Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο
- Reactions: 16
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3356
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ζόρικη η κατάσταση αλλά υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Βέβαια όπως είπαν και πιο πάνω άλλοι, θα βρεθεί άλλος, τι να γίνει, δεν πειράζειΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 12:54 amΕπήλθε το απευκταίο![]()
Μπορείς σε παρακαλώ να πατήσεις στις 3 τελίτσες της ανάρτησης και να επιλέξεις "Report EU illegal content";
Εν τέλει, μου φαίνεται ο μόνος κερδισμένος της όλης υπόθεσης ήταν το SDNA και τα clicks που μάζεψε

0

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2606
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Από τη στιγμή που στην ομάδα

είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί παίκτης, για να μην πω ότι μπορεί τα 4.000.000 ευρώ να κατανεμηθούν σε 2 παίκτες. Όπως είπε και o JohnnyPao άλλωστε, μπορεί να βρεθεί παίκτης που να ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, μην τρελαίνεστε.

είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί παίκτης, για να μην πω ότι μπορεί τα 4.000.000 ευρώ να κατανεμηθούν σε 2 παίκτες. Όπως είπε και o JohnnyPao άλλωστε, μπορεί να βρεθεί παίκτης που να ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, μην τρελαίνεστε.

0
- Ευγενές αέριο
- Reactions: 16
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ που τα λέμε, ακόμα και αν οι Ντένβερ κάνουν πίσω, θεωρώ πως τότε η ίδια λίγκα τους θα παρέμβει υπογείως ώστε να μπλοκάρει τη μετακίνηση για λόγους γοήτρου.
Πριν λίγους μήνες συζητούσαν με τη Φίμπα περί συνδιοργάνωσης νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχοντας παραγκωνίσει την Ευρωλίγκα, και ξαφνικά οι παίχτες τους θα αρχίσουν να παρατάνε στα κρύα του λουτρού ομάδες-contenders γιατί προτιμούν ομάδες της Ευρωλίγκα;
Νομίζω λοιπόν πως, πέραν του αγωνιστικού κομματιού, το γόητρο παίζει και αυτό το ρόλο του. Οπότε, μιας και ειπώθηκαν παροιμίες για γάμους να δούμε αν στο τέλος θα υπερισχύσει το "άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.." ή το "όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη". Πάντως ομολογώ πως κι εγώ πιο πολύ για το συμβολικό κομμάτι θα τον ήθελα στα πράσινα.
0
- shaq7
- Reactions: 7119
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω νομιζω το ΝΒΑ χεστηκε για το αν παει ο βαλα στον παο..δεν ειναι οτι πολλες ομαδες μπορουν να δινουν 5εκ απο δω ουτε θα αρχισουν πολλοι παικτες για οικογενιακους λογους να θελουν να ρθουν ευρωπη..Το νβα δεν μας βλεπει δυστυχως ειναι ετη φωτος μπροστα.Το ολο θεμα του παο ειναι οτι οι ναγκετς τον εχουν αναγκη τον βαλα..αν ο χορφορντ παει γουοριορς κυριολεκτικα μενουν ξεκρεμαστοι..Αν καπως τον παρουν θεωρω θα τον αφησουν την αλλη μερα τον βαλα.Δεν εχουν αναγκη να κανουν καποιο χουνερι στον παο η στον βαλα..παικτες που δεν τους ειχαν αναγκη οι ομαδες τους οπως σασα και μισιτς τους δωσαν για πλακα.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 2:02 amΕδώ που τα λέμε, ακόμα και αν οι Ντένβερ κάνουν πίσω, θεωρώ πως τότε η ίδια λίγκα τους θα παρέμβει υπογείως ώστε να μπλοκάρει τη μετακίνηση για λόγους γοήτρου.
Πριν λίγους μήνες συζητούσαν με τη Φίμπα περί συνδιοργάνωσης νέου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχοντας παραγκωνίσει την Ευρωλίγκα, και ξαφνικά οι παίχτες τους θα αρχίσουν να παρατάνε στα κρύα του λουτρού ομάδες-contenders γιατί προτιμούν ομάδες της Ευρωλίγκα;
Νομίζω λοιπόν πως, πέραν του αγωνιστικού κομματιού, το γόητρο παίζει και αυτό το ρόλο του. Οπότε, μιας και ειπώθηκαν παροιμίες για γάμους να δούμε αν στο τέλος θα υπερισχύσει το "άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.." ή το "όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη". Πάντως ομολογώ πως κι εγώ πιο πολύ για το συμβολικό κομμάτι θα τον ήθελα στα πράσινα.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώ συγγνώμη. Ποιο γόητρο; Αν ρωτήσεις έναν-έναν τους παίκτες της Ευρωλίγκας αν θα πήγαιναν ΝΒΑ πόσοι θα πουν ναι πιστεύεις; Αν ρωτήσεις τους παίκτες του ΝΒΑ αν θα πήγαιναν Ευρωλίγκα, πόσοι πιστεύεις θα απαντούσαν θετικά. Νομίζω στη μία περίπτωση η απάντηση είναι «σχεδόν όλοι» και στη δεύτερη «σχεδόν κανένας». Δεν υπάρχει κανένα θέμα γοήτρου.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 2:02 amΕδώ που τα λέμε, ακόμα και αν οι Ντένβερ κάνουν πίσω, θεωρώ πως τότε η ίδια λίγκα τους θα παρέμβει υπογείως ώστε να μπλοκάρει τη μετακίνηση για λόγους γοήτρου.
1
1

-
- Reactions: 2606
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγώ πάλι συμφωνώ ότι το ίδιο το NBA μπορεί να παρενέβη για να μπλοκάρει τη μεταγραφή για λόγους γοήτρου. Γιατί; Γιατί δε γίνεται το NBA να δεχτεί ότι ένας παίκτης μπορεί να "φτύσει" μια ομάδα του NBA, τους Νάγκετς εν προκειμένω, επειδή θέλει να πάει σε μια ομάδα που παίζει "overseas" όπως είναι ο Παναθηναϊκός.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 2:24 amΔεν συμφωνώ συγγνώμη. Ποιο γόητρο; Αν ρωτήσεις έναν-έναν τους παίκτες της Ευρωλίγκας αν θα πήγαιναν ΝΒΑ πόσοι θα πουν ναι πιστεύεις; Αν ρωτήσεις τους παίκτες του ΝΒΑ αν θα πήγαιναν Ευρωλίγκα, πόσοι πιστεύεις θα απαντούσαν θετικά. Νομίζω στη μία περίπτωση η απάντηση είναι «σχεδόν όλοι» και στη δεύτερη «σχεδόν κανένας». Δεν υπάρχει κανένα θέμα γοήτρου.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 2:02 amΕδώ που τα λέμε, ακόμα και αν οι Ντένβερ κάνουν πίσω, θεωρώ πως τότε η ίδια λίγκα τους θα παρέμβει υπογείως ώστε να μπλοκάρει τη μετακίνηση για λόγους γοήτρου.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Ιούλ 14, 2025 3:07 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μετά τα σημερινά από την καθεστωτικη εκπομπή, εμένα εκτός από την διαφαινόμενη ξενερα από το ναυάγιο του Βαλαντσιουνας, με ανησυχεί και η περίπτωση του Λεσορτ.
Δυστυχώς φαίνεται ότι έγιναν αρκετά λάθη στη διαχείριση της κατάστασης και για αυτό και αλλάξαμε φυσικοθεραπευτή.
Τώρα σχετικά με τον Λιθουανό, δε βλέπω να προχωράει και δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορούμε να κυνηγήσουμε σε αντίστοιχο μέγεθος. Τεράστια επικοινωνιακή ήττα και απορώ γιατί ταξίδεψε ο παίκτης στην Ελλάδα. Δεν μπορούσε να τον συναντήσει η ομάδα στην Λιθουανία; Κακώς έγινε όλο αυτό το πανηγύρι.
Δυστυχώς φαίνεται ότι έγιναν αρκετά λάθη στη διαχείριση της κατάστασης και για αυτό και αλλάξαμε φυσικοθεραπευτή.
Τώρα σχετικά με τον Λιθουανό, δε βλέπω να προχωράει και δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορούμε να κυνηγήσουμε σε αντίστοιχο μέγεθος. Τεράστια επικοινωνιακή ήττα και απορώ γιατί ταξίδεψε ο παίκτης στην Ελλάδα. Δεν μπορούσε να τον συναντήσει η ομάδα στην Λιθουανία; Κακώς έγινε όλο αυτό το πανηγύρι.
2
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4907
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εξαρταται ποσο θα το ηθελεpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 11:02 pm
Πχ ο Λεσόρ είχε πέρσι πρόταση από τους Νικς και ο ίδιος λέει ότι είναι όνειρο ζωής και θα πλήρωνε και από την τσέπη του για να πάει αλλά η ομάδα δεν τον έδινε γιατί δεν είχε nba out οπότε δεν είχε νόημα να επιμείνει. Είναι 30 πλέον, ίσως να μην ξαναέχει άλλη τέτοια ευκαιρία.
αν πηγαινε και ελεγε κοιτα εγω θα τα ξυνω δεν με νοιαζει η ευρωπη θελω νβα θα τον αφηνε η ομαδα να παει ευκολα η δυσκολα
γιαυτο πρεπει να εχεις τον παιχτη χαρουμενο στην ομαδα αλλιως θα στην κανει εχει δεν εχει συμβολαιο
φυσικα και υπαρχουν προυποθεσεις,δεν μπορει να στο πει στην μεση της χρονιας ας πουμε και να αφησει ξεκρεμαστο η ξερω γω να σου ζηταει και να του δωσεις και τιποτα ψιλα
αν ο ναν πει εχω οικογενειακα θεματα θελω να γυρισω αμερικη τι θα εκανε ο παο θα του κρεμαγε το δελτιο?
θα τον εβγαζε εκτος ομαδας?
οκ θα εχανε 4.2 τον χρονο για 3 χρονια συν αλλα τοσα για τον αντικαταστατη του
αυτα ειναι μην σου τυχουν αν σου τυχουν το καλυτερο ειναι να βρεις μια φορμουλα και να αφησεις τον παιχτη να παει εκει που θελει
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ας κοιταξουν να παρουν απο το καλοκαιρι 3αρι για να μην τρεχουν παλι τον ιανουαριο και λενε μα ποιον να παρουμε τωρα δεν υπαρχουν παιχτεςt0ny3 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 14, 2025 3:03 amΜετά τα σημερινά από την καθεστωτικη εκπομπή, εμένα εκτός από την διαφαινόμενη ξενερα από το ναυάγιο του Βαλαντσιουνας, με ανησυχεί και η περίπτωση του Λεσορτ.
συμφωνα με οτι ξερουμε ως τωρα και το σακραμεντο ηξερε οτι θελει να ερθει ερυωπη αλλα και το ντενβερ τους το ειχε ο μανατζερ του
και λενε οτι δεν ειχαν προβλημα να ερθει στην ελλαδα να περασει ιατρικα
αυτα τα οτι τσαντιστηκαν επειδη βγηκε το θεμα,δηλαδη δεν ηξεραν οτι θα τον εβγαζαν φωτο και να ειχαν συνδεσει με τον παο? τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι ειναι στο ντενβερ? απλα αυτα ειναι αφορμη ειναι μια δικαιολογια για να του κανουν την ζωη δυσκολη μπας και μεινει και τους λυσει τα προβληματα τους
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το κρεμασμα δελτιων γινοταν οταν παιζαμε στο ταφο του ινδου και δεν υπηρχε ακομα τριποντοkein έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 13, 2025 11:15 pmΠολύ εύστοχη παρατήρηση μπίλυ !
Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές "τυφλωνόμαστε" από την ομαδική μας παρόρμηση και δεν βλέπουμε ότι οι αθλητές είναι εργαζόμενοι μισθωτοί και και πάνω από όλα άνθρωποι. Και δεν μιλάω μόνο για την περίπτωση Βαλα ή Πετρούσεφ, αλλά γενικά κάθε παίχτη από την Α2 μέχρι το ΝΒΑ.
Γινόμαστε απόλυτοι και λέμε : κρέμασε του το δελτίο ή άλλα τέτοια γραφικά ποδοσφαιρικής ομορφιάς των 80s, αδιαφορώντας αν ο παίχτης νιώθει καλά, αν του έχουν τάξει άλλα και στην πορεία βρίσκει άλλα δεδομένα. Αν έχει προβλήματα προσαρμογής, αν έχει οικογενειακά ή άλλα προβλήματα. πχ στην περίπτωση του κάθε Βαλα που έχει υπογράψει με τη μια ομάδα και ένα πρωί ξυπνάει και μαθαίνει από τα νέα, ότι πρέπει να τα μαζέψει όλα και να πάει στην άλλη Άκρη της Αμερικής για ένα χρόνο. Δεν μπορούμε εμείς που είμαστε στην απέξω να μιλάμε τόσο απόλυτα για την ζωή του άλλου. Ακόμα κι αν παίρνει εκατομμύρια συνεχίζει να είναι μισθωτός. Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είμαστε πάντα με τον άνθρωπο όχι με τον οργανισμό.
η στην μπαλα που σταματουσε το αμαξι με τον καπετανιο μεσα εβγαιναν οι φουσκωτοι εβαζαν τον παιχτη μεσα και του εβγαλε ο καπετανιος ενα στυλο και ενα οπλο και του ελεγε αποφασισε τι θα κανεις,υπογραφη η σφαιρα
ασχετα με το προλαβει να ερθει στον παο ο βαλα αν πραγματικο το θελει θα φυγει απτην αμερικη αργα η γρηγορα
υπαρχουν απειροι τροποι να αναγκασει καποιος μια ομαδα να τον διωξει
0