Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
26
9%
Σορτς
39
13%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
4
1%
Γκριγκόνις
60
21%
Καλαϊτζάκης
7
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
24
8%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
14
5%
Σαμοντούροφ
11
4%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
60
21%

Σύνολο ψήφων: 291
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 24, 2026 12:42 am

Επειδή δεν ακούγεται τίποτα για Point Guard (ο Badio δεν είναι τέτοιος) προσπάθησα να δω ποιοι θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να έρθουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Σε σειρά ρεαλιστικότητας, από τον πιο πιθανό προς τον λιγότερο:
Tyus Jones: πραγματικά pass first PG και σε εξαιρετική ηλικία, αλλά αρκετά undersized για τη θέση (1,83)
Gabe Vincent: πιο αμυντικά oriented κι αυτός στα 30, δυνατό κορμί, είχε κάνει φοβερά playoffs το 2023
Kevin Porter Jr.: ο γνωστός πολυδιάστατος παίκτης, θα ταίριαζε απόλυτα στα θέλω του Ζέλικο, δεν ήταν υγιής φέτος, πολύ πιο πιθανό να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ
Marcus Smart: πολύ δύσκολη περίπτωση, αναφέρθηκε χθες μεταξύ σοβαρού και αστείου από το κυβερνητικό, combo είναι αλλά περίπτωση Pat Beverly στα καλά του.
Dante Exum: η πιο λογική λύση αν ήταν υγιής, έχει να παίξει ενάμιση χρόνο
Russell Westbrook: no comment, αλλά θα έδινα 1% πιθανότητα για κάτι τέτοιο.

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Τετ Ιουν 24, 2026 12:44 am

Keaton Wallas - Justin Robinson - ΣΛΟΥΚΑΣ
Nunn - Badio (η καλύτερα μπόλικα φράγκα για RHODEN η Avramovic) - ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.... γενικά ένα καλό πόσο στην Παρι. Ολα αγοραζονται.

Bonga( η Οkeke) - Hayes Davis - ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ

Lyles(αφού του κάναμε πρόταση) - Hernagomez-ΜΙΤΟΓΛΟΥ

Bruno Fernando - Lessort - ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 24, 2026 1:22 am

ο ρομπινσον εχει υπογραψει μπαρτσα..πιστευω ο παο θα κοιταξει τον ταις αν δεν εχει ηδη υπογραψει και αυτος.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 1:32 am

Dimmitz έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2026 8:56 pm
redcard έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2026 8:30 pm

Εχουμε διαβασει λιγο διαφορετικα πραγματα πισω απο τις γραμμες, ισως θα εχει ενδιαφερον καποια στιγμη να μιλησει και ο παιχτης.

Επι της ουσιας, δεν εχει σημασια γιατι ο Ομπραντοβιτς κατι αλλο θα ηθελε νομιζω κι εγω. Το σχολιο μου ειναι πιο πολυ για τον παιχτη, ειναι μια καλη υπενθυμιση οτι δεν ειναι ευκολη η διαχειριση της καταστασης οταν φτανεις τοσο πανω και δεν ερθουν ολα ευκολα, εκει καποιοι αντι να το παλεψουν θα κανουν ενα βημα πισω.

Θα βγω τελειως offtopic αλλα υπαρχει ενα ακραιο προσφατο παραδειγμα απο το σκακι γι αυτο, για τον Ding Liren που βγηκε παγκοσμιος πρωταθλητης προπερσι και μετα κατερρευσε ψυχολογικα. Ειναι συζητηση για αλλο topic.
Ασχολείσαι με σκάκι; Πολύ ψαγμένο το σχόλιο σου. Και ο Gukesh μετά το παγκόσμιο έχει επηρεαστεί και δεν παίζει καλά εδώ και πολύ καιρό.
Είναι και μικρός σε ηλικία όμως. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει σε 10 χρόνια. Εδώ έλεγαν για τον Αλιρεζα και αυτός είπε παιδιά εγώ θέλω να ασχοληθώ με την μόδα (ασχέτως του τι θα κάνει τελικά σίγουρα ασχολείται λιγότερο με το σκάκι από τους περισσότερους τόσο καλούς παίκτες)

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”