Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
8
3%
Γκραντ
22
9%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
49
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
6
3%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
49
21%

Σύνολο ψήφων: 235
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2026 2:07 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:03 pm
Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:55 pm

Ο ναν δεν εχει κανενα ενστικτο ασου. Κανενα ομως.
Εδώ λέτε ότι έχει ο Φουρνιέ, και δεν έχει ο Ναν που είναι καλύτερος πασέρ;
Ρε Μπιλυ συγκρινεις τον Φουρνιε οργανωτικα με τον Ναν? Αληθεια. Ο Ναν ειναι υπερπαικτης και σουπερ σκορερ. Να σου βαλεις σουτ απο το σπιτι του αν χρειαστει. Δωσε του να αποφασισει ποτε πρεπει να πασαρει και θα σου χει καταστρεψει ολο το παιχνιδι. Καποιες μικρες εκλαμψεις που εχει ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Αν ερθει μονο ο Μπαντιο παλι δεν ειναι καλη λυση καθως δεν πασαρει ουτε αυτος καλα. Χρειαζεται ενας Φρανσισκο ενας Μακινταιαρ ενας Μακινλει Ραιτ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μάιος 25, 2026 2:10 pm

Παιδιά ο Ναν είναι ο ορισμός του κόμπο γκαρ, που έχει μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα παρά στην δημιουργία. Δεν είναι 1 άσος με τίποτα ούτε 2 με τις απόλυτες έννοιες του μπάσκετ. Βασικά το μπάσκετ αλλάζει και οι θέσεις γενικά χάνουν τα διακριτά όρια, ιδίως στο 1-2.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2026 2:13 pm

Christofis έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ρε Μπιλυ συγκρινεις τον Φουρνιε οργανωτικα με τον Ναν? Αληθεια. Ο Ναν ειναι υπερπαικτης και σουπερ σκορερ. Να σου βαλεις σουτ απο το σπιτι του αν χρειαστει. Δωσε του να αποφασισει ποτε πρεπει να πασαρει και θα σου χει καταστρεψει ολο το παιχνιδι. Καποιες μικρες εκλαμψεις που εχει ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.

Αν ερθει μονο ο Μπαντιο παλι δεν ειναι καλη λυση καθως δεν πασαρει ουτε αυτος καλα. Χρειαζεται ενας Φρανσισκο ενας Μακινταιαρ ενας Μακινλει Ραιτ.
Θέλω να πω ότι το να λέει κάποιος ότι δεν ξέρει να πασάρει, είναι λάθος. Αυτό μπορεί να το πει κανείς π.χ. για τον Χάουαρντ της Μπασκόνια.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Christofis έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Αν μείνει ο Σορτς, ο μπάντιο ταιριάζει μια χαρά. Σε ματς ρέγκιουλαρ σίζον τα δίδυμα Σορτς/Μπάντιο και Ναν/Γκραντ είναι σούπερ ισορροπημένα και μετά έχεις τον Σλούκα που μπορεί να παίξει τέλεια δίπλα στον Μπαντιο και όχι μόνο. Στα PO/F4 που σφίγγουν τα γάλατα, ο Μπάντιο είναι ταμάμ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:16 pm

BillyPao έγραψε:
Christofis έγραψε:

Θέλω να πω ότι το να λέει κάποιος ότι δεν ξέρει να πασάρει, είναι λάθος. Αυτό μπορεί να το πει κανείς π.χ. για τον Χάουαρντ της Μπασκόνια.
Μωρε να πασαρει ξερει ο ανθρωπος στον ασσο επαιζε στο Μαιαμι. Απλα αλλες οι απαιτησεις εκει και αλλες εδω. Δεν ειναι πολυ καλος στο decision making ενω ο Φουρνιε ειναι και ας μην ειναι τοσο καλος με την ντριμπλα. Ο φουρνιε θα κοιταξει την πασα πρωτα, ο Ναν το δικο του σουτ.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:18 pm

kein έγραψε:
Christofis έγραψε:

Αν μείνει ο Σορτς, ο μπάντιο ταιριάζει μια χαρά. Σε ματς ρέγκιουλαρ σίζον τα δίδυμα Σορτς/Μπάντιο και Ναν/Γκραντ είναι σούπερ ισορροπημένα και μετά έχεις τον Σλούκα που μπορεί να παίξει τέλεια δίπλα στον Μπαντιο και όχι μόνο. Στα PO/F4 που σφίγγουν τα γάλατα, ο Μπάντιο είναι ταμάμ.
Με τον Σορτς εχει ραγισει το γυαλι λενε οι πληροφοριες μου. Προφανως και ο Σορτς ειναι ελιτ οργανωτης και μπαινει στην ανω τριαδα. Συμφωνω οτι με Σορτς και Σλουκα ο Μπαντιο ειναι Ταμαμ αλλα θελεις δολοφονο διπλα του στο 3 οπως ηταν ο γκριγκονις. Ελπιζω μονο να μην μας κλεψετε το πουλεν μου τον Ροντεν

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 25, 2026 2:20 pm

BillyPao έγραψε:
Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 1:55 pm

Ο ναν δεν εχει κανενα ενστικτο ασου. Κανενα ομως.
Εδώ λέτε ότι έχει ο Φουρνιέ, και δεν έχει ο Ναν που είναι καλύτερος πασέρ; Φυσικά και υπάρχουν παιχνίδια που ο Ναν έχει δείξει ότι ξέρει να βλέπει και να δίνει την πάσα.
Τι ειναι ο ναν απο τον Φουρνιε???????????????????? :shock: :shock: :shock:

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Μάιος 25, 2026 2:21 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:16 pm
BillyPao έγραψε:

Μωρε να πασαρει ξερει ο ανθρωπος στον ασσο επαιζε στο Μαιαμι. Απλα αλλες οι απαιτησεις εκει και αλλες εδω. Δεν ειναι πολυ καλος στο decision making ενω ο Φουρνιε ειναι και ας μην ειναι τοσο καλος με την ντριμπλα. Ο φουρνιε θα κοιταξει την πασα πρωτα, ο Ναν το δικο του σουτ.
My 2 cents είναι ότι ο Ναν έκανε πάρα πολλά φθηνά λάθη όταν του γινόταν παγίδα στην κορυφή. Νομίζω δε θες ο άσσος σου να είναι τόσο prone στα λάθη. Ο Ναν χρειάζεται ένα συμπλήρωμα τύπου Γουόκαπ/Μάντζαρη δίπλα του. Ασσος που κατεβάζει τη μπάλα, παίζει καλή άμυνα και έχει συμπαθητικό ποσοστό από τις γωνίες.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μάιος 25, 2026 2:22 pm

Yπαρχει γενικά μεγάλη απαξίωση/υποβάθμιση του ροστερ διότι η ομάδα επαιζε χωρίς ουσιαστική καθοδήγηση από τον πάγκο.
Όλη η ομάδα έκανε underperform με αποτέλεσμα όλοι να δείχνουν χειροτεροι αππ ο,τι είναι

Για τον Ναν ας πούμε τονίζεται πόσο κακό decision-making έχει διότι στα double team μπλοκάρει.Δεν τονίζεται όμως ότι στο 90% τον double team φέτος, δεν ερχόταν ΕΝΑΣ για σκαλοπάτι δίπλα του .Μετριος είναι στο decision αλλά καλύτερος από αυτό που εδειξε

Δε χρειάζεται διάλυση αυτή η ομάδα,έναν κοουτς να χτίσει κ να βάλει αρχές θέλει, έναν σέντερ, αμυντικό φίλτρο κι έναν leading pg

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μάιος 25, 2026 2:25 pm

Christofis έγραψε:
Πολύ μέτριες κινήσεις (για Παναθηναικό εννοώ). To να έρθει ο Μπαντιό αντί του Σορτς θα είναι έγκλημα (και το λεώ χωρίς να μου αρέσει ο Σορτς σαν παίκτης). Είναι μέτριος σε όλα εκτός από την on-ball άμυνα που είναι άριστος αλλά δεν είναι και 100% ότι θα του επιτραπεί να παίζει την άμυνα που έπαιζε στον Ναν (πχ δες πως έφυγε σε 20 λεπτά στον ημιτελικό).

Το να έρθει αντί του Γκραντ το ακούω καθώς θα δώσει αρκετή αθλητικότητα όμως χάνει πάρα πολύ στην επίθεση. Αλλά τέσπα αυτό είναι δεκτό.

Τώρα για Φρανσίσκο...επίσης δεν μου αρέσει (δεν αντέχω τους κοντούς παίκτες, το έχω πει, τι να κάνω;). Αλλά δεν έχω και εναλλακτική. Ραιτ έχω δει πάρα πολύ λίγο για να έχω γνώμη, ίσως τον προτιμώ.

Καλά αυτά που λέγονται για τη δημιουργία του Ναν είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Του ανθρώπου του έκαναν τις πιο αναιμικές παγίδες που έχω δει και πέταγε τις μπάλες στα χέρια των αντιπάλων. Φονιάς μεν, καμία αίσθηση του play δε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:26 pm

plo koon έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:21 pm
Ο Ναν χρειάζεται ένα συμπλήρωμα τύπου Γουόκαπ/Μάντζαρη δίπλα του. Ασσος που κατεβάζει τη μπάλα, παίζει καλή άμυνα και έχει συμπαθητικό ποσοστό από τις γωνίες.
Νταξ αυτό είναι το baseline. Ιδανικά θέλεις και κάποιον να είναι απειλή και μόνος του.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:31 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:20 pm
BillyPao έγραψε:

Εδώ λέτε ότι έχει ο Φουρνιέ, και δεν έχει ο Ναν που είναι καλύτερος πασέρ; Φυσικά και υπάρχουν παιχνίδια που ο Ναν έχει δείξει ότι ξέρει να βλέπει και να δίνει την πάσα.
Τι ειναι ο ναν απο τον Φουρνιε???????????????????? :shock: :shock: :shock:
Δες τον μέσο όρο ασίστ φέτος, 3,5 ο Ναν και 2,9 ο Φουρνιέ.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μάιος 25, 2026 2:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:25 pm
Christofis έγραψε:
Πολύ μέτριες κινήσεις (για Παναθηναικό εννοώ). To να έρθει ο Μπαντιό αντί του Σορτς θα είναι έγκλημα (και το λεώ χωρίς να μου αρέσει ο Σορτς σαν παίκτης). Είναι μέτριος σε όλα εκτός από την on-ball άμυνα που είναι άριστος αλλά δεν είναι και 100% ότι θα του επιτραπεί να παίζει την άμυνα που έπαιζε στον Ναν (πχ δες πως έφυγε σε 20 λεπτά στον ημιτελικό).

Το να έρθει αντί του Γκραντ το ακούω καθώς θα δώσει αρκετή αθλητικότητα όμως χάνει πάρα πολύ στην επίθεση. Αλλά τέσπα αυτό είναι δεκτό.

Τώρα για Φρανσίσκο...επίσης δεν μου αρέσει (δεν αντέχω τους κοντούς παίκτες, το έχω πει, τι να κάνω;). Αλλά δεν έχω και εναλλακτική. Ραιτ έχω δει πάρα πολύ λίγο για να έχω γνώμη, ίσως τον προτιμώ.

Καλά αυτά που λέγονται για τη δημιουργία του Ναν είναι λίγο εκτός πραγματικότητας. Του ανθρώπου του έκαναν τις πιο αναιμικές παγίδες που έχω δει και πέταγε τις μπάλες στα χέρια των αντιπάλων. Φονιάς μεν, καμία αίσθηση του play δε.
Δε νομίζω πως είναι αντί Σορτς ο Μπαντιο.

Ο Μοντερο σου αρέσει?2 πόντους διαφορά έχουν από τον Φρανσίσκο

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:36 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2026 2:34 pm
Δε νομίζω πως είναι αντί Σορτς ο Μπαντιο.

Ο Μοντερο σου αρέσει?2 πόντους διαφορά έχουν από τον Φρανσίσκο
Με έπιασες :D Ναι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2026 2:37 pm

Christofis έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εμένα δεν μου αρέσει ο Μπαντιό, θα προτιμούσα τον Ροντέν. Το θέμα είναι πως ούτε ο Ρόντεν είναι καλός πασέρ και είναι περισσότερο 2-3άρι. Αλλά δε θέλω να φύγει και ο Γκραντ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”