Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
manos_89

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2026 6:15 am

Μερικό rebuild:
1) Σλούκας, Σόρτς, Γκραντ, Τολιόπουλος
2) Ναν, Μπαντιό
2-3) Καλαϊτζάκης
3) Οσμάν, Ρογκαβόπουλος
4) Χουάντσο, Χέηζ Ντέιβις, Μήτογλου
5) Λεσσόρτ, Βαλαντσιούνας, Παπαγιάννης

Περισσότερο rebuild:
1) Μίσιτς (ανταλλαγή με Σόρτς :P), Φραντσίσκο, Σλούκας
2) Ναν, Μπαντιό
2-3) Αρμόνι Μπρουκς/Στέρλινγκ Μπράουν, Καλαϊτζάκης
3) Ρογκαβόπουλος
3-4) Άλφα Ντιάλο
4) Χουάντσο, Χέηζ Ντέιβις, Ντίνος
5) Καμπενγκέλε, Βαλαντσιούνας, Παπαγιάννης

Ομάδα Ομπράντοβιτς
1) Μίσιτς, Σλούκας, Γκράντ, Τολιόπουλος
2) Ναν, Μπαντιό
2-3) Μπογκτάνοβιτς
3) Ρογκαβόπουλος
4) Χουάντσο, Χέηζ Ντέιβις, Ντίνος
5) Λεσσόρτ, Βαλαντσιούνας, Παπαγιάννης

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 25, 2026 7:59 am

Εντυπωσιακό το ότι 1/10 επιθυμείτε να φύγει ο Γκραντ. Εγώ βλέπω τον Γκραντ ως έναν από τους πιο κομβικούς σας. Παίζει άμυνα για δυο, είναι ο απόλυτος fascilitator του Ναν, και άμα λάχει και το θυμηθεί είναι πολύ καλύτερος επιθετικά από το Γουόκαπ (τον δικό μας αντίστοιχο).

Ο Παο δεν θέλει ολικό rebuild. 1-2 προσθαφαιρέσεις θέλει. Εάν δεν μπορεί να συνεχίσει με Σορτς (που μάλλον γυαλί που έχει ραγίσει κοκ) θέλει ελίτ PG. Τον CMM που υποτίθεται παίρνουμε εμείς, ταμάμ θα ταίριαζε για εσάς. Φέτος με Κόντι θα παίρνατε Ευρωλίγκα νομίζω.

Και εννοείται βασικό ψηλό στη θέση του Φαρίντ.

Από εκεί και μετά, η αλήθεια είναι ότι το δίδυμο Οσμάν-Ντέιβις-Ρογκαβόπουλος είναι πολύ βαρύ για να μοιραστεί 40λ στο 3. Θα σας οφελούσε ένα 2-3άρι ευκίνητο με καλό σουτ, να μπορεί να βοηθήσει λίγο στην κυκλοφορία ως Αντι-Γκριγκόνις. Αλλά δεν είναι must γιατί ο Ρογκαβόπουλος είναι πρότζεκτ που μπορεί να δουλευτεί σοβαρά, ενώ ο Οσμάν κουβάλησε σε πολλές στιγμές, δεν τον διώχνεις.

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι θέλετε κάτι άλλο για να είστε σοβαροί contenders του χρόνου (με άλλο προπονητή).

1. Γκραντ-CMM
1-2. Σλούκας
2. Nan-Τολιόπουλος
2-3. Παίτης τύπου Μάλκομ-Άντερσον
3. Οσμάν - Ρογκαβόπουλος
3-4. Χέιζ Ντέιβις
4. Χουάντσο
4-5. Μήτογλου
5. Λεσόρτ - Μεταγραφή

Αυτή η 13άδα +2 έξτρα Έλληνες είναι τοπ ομάδα για του χρόνου

manos_89

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 8:39 am

SbioTech έγραψε:
Εντυπωσιακό το ότι 1/10 επιθυμείτε να φύγει ο Γκραντ. Εγώ βλέπω τον Γκραντ ως έναν από τους πιο κομβικούς σας. Παίζει άμυνα για δυο, είναι ο απόλυτος fascilitator του Ναν, και άμα λάχει και το θυμηθεί είναι πολύ καλύτερος επιθετικά από το Γουόκαπ (τον δικό μας αντίστοιχο).

Ο Παο δεν θέλει ολικό rebuild. 1-2 προσθαφαιρέσεις θέλει. Εάν δεν μπορεί να συνεχίσει με Σορτς (που μάλλον γυαλί που έχει ραγίσει κοκ) θέλει ελίτ PG. Τον CMM που υποτίθεται παίρνουμε εμείς, ταμάμ θα ταίριαζε για εσάς. Φέτος με Κόντι θα παίρνατε Ευρωλίγκα νομίζω.

Από εκεί και μετά, η αλήθεια είναι ότι το δίδυμο Οσμάν-Ντέιβις-Ρογκαβόπουλος είναι πολύ βαρύ για να μοιραστεί 40λ στο 3. Θα σας οφελούσε ένα 2-3άρι ευκίνητο με καλό σουτ, να μπορεί να βοηθήσει λίγο στην κυκλοφορία ως Αντι-Γκριγκόνις. Αλλά δεν είναι must γιατί ο Ρογκαβόπουλος είναι πρότζεκτ που μπορεί να δουλευτεί σοβαρά, ενώ ο Οσμάν κουβάλησε σε πολλές στιγμές, δεν τον διώχνεις.

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι θέλετε κάτι άλλο για να είστε σοβαροί contenders του χρόνου (με άλλο προπονητή).

1. Γκραντ-CMM
1-2. Σλούκας
2. Nan-Τολιόπουλος
3. Οσμάν - Ρογκαβόπουλος
3-4. Χέιζ Ντέιβις
4. Χουάντσο
4-5. Μήτογλου
5. Λεσόρτ - Μεταγραφή

Δεν θέλω να διώξω τον Γκραντ. Σε 2 από τις 3 ομάδες μου τον έβαλα.
Νομίζω ότι πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον Μπάντιο από αυτά που λένε. Πολύ καλή μεταγραφή στην περιφέρεια όπου είχαμε ανάγκη από κάτι φρέσκο που θα φέρει ενέργεια και άμυνα.
Ρεαλιστικά και γω νομίζω ότι ο Οσμάν θα μείνει, CMM δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε. Αν φύγει ο Σόρτς θα κοιτάξουμε μάλλον κάποιον elite playmaker. Ίσως Francisco, γιατί και ο Σλούκας είναι 36 στα 37 πλέον.
Στο 5 εγώ έχω δεδομένο ότι θα κινηθούμε για Βαλαντσιούνας και έναν αθλητικό για τρίτο (αν όχι Παπαγιάννη).
Στο 3, σε περίπτωση που φύγει ο Οσμάν θα ήθελα Ντιάλο.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 25, 2026 8:55 am

manos_89 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 8:39 am
SbioTech έγραψε:

1. Γκραντ-CMM
1-2. Σλούκας
2. Nan-Τολιόπουλος
3. Οσμάν - Ρογκαβόπουλος
3-4. Χέιζ Ντέιβις
4. Χουάντσο
4-5. Μήτογλου
5. Λεσόρτ - Μεταγραφή

Δεν θέλω να διώξω τον Γκραντ. Σε 2 από τις 3 ομάδες μου τον έβαλα.
Νομίζω ότι πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον Μπάντιο από αυτά που λένε. Πολύ καλή μεταγραφή στην περιφέρεια όπου είχαμε ανάγκη από κάτι φρέσκο που θα φέρει ενέργεια και άμυνα.
Ρεαλιστικά και γω νομίζω ότι ο Οσμάν θα μείνει, CMM δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε. Αν φύγει ο Σόρτς θα κοιτάξουμε μάλλον κάποιον elite playmaker. Ίσως Francisco, γιατί και ο Σλούκας είναι 36 στα 37 πλέον.
Στο 5 εγώ έχω δεδομένο ότι θα κινηθούμε για Βαλαντσιούνας και έναν αθλητικό για τρίτο (αν όχι Παπαγιάννη).
Στο 3, σε περίπτωση που φύγει ο Οσμάν θα ήθελα Ντιάλο.
Ο Ντιαλό νομίζω έχει ήδη υπογράψει στην Ντουμπαι.
Ο Γκραντ μεγάλωσε αλλά είναι κομβικός. Ειδικά στην άμυνα κάνει όλη την δουλειά στην περιφέρεια. Και την επόμενη χρονιά τον χρειάζεται η ομάδα απλά και αυτός όπως και ο Σλούκας λόγω ηλικίας πρέπει να έχουν πιο περιορισμένο ρόλο για να είναι κομβικοί και φρέσκοι όταν χρειάζεται.

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 25, 2026 9:23 am

Άντε να μπούμε σιγά σιγά στο αγαπημένο μας χόμπι 😉

Ζοτς
Φραντσισκο-(Ντε Λαρεα-Στραζελ)-Σλουκας
Ναν-Μπαντιο-Γκραντ
Οσμαν-Ρογκα-Πκ
Ντέιβις-Χουαντσο-Μητογλου
Μπασι-Λεσορ-Παπαγιαννης (Φαριντ)

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 9:28 am

No Center-No Party έγραψε:

Ζοτς
Ναν-Μπαντιο-Γκραντ
Οσμαν-Ρογκα-Πκ
Ρε σεις, θα μείνει κανείς στη Βαλένθια; Και τον Ντε Λα Ρέα;
Πέραν της πλάκας, είναι σαν μόλις να έχει βγει ο Σπανούλης ή ο Διαμαντίδης, και να δίνεις πιθανότητα να τους πάρει στα 22 όταν ήδη έχουν δώσει δείγματα με Εθνική ομάδα από Ισπανία. Δεν παίζει να φύγουν από Ισπανία. Τον Ντε Λα Ρέα θα τον βρίσκουμε μπροστά μας Χειμώνα-Καλοκαίρι για χρόνια (εκτός αν γλιτώσουμε το χειμώνα λόγω ΝΒΑ)

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Μάιος 25, 2026 11:58 am

SbioTech έγραψε:
No Center-No Party έγραψε:

Ζοτς
Ναν-Μπαντιο-Γκραντ
Οσμαν-Ρογκα-Πκ
Πέραν της πλάκας, είναι σαν μόλις να έχει βγει ο Σπανούλης ή ο Διαμαντίδης, και να δίνεις πιθανότητα να τους πάρει στα 22 όταν ήδη έχουν δώσει δείγματα με Εθνική ομάδα από Ισπανία. Δεν παίζει να φύγουν από Ισπανία. Τον Ντε Λα Ρέα θα τον βρίσκουμε μπροστά μας Χειμώνα-Καλοκαίρι για χρόνια (εκτός αν γλιτώσουμε το χειμώνα λόγω ΝΒΑ)
Ακριβώς, τέτοιοι πιτσιρικάδες Ισπανοί δε φεύγουν ΠΟΤΕ από τις ομάδες τους, εκτός κι αν είναι για draft ή κολλέγιο.

Badio μάλλον είναι κλεισμένος ήδη, λογικά στη θέση του Grigonis. Θέλει οπωσδήποτε λεφτά για καλό ψηλό και πενταδατο playmaker.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μάιος 25, 2026 12:26 pm

Μονο εμενα δεν με ενθουσιαζει ο Μπαντιο?
Ειναι τοπ αμυντικος,σε σημειο που με εκνευρισε τρομερα στην σειρα μας, αλλα επιθετικα δεν μου γεμιζει το ματι,νομιζω οτι αυτοι οι 10 -12 ποντοι που εχει μο, περισσοτερο ειναι αποτελεσμα του συστηματος της Βαλενθια παρα ικανοτητα του ιδιου.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 12:34 pm

Fitz έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 11:58 am
SbioTech έγραψε:

Ακριβώς, τέτοιοι πιτσιρικάδες Ισπανοί δε φεύγουν ΠΟΤΕ από τις ομάδες τους, εκτός κι αν είναι για draft ή κολλέγιο.

Badio μάλλον είναι κλεισμένος ήδη, λογικά στη θέση του Grigonis. Θέλει οπωσδήποτε λεφτά για καλό ψηλό και πενταδατο playmaker.
Ο μπαντιο είναι ιδανικό φιτ. Ταιριάζει ακόμα κι αν μείνει ο σορτς ή με κάποιον άλλον που ενδέχεται μα έρθει , πχ φρανσισκο. Θα έχουμε δηλαδή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση στη περιφέρεια.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 12:42 pm

το 24 παίξατε πολύ καλή άμυνα και το πήρατε.
το 25 μας ξεπάτωσαν και τους δύο οι Μονακό/Φενέρ με την άμυνα τους.
φέτος στο φάιναλ 4 συμμετείχαν 4 από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες.

είναι ένα δεδομένο που δε μπορεί να αγνοήσει για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός αν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

να τον πάρετε τον Φρανσίσκο γιατί το χρειάζεστε και ως οργανισμός πέρα από το αγωνιστικό αλλά όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές σας πρέπει να ξεκινούν από την καλή άμυνα.

και σίγουρα να σπάσει η 5άδα των σταρς αν μείνουν όλοι και κάποιοι να πάνε στη δεύτερη πεντάδα.

το Φρανσίσκο, Ναν, Οσμάν, ΝΧΝ, Λεσόρ/Βαλαντσιούνας θα πάει άπατο αν παίζουν μαζί όλοι αυτοί.

το καλό είναι ότι κανένας προπονητής στην Ευρώπη πλην του Αταμάν δε θα πήγαινε με τέτοια πεντάδα οπότε πιστεύω ότι του χρόνου θα έχετε πιο ορθολογικό ρόστερ.

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Δευ Μάιος 25, 2026 1:28 pm

Είναι ιεροσυλία να διώξουμε τον Γκραντ, τον στηλοβατη της άμυνας μαζί με τον Χουαντσο.

Χρειαζόμαστε προπονητή που να μπορεί να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλα ροτεισον. Οι εποχές αλλάξανε. Κάτι 7,8,9 παίχτες κατάντησε γραφικό σε 2 τραυματισμόυς.

Εγώ θα έβαζα τον Ναν στον άσσο μαζί με Γκραντ και Σλουκα. Στο 2 δεν πρόκειται να του δώσουν φάουλ ούτε με σφαίρες. Άλλοι έχουν τις διαιτησίες.Πρέπει να δούμε και τι δίνει η αγορά σε μια θέση. Αν δεν παίζει κάτι πολύ καλό και να με ταιριάζει δεν πρέπει να το ζορίζουμε.
Μπαντιο, Ροντεν, Ντιαλο η αδυναμία μου, Μπονγκα, Λαιλς συν 5αρι διαλέγουμε....

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 1:40 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Εγώ θα έβαζα τον Ναν στον άσσο μαζί με Γκραντ και Σλουκα. Στο 2 δεν πρόκειται να του δώσουν φάουλ ούτε με σφαίρες. ..
Θα έλεγα ότι για άσσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τη δίνει από το δεξί χέρι στο αριστερό. Άσε τις πάσες στους άλλους.

Νομίζω ότι η ομάδα σας θα είχε μεγάλο benefit από ένα two-way on ball PG, ώστε να ξεφορτώσει από το Ναν λίγο από το βάρος να πρέπει να πάρει την μπάλα και να κάνει ποικιλίες. Σας κάνει πιο προβλέψιμους, τον Ναν να εκνευρίζεται παραπάνω και είναι εις βάρος της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 25, 2026 1:44 pm

SbioTech έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:40 pm
JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Εγώ θα έβαζα τον Ναν στον άσσο μαζί με Γκραντ και Σλουκα. Στο 2 δεν πρόκειται να του δώσουν φάουλ ούτε με σφαίρες. ..
Θα έλεγα ότι για άσσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τη δίνει από το δεξί χέρι στο αριστερό. Άσε τις πάσες στους άλλους.

Νομίζω ότι η ομάδα σας θα είχε μεγάλο benefit από ένα two-way on ball PG, ώστε να ξεφορτώσει από το Ναν λίγο από το βάρος να πρέπει να πάρει την μπάλα και να κάνει ποικιλίες. Σας κάνει πιο προβλέψιμους, τον Ναν να εκνευρίζεται παραπάνω και είναι εις βάρος της ομάδας.
Ε ναι, ο Ναν είναι καθαρό 2αρι, μόνο ανάλογα τις συνθήκες μπορεί να παίξει και λίγο στον Ασσο, άλλα δεν είναι η θέση του αυτή.....το βασικό για μένα με τον Ναν είναι τα νεύρα του..αν δεν του βγαίνει το ματς, αν φάει λίγο ξύλο παραπάνω κλπ. εκνευρίζεται και γίνεται ζημιογόνος για την ομάδα του....είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο μέσα στο ίδιο ματς μάλιστα...μπορεί να πάρει ματς μόνος του εναντίων όλων για πλάκα, άλλα μπορεί και να σε κάψει με γκάφες μια πίσω από την άλλη...

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 1:55 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Είναι ιεροσυλία να διώξουμε τον Γκραντ, τον στηλοβατη της άμυνας μαζί με τον Χουαντσο.

Χρειαζόμαστε προπονητή που να μπορεί να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλα ροτεισον. Οι εποχές αλλάξανε. Κάτι 7,8,9 παίχτες κατάντησε γραφικό σε 2 τραυματισμόυς.

Εγώ θα έβαζα τον Ναν στον άσσο μαζί με Γκραντ και Σλουκα. Στο 2 δεν πρόκειται να του δώσουν φάουλ ούτε με σφαίρες. Άλλοι έχουν τις διαιτησίες.Πρέπει να δούμε και τι δίνει η αγορά σε μια θέση. Αν δεν παίζει κάτι πολύ καλό και να με ταιριάζει δεν πρέπει να το ζορίζουμε.
Ο ναν δεν εχει κανενα ενστικτο ασου. Κανενα ομως.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 2:03 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:55 pm
JERIAN GRANDAKOS έγραψε:

Ο ναν δεν εχει κανενα ενστικτο ασου. Κανενα ομως.
Εδώ λέτε ότι έχει ο Φουρνιέ, και δεν έχει ο Ναν που είναι καλύτερος πασέρ; Φυσικά και υπάρχουν παιχνίδια που ο Ναν έχει δείξει ότι ξέρει να βλέπει και να δίνει την πάσα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”