Insiders ή outsiders; Τopic με αποκλειστικές πληροφορίες.

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:28 pm

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 10:12 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 10:08 pm

Για ευρωλιγκα μπορει να εξελιχθει σε τοπ 3 two way guard. Ακουστηκε πολυ για εμας περυσι. Εγω δεν θα το προσεπερνουσα ευκολα παντως φτανει να αποκτηθει και καποιος τοπ με ευρωπαικη εμπειρια
Μου φάνηκε ενδιαφέρον παίχτης πάντως. Βλέπω ότι θα κόλλαγε και δίπλα στον Ναν και δίπλα στον Σλούκα.
Πολύ μέτρια περίπτωση για μένα. Με μπάτζετ όπως το δικό μας, προφανώς δεν πας σε τέτοιες επιλογές.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:30 pm

γιατι ρε @nikolas_asteri σου σπασε καμια τζαμαρια? :mrgreen:

χεζονια παρολο που δεν κολλαει ουτε παιζει να γινει εμενα μαρεσει..ας θελουμε και 3 μπαλες μετα :D

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:32 pm

shaq7 έγραψε:

χεζονια παρολο που δεν κολλαει ουτε παιζει να γινει εμενα μαρεσει..ας θελουμε και 3 μπαλες μετα :D
Άλλος προβληματικός από κει. Ποιος Χεζονια ρε Σακ; Φτιάχνετε σοβαρή ομάδα.

Εικόνα
TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:36 pm

shaq7 έγραψε:

Πάντως, αρκετά σερβικά μέσα τον έχουν κλεισμένο από προχθές. Βέβαια δεν παύει να είναι Σέρβοι με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως και να έχει πάντως δεν μου ταιριάζει. Αν παίζει στο 3 θες παίκτη τύπου Bonga στο 4. Με τον Σάσα στο 4 ή άμυνα θα είναι σαν τις πόρτες σε σούπερ μάρκετ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:43 pm

TuTiS έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Πάντως, αρκετά σερβικά μέσα τον έχουν κλεισμένο από προχθές. Βέβαια δεν παύει να είναι Σέρβοι με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως και να έχει πάντως δεν μου ταιριάζει. Αν παίζει στο 3 θες παίκτη τύπου Bonga στο 4. Με τον Σάσα στο 4 ή άμυνα θα είναι σαν τις πόρτες σε σούπερ μάρκετ.
Δευτερο ροτεισον με μοντερο η μακινταιρ - φουρνιε - χεζονια - οκεκε - ταιρικ δεν φτουραει λες ;

Ας κρατησουν γουολκαπ γουορντ στο πρωτο να δερνουν . Δεν θα τα χαλασουμε εκει .

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:45 pm

BillyPao έγραψε:
kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 10:12 pm

Μου φάνηκε ενδιαφέρον παίχτης πάντως. Βλέπω ότι θα κόλλαγε και δίπλα στον Ναν και δίπλα στον Σλούκα.
Πολύ μέτρια περίπτωση για μένα. Με μπάτζετ όπως το δικό μας, προφανώς δεν πας σε τέτοιες επιλογές.
Μπορεί να έχεις δίκιο μπιλυ μου, δεν παίρνω όρκο. Απλως κάτι μου έκανε κλικ, μου θυμίζει φάση Γκραντ ή ουοκαπ που είναι παίχτες που «δένουν το γλυκό»

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:46 pm

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 10:45 pm
BillyPao έγραψε:

Μπορεί να έχεις δίκιο μπιλυ μου, δεν παίρνω όρκο. Απλως κάτι μου έκανε κλικ, μου θυμίζει φάση Γκραντ ή ουοκαπ που είναι παίχτες που «δένουν το γλυκό»
Μπορεί, εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 10:32 pm
shaq7 έγραψε:

Άλλος προβληματικός από κει. Ποιος Χεζονια ρε Σακ; Φτιάχνετε σοβαρή ομάδα.
we can fix him :D

με προλαβε ο @coach blue και εγω αυτο θα λεγα φερε χεζονια και οκεκε και ολα τα αλλα τα βρισκουμε μετα. :D

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:53 pm

TuTiS έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Κολλάει αν πάρεις έναν αμυντικογενη παίχτη σαν τον Οκεκε στο 4

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 10:55 pm

Ο Μπαρτζώκας δεν θα έπαιρνε Χεζονια αλλά αν μας πλευρισε ο ίδιος ο παίχτης ο οποίος έχει εκφράσει την εκτίμηση του στο μπάσκετ Μπαρτζώκα θα αλλάξει γνώμη μιλοντας μαζί του αν τον γλείψει λίγο ότι γουστάρει το μπάσκετ του και θα ακολουθήσει το σύστημα

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:00 pm

RedEmperor έγραψε:
Ο Μπαρτζώκας δεν θα έπαιρνε Χεζονια αλλά αν μας πλευρισε ο ίδιος ο παίχτης ο οποίος έχει εκφράσει την εκτίμηση του στο μπάσκετ Μπαρτζώκα θα αλλάξει γνώμη μιλοντας μαζί του αν τον γλείψει λίγο ότι γουστάρει το μπάσκετ του και θα ακολουθήσει το σύστημα
Μπορεί, αλλα δεν μου κάθεται το πως θα συνυπάρξει με τον Σάσα. Το να παίζει 15 λεπτά φυσικά το αποκλείουμε. Αν θέλει, παίζει φοβερή άμυνα. Δεν είναι θέμα αυτό.

Έτσι κι αλλιώς με το συγκεκριμένο πρέπει να κρατάει κανείς μικρό καλάθι. Τελείως ανισόρροπος. Πέρυσι δήλωνε την μια βδομάδα ότι κουράστηκε στη Ρεάλ και θέλει Μπάρτσα, υπεγραψε προσυμφωνο και την άλλη το πήρε πίσω και δήλωσε ξανά πιστός Μαδριλένος.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:07 pm

Ο Χεζονια ειναι οτι να ναι σαν ατομο .
Δεν χρειαζεται τετοιος .

Επισης στρικι σουτερ και λιγο αψυχολογητος στο παιχνιδι του.

Πολυ καλος παικτης σαφως αλλά δεν ξερω αν κολλαει.

Καλα δεν θα τα βαψω και μαυρα αν ερθει ,ειπαμε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:13 pm

δεν προκειται να ρθει ετσι χαβαλε κανουμε..ΑΝ τον αφησει η ρεαλ σε καμια ντουμπαι θα παει με 5εκ..δεν νομιζω να το χει ονειρο να παιξει στον ολυμπιακο..σιγα μην παει στον μπαρτζωκα και του πει βαλε οποιο ποσο θες εγω μονο για σενα θελω να παιξω..

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:14 pm

Erether έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Μπορεί, αλλα δεν μου κάθεται το πως θα συνυπάρξει με τον Σάσα. Το να παίζει 15 λεπτά φυσικά το αποκλείουμε. Αν θέλει, παίζει φοβερή άμυνα. Δεν είναι θέμα αυτό.

Έτσι κι αλλιώς με το συγκεκριμένο πρέπει να κρατάει κανείς μικρό καλάθι. Τελείως ανισόρροπος. Πέρυσι δήλωνε την μια βδομάδα ότι κουράστηκε στη Ρεάλ και θέλει Μπάρτσα, υπεγραψε προσυμφωνο και την άλλη το πήρε πίσω και δήλωσε ξανά πιστός Μαδριλένος.
Τον χρόνο τον βρίσκει πολύ εύκολα αφού αφήνει 12-15 λεπτά ο Σάσα και μπορεί να πάρει άλλα τόσα στο 3. Αλλά δεν παύει να είναι ΑΣΟΒΑΡΟΣ.

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιουν 21, 2026 11:28 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 11:14 pm
Erether έγραψε:

Τον χρόνο τον βρίσκει πολύ εύκολα αφού αφήνει 12-15 λεπτά ο Σάσα και μπορεί να πάρει άλλα τόσα στο 3. Αλλά δεν παύει να είναι ΑΣΟΒΑΡΟΣ.
ο χεζονια ειναι ο μαικ τζειμς των φοργουορντ.ΜΑΚΡΙΑΑΑ
μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει και να ειναι μια μονιμη απειλη σταθεροτητας.χιλιες φορες ενας τιμιος κολσον πραγματικα,ακομα και μονος του χωρις καποιο αλλο φοργουορντ συμπληρωματικα
Γενικως τα τελευταια χρονια ακουγεται πολυ αν καποιος παικτης ειναι καλος χαρακτηρας και μπορει να διαταραξει τα αποδυτηρια κλπ...εεε λοιπον οι μονοι 3 ΠΑΙΚΤΕΣ που πραγματικα μπορει να διαταραξουν τα αποδυτηρια απο αυτα που εχω δει ειναι ο χεζονια,ο τζειμς και ο μπαλντγουιν.ειναι ο ορισμος των παικτων η παρτη μου και κανενας αλλος.λεμε για ντορσει για σλουκα ή για ναν οτι ειναι εγωιστες κλπ.ναι ειναι αλλά οι 3 πρωτοι ειναι τοσο εγωιστες που μπορει να χαλασουν τα παντα απλα για να περασει το δικο τους καθε φορα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”