Giannis14 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:16 pm
τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:14 pm
εχει ξεκαθαριστει
2 ξενους
Ποιοι ελληνες μπορούν να παίξουν στο ; Που είναι ελεύθεροι.
Κώστας είναι μασκότ όχι παίχτης
Καραγιαννίδης πήγε απέναντι
Παπαγιαννης Εφες
Κανας βουκσεβιτς; Παίζει αυτός ; Ποιος άλλος;
Βούκσεβιτς του έκαναν ήδη την qualifying offer οι wizards να τον κρατήσουν οπότε αφού τον θέλουν δεν φεύγει από nba ειδικά για να έρθει για τρίτος.
Αλλά αν ψάχνουμε κάποιον που να μπορεί να παίξει στο 5 αν τραυματιστεί κανείς ο Μήτογλου υπερκαλύπτει αυτό τον ρόλο.
Αν πάρουμε έναν ξένο ψηλό ακόμα θα έχουμε:
Λεσόρ, Χ,Χουάντσο, Μήτογλου, Σαμοντούροφ, Κουζέλογλου.
Προφανώς οι δυο τελευταίοι σχεδόν αποκλειστικά Α1 αλλά θα είναι ήδη 6 παίκτες για 2 θέσεις, πόσους άλλους.
Για να φτάσεις το ρόστερ 15 παικτών 3 παίκτες σε κάθε θέση θες:
Σορτς, Σλούκας, Τολιόπουλος
Ναν, Γκραντ, Καλαιτζάκης
Οσμάν, Ρογκαβόπουλος, Γκριγκόνις
Χουάντσο, Μήτογλου, Σαμοντούροφ
Λεσόρ, Χ, Κουζέλογλου
Ουσιαστικά το μόνο μπλέξιμο γίνεται αν δεν έρθει ο Ρογκαβόπουλος
JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:20 pm
pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 01, 2025 9:16 pm
Είναι τραγικό αλλά είναι αλήθεια.
Από όσους είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή πόσοι/ποιοι είναι καλύτεροι του Γιουρτσεβέν;
Όσοι σίγουρα καλύτεροι έχω δει είναι με συμβόλαιο και είναι υπό την προϋπόθεση και την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει να μείνουν ελεύθεροι πχ Τάις, Ουτούρου.
Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι η προθεσμία να κάνουμε opt out στο συμβόλαιο του;
Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε και εμένα δεν μου κάνει εντύπωση να ξεκινήσουμε αρχικά με Λεσόρ-Γιουρτσεβέν την προετοιμασία και μετά ίσως να ρισκάρουμε με κάποιον αθλητικό ψηλό χωρίς εμπειρία από Ευρώπη. Που αν βγει θα φάει την θέση του Γιουρτσεβέν αν δεν βγει θα είναι σε ρόλο Κώστα Αντετοκούνμπο.
Το ερώτημα δεν είναι πόσοι από τους διαθέσιμους σεντερ που κυκλοφορούν είναι καλύτεροι, πιο ποιοτικοί από τον Γιουρτσεβεν, αλλά πόσοι από αυτούς αποτελούν καλύτερο φιτ στην ομάδα μας. Δηλαδή θέλουμε έναν παίχτη που φέρνει διαφορετικά στοιχεία από τον Λεσσορ τα 15-20 λεπτά που θα παίζει και ταυτόχρονα θα ταιριάζει σε δίδυμο με τον Ντίνο ερχόμενος από τον πάγκο.
Εγώ μαζί σου αλλά τα χαρακτηριστικά των παικτών ίδια ήταν και πέρσι και ο Αταμάν επέλεξε Γιουρτσεβέν. Οπότε ίσως τέτοια χαρακτηριστικά παίκτη θέλει.