Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:08 am

Παίδες σόρρυ που γειώνω λίγο τη φάση με Μοντέρο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τραγική άμυνα στο PnR (κυρίως στον χειριστή). Θέλω να πω δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα ζευγάρια ήταν ΠΑΟ-Ζάλγκιρις και Φενέρ-Βαλένθια, τώρα ο Φρανσίσκο να ήταν ο Μοντέρο και αντίστροφα. Προσωπικά τους έχω και τους δύο σε εκτίμηση, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι η κακή PnR άμυνα του Παναθηναϊκού έχει παίξει ρόλο στα όργια Μοντέρο.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:09 am

Ε σιγουρα, δεν ειναι και Μακινταρης.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:13 am

Stam Tziant έγραψε:
Παίδες σόρρυ που γειώνω λίγο τη φάση με Μοντέρο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τραγική άμυνα στο PnR (κυρίως στον χειριστή). Θέλω να πω δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα ζευγάρια ήταν ΠΑΟ-Ζάλγκιρις και Φενέρ-Βαλένθια, τώρα ο Φρανσίσκο να ήταν ο Μοντέρο και αντίστροφα. Προσωπικά τους έχω και τους δύο σε εκτίμηση, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι η κακή PnR άμυνα του Παναθηναϊκού έχει παίξει ρόλο στα όργια Μοντέρο.
ισχυει αυτο..απο την αλλη εχει δειξει καρυδια..κατι που η το εχεις η δεν το εχεις..προφανως αν ηταν στην ζαλγκιρις ουτε αυτος θα κερδιζε την φενερ μονος του..τωρα παιζει ολη η ομαδα τρομερα.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

reignman έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 12:09 am
Ε σιγουρα, δεν ειναι και Μακινταρης.
Πόσο άσχετο το θες;

Ναι.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:15 am

shaq7 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
ισχυει αυτο..απο την αλλη εχει δειξει καρυδια..κατι που η το εχεις η δεν το εχεις..προφανως αν ηταν στην ζαλγκιρις ουτε αυτος θα κερδιζε την φενερ μονος του..τωρα παιζει ολη η ομαδα τρομερα.
Εννοείται ότι τα έχει. Αλλά επειδή τις τελευταίες μέρες ο Φρανσίσκο έχει φάει κράξιμο, επισημαίνω ότι είναι άλλες άμυνες.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Ελα ελα... οχι δακρυα.

Δεν θα ερθει το αμπαλοταγαρο ο Μοντερο ουτε ο Φραντζεσκος. Τσιλ.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:17 am

reignman έγραψε:
Ελα ελα... οχι δακρυα.

Μόνος σου :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:18 am

reignman έγραψε:
Ελα ελα... οχι δακρυα.

ο σταμ ειναι απο την πλευρα μας και θα προτιμουσε φραντζεσκο και μοντερο το χει πει αρκετες φορες,δεν ειναι απο τους αλλοθρησκους.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:23 am

Stam Tziant έγραψε:
Δες λιγο τα νουμερα του μοντερο απεναντι στην φενερ στα δυο ματς της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ περιοδου . Ζοριστηκε αρκετα με μετρια στατιστικα .

Εχεις φανταζομαι εικονα απο τα ματς παναθηναικου - βαλενθια
και φενερ - ζαλγκιρις στα πλει οφ .

Μεγαλη η διαφορα σε φυσικαλ γκειμ αναμεσα στις δυο σειρες .

Η βαλενθια ειναι αρκετα καλυτερη ομαδα απο την ζαλγκιρις .
Η αμυντικη τακτικη του παναθηναικου σε σχεση με της φενερ ειναι σχολικου επιπεδου .

Ο μοντερο σιγουρα εχει ολα τα φοντα να κανει μεγαλη καριερα και περισσοτερα χρονια μπροστα του απο τον φρανσικο αλλα αν θελει να ξοδεψει καποια απο αυτα σε καποιο παγκο του NBA δωρο αδωρο .

Εχει ακουστει οτι παει κολλεγιακο με 2 μυρια για να μπει στα ρανταρ του NBA .

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:24 am

reignman έγραψε:
Ελα ελα... οχι δακρυα.

Μαικ τζειμς προ των πυλων :D

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:29 am

reignman έγραψε:
Σάβ Μάιος 09, 2026 12:00 am
tarp7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 11:44 pm
Οπου παει ο μοντερο θα παιζει ακατεβατα 25 λεπτα και μεγαλο συμβολαιο. Κι εγω θα τον ηθελα πολυ στην ομαδα αλλσ δυσκολα. Η περιπτωση του δειχνει αλλη μια φορα οτι δεν πρεπει να κοιταμε μονο ευρωλιγκα, απο το να παρεις το χ μετριο καλυτερα να παρεις ενα ταλαντουχο απο μικροτερο πρωταθλημα
Εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ο στοχος ειναι ολοι οι διαθεσιμοι τιτλοι. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ να παρεις καποιον αγνωστο απο μικρη ομαδα πρωταθλημα... γιατι δεν εχεις τα περιθωρια να μαθει στου κασιδη το κεφαλι.
Για αυτο οι μεγαλες ομαδες παιρνουν ετοιμους παικτες ή εστω αυτους που νωρις νωρις εδειξαν οτι καραστεκονται στο υψηλοτερο επιπεδο.
Για βασικο οχι αλλα για 3ο 2ο γιατι να μην παρεις; εχουν βγει αρκετοι παικτες. Ελις =μπρουκς αρμανι, μοντερο μουρ, ραιτ ντουμπαι, τουμπελις, ραιτ , φελιξ , μπιμπεροβιτς κλπ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 12:40 am

Για 4ρι μας παίρνει να ρισκάρουμε με κάποιον «άγνωστο».. Στα γκαρντ πχ εμείς έχουμε ήδη τους δευτεροτριτους και ψάχνουμε τον πρώτο.. Ε εκεί δεν σε παίρνει να πάρεις από τζι λιγκ πχ

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Μάιος 09, 2026 1:03 am

Εμένα ο Μοντέρο μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά η περίπτωση του είναι σχεδόν αδύνατη. Και μεταξύ μας και εγώ αν ήμουν ο Μοντέρο και ήθελα να πάω στο nba , στη Βαλένθια θα έμενα.

Μέχρι φέτος
Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Μάιος 09, 2026 1:17 am

Ο Μοντέρο δεν είναι καλός σουτέρ 3ποντου τα 3 πρώτα που έβαλε ήταν ο ορισμός του under απλά δεν το σκέφτηκε καθόλου...

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 09, 2026 7:46 am

Ο μοντερο εχει τραγικα ποσοστα στο τριποντο οπως ο Τζειμς και ο Σπανουλης. Ο τυπος ειναι Ο καρυδατος που την κανει κομπολοι και ας μην ειναι ο πραιμ Λαρκιν απο το τριποντο. Ο φρανσικο στη σειρα που τον ειδα οσο τον ειδα και ειδικα χθες ηταν χαλια. Και ας ειχε 30 ποντους και 10 ασσιστ. Λαθος επιλογες, ελευθερα αστοχα σουτ και γενικα δεν ξερω ποσο αποδοτικος θα μποροσε να ειναι στον Ολυμπιακο.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και οι δυο οι δυο καλυτερες επιλογες γκαρντ απο την Ευρωλιγκα. Και ο CMM η τριτη. Προσωπικα εγω θα ηθελα να υπαρχει ενας γκαρντ με ηγετικα χαρακτηριστικα που να μην ειναι 36 χρονων οπως η παικταρα ο Κορι. Μου κανουν και οι 3 απλα μονο με τον Μοντερο θα ενθουσιαζομουν. Φτανει ομως να συμπληρωθει το παζλ με δυο Φοργουορντ που να μπορουν να ανεβουν και να κατεβουν θεσηνπου να μπορουν να δωσουν spacing και σκληραδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”