Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Giannis14

senior
Reactions: 144
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:28 pm

Ο Μητογλου πέρυσι ήταν καταλύτης και στο ευρωπαϊκό και στο πρωτάθλημα. Φέτος έκανε κάκιστη χρονιά. Πρέπει να πληρωθεί καλά, 1,5 νομίζω ότι είναι πολύ οκ χρήματα για την αξία του και πρέπει ο ρόλος του να είναι δεύτερο τεσσάρι και τρίτο πεντάρι. Τουλουμπα φέτος όπως και ο Ναν πήραν αέρα τα μυαλά τους και γιαυτο δεν απέδωσαν καλά, αν πήραν το μήνυμα όλα καλά. Πάντως και ο Σλούκας έκανε κάκιστη χρονιά, και ο Γκραντ δεν ήταν εξίσου καλός. Εκτός από οσμαν, Χουαντσο φέτος ήταν όλοι πεσμένοι. Ο Ναν μπορεί να έβαζε 25αρες και να βγήκε mvp αλλά δεν έπαιξε σωστά. Ο Μητογλου πρέπει να μείνει στην ομάδα εν κατακλείδι. Οχι γιατί έχει ελληνικό διαβατήριο αλλά γιατί είναι καλός παίχτης, αρκεί να ρίξει λίγο τους τόνους

0
MOZZARTDR

sophomore
Reactions: 19

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:37 pm

Giannis14 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:28 pm
Ο Μητογλου πέρυσι ήταν καταλύτης και στο ευρωπαϊκό και στο πρωτάθλημα. Φέτος έκανε κάκιστη χρονιά. Πρέπει να πληρωθεί καλά, 1,5 νομίζω ότι είναι πολύ οκ χρήματα για την αξία του και πρέπει ο ρόλος του να είναι δεύτερο τεσσάρι και τρίτο πεντάρι. Τουλουμπα φέτος όπως και ο Ναν πήραν αέρα τα μυαλά τους και γιαυτο δεν απέδωσαν καλά, αν πήραν το μήνυμα όλα καλά. Πάντως και ο Σλούκας έκανε κάκιστη χρονιά, και ο Γκραντ δεν ήταν εξίσου καλός. Εκτός από οσμαν, Χουαντσο φέτος ήταν όλοι πεσμένοι. Ο Ναν μπορεί να έβαζε 25αρες και να βγήκε mvp αλλά δεν έπαιξε σωστά. Ο Μητογλου πρέπει να μείνει στην ομάδα εν κατακλείδι. Οχι γιατί έχει ελληνικό διαβατήριο αλλά γιατί είναι καλός παίχτης, αρκεί να ρίξει λίγο τους τόνους
Μόνο για ένα παίκτη δεν εμφωνω ότι φέτος δεν είχε καλή χρονιά και αυτός είναι ο Γκραντ ο οποίος στα δύσκολα βγήκε μπροστά και ας μην ξεχνάμε ότι για να σβήσεις τα αντίπαλα γκαρντ χρειάζεται πολύ ενέργεια και αφοσίωση ,κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο πολλές φορές να το βγάλεις και στην επίθεση.
Ο Μήτο είναι σίγουρο ότι πρέπει να μείνει για πολλούς λόγους όμως με συμβόλαιο σε λογικά πλαίσια.Το 1,5 θα πρέπει να είναι το ρεβανί θεωρώ μετά από κουβέντες που θα γίνουν.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1173
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 4:05 pm
kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 3:52 pm
Κατά τη γνώμη μου, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σοβαρό προπονητή, τύπου Τσους Ματέο. Αλλιώς, και τον Τζόρνταν να φέρει, προκοπή δε θα δει.
Ρε συ kite το '24 λες να είδε προκοπή ή όχι; :)
Το πιστεύω με όλη μου την ψυχή και δεν με συμφέρει σαν Ολυμπιακό να σας ξυπνήσω.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3129
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

MOZZARTDR έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 7:23 pm
Έχετε άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη?
Μελλοντικά θα μπορούσε να είναι μια καλή προσθήκη στη θέση του γκαρντ και του σμολ φόργουορντ από τη στιγμή που οι Έλληνες παίκτες είναι μετρημένοι?

https://www.sport24.gr/basket/o-tzon-po ... s-klipers/
Φέτος τον έμαθα. Έπαιζε καλά σε αδύναμη περιφέρεια. Νομίζω θα μπορέσει να βρει ρόλο παγκίτη στο ΝΒΑ κάνοντας τα στοιχειώδη.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

kite26 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 28, 2025 4:05 pm

Ρε συ kite το '24 λες να είδε προκοπή ή όχι; :)
Το πιστεύω με όλη μου την ψυχή και δεν με συμφέρει σαν Ολυμπιακό να σας ξυπνήσω.
Μα δεν απάντησες στην ερώτηση μου όμως.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:42 pm

nikolas_asteri έγραψε:
kite26 έγραψε:

Μια Ευρωλίγκα δε φέρνει πάντα την άνοιξη. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος παιχνιδιού σας. Και έχετε παιχταράδες, πώς τα καταφέρατε έτσι απορίας άξιον είναι. Ο Πλάις απλώς δεν σας βγήκε ή κάτι άλλο;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
MOZZARTDR

sophomore
Reactions: 19

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:44 pm

Θεωρώ ότι ο Μήτογλου από τη στιγμή που έχει αργά πόδια για Euroleague θα πρέπει να ξεκινάει μετά τα 10-15 λεπτά που θα έχουν παίξει οι αντίπαλοι παίκτες για να εξισορροπείται κάπως η κατάσταση στο κομμάτι της ταχύτητας.Επισης είδαμε ότι στον αγώνα κόντρα με τη Εφές έκανε όργια(σίγουρα δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται παρομοια εμφάνιση και να θεωρείται δεδομένη)γιατί θεωρώ ότι ήταν ξεκούραστα τα πόδια του από τη στιγμή που τα αντίπαλα φόργουορντ(Νουόρα,Σμίτς,Οσμάνι,Γουίλις)δεν ήταν κάποια ιδιαίτερη απειλή και έτσι μπόρεσε επιθετικά να κάνει ότι έκανε.Μια πιο σωστή διαχείριση να γίνει για να μην εκτίθεται ο παίκτης και βγαίνει και ζημιωμένη η ομάδα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Σάβ Ιουν 28, 2025 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giannis14

senior
Reactions: 144
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:46 pm

kite26 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Μια Ευρωλίγκα δε φέρνει πάντα την άνοιξη. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος παιχνιδιού σας. Και έχετε παιχταράδες, πώς τα καταφέρατε έτσι απορίας άξιον είναι. Ο Πλάις απλώς δεν σας βγήκε ή κάτι άλλο;
Ο Αταμαν είναι η δύναμη αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και όντως δεν παίζει ακόμα δύο χρόνια με τον παναθηναϊκό το μπάσκετ που όλοι θα θέλαμε να δούμε. Ο ζελικο εμεινε 13 χρόνια στον πανάθηναικο και από το 2005 και μετά άρχισε να παίζει ωραίο και καλό μπάσκετ ο παναθηναϊκός, ήταν ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Ας μην προτρέχουμε όλοι μας. Ο παναθηναϊκός και ο Αταμαν θα εξελιχτούν μαζί, στο καλό σενάριο που ευχόμαστε όλοι να γίνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4686
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:47 pm

Giannis14 έγραψε:
kite26 έγραψε:

Ο Αταμαν είναι η δύναμη αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και όντως δεν παίζει ακόμα δύο χρόνια με τον παναθηναϊκό το μπάσκετ που όλοι θα θέλαμε να δούμε. Ο ζελικο εμεινε 13 χρόνια στον πανάθηναικο και από το 2005 και μετά άρχισε να παίζει ωραίο και καλό μπάσκετ ο παναθηναϊκός, ήταν ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Ας μην προτρέχουμε όλοι μας. Ο παναθηναϊκός και ο Αταμαν θα εξελιχτούν μαζί, στο καλό σενάριο που ευχόμαστε όλοι να γίνει.
απτο 2000-2005 ειχε παρει μονο 2 ευρωλιγκες και ειχε παει και τελικο σουπρολιγκας

τιποτα δηλαδη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:51 pm

Giannis14 έγραψε:
kite26 έγραψε:

Αυτό καταθέτω ως ερώτηση. Έχει καταφέρει να βγάλει όλο το ποτένσιαλ του υλικού του; Νομίζω πως όχι, ακόμη και αν πήρε Ευρωλίγκα πέρσυ, θα παρατήρησες πως οι ομαδες μόλις προσαρμόστηκαν στον Ναν τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Επομένως, ο συλλογισμός μου καταλήγει στο ότι δεν θα ήθελα έναν προπονητή που βασίζεται στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων. Θα μου πεις θεμιτό είναι, οκ, αλλά μακροπρόθεσμα; Εν μέρει, ναι, δέχομαι ότι πήρατε Ευρωλίγκα, αλλά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν ανασφαλής ως προς το κομμάτι του πάγκου και ποιος κάθεται σε αυτόν.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2589
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:55 pm

kite26 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ο Πλάις αν θέλαμε κάτι παραπάνω από ένα κορμί ακόμα για τις προπονήσεις ήταν εξαρχής λάθος επιλογή.
Ρόλο δεύτερου 5αριου στο Λαύριο της Ιταλίας είχε πριν έρθει, ουσιαστικά έχει πάρει σύνταξη από το τοπ επίπεδο.

Σε άλλα μπορεί να φταίει αλλά σε αυτό με τον θεό τον ίδιο για προπονητή ο Πλάις δεν θα έκανε κάτι περισσότερο.
Αν φταίει σε κάτι ο Αταμάν σε αυτό είναι ότι τον διάλεξε τότε.
Δεν μπορεί όταν δεν σου κάτσει η περίπτωση Τάις η επόμενη λύση να είναι...ο ημιπαλαίμαχος Πλάις.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Σάβ Ιουν 28, 2025 7:59 pm

kite26 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ένα ένα. Ο Ολυμπιακός περιμένει μία Ευρωλίγκα για να κάνει ανάσταση, δεν νομίζω πως έχουν πολλές ομάδες τη δυνατότητα να κερδίζουν συχνά. Το δεύτερο είναι εντελώς υποκειμενικό και δεν μπορώ να το κρίνω. Δεν εξαρτάται η άνοικη από αυτό. Παικταράδες είχαμε κι εμείς και πολλές άλλες ομάδες. Μία κερδίζει, τι να γίνει; Ο Πλαις έπαιζε κάτι 15λεπτα στην Τραπάνι, τι περίμενες να κάνει; :P

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:04 pm

kite26 έγραψε:
Αυτό καταθέτω ως ερώτηση. Έχει καταφέρει να βγάλει όλο το ποτένσιαλ του υλικού του; Νομίζω πως όχι, ακόμη και αν πήρε Ευρωλίγκα πέρσυ, θα παρατήρησες πως οι ομαδες μόλις προσαρμόστηκαν στον Ναν τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Επομένως, ο συλλογισμός μου καταλήγει στο ότι δεν θα ήθελα έναν προπονητή που βασίζεται στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων. Θα μου πεις θεμιτό είναι, οκ, αλλά μακροπρόθεσμα; Εν μέρει, ναι, δέχομαι ότι πήρατε Ευρωλίγκα, αλλά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήμουν ανασφαλής ως προς το κομμάτι του πάγκου και ποιος κάθεται σε αυτόν.
Έχει τα καλά του και τα κακά του ο Αταμάν όπως κάθε προπονητής. Προς το παρόν τα καλά μετράνε περισσότερο στο ζύγι από τα κακά. Τώρα πότε θα γίνει αυτό, εξαρτάται ποιον ρωτάς. Ο τουλούμπας θα σου πει, αν δεν πάρει τίτλο του χρόνου να φύγει, κάποιος άλλος θα έχει περισσότερη υπομονή και είναι εντελώς υποκειμενικό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:10 pm

nikolas_asteri έγραψε:
kite26 έγραψε:
Έχει τα καλά του και τα κακά του ο Αταμάν όπως κάθε προπονητής. Προς το παρόν τα καλά μετράνε περισσότερο στο ζύγι από τα κακά. Τώρα πότε θα γίνει αυτό, εξαρτάται ποιον ρωτάς. Ο τουλούμπας θα σου πει, αν δεν πάρει τίτλο του χρόνου να φύγει, κάποιος άλλος θα έχει περισσότερη υπομονή και είναι εντελώς υποκειμενικό.
Πάντως, αν αποτύχει και του χρόνου, θα αλλάξει οριστικά το κλίμα για αυτόν.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4686
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 28, 2025 8:14 pm

nikolas_asteri έγραψε:

αν στην επομενη χρονια δεν παρει ευρωλιγκα/α1 του δινω 50% να φυγει

αν και τον παραεπομενο χρονο δεν παρει ευρωλιγκα/α1 θα φυγει 100%

η κρισιμη χρονια ειναι αυτη που μας ερχεται ομως

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”