Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 217
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί την βλέπει κανείς;;;papatzas13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 1:07 pmΠαιδιά επειδή δεν είδα χτες την εκπομπή του πορτοκαλί αντικειμενικου site, είπαν καμία σοβαρή είδηση? Είχαν καμία αποκάλυψη?
Μην χάνετε χρόνο άσκοπα
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι να τον κάνουμε τον Σαριτς? Ας παίρναμε τον Τζαμπάρι αν θέλαμε τέτοιον παίχτη.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:12 amΟ Αταμάν με μικρό ροτέισον παίζει πάντα, άσχετα του αν έχει παίκτες ή οχι...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 12:21 am
Μας βλέπω πάλι να παίζουμε με 7 παίχτες του χρόνου.....
Ποτέ δεν περιμένω να έχει ενεργό ροτέισον με πάνω από 10 άτομα Ευρωλίγκα, συνήθως βασίζεται σε 7 παίκτες και 2-3 άτομα σε μικρότερο ρόλο.
Ο Παππάς για scouter πληρωνόταν από τους Bulls 3 χρόνια την αγορά εκεί την ξέρει.
Αλλά όπως έλεγα και τότε για GM τον πήραμε οχι για σκάουτερ.
Για γνωστούς παίκτες από εκεί όπως ο Nunn, ο Valanciunas, ο Mamukelashvili και ο Saric δεν χρειάζεσαι σκάουτερ.
Για άλλους χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας χρειάζεσαι αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Αταμάν πήρε παίκτη που δεν είχε Ευρωπαική εμπειρία ή δεν είχε ήδη αποδείξει πράγματα σε επίπεδο NBA;
Μια και είπα Saric αν τυχόν μείνει ελεύθερος θα ήταν ρεαλιστικός στόχος για 4-5. Την άνοιξη ακουγόταν ότι είχε συμφωνήσει με Ντουμπάι αλλά ο ίδιος ενεργοποίησε την option που είχε για να μείνει Nuggets. Όμως έγινε ανταλλαγή στους Kings ως μέρος του trade που έστειλε στους Nuggets τον Valanciunas οπότε ίσως να μην θέλουν να τον κρατήσουν.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
Εγώ τον γουστάρω φουλ σαν παίχτη και μια χαρά κολλάει στο σύστημα του Αταμαν, όπως κόλλησε και ο Γκριγκονις και ο Μπράιαν και ο Σιμόν. Τεσπα αν δεν θέλει δεν θα τον παρακαλάμε κι ολας, πάμε παρακάτω. Εγώ ήθελα τον Κρις Ντουαρτε που πήρε η Μαλαγα.
Εγώ τον γουστάρω φουλ σαν παίχτη και μια χαρά κολλάει στο σύστημα του Αταμαν, όπως κόλλησε και ο Γκριγκονις και ο Μπράιαν και ο Σιμόν. Τεσπα αν δεν θέλει δεν θα τον παρακαλάμε κι ολας, πάμε παρακάτω. Εγώ ήθελα τον Κρις Ντουαρτε που πήρε η Μαλαγα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4779
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκε η ομαδα με τον ρογκαβοπουλοJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:52 pmΓια Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
κανονικα επρεπε να ειχε αποσυρει την προσφορα
1
1

-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
1
Πλέον λοιπόν, όσοι προπονητές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που η αντίπαλη ομάδα εκτελεί αιφνιδιασμό, δεν θα τιμωρούνται με τεχνική ποινή, αλλά θα αποβάλλονται απευθείας, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τους βοηθούς τους που κάνουν τις ίδιες ενέργειες.
Δώστε μια αύξηση στον καημένο τον Σερελη για τη σεζόν που έρχεται
2
2

Ο Ολυμπιακος αν μη τι αλλο ειναι πληρης στη θεση 3. Και του χρονου δε ξερω αν θα ενδιαφερθει. Μαλλον οχι. Σιγουρα οχι στα λεφτα αυτα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 11:05 pmκαι πολυ καλα σκεφτεταιshaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 02, 2025 11:00 pmαποτι λενε ο ρογκα το σκεφτεται για τον παο..σου λεει θα περιμενω μια χρονια και του χρονου θα μπει και ο ολυμπιακος για πλειστηριασμο και αντι να τα παρει ο κερεχετα θα τα παρει ο ιδιος..βεβαια ειναι λιγο αψυχολογητο αυτο το παιδι μπορει να το κανει και για αλλους λογους δικους του.
ο παο δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκεφτεται βλακωδως
με το συμβολαιο που του δινουν για 3 χρονια + το 1.5 μπαι αουτ δια 3 βγαινει γυρω στο 1.7/1.8 τον χρονο
δηλαδη αν του τα δωσουν του χρονου αυτα τα λεφτα τι πλειστηριασμος θα γινει?ποιος θα δωσει παραπανω?
θα δωσει ο οσφπ 2? αποκλειεται
Το θεμα ειναι και πως ο ΠΑΟ του χρονου μπορει να μην ενδιαφερεται...
0
- pan24
- Reactions: 2612
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μόνο γιατί έχω την εντύπωση ότι πλέον όπως έχει βάλει και δύναμη και έχει βαρύνει μετά από κάποιους τραυματισμούς είναι περισσότερο 5 παρα 4 ειδικά για Ευρώπη.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:49 pmΤι να τον κάνουμε τον Σαριτς? Ας παίρναμε τον Τζαμπάρι αν θέλαμε τέτοιον παίχτη.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:12 am
Ο Αταμάν με μικρό ροτέισον παίζει πάντα, άσχετα του αν έχει παίκτες ή οχι...
Ποτέ δεν περιμένω να έχει ενεργό ροτέισον με πάνω από 10 άτομα Ευρωλίγκα, συνήθως βασίζεται σε 7 παίκτες και 2-3 άτομα σε μικρότερο ρόλο.
Ο Παππάς για scouter πληρωνόταν από τους Bulls 3 χρόνια την αγορά εκεί την ξέρει.
Αλλά όπως έλεγα και τότε για GM τον πήραμε οχι για σκάουτερ.
Για γνωστούς παίκτες από εκεί όπως ο Nunn, ο Valanciunas, ο Mamukelashvili και ο Saric δεν χρειάζεσαι σκάουτερ.
Για άλλους χωρίς εμπειρία Ευρωλίγκας χρειάζεσαι αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Αταμάν πήρε παίκτη που δεν είχε Ευρωπαική εμπειρία ή δεν είχε ήδη αποδείξει πράγματα σε επίπεδο NBA;
Μια και είπα Saric αν τυχόν μείνει ελεύθερος θα ήταν ρεαλιστικός στόχος για 4-5. Την άνοιξη ακουγόταν ότι είχε συμφωνήσει με Ντουμπάι αλλά ο ίδιος ενεργοποίησε την option που είχε για να μείνει Nuggets. Όμως έγινε ανταλλαγή στους Kings ως μέρος του trade που έστειλε στους Nuggets τον Valanciunas οπότε ίσως να μην θέλουν να τον κρατήσουν.
Νομίζω ο Ρογκαβόπουλος αυτό που θέλει είναι κάποιον που έχει ένα πλάνο για να τον χρησιμοποιήσει, οχι κάποιον να τον θέλει μόνο ως διαβατήριο ή κάποιον που τον θέλει για να συμπληρώσει την 12αδα.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:52 pmΓια Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
Το ίδιο ακολουθούσε από πάντα για αυτό από μικρός δεν πήγε αιώνιους.
Οπότε αν ο Σάρας του λέει ότι θα τον χρησιμοποιεί σε έναν ρόλο όπως τον Μπιμπέροβιτς, η Μπασκόνια θέλει να του δίνει 25 λεπτά ως βασικό 3 ενω εμείς δεν έχουμε κάποιο πλάνο και τον θέλουμε σε ρόλο όπως ο Παπαπέτρου να παίζει από κάνα 5λεπτο σε κάθε ημίχρονο αν και εφόσον χρειάζεται να καλύπτει καμιά τρύπα δεν θα έρθει και καλά θα κάνει.
The Ataman ruleglenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 4:21 pmΠλέον λοιπόν, όσοι προπονητές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που η αντίπαλη ομάδα εκτελεί αιφνιδιασμό, δεν θα τιμωρούνται με τεχνική ποινή, αλλά θα αποβάλλονται απευθείας, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τους βοηθούς τους που κάνουν τις ίδιες ενέργειες.

0
- Conan1982
- Reactions: 3638
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά κάνει ο Ρογκαβόπουλος και μακάρι να το είχαν κάνει ένα σωρό παίκτες που κάηκαν από τους 2 αιωνίους αγωνιστικά. Αν συνεχίσει να εξελίσσεται κάποια στιγμή θα παίξει σε έναν από τους 2 αιωνίους.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 5:22 pm
Νομίζω ο Ρογκαβόπουλος αυτό που θέλει είναι κάποιον που έχει ένα πλάνο για να τον χρησιμοποιήσει, οχι κάποιον να τον θέλει μόνο ως διαβατήριο ή κάποιον που τον θέλει για να συμπληρώσει την 12αδα.
Οπότε αν ο Σάρας του λέει ότι θα τον χρησιμοποιεί σε έναν ρόλο όπως τον Μπιμπέροβιτς, η Μπασκόνια θέλει να του δίνει 25 λεπτά ως βασικό 3 ενω εμείς δεν έχουμε κάποιο πλάνο και τον θέλουμε σε ρόλο όπως ο Παπαπέτρου να παίζει από κάνα 5λεπτο σε κάθε ημίχρονο αν και εφόσον χρειάζεται να καλύπτει καμιά τρύπα δεν θα έρθει και καλά θα κάνει.
The Ataman ruleglenrice90 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 4:21 pmΠλέον λοιπόν, όσοι προπονητές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που η αντίπαλη ομάδα εκτελεί αιφνιδιασμό, δεν θα τιμωρούνται με τεχνική ποινή, αλλά θα αποβάλλονται απευθείας, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τους βοηθούς τους που κάνουν τις ίδιες ενέργειες.
Δώστε μια αύξηση στον καημένο τον Σερελη για τη σεζόν που έρχεται![]()
Για τον νέο κάνονα ήταν αναμενόμενος, και πιθανότατα τώρα που υπάρχει δεν θα τον δούμε και ποτέ να εφαρμόζεται.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για Saric ο Χουπφελας είπε ότι είναι σε αρκετά κακή κατάσταση, το conditioning του είναι χειρότερο κι από του Milutinov και γενικώς είναι ένας Shengelia των φτωχών. Ποιότητα έχει σίγουρα πάντως, αλλά είναι σημαντικοί κι αυτοί οι παράγοντες. Δεν νομίζω πως είναι αυτό που θέλουμε.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 5:22 pmΜόνο γιατί έχω την εντύπωση ότι πλέον όπως έχει βάλει και δύναμη και έχει βαρύνει μετά από κάποιους τραυματισμούς είναι περισσότερο 5 παρα 4 ειδικά για Ευρώπη.Νομίζω ο Ρογκαβόπουλος αυτό που θέλει είναι κάποιον που έχει ένα πλάνο για να τον χρησιμοποιήσει, οχι κάποιον να τον θέλει μόνο ως διαβατήριο ή κάποιον που τον θέλει για να συμπληρώσει την 12αδα.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:52 pmΓια Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
Δώστε μια αύξηση στον καημένο τον Σερελη για τη σεζόν που έρχεται![]()
Μια χαρά πλάνο έχει για τον Ρογκα η ομάδα, άλλο αν δεν του αρέσει. Με την αποχώρηση του Μονεκε ο Σεντερσκις πάει εξολοκλήρου στο 4 και στο 3 ο Ρογκα θα μοιράζεται τη θέση εξολοκλήρου με τον Καμπαρο. Στη Φενερ θα παίζει πίσω από τον Κολσον σε ρόλο Μπιμπέροβιτς αλλά και έχει έχουν σχήματα με 3 γκαρντ (Χολ). Βέβαια ο Σάρας έχει πολλά περισσότερα συστήματα και playbook με κινήσεις παιχτών μακριά απτη μπάλα με αποτέλεσμα ο Ρογκα να βρίσκει περισσότερα ελεύθερα σουτ και να αναδειχθεί περισσότερο. Ίσως είναι ο ίδιος και ο λόγος που περιμένει να αποσυρθούν Παπ και Σακ του χρόνου στον Οσφπ και να πάει εκεί να παίζει πίσω από τον Γουορντ, έχοντας δει και το step up των Σάσα και Πίτερς που είναι παρομοιου στυλ παίχτες. Και στον ΠΑΟ θα έχει ρόλο όμως, θα έχουμε τον Οσμάν για 20 λεπτά στο 3, 5-10 λεπτά σίγουρα σχήμα με 3 γκαρντ και τα υπόλοιπα 10-15 θα τα παίζει αυτός. Έχουμε πλειμεικερς που θα τον ψάχνουν και θα τον βρίσκουν, έχουμε ψηλούς που θα τραβούν τη προσοχή στη ρακέτα, έχουμε δει το step up των Γκριγκονις και Σιμον στο σύστημα του Αταμαν. Οκκ όπως την βρίσκει ο καθένας...
Να πάρει μια απόφαση η ομάδα λίγο άμεσα όμως και είτε να τον κλείσουμε, είτε να προχωρήσουμε παρακάτω με ένα 3αρι 3&D που να παίζει και στο 4.
0
- golitog7
- Reactions: 1883
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε αυτή ήταν και η απορία μου τόσον καιρό. Γιατί δλδ να προτιμήσει τον Παο που έχει ήδη ένα σούπερ βασικό τριάρι (Όσμαν), ίσως άλλον ένα καλό στο τρία (Γκριγκόνις) και τον Γκραντ (3 guards lineup) και όχι τον Οσφπ που από του χρόνου και για πολλά χρόνια θα πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:52 pmΓια Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
Αν ο Παο του δίνει διπλάσια λεφτά οκ, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Γκριγκονις δεν υπολογίζεται, ο Οσφπ παίζει επίσης με 3 γκαρντ (Φουρνιε) και αν δώσουν στον Ρογκα φανέλα βασικού θα είναι υπέροχο νέο για εμάς. Είπαμε καλός για 10-15 λεπτά ο Ρογκα αλλά μέχρι εκεί...golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 5:45 pmΦίλε αυτή ήταν και η απορία μου τόσον καιρό. Γιατί δλδ να προτιμήσει τον Παο που έχει ήδη ένα σούπερ βασικό τριάρι (Όσμαν), ίσως άλλον ένα καλό στο τρία (Γκριγκόνις) και τον Γκραντ (3 guards lineup) και όχι τον Οσφπ που από του χρόνου και για πολλά χρόνια θα πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 03, 2025 3:52 pmΓια Ρογκα ο Hoopfellas είπε ότι έχει πρόταση από Φενερ (ο Σάρας τον θέλει για αντι-Biberovic) και ότι ο ίδιος ο αθλητής θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα το σύστημα του Σάρας παρά του Αταμαν. Οπότε δεν είναι και εντελώς ψηνενος με τη προοπτική του ΠΑΟ. Επίσης μάλλον δεν θα τον χάλαγε να κάτσει ένα χρόνο ακόμη στη Μπασκονια να εξελιχθεί κι άλλο και να πάει του χρόνου στον ΟΣΦΠ ως αντι-Παπ.
Αν ο Παο του δίνει διπλάσια λεφτά οκ, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό.
0