Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 19, 2026 2:46 pm

Κάτι μου λέει πάντως πως εν όψει F4 τα Ισπανικά μέσα θα στείλουν κι άλλα hot ονόματα προς Πειραιά. Ελπίζω η ομαδά να μην μασάει, όσο κι αν στο παρασκηνίο οι αρμόδιοι για αυτά τα ζητήματα μπορεί όντως να εργάζονται πάνω στο ρόστερ για του χρόνου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 19, 2026 2:55 pm

Παίκτες που παίζουν στο φ4 και σε αντίπαλη ομάδα φ4 εγώ δεν θυμάμαι να κλείνουν την βδομάδα των αγώνων..99% είναι μούφες απλά μπας και αποσυντονιστεί η ομάδα

Καλά να είσαι γουοκαπ και τζοσεφ σίγουρα δεν σε φτιάχνει να ακούς ότι του χρόνου η θα φύγεις ή δεν θα παίζεις καθόλου

NikBot

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 3:07 pm

Άλλο να κλείνει ένας παίκτης που δεν παίζει στο Φ4 (όπως ο Σορτς πέρσι) άλλο ένας βασικός πρωταγωνιστής και μάλιστα σε αντίπαλο που επίσης παίζει στο Φ4.

ΑΝ δεχτούμε ότι κάποιοι στον Ολυμπιακό χειρίζονται την διαπραγμάτευση ανεξάρτητα από το αγωνιστικό τμήμα (που προφανώς δεν ασχολείται τώρα), και ΑΝ ο Μοντέρο έχει πει στον μάνατζερ του βρες προσφορές (ούτε ο ίδιος ο Μοντερο ασχολείται φαντάζομαι), το πολύ πολύ να έχουμε κάνει κάποια καλή πρόταση και να μας έχει πει, εντάξει ενδιαφέρον ακούγεται μάλλον μας καλύπτει αλλά θα τα πούμε από Δευτέρα. Αποκλείεται να έχει γίνει κάτι παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 3:10 pm

προφανώς και δε κάθεται ο Μπαρτζώκας να συζητάει με παίκτες και μανατζαραίους λίγες μέρες πριν το φάιναλ 4 αλλά λογικά οι στόχοι έχουν αποφασιστεί καιρό πριν και οι λεπενιωτοσκινδήλιες δουλεύουν τις υποθέσεις.

και για τους παίκτες το ίδιο ισχύει, δε θα πάνε για ιατρικές εξετάσεις ξερωγω αλλά σίγουρα έχουν βάλει τους ατζέντηδες τους να ψάχνονται καιρό τώρα.

ο λόγος που συνήθως πολλές μεταγραφές κλείνονται στα φάιναλ 4 είναι γιατί όλοι αυτοί βρίσκονται στο ίδιο μέρος για 3-4 μέρες. στο ίδιο ξενοδοχείο βασικά.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 3:11 pm

Παρασκευή βράδυ 11μιση (δεν ξέρω γιατί τόσο αργά) έχουν κλείσει τραπέζι για παϊδάκια Αγγελόπουλοι και Μοντέρο. Προφανώς θέλουν να τον παχύνουν λίγο, εντολή Γκατζούλη. Τώρα αυτό το ξέρω από μέσα, μη βγει παραέξω και το ακούσουν Φουρνιέ, Τζόζεφ, θα πάνε ακάλεστοι και ενόψει Φάιναλ Φορ θα είναι ο, τι χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 3:25 pm

Τεσπα όπως και να χει ας μην τους δίνουμε σημασία (γενικά εννοώ όχι εδώ στο φόρουμ) και αν όντως έχει κλείσει θα χουμε διπλή χαρά από Δευτέρα..
Δεν υπάρχει λόγος να ακούνε οι παίκτες τέτοια αυτήν την βδομάδα αν και πιστεύω έχουν την εμπειρία να το διαχειριστούν

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 3:49 pm

Έτσι γίνονται οι κινήσεις πριν κλείσει η σεζόν. Οι παίχτες πάνε να παίξουν φαναιλ φορ δε νομίζω να επηρεάζονται αν κλείσαμε 1-2 παίχτες.

Μακινταιρ για παράδειγμα καιρό τώρα παρουσιάζεται κλεισμένος. Πακετακι με Μοντέρο είναι ονειρικό.

Να έχεις στο 1 Μοντέρο, Μακινταιρ και γουοκαπ

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Μάιος 19, 2026 4:20 pm

RedEmperor έγραψε:
Έτσι γίνονται οι κινήσεις πριν κλείσει η σεζόν. Οι παίχτες πάνε να παίξουν φαναιλ φορ δε νομίζω να επηρεάζονται αν κλείσαμε 1-2 παίχτες.

Μακινταιρ για παράδειγμα καιρό τώρα παρουσιάζεται κλεισμένος. Πακετακι με Μοντέρο είναι ονειρικό.

Για τον CMM κράτησε πολύυυυ μικρό καλάθι να κλείσει. Υπομονή μέχρι και Δευτέρα - Τρίτη για τον άσο και το 3άρι. Λεπενιώτης και κυρ Γιώργος έχουν τρέξει πολύ το πράγμα για το 3άρι από Φεβρουάριο για 1 και 3. Για 4 μην δένουμε και κόμπο ότι θα φύγει ο Αλέκος…

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 4:37 pm

TuTiS έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 4:20 pm
RedEmperor έγραψε:

Για τον CMM κράτησε πολύυυυ μικρό καλάθι να κλείσει. Υπομονή μέχρι και Δευτέρα - Τρίτη για τον άσο και το 3άρι. Λεπενιώτης και κυρ Γιώργος έχουν τρέξει πολύ το πράγμα για το 3άρι από Φεβρουάριο για 1 και 3. Για 4 μην δένουμε και κόμπο ότι θα φύγει ο Αλέκος…
Για 3αρι λογικά πλευρησαν Ντιαλό όταν βαρεσε κανόνι η Μονακό.

Επειδή ακολουθούν και οι τελικοί πρωταθλήματος δε νομίζω να διαρρεύσει κάτι επίσημα μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 4:59 pm

εγω και με μοντερο τζοσεφ γουοκαπ ευχαριστημενος ειμαι..προφανως και δεν με χαλαει να ναι ο μακινταιρ 2ος αλλα δεν μου ακουγεται ρεαλιστικο..

δεν νομιζω να κλεισουν οι υποθεσεις ολες τοσο νωρις..μετα ενα καλοκαιρι τι θα κανουμε? εντωμεταξυ αν στραβωσει το κλιμα σε φ4 και α1 θα μεινει ο μπαρτζωκας?το αποτελεσμα του φ4 θα κρινει πολλα.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 19, 2026 5:01 pm

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται !!! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μάιος 19, 2026 5:19 pm

Ας πάρει την κούπα ο Β και ας πάει και με παπαμακάριο του χρόνου δε με νοιάζει...

Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Stam Tziant έγραψε:
Παρασκευή βράδυ 11μιση (δεν ξέρω γιατί τόσο αργά) έχουν κλείσει τραπέζι για παϊδάκια Αγγελόπουλοι και Μοντέρο. Προφανώς θέλουν να τον παχύνουν λίγο, εντολή Γκατζούλη. Τώρα αυτό το ξέρω από μέσα, μη βγει παραέξω και το ακούσουν Φουρνιέ, Τζόζεφ, θα πάνε ακάλεστοι και ενόψει Φάιναλ Φορ θα είναι ο, τι χειρότερο.
Αφού καταργήθηκε ο μικρός τελικός :D

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 5:43 pm

DSP έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Αφού καταργήθηκε ο μικρός τελικός :D
Ναι αλλά θα ξέρουν από πριν ότι το βράδυ έχει παϊδάκια και δε θα ναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 19, 2026 6:19 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2026 4:59 pm
εγω και με μοντερο τζοσεφ γουοκαπ ευχαριστημενος ειμαι..προφανως και δεν με χαλαει να ναι ο μακινταιρ 2ος αλλα δεν μου ακουγεται ρεαλιστικο..

δεν νομιζω να κλεισουν οι υποθεσεις ολες τοσο νωρις..μετα ενα καλοκαιρι τι θα κανουμε? εντωμεταξυ αν στραβωσει το κλιμα σε φ4 και α1 θα μεινει ο μπαρτζωκας?το αποτελεσμα του φ4 θα κρινει πολλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μπαρτζώκας ακόμα και αν η ομάδα δεν εμφανιστεί σε φ4 και τελικούς. Αποκλείεται να τον διώξουν οι Αφοί και να μην του δώσουν την ευκαιρία να μπει στο νέο ΣΕΦ. Το έχει κερδίσει δικαιωματικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”