Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:07 pm
Αν ερθει μονο ο Μπαντιο παλι δεν ειναι καλη λυση καθως δεν πασαρει ουτε αυτος καλα. Χρειαζεται ενας Φρανσισκο ενας Μακινταιαρ ενας Μακινλει Ραιτ.
Πολύ μέτριες κινήσεις (για Παναθηναικό εννοώ). To να έρθει ο Μπαντιό αντί του Σορτς θα είναι έγκλημα (και το λεώ χωρίς να μου αρέσει ο Σορτς σαν παίκτης). Είναι μέτριος σε όλα εκτός από την on-ball άμυνα που είναι άριστος αλλά δεν είναι και 100% ότι θα του επιτραπεί να παίζει την άμυνα που έπαιζε στον Ναν (πχ δες πως έφυγε σε 20 λεπτά στον ημιτελικό).
Το να έρθει αντί του Γκραντ το ακούω καθώς θα δώσει αρκετή αθλητικότητα όμως χάνει πάρα πολύ στην επίθεση. Αλλά τέσπα αυτό είναι δεκτό.
Τώρα για Φρανσίσκο...επίσης δεν μου αρέσει (δεν αντέχω τους κοντούς παίκτες, το έχω πει, τι να κάνω;). Αλλά δεν έχω και εναλλακτική. Ραιτ έχω δει πάρα πολύ λίγο για να έχω γνώμη, ίσως τον προτιμώ.
Καλά αυτά που λέγονται για τη δημιουργία του Ναν είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Του ανθρώπου του έκαναν τις πιο αναιμικές παγίδες που έχω δει και πέταγε τις μπάλες στα χέρια των αντιπάλων. Φονιάς μεν, καμία αίσθηση του play δε.