Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1442
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- forest79
- Reactions: 339
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι ψάχνετε και βρίσκεται;
Είναι δυνατόν να τίθενται τέτοια ανόητα ερωτήματα περί δυσαρέσκειας; Τη νέα χρονιά, τα συνολικά παιχνίδια για μια ομάδα που φτάνει έως τους τελικούς όλων των διοργανώσεων είναι περίπου 90 (!) αγώνες.
Ο Ματίας επιστρέφει από τραυματισμό και ο Γιόνας θα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του. Ο χρόνος συμμετοχής κατά μέσο όρο θα κυμαίνεται γύρω στα 20 λεπτά, αναλόγως αντιπάλου, ρυθμού, συνθηκών του αγώνα και φόρμας των παικτών. Σε κάθε παιχνίδι, ο βασικός σέντερ θα καθορίζεται από τα δεδομένα εκείνης της ημέρας (π.χ. γρήγορα φάουλ, ματσάρισματα κλπ).
Το ζητούμενο ήταν να βρεθεί το απόλυτο ταίρι του Ματίας, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικού τύπου πεντάρια – και δύο κορυφαίοι στο είδος τους. Με το διπλό χτύπημα Shorts - Valančiūnas (αν υπογράψει και ο Λιθουανός), η ομάδα όχι απλώς αλλάζει επίπεδο – ήταν ήδη top ομάδα – αλλά πλέον τρομάζει τους πάντες στην Ευρώπη.
Οι ουσιαστικές προσθήκες είναι τρεις, αφού επιστρέφει και ο Ματίας, άρα μιλάμε για τριπλή ενίσχυση με Shorts, Valančiūnas και Lessort. Καλό καλοκαίρι

Είναι δυνατόν να τίθενται τέτοια ανόητα ερωτήματα περί δυσαρέσκειας; Τη νέα χρονιά, τα συνολικά παιχνίδια για μια ομάδα που φτάνει έως τους τελικούς όλων των διοργανώσεων είναι περίπου 90 (!) αγώνες.
Ο Ματίας επιστρέφει από τραυματισμό και ο Γιόνας θα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του. Ο χρόνος συμμετοχής κατά μέσο όρο θα κυμαίνεται γύρω στα 20 λεπτά, αναλόγως αντιπάλου, ρυθμού, συνθηκών του αγώνα και φόρμας των παικτών. Σε κάθε παιχνίδι, ο βασικός σέντερ θα καθορίζεται από τα δεδομένα εκείνης της ημέρας (π.χ. γρήγορα φάουλ, ματσάρισματα κλπ).
Το ζητούμενο ήταν να βρεθεί το απόλυτο ταίρι του Ματίας, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικού τύπου πεντάρια – και δύο κορυφαίοι στο είδος τους. Με το διπλό χτύπημα Shorts - Valančiūnas (αν υπογράψει και ο Λιθουανός), η ομάδα όχι απλώς αλλάζει επίπεδο – ήταν ήδη top ομάδα – αλλά πλέον τρομάζει τους πάντες στην Ευρώπη.
Οι ουσιαστικές προσθήκες είναι τρεις, αφού επιστρέφει και ο Ματίας, άρα μιλάμε για τριπλή ενίσχυση με Shorts, Valančiūnas και Lessort. Καλό καλοκαίρι
0
-
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν λες αλήθεια, δεν ήξερα ότι είσαι ο παλιός austerity.blues, τώρα το μαθαίνω.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 1:28 amσου έχω εκφράσει πολλές φορές την ειλικρινή αγάπη μου και με το παλιό ακκάουντ (austerity.blues) για να έχεις αμφιβολίες!
0
- yawn.brigade
- Reactions: 671
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
γιατί να λέω ψέματα μωρέ, δεν είπα ότι είμαι καμιά ΚαρντάσιανBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 1:30 amΑν λες αλήθεια, δεν ήξερα ότι είσαι ο παλιός austerity.blues, τώρα το μαθαίνω.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 1:28 am
σου έχω εκφράσει πολλές φορές την ειλικρινή αγάπη μου και με το παλιό ακκάουντ (austerity.blues) για να έχεις αμφιβολίες!

0
-
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Μενσά ως φωτογραφία προφίλ πάντως είναι μέγιστο τρολάρισμα...yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 1:32 amγιατί να λέω ψέματα μωρέ, δεν είπα ότι είμαι καμιά Καρντάσιαν![]()

1
1