Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 05, 2026 4:20 pm

Για παρκερ νομιζω υπερβαλετε νομιζω. Χωρις να εχω ακουσει κατι για αυτον, καθως ειναι δικο μου ερωτημα. Ο τυπος ειναι καλος σκορερ, μακρυς, δεν ειναι τερας αθλητικοτητας αλλα δεν ειναι κακος αμυντικος. Δεν ειναι φονιας απο το τριποντο αλλα ασουτος δεν ειναι. Ενω πραγματικα ειναι απο τους λιγους φοργουορντς που παιζουν ευρωπη που ειναι λιγο αυτοφωτος καθως εχει κινησεις με την μπαλα.

Για 15 λεπτα πισω απο τον Βεζενκοφ ενω εχεις παρει και εναν πολυ καλο αμυντικο να καλυπτει τις 2 θεσεις νομιζω απο παικτες οπως ο Φοντεκιο ή ο Χεζονια που μας εχουν πρηξει στο Χ ειναι πολυ πιο ταιριαστος.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιουν 05, 2026 5:27 pm

Christofis έγραψε:
Για παρκερ νομιζω υπερβαλετε νομιζω. Χωρις να εχω ακουσει κατι για αυτον, καθως ειναι δικο μου ερωτημα. Ο τυπος ειναι καλος σκορερ, μακρυς, δεν ειναι τερας αθλητικοτητας αλλα δεν ειναι κακος αμυντικος. Δεν ειναι φονιας απο το τριποντο αλλα ασουτος δεν ειναι. Ενω πραγματικα ειναι απο τους λιγους φοργουορντς που παιζουν ευρωπη που ειναι λιγο αυτοφωτος καθως εχει κινησεις με την μπαλα.

Για 15 λεπτα πισω απο τον Βεζενκοφ ενω εχεις παρει και εναν πολυ καλο αμυντικο να καλυπτει τις 2 θεσεις νομιζω απο παικτες οπως ο Φοντεκιο ή ο Χεζονια που μας εχουν πρηξει στο Χ ειναι πολυ πιο ταιριαστος.
Γιατρέ πέραν του ιατρικού του ιστορικού που είναι πιο μακρύ από Μενού ελληνικής τουριστοταβερνας μιλάμε για παίκτη που δεν μπορουσε να αντέξει να παιζει 15λ πίσω απο το Γιάννη, οχι να κάτσει πίσω απο Σάσα.

Κατά τα αλλα στη Μπαρτσα επιθετικά ηταν μια χαρά (αμυντικά βαριέται που ζει) αλλα πέρυσι στο συνονθύλευμα που "εφτιαξε" ο Ομπραντοβιτς (ή όποιος αλλος), ηταν πολυ πολυ κακός....

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 05, 2026 5:35 pm

Παρόλα αυτά, ταπεινή μου άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη παίκτη σαν τον Πάρκερ

Μπονγκα οκ, είχα ψηθεί για τα άλλα ονόματα που συζητάμε, αλλά κακός δεν είναι . Μια χαρά δίδυμο με Γουορντ θα κάνει. Δεν θα το έβλεπα καθόλου αρνητικά

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 05, 2026 5:37 pm

benchwarmer έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 2:20 pm
modernam έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 1:44 pm

νομιζω έχει αποδεχτεί να μείνει πίσω στα λετπά στη regular για να είναι έτοιμος when it matters ....

... σύστημα που κερδίζει ... δεν αλλάζει ....
Όχι απλά το έχει αποδεχτεί, για την ακρίβεια νομίζω ότι το ζητάει κιόλας.

Σίγουρα θα είναι κοσμογονικές οι αλλαγές αν έρθουν και Μοντέρο και Μακιντάιρ, αλλά πλέον είναι αρκετοί και οι παίκτες του παρόντος ρόστερ που ακόμα και να παραμείνουν, δεν μπορούν να βγάλουν τόσο τεράστια σεζόν στους ρυθμούς που πρέπει.
φουρνιε εχει νοοτροπια ΝΒΑερ οπως ειναι λογικο..στην ρεγκιουλαρ απλα ετοιμαζει το κορμι του για τα πλει οφ.Ειπε και οτι ψυχολογικα του ηταν δυσκολη η ρεγκιουλαρ στο να βρει κινητρο με τοσα ματς.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Ιουν 05, 2026 5:39 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 5:37 pm
benchwarmer έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 2:20 pm

Όχι απλά το έχει αποδεχτεί, για την ακρίβεια νομίζω ότι το ζητάει κιόλας.

Σίγουρα θα είναι κοσμογονικές οι αλλαγές αν έρθουν και Μοντέρο και Μακιντάιρ, αλλά πλέον είναι αρκετοί και οι παίκτες του παρόντος ρόστερ που ακόμα και να παραμείνουν, δεν μπορούν να βγάλουν τόσο τεράστια σεζόν στους ρυθμούς που πρέπει.
φουρνιε εχει νοοτροπια ΝΒΑερ οπως ειναι λογικο..στην ρεγκιουλαρ απλα ετοιμαζει το κορμι του για τα πλει οφ.Ειπε και οτι ψυχολογικα του ηταν δυσκολη η ρεγκιουλαρ στο να βρει κινητρο με τοσα ματς.
Υπάρχει ο Τάιλερ για τη regular που δεν έχει θέμα να παίζει 😀

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Ιουν 05, 2026 6:18 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 5:27 pm
Christofis έγραψε:

Γιατρέ πέραν του ιατρικού του ιστορικού που είναι πιο μακρύ από Μενού ελληνικής τουριστοταβερνας μιλάμε για παίκτη που δεν μπορουσε να αντέξει να παιζει 15λ πίσω απο το Γιάννη, οχι να κάτσει πίσω απο Σάσα.

Κατά τα αλλα στη Μπαρτσα επιθετικά ηταν μια χαρά (αμυντικά βαριέται που ζει) αλλα πέρυσι στο συνονθύλευμα που "εφτιαξε" ο Ομπραντοβιτς (ή όποιος αλλος), ηταν πολυ πολυ κακός....
Εγω παλι πιστευω οτι ο Παρκερ ηταν πολυ καλος στην Μπαρτσα. Για τους τραυματισμους φαινεται οτι τους σοβαρους τους ξεπερασε. Για την Παρτιζαν δεν ειναι κριτηριο. Αλλα γουστα ειναι αυτα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 05, 2026 6:28 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 05, 2026 12:37 am
αμα ο ποκου μπορει να παρει διαβατηριο θα ταν καλη περιπτωση για 3ος η αν παρουμε εναν τουμπανο 3-4.
Ναι ναι, για τρίτος το ακούω.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”