Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 232
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εγώ δεν νομίζω να γίνει με τον Γεωργιανό.Το μόνο καλό αυτής της ενέργειας είναι ότι πάμε για καλό 5αρι με παρεμφερή χαρακτηριστικά μάλλον.Θα κλεισουμε παιχτη από Αμερικη στο 5 και ο ρολος του Παππα κακά τα ψέμματα είναι να φέρει παίχτες από Αμερικη.
Για Βαλανσιονας ούτε κατά φαντασία πιστεύω.
Πεποίθηση μου είναι οτι θα ψάχτουμε κατά τον Σεπτέμβρη για παιχτη κλειδί στην περιφερειακή αμυνα που να παίζει 2-3 και σε κοντά σχήματα 4.Εναν μακρύ αθλητικο έστω και φθηνό από Αμερικη χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνες .
Ρογκα πιστεύω εδώ που πήγε το πράγμα και δημοσιογράφο και θα αποκτηθεί τις προσεχεις μέρες. Δεν θα ανεχθει ο πρόεδρος επικοινωνιακη ηττα,πόσο μάλλον όταν ακούγεται ότι ο παιχτης θέλει να ελθει.
Πεποίθηση μου είναι οτι θα ψάχτουμε κατά τον Σεπτέμβρη για παιχτη κλειδί στην περιφερειακή αμυνα που να παίζει 2-3 και σε κοντά σχήματα 4.Εναν μακρύ αθλητικο έστω και φθηνό από Αμερικη χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνες .
Ρογκα πιστεύω εδώ που πήγε το πράγμα και δημοσιογράφο και θα αποκτηθεί τις προσεχεις μέρες. Δεν θα ανεχθει ο πρόεδρος επικοινωνιακη ηττα,πόσο μάλλον όταν ακούγεται ότι ο παιχτης θέλει να ελθει.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4646
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν παρουμε ρογκα εχει κλεισει η περιφερεια θα ασχοληθουμε μονο με ψηλουςEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 28, 2025 12:15 amΚαι εγώ δεν νομίζω να γίνει με τον Γεωργιανό.Το μόνο καλό αυτής της ενέργειας είναι ότι πάμε για καλό 5αρι με παρεμφερή χαρακτηριστικά μάλλον.Θα κλεισουμε παιχτη από Αμερικη στο 5 και ο ρολος του Παππα κακά τα ψέμματα είναι να φέρει παίχτες από Αμερικη.
0