Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στο 3 είσαι γεμάτος. Μπονγκα, ρογκαβοπουλος και σε πιο ψηλό σχήμα κατεβαίνει και ο Ντέιβις εκεί..Δεν έχει νόημα να πάρεις 3αρι. Μετά εκμηδενίζεις τον χρόνο του ρογκα και την επένδυση που έκανες σε αυτόνBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:23 amΔε νομίζω ότι γίνεται να πάμε μόνο με δύο 3άρια, θέλουμε και 3άρι που το σκοράρισμα να είναι το δυνατό του σημείο. Εκτός και αν πάρουμε γκαρντ που να είναι σούπερ οργανωτής και ταυτόχρονα σούπερ σκόρερ, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό το πακέτο.RedEmperor έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:19 am
Εγώ γιατί βλέπω ότι δεν θα πάρετε 3αρι γιατί ο μπονγκα είναι το βασικό σας 3αρι και ο ρογκα το αναπληρωματικό για τον οποίο δόθηκε 1 μύριο buy out πέρσι και τον πιστεύουν. Έπισης και τον Μήτογλου που παίρνει πάνω από ένα μύριο τον βλέπω σίγουρα 12αδα. Ντέιβις, γιαμπουσελε, Φαλ, Λεσορτ, Μήτογλου βλέπω να είναι η 5αδα σας. Και αν ο Φαλ δείξει ότι δεν μπορεί καθόλου πλέον θα πάρετε ένα 5αρι μέσα στη χρονιά..η μοναδική κίνηση που βλέπω να κάνετε τώρα είναι να βρείτε βασικό πλεικεικερ να αντικαταστήσει τον σορτς που θα δίνει δημιουργία
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
kojito έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:21 amΝαι δεν έχει νόημα να μην πάρεις 1+ εκατομμύριο για Τολιόπουλο. Έτσι κι αλλιώς Ευρωλίγκα δεν θα παίζει (εδώ δεν ξέρω αν θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά ο Ρογκαβόπουλος πλέον αν πάρετε και άλλο παίκτη στην περιφέρεια), και στο πρωτάθλημα τον ρόλο του μπορεί να το πάρει ο Μωραϊτης.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:15 am
Του βάζεις κορδέλα, τον δίνεις και επαναφέρεις στο ρόστερ τον δανεικό Μωραϊτη για Α1.
Ευρωλίγκα εξάλλου και ο Τολιόπουλος εκτός 12αδας θα είναι.
Πλάκα πλάκα να γίνει αυτό και ο Μυστακίδης κάνει δώρο τον άσσο![]()
Αν είσαι πρόθυμος να δώσεις 3εκ για buy out ελάχιστες ομάδες θα αρνηθούν, για οποιονδήποτε παίκτη.
Εδώ και τα 2εκ του Οσμάν παίζει να είναι ρεκόρ για buy out.
Στον άσσο δεν ξέρω τι μπορείς να χτυπήσεις με 3 εκατομμύρια (Baldwin ίσως?), αλλά ουσιαστικά με 2 πωλήσεις παικτών έχεις βγάλει ήδη όλα τα buy-out που έδωσες φέτος και σου έχει μείνει και μικρή κάβα.
Επειδή στο φαντασμαγορικό πρωτάθλημα της Α1 το μόνο που μετράει είναι τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω αν ο Μωραΐτης μπορεί να σταθεί επάξια. Ο Τολιόπουλος απέδειξε δις ότι μπορεί.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
η δημιουργία σας λείπει μόνο αυτή τη στιγμή και σας λείπει και πολύ μάλιστα, αυτό πρέπει να είναι η βασική προτεραιότητα και όχι το σκορ.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:24 amΑν έρθει γκαρντ επιπέδου Σρέντερ, ναι. Αλλιώς η λογική λέει ότι θα έρθει και 3άρι.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:21 am
εντάξει αλλά αν δε πάρετε άλλο τριάρι και φέρετε έναν καλό pg πλιζ μην σπογοητευτείς![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν περιμενουμε απτον τολιο να κανει την διαφορα στα παιχνιδια με τον οσφπ ας το κλεισουν απο τωρα το μαγαζιΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:27 am
Επειδή στο φαντασμαγορικό πρωτάθλημα της Α1 το μόνο που μετράει είναι τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω αν ο Μωραΐτης μπορεί να σταθεί επάξια. Ο Τολιόπουλος απέδειξε δις ότι μπορεί.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε γίνεται να πάμε στο "3" μόνο με 2 παίκτες ο ένας εκ των οποίων είναι ευπαθής σε τραυματισμούς.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 amΚαι buy out υπαρχουν κ free agents κ waivers τον Σεπτέμβριο..μη μου αγχώνεστεnikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:11 am
Αυτό το χρειαζόμασταν από πριν βέβαια. Το θέμα είναι ποιος υπάρχει.
Χρήμα υπάρχει μπόλικο κ τον σχεδιασμό τον κάνει ο Ζοτς.
3ρι όχι Μπίλι.Δε παίζει.2ο Γκαρντ αν φύγει άλλος ένας που να πηγαίνει κ 3 ίσως.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγνωμη τι ακριβως εννοεις;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:18 amΜόνο που κανέναν δε "γλεντησε" γιατί η πρόταση των 3.000.000 του ΠΑΟΚ είναι σημερινή. Με τα χθεσινά η τα προχθεσινά δεδομένα, ο Οσμάν δε θα πήγαινε πουθενά. Άσχετα που όντως στο SDNA δεν τα ξέρουν όλα, σε αντίθεση με πολλούς συνοπαδούς μου που θεωρούν ότι "ο Παπαθεοδώρου δεν πέφτει ποτέ έξω", "παίρνει πληροφορίες απευθείας από τον Γιαννακόπουλο" κλπ.
Οτι επειδη εμεις τα μαθαμε σημερα τωρα που τελειωσε το θεμα, γιναν ολα σημερα; Η προταση, η προσεγγιση στον παιχτη, η συμφωνια του παιχτη, το οκ του Ομπραντοβιτς, ολα σε ενα απογευμα;
Να ειμαστε ρεαλιστες καπου, ή εφαγαν κουβα ή ελεγαν ψεματα, ενα απο τα δυο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θα παιζει και ο χειζ στο 3?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:30 amΔε γίνεται να πάμε στο "3" μόνο με 2 παίκτες ο ένας εκ των οποίων είναι ευπαθής σε τραυματισμούς.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:25 am
Και buy out υπαρχουν κ free agents κ waivers τον Σεπτέμβριο..μη μου αγχώνεστε
Χρήμα υπάρχει μπόλικο κ τον σχεδιασμό τον κάνει ο Ζοτς.
3ρι όχι Μπίλι.Δε παίζει.2ο Γκαρντ αν φύγει άλλος ένας που να πηγαίνει κ 3 ίσως.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει ότι σαν παίκτης είναι καλύτερος, αλλά τον κρατάς για αυτά τα 4-5 παιχνίδια ουσιαστικά που θα παίξει 10-15 λεπτά μαξ στο καθένα; Γιατί αν δεν προκύψουν πάλι αναποδιές (τραυματισμοί Σλούκα-Ρογκαβόπουλου), υπό κανονικές συνθήκες δεν θα παίξει πάνω από ένα δεκάλεπτο σε κάθε ματς, και δεν είναι και παίκτης κλειδί κιόλας.Ευγενές αέριο έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:27 amkojito έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 11, 2026 12:21 am
Ναι δεν έχει νόημα να μην πάρεις 1+ εκατομμύριο για Τολιόπουλο. Έτσι κι αλλιώς Ευρωλίγκα δεν θα παίζει (εδώ δεν ξέρω αν θα παίζει πάνω από 5-10 λεπτά ο Ρογκαβόπουλος πλέον αν πάρετε και άλλο παίκτη στην περιφέρεια), και στο πρωτάθλημα τον ρόλο του μπορεί να το πάρει ο Μωραϊτης.
Στον άσσο δεν ξέρω τι μπορείς να χτυπήσεις με 3 εκατομμύρια (Baldwin ίσως?), αλλά ουσιαστικά με 2 πωλήσεις παικτών έχεις βγάλει ήδη όλα τα buy-out που έδωσες φέτος και σου έχει μείνει και μικρή κάβα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο