Το αγόραζα δεν το αγόραζα, το σίγουρο είναι οτι δεν θα το δω...melagis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 10:15 pmΜακ ινταιρ
Φρανσίσκο
Γουοκαπ
Μόρις
Ντορσευ
Φουρνιε
Παπανικολαου
Γουορντ
Τζαρεντ Ροντεν
Βεζενκοφ
Μπλοσσομγκειμ
Μιλου
Ταιρικ
Χολ
Οι Μακ κιαικ, Φαλ, Εβανς, Νιλικινα, Πιτερς? Τζόζεφ (λογικα-κανεις δεν ξερει) αποχαιρετούν
Νετζηπογλου, Καραγιαννιδης, παγκο
10 ξένοι......
Πολλοί μεν αλλα δεν υπάρχουν Έλληνες με ποιότητα δε......
Το αγοράζατε???????
Αν μείνει ο Μορρις, η ομάδα θα πάει για ΕΝΑ σκορινγκ PG, πείτε τον κόμπο, που θα έχει προσωπική φαση, καλο σουτ, και θα περνάει τον αντίπαλο στο 1ο βήμα, αλλα θα μπορεί να ζυγίσει απόφαση ΚΑΙ προς πάσα (δεν θα έχει tunnel vision για σουτ όπως οι Ναν, Ντορσει αυτού του κοσμου). Αυτα χρειάζεται.
Ο Μακινταιρ είναι παικταράς (τουβλαδορος ομως) τσεκάρει τη δημιουργία, την προσωπική φαση, two way στοιχεια, σχετικη αθλητικοτητα αλλά δεν χωράει στις παραπάνω συνθηκες, εκτός αν ο Μορρις μας βγει και με σουτ κάνα 40-45%. Τότε παιρνεις Μάκινταιρ και δεν χρειάζεται ο Φραντζίσκο.
Επίσης αμφιβάλλω για την παραμονή Χολ.
Θεωρώ λάθος την προσθήκη Μπλοσσομγκειμ ξερά αντι του Πιτερς. Η μόνη περίπτωση που το έβλεπα είναι αν ως 5ος ψηλός ερχόταν ενα στρες 4-5αρι να μπορεί να σουτάρει και από έξω. Εγώ αντι του Μπλοσσομγκειμ θα τα έσκαγα για το Μάικ της Μπαγερν (σας τα εχω πρηξει) να μου καλύψει 2 θέσεις με ολα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε.
Ο Ροντεν είναι μια χαρά ως αντιΜακίσικ και στην περίπτωση του ναι, το pairing με Μπλοσσομγκειμ ίσως δουλέψει και μπορεί να το αγοραζα...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο