωμα
αν ο εβανς ηταν υγιης θα χαμε καλυτερες ..παντως και οι 4 δεν νομιζω οτι χωρανε.. 22λ ο μακινταιρ 15 ο ρομπινσον 3λ ο γουοκαπ? αντε πες αυτους τους 3 τους χωρας καπως..ο τζοσεφ ουτε στην προπονηση θα βρισκει χρονο. Στο 2 εχουμε τον ντορσει 25λ 15 τον φουρνιε(που και παλι δεν βλεπω πως θα πεσει κατω απο 20).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα δούμε σχήματα με τρία γκάρντ για να σου λύσω την απορία.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 24, 2026 8:02 pmκαλα νταξει δεν ειχαμε και καμια γραμμη κοντων της προκοπης για να ειναι κατορθωμααν ο εβανς ηταν υγιης θα χαμε καλυτερες ..παντως και οι 4 δεν νομιζω οτι χωρανε.. 22λ ο μακινταιρ 15 ο ρομπινσον 3λ ο γουοκαπ? αντε πες αυτους τους 3 τους χωρας καπως..ο τζοσεφ ουτε στην προπονηση θα βρισκει χρονο. Στο 2 εχουμε τον ντορσει 25λ 15 τον φουρνιε(που και παλι δεν βλεπω πως θα πεσει κατω απο 20).
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο