Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 05, 2026 1:16 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 04, 2026 6:11 pm
ποιος ειναι ο καλυτερος 3D παικτης που ειναι καλυτερος του αλεκου και ερχεται κιολας για αυτον τον ρολο?Γιατι ο λαιλς πχ δεν ερχεται..με αξιοπιστο 3π βασικα δεν υπαρχει κανενας..αν ριξεις τις απαιτησεις του 3π υπαρχουν οι μπονγκα μαικ και ο κολσον..δεν τους λες πιο ταιριαστους με τους ασσους μας..

5δα με μακινταιρ φουρνιε γουορντ μπονγκα ταρικ δεν εχει spacing..μονο ο φουρνιε απειλει με σουτ.
Αν όντως έχει κλείσει ο Πίτερς Αρμάνι και δεδομένου ότι δεν βρίσκουμε κάποιον να τα έχει όλα τι προτιμάμε; Άμυνα, σκληράδα ή καλό σουτ για να μην έχουν πρόβλημα οι δεύτερες πεντάδες στο spacing;
Αν μιλάμε για το δεύτερο ίσως είναι καλή περίπτωση ο Derrick Alston Jr της Μπολόνια, δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει, δεν είναι αμυντικός εξολοθρευτής σίγουρα, πατάει και στο 3 και στο 4, έχει μεγαλύτερο επιθετικό πλουραρισμό από τον Πίτερς, θα μπει και προς τα μέσα, δεν είναι σκληρός, δεν θα παλέψει για τα ριμπάουντ, αλλά έχει πολύ καλό σουτ και ψηλότερο release από τον Πίτερς.
halldor έγραψε:
Τρί Μάιος 05, 2026 1:08 pm
Ο Ολυμπιακός στη νέα χρονιά πρέπει να στηρίξει και να εξελίξει Νετζήπογλου για μελλοντικό αντι-Φουρνιέ. Αν βγει το εγχείρημα (που έχει όλα τα φόντα) θα έχουμε παίκτη αξίας τουλάχιστον για 10 χρόνια (αλα Παπ).
Δεν βλέπω πως έχει όλα τα φόντα, 24 ετών θα είναι, όχι κανένας μικρός και φέτος στην Ευρωλίγκα έπαιξε συνολικά 14 λεπτά κάπου, πήρε 5 σουτ και έβαλε 2 πόντους και δεν είναι ότι με την ΑΕΚ είχε εντυπωσιάσει πέρυσι.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μάιος 05, 2026 1:34 pm

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μακκολουμ στο Gazzeta. Ο τύπος λέει ακριβώς αυτό που λέμε και εμείς. Δεν έχει να κάνει με μπαζερ μπιτερ, crunch time κτλ. Πρέπει να έχεις απλά έναν κάθετο παίκτη που όταν θα κολλήσουν όλα να πει «οκ, δε βγαίνει έτσι, θα πάρω τη μπάλα και θα βρω εγώ τον τρόπο να ξεκολλήσω την ομάδα». Εγώ γι αυτό γουστάρω τον Τζοσεφ, γιατί μου το βγάζει αυτό.
Μερικοί θα πουν ναι αλλά έχουμε τον Ντορσει και τον Φουρνιε. Μακάρι να έχουν δίκιο απλώς εγώ έχω τις ενστάσεις μου γιατί κ αυτοί δε θα πάνε κάθετα αλλά σε pull up.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 05, 2026 2:09 pm

Διαβαζω ο Μπλοσομγκειμ πολυ κοντα στην Ντουμπαι. Γλιτωσαμε (θελω να ελπιζω)... :D

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Μάιος 05, 2026 3:01 pm

halldor έγραψε:
Τρί Μάιος 05, 2026 1:08 pm
Ο Ολυμπιακός στη νέα χρονιά πρέπει να στηρίξει και να εξελίξει Νετζήπογλου για μελλοντικό αντι-Φουρνιέ. Αν βγει το εγχείρημα (που έχει όλα τα φόντα) θα έχουμε παίκτη αξίας τουλάχιστον για 10 χρόνια (αλα Παπ).
Καλά, ο Νετζήπογλου απίθανο να γίνει Fournier. Όσο και να δουλέψει νομίζω είναι απίθανο να φτάσει σε επίπεδο παίκτη που θα παίζει βασικός (ή θα είναι έστω 6ος παίκτης) σε κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκα και θα βάζει 10-15 πόντους σχεδόν σε κάθε ματς. Στην καλύτερη να γίνει Λαρεντζάκης στα ντουζένια του, δηλαδή ένας συμπαθητικός ρολίστας για 10-15 λεπτά αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 05, 2026 3:10 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Μάιος 05, 2026 2:09 pm
Διαβαζω ο Μπλοσομγκειμ πολυ κοντα στην Ντουμπαι. Γλιτωσαμε (θελω να ελπιζω)... :D
Οι πληροφοριες μου εδω και εναμησι αυτο λενε οτι μιλησαμε συμφωνησαμε μετα εκανε μπασιμο η Ντουμπαι ακουσε αφορολογητο χρημα και ειπε οκ. Μετα εγινε η ιστορια με τον πολεμο και πηγε λιγο πισω το πραγμα. Εκει μπηκε στη συζητηση ο Μαικ ο οποιος αυτοπροταθηκε αλλα δεν εχει προχωρησει το πραγμα καθως μιλαμε με ισχυρο ονομα (Ντιαλο, αλλος;) και απο αυτον θα εξαρτηθει αν θα προχωρησει του Ροντεν που ειναι σχεδον κλειστος ή θα παμε σε αλλον(εννοω αν θα ειναινο δευτερος 2/3 ή 3/4)

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μάιος 05, 2026 3:13 pm

Στου γαμπρούς της Ευτυχίας λέει στον Αυλωνίτη η μνηστή του "ποτέ θα με παντρευτείς ,θα γίνω σα την Ευτυχια(Βασιλειαδου)" και λέει ο Αυλωνίτης "εσύ δε γίνεσαι σα την ευτυχία ούτε αν σε περάσουν από τορνο".
Αυτό μου ήρθε (απ την αναποδη) όταν διάβασα "ο Νετζηπογλου να γίνει Φουρνιε"

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 05, 2026 3:41 pm

Επιτρέψτε μου να επιμείνω για Νετζήπογλου. Το παιδί έχει ταλέντο, έχει φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Από πληροφορίες ξέρω πως ρίχνει στ' αλήθεια πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω αν αρχίσει να παίρνει χρόνο και τον πιστέψουν, θα έχουμε καλό παίκτη για 10 χρόνια. Και το βασικότερο: του κόβει.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 05, 2026 4:08 pm

Ο Νετζήπογλου στα 24 και χωρίς να έχει δείξει στη μέχρι τώρα καριέρα του στοιχεία on-ball παίχτη, δεν πρόκειται να γίνει Φουρνιέ, που να γκρεμιστούν όλοι οι... Φούρνοι :hoho:

Στο καλό σενάριο που είναι υγιής, παίρνει ευκαιρίες, συνεχίζει να δουλεύει έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα 3&D 2-3άρι με έναν συμπληρωματικό ρόλο στο rotation 12ου-13ου παίκτη. Αλλά νομίζω πως αυτό είναι το ταβάνι του (δεν είναι και λίγο).

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Μάιος 05, 2026 4:50 pm

golitog7 έγραψε:
Διαβάστε τις δηλώσεις του Μακκολουμ στο Gazzeta. Ο τύπος λέει ακριβώς αυτό που λέμε και εμείς. Δεν έχει να κάνει με μπαζερ μπιτερ, crunch time κτλ. Πρέπει να έχεις απλά έναν κάθετο παίκτη που όταν θα κολλήσουν όλα να πει «οκ, δε βγαίνει έτσι, θα πάρω τη μπάλα και θα βρω εγώ τον τρόπο να ξεκολλήσω την ομάδα». Εγώ γι αυτό γουστάρω τον Τζοσεφ, γιατί μου το βγάζει αυτό.
Μερικοί θα πουν ναι αλλά έχουμε τον Ντορσει και τον Φουρνιε. Μακάρι να έχουν δίκιο απλώς εγώ έχω τις ενστάσεις μου γιατί κ αυτοί δε θα πάνε κάθετα αλλά σε pull up.
Δεν διαφωνώ σε αυτό, απλά για να το πάω ένα βήμα παρακάτω αυτό που έχω εντοπίσει εγώ από 2021-2022 είναι ότι λείπει ένας all around pg. Στα δικά μου μάτια με βάση το τι θέλει να παίξει ο Μπαρτζώ σε συνδυασμό με την στελέχωση θεωρώ πως θέλουμε έναν Jrue Holiday.

Υ.Γ Όποιος πει ότι κοντά στον Χόλιντει ή με παρόμοια στοιχεία είναι o CMM έχει φάει μπλοκ!! steamingears.gif

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 05, 2026 5:14 pm

Ακόμα και για τον φετινό φουρνιε που χει μείνει πίσω λόγω ντορσει ή και λόγο ηλικίας ίσως ο νετζηπογλου και γενικά έλληνας δεν μπορεί να τον φτάσει .. τώρα άμα μιλάμε κιόλας για πραιμ φουρνιε εκεί ούτε ο Σπανουλης δεν τον έφτανε..

Αμα καταφέρει να γίνει πραιμ λαρε μια χαρά θα ναι

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μάιος 05, 2026 5:27 pm

papp7 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Δεν διαφωνώ σε αυτό, απλά για να το πάω ένα βήμα παρακάτω αυτό που έχω εντοπίσει εγώ από 2021-2022 είναι ότι λείπει ένας all around pg. Στα δικά μου μάτια με βάση το τι θέλει να παίξει ο Μπαρτζώ σε συνδυασμό με την στελέχωση θεωρώ πως θέλουμε έναν Jrue Holiday.

Υ.Γ Όποιος πει ότι κοντά στον Χόλιντει ή με παρόμοια στοιχεία είναι o CMM έχει φάει μπλοκ!! steamingears.gif
Πάει κάθετα ο φίλτατος Jrue? Δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια.
Εγώ βλέπω ότι ένας παίκτης σαν τον Μπάτλερ θα ήταν πραγματικά ταμάμ για εμάς. Ξέρουμε τι παίζει με το συμβόλαιο του? Θα έκανα all in Για την περίπτωση του και θα άφηνα στην άκρη τον CMM.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Μάιος 05, 2026 5:52 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Μάιος 05, 2026 5:27 pm
papp7 έγραψε:

Πάει κάθετα ο φίλτατος Jrue? Δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια.
Εγώ βλέπω ότι ένας παίκτης σαν τον Μπάτλερ θα ήταν πραγματικά ταμάμ για εμάς. Ξέρουμε τι παίζει με το συμβόλαιο του? Θα έκανα all in Για την περίπτωση του και θα άφηνα στην άκρη τον CMM.
Mεχρι και το 2021-21 πηγαινε πολυ προς τα μεσα, περιπου 40% των προσπαθειων του συνολικα.
Στους Bucks μειωθηκε λογο Giannis και πλεον οσο μεγαλωνει naturally το κοβει σιγα σιγα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Μάιος 05, 2026 6:03 pm

Άρα τηρούμενων των ευρωπαϊκών αναλογιών καθώς φαντάζομαι δεν συζητάμε για τον ίδιο τον Holiday μιλάμε για τον απόλυτο two way παίκτη.
Έναν παίκτη καλύτερο αμυντικό του prime walkup ή Γκραντ και εξίσου καλό αν όχι καλύτερο δημιουργό του Γουόκαπ αλλά όχι επιπέδου π.χ Καμπάτσο ή Σλούκα. Χωρίς τις επιθετικές αδυναμίες του Γουόκαπ αλλά όχι και επιπέδου. π.χ. Ναν και που παράλληλα να είναι παίκτης ομάδας και να μην έχει θέμα να είναι π.χ πίσω από τον Σάσα στην ιεραρχία της ομάδας

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Μάιος 05, 2026 6:06 pm

Αντε παλι με το τι χρειαζεται η ομαδα. Το να ειναι καθε φ4 ξεχωριστο δεν παιζει δηλαδη?

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 05, 2026 6:10 pm

papp7 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να βρεις ακριβώς τα στοιχεία που ψάχνεις (πχ να βρεις τον Χόλιντει της Ευρωλίγκας). Ούτε νομίζω ότι ο σωστός τρόπος σκέψης είναι να βρεις τέλος πάντων το κοντινότερο που μπορείς σε αυτό το "αρχέτυπο" που θεωρείς ιδανικό. Είναι κάπως σαν να προσπαθείς να αντικαταστήσεις έναν παίκτη σου που φεύγει, ψάχνοντας να βρεις έναν ίδιο. 99% δε θα υπάρχει ίδιος.

Το βασικό ερώτημα δεν είναι αν ο CMM είναι Jrue Holiday. Προφανώς και δεν είναι. Αλλά ποιος είναι;
Το πιθανότερο είναι ότι ή δε θα βρούμε κανέναν ή θα βρούμε κάποια φθηνή απομίμηση (συνήθως μετριότητα) που πιθανόν να μην στέκεται καν στην Ευρωλίγκα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”