Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 8:27 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 7:58 pm
Παιδιά, Μπαρτζώκα, Πρόεδροι, κάντε μου 1 μόνο χάρη:

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος φ4 ΜΗΝ πειράξετε ούτε τρίχα από τα πεντάρια μας! Αν είναι να αποχωρήσει κάποιος ας είναι ο Φαλ, τέλος. Ούτε που θέλω να ακούω για μεταγραφικά για το 5. Παραμονή όλοι, στα συμβολαιά τους, τέλεια.
Δεν γίνεται να έχουμε 4 πενταρια και με μεγάλα συμβόλαια Προφανώς ο φαλ θα μείνει ελεύθερος, έχει πέσει κι αγωνιστικά. Από τους άλλους τρείς όποιον και να αφήσουμε θα πάει στον ΠΑΟ η σε άλλον ανταγωνιστή μας. Νομίζω έχουν όλοι συμβόλαια η θα τους ανανεώσουμε.

melagis

junior
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:12 pm

Κοιτα που η " εκκαθάριση " του Παο ισως μας δώσει ευκαιρία για κανα λαβράκι....

Αν και εγω για να είμαι ειλικρινής με Μοντερο ή Μπαντιό και εναν Ντιαλλό ειμαι οκ.....

Είδατε???
Τόσο ψυχούλα, τοσο μετριόφρων......

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:14 pm

melagis έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:12 pm
Κοιτα που η " εκκαθάριση " του Παο ισως μας δώσει ευκαιρία για κανα λαβράκι....

Αν και εγω για να είμαι ειλικρινής με Μοντερο ή Μπαντιό και εναν Ντιαλλό ειμαι οκ.....

Είδατε???
Τόσο ψυχούλα, τοσο μετριόφρων......
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχει παίκτης πέρα του Juancho που να μπορούσε να ταιριάξει στον ολυμπιακό και να προσθέσει κάτι παραπάνω;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:16 pm

Ο μπαντιο είναι στυλ γκραντ γουοκαπ δεν έχει σχέση με τον μοντερο ..

Από τον παο ποιος μπορεί να μας έκανε εκτός του χουαντσο; Ο ντειβις για 4-3 αλλά δεν νομίζω ότι θα έφερνε τέτοιον χαρακτήρα ο Ολυμπιακός..κανας ρογκα για κορμό..άλλος δεν νομίζω

TuTiS

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:22 pm

shaq7 έγραψε:

Από τον παο ποιος μπορεί να μας έκανε εκτός του χουαντσο; Ο ντειβις για 4-3 αλλά δεν νομίζω ότι θα έφερνε τέτοιον χαρακτήρα ο Ολυμπιακός..κανας ρογκα για κορμό..άλλος δεν νομίζω
Και τον Ρόγκα λόγω διαβατηρίου δεν πρόκειται να τον αφήσει.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:26 pm

shaq7 έγραψε:

O Hayes-Davis που να παίξει μαζί με Βεζένκοφ; Δεν χωράνε και οι δύο. Άσε που δεν έχει νόημα να δίναμε 3+ εκατομμύρια για παίκτη που δεν θα ήταν καραβασικούρα.

Μόνο ο Ρόγκα ίσως να μας έκανε. Άντε και κανένας Σαμοντούροφ, αν και δεν νομίζω να τους αφήσει αυτούς τους δύο να φύγουν ο ΔΠΓ, κυρίως επειδή είναι Έλληνες σε μικρή ηλικία. Ακόμα κι αν φύγουν πριν λήξουν τα συμβόλαια τους (αν και για Σάμο κάτι έχει ακουστεί ότι ίσως πάει στο κολλεγιακό) μάλλον θα τους έβαζε καμία ρήτρα να μην έρθουν σε εμάς. Ό,τι και να γράφεται πάντως δεν νομίζω να ξηλώσουν το ρόστερ τους οι απέναντι. Πέρα από κάτι Γκριγκόνις, Τολιόπουλο, Φαρίντ κτλ. που έτσι κι αλλιώς παίζουν ελάχιστα έως καθόλου, άντε να φύγουν 3-4 παίκτες το πολύ από τον πιο βασικό κορμό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:28 pm

σαν βασικος στο 3 ισως να μπορουσε..3ρι ξεκινησε ο ντειβις αποτι θυμαμαι ,βεβαια αν στεκεται ακομα εκει δεν ξερω..καλα 0 πιθανοτητα εχει ετσι και αλλιως.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2026 7:45 am

Εγω θα το ξαναγραψω. Οι παικτες της Βαλενθια ατομικα ειναι ολοι μετριαντζες εκτος Μοντερο. Η βαλενθια ειναι ΟΜΑΔΑ και αυτο κανει καποιους παικτες να φαινονται τοσο καλοι. Απορρω που εχουμε κραξει τον Γουοκαπ για τουβλαδορο, δεν μας κανει ο μακινταιαρ και καποιοι ζητανε Μπαντιο. Εχετε αντιληφθει πως σουταρει ο Μπαντιο. Αν χαρακτηρισω την μπαλα πετρα θα ειμαι και ευγενικος.

Οι μονοι παικτες που αξιζουν να ασχοληθεις απο την Βαλενθια ειναι ο Μοντερο, ο Ριβερς(οχι για εμας καθως ειμαστε γεματοι ατο 5) ως stretch 5 και ο Ντελαρεα που νομιζω ομως δεν εχει νοημα να ασχοληθεις γιατι θα παει στην αλλη πλευρα του ατλαντικου

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 15, 2026 10:16 am

Christofis έγραψε:
Εγω θα το ξαναγραψω. Οι παικτες της Βαλενθια ατομικα ειναι ολοι μετριαντζες εκτος Μοντερο. Η βαλενθια ειναι ΟΜΑΔΑ και αυτο κανει καποιους παικτες να φαινονται τοσο καλοι. Απορρω που εχουμε κραξει τον Γουοκαπ για τουβλαδορο, δεν μας κανει ο μακινταιαρ και καποιοι ζητανε Μπαντιο. Εχετε αντιληφθει πως σουταρει ο Μπαντιο. Αν χαρακτηρισω την μπαλα πετρα θα ειμαι και ευγενικος.

Οι μονοι παικτες που αξιζουν να ασχοληθεις απο την Βαλενθια ειναι ο Μοντερο, ο Ριβερς(οχι για εμας καθως ειμαστε γεματοι ατο 5) ως stretch 5 και ο Ντελαρεα που νομιζω ομως δεν εχει νοημα να ασχοληθεις γιατι θα παει στην αλλη πλευρα του ατλαντικου
Εγώ θεωρώ ότι θα κάνει καλή καριερα και ο Τέιλορ. Έχει μακριά άκρα, βάζει την μπάλα στο παρκε. Μόνο το σουτ του λείπει.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μάιος 15, 2026 10:18 am

Και είναι κ 31.Εχει ήδη κάνει τη μεγαλύτερη πορεία στη καριέρα του(πολύ καλός παίκτης ωστοσο)

TuTiS

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2026 10:21 am

chainsaw έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εγώ θεωρώ ότι θα κάνει καλή καριερα και ο Τέιλορ. Έχει μακριά άκρα, βάζει την μπάλα στο παρκε. Μόνο το σουτ του λείπει.
Ο Taylor είναι τρομερή επιλογή αλλά όχι για εμάς αφού έχουμε παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά (Ward). Είμαι πεπεισμένος ότι όταν θα βρεθεί νορμάλ προπονητής στον παναθηναϊκό θα καταλήξει εκεί.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2026 10:26 am

chainsaw έγραψε:
Christofis έγραψε:

O τειλορ παιζει μια δεκαετια στην ευρωπη. Ξεκινησε απο δευτερη κατηγορια γερμανιας και επαιξε και μακαμπι( δευτερη ομαδα μου στα χρονια μου στο Ισραηλ για αυτον τον ξερω απο τοτε) και δεν επιασε. Δεν ειναι κακος παικτης σιγουρα ισα ισα εχει πολυ καλα χαρακτηριστια και φετος το πρωτο μισο ηταν ο κομβικοτερος παικτης της βαλενθια. Αλλα ειναι 31 και πρωτη φορα θα παει σε ομαδα με ρεαλιστικο στοχο το φαιναλ φορ( Η βαλενθια πηγε βημα βημα φετος και δεν ειχε το βαρος της φανελας). Ισως να εχει 1-2 χρονια σε πολυ υψηλο επιπεδο οπως πχ ο γκραντ στον Παναθηναικο. Αλλα δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη οταν κυκλοφορουν παικτες οπως ο Ντιαλο, ο Μπρισσετ, ο Ροντεν, ο Μπρουκς, ισως ο Κορντινιε , ο καμπαρο.

melagis

junior
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2026 10:32 am

Φίλε μου Tutis εκτός του Χουαντσο θα ηθελα Ρογκαβοπουλο για αντι Παπανικολαου για τα επόμενα 10 χρονια.......
Στα χέρια του Μπαρτζωκα ή του Σπανουλη (αν ερθει ποτε) και έχοντας το μυαλό να δουλέψει θα έκανε 1 χαρα καριερα ......

Επισης και ο Οσμαν ειναι παικταρας για εμένα....

TuTiS

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 15, 2026 11:06 am

melagis έγραψε:
Παρ Μάιος 15, 2026 10:32 am
Φίλε μου Tutis εκτός του Χουαντσο θα ηθελα Ρογκαβοπουλο για αντι Παπανικολαου για τα επόμενα 10 χρονια.......
Στα χέρια του Μπαρτζωκα ή του Σπανουλη (αν ερθει ποτε) και έχοντας το μυαλό να δουλέψει θα έκανε 1 χαρα καριερα ......

Επισης και ο Οσμαν ειναι παικταρας για εμένα....
Και εγώ μαζί σου αλλά δεν πρόκειται να τον αφήσουν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν τρομεροί παίκτες με ελληνικό διαβατήριο και ο DPG δεν πρόκειται να τον αφήσει αφού μόνο 6 ελληνικά διαβατήρια έχει. Σε θέμα απόδοσης, ποτέ δεν θα φτάσει στο επίπεδο έστω και κοντά του prime Παπανικολάου όμως.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Παρ Μάιος 15, 2026 11:09 am

Εγώ από την ομάδα , όπως είναι τώρα και με κόουτς τον Μπαρτζώκα , δεν θα άλλαζα καθόλου το 2-4-5. Είμαστε πλήρες και δεν θέλουμε κάτι άλλο εκεί.

Θα ήθελα έναν άσσο στη θέση του Μόρρις που δεν κάνει , ο οποίος ΒΑΣΙΚΟ να μην τραυματίζεται κάθε λίγο και λιγάκι. Δίπλα στους Γουκαπ,Τζοσεφ,Νιλικινα.

Τέλος ένα τριάρι για πίσω ή δίπλα στον Γουόρντ αφού και Παπ και ο Μακ μεγαλώνουν και δεν θα μπορούν άλλο σιγά σιγά. Τώρα αν έρθει ο Ντιαλό , που κανονικά είναι για μπροστά από Γουόρντ πάσο.. Θα είμαστε πλήρης και στο 3 για χρόνια.

Αυτά..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”