εχουμε αλλες 2-3 κινησεις να κανουμε περιμενε να δουμε τι μας ετοιμαζουνKwstantino έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 11:26 pmΈχουμε μπλέξει με μετριότητες και στοιχηματα μέχρι τώρα.Απογοητευση η μεταγραφική ενίσχυση
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μπιλυ τωρα μεταξυ μας το παγιολα μπολομποι δεν μυριζει απλα βρωμαει και ζεχνειBillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 11:27 pmΕίστε σε φάση "Το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου μυρίζει"...Kwstantino έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 11:26 pmΈχουμε μπλέξει με μετριότητες και στοιχηματα μέχρι τώρα.Απογοητευση η μεταγραφική ενίσχυση![]()
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγώ μια χαρά κινήσεις βλέπω μέχρι στιγμής πάντως.
η δημιουργία, η σκληράδα και η άμυνα σας έλειψαν πέρυσι, όχι οι σκόρερς και τα μεγάλα ονόματα. έχετε μπόλικα τέτοια.
είπε πριν 2 μήνες μια παπαριά ο Λαλάκης για μεταγραφές όπως το 95 για να ηρεμήσει τα πνεύματα, δε σημαίνει ότι αυτό θέλει και ο Ομπράντοβιτς.
εγώ νομίζω ότι αν είχε έρθει μερικούς μήνες πριν στην ομάδα σας ο πρώτος στόχος του θα ήταν ο Μακιντάιρ και πιστεύω ότι θα κινηθεί για παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά (ιδανικά με καλύτερο σουτ), ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει το ΝΒΑ.
η δημιουργία, η σκληράδα και η άμυνα σας έλειψαν πέρυσι, όχι οι σκόρερς και τα μεγάλα ονόματα. έχετε μπόλικα τέτοια.
είπε πριν 2 μήνες μια παπαριά ο Λαλάκης για μεταγραφές όπως το 95 για να ηρεμήσει τα πνεύματα, δε σημαίνει ότι αυτό θέλει και ο Ομπράντοβιτς.
εγώ νομίζω ότι αν είχε έρθει μερικούς μήνες πριν στην ομάδα σας ο πρώτος στόχος του θα ήταν ο Μακιντάιρ και πιστεύω ότι θα κινηθεί για παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά (ιδανικά με καλύτερο σουτ), ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει το ΝΒΑ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιουν 26, 2026 11:13 pmΑποκάλυψη SPORT24: Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει τον Τζόελ Μπόλομποϊ
https://www.sport24.gr/basket/apokalips ... -bolompoi/
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, η ομάδα έχει ήδη πολύ καλό υλικό. Αυτό για το οποίο πολλοί είχαμε παράπονα από τον Αταμάν ήταν η διαχείριση πέρυσι. Ίσως είναι και λόγω σύγκρισης με μεταγραφές που ακούγονται/έχει κλείσει ο Ολυμπιακός και άθελα βάζουμε αυτές του Παναθηναικού σε σύγκριση. Τα budget όμως δε φέρνουν τις κούπες από μόνα τους όπως είδαμε με την περίπτωση του Παναθηναικού πέρυσι.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τι τον πειραζει αφου αυτο θα πει
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ζοτς ξέρει σίγουρα περισσότερα από εμάς που απλά γράφουμε για την πλάκα μας. Απλά πολλοί αναφέρουν συνέχεια κάποια ονόματα, έτσι έχουν την εντύπωση ότι η ομάδα πρέπει να κάνει τις μεταγραφές με βάση τα "θέλω" τους και απογοητεύονται όταν αυτό δε συμβαίνει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο