Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:35 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:18 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:15 pm

Όχι
θα φανει
Νόμιζα ότι ρώτησες γιατί ήθελες να μάθεις. Αν απαντούσα «ναι» θα έλεγες πάλι «θα φανεί»;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:36 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:25 pm
Χουαντσο θέλω και εγώ για αντί Πίτερς
Μπορεί να έχει χειρότερο σουτ αλλά θα δώσει άλλα πράγματα.
+ Ότι φαίνεται καλό παιδί σαν τον Αλέκο.
O Χουάντσο θα είναι απίστευτο φιτ στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στον Μπαρτζώκα. Είναι streaky shooter, αλλά πιστεύω σε λιγότερα λεπτά (από τα 30+ που έπαιζε στον ΠΑΟ πριν τον NHD) θα είναι συμπαθητικός.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

nikolas_asteri έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:18 pm

θα φανει
Νόμιζα ότι ρώτησες γιατί ήθελες να μάθεις. Αν απαντούσα «ναι» θα έλεγες πάλι «θα φανεί»;
Έτρεφε ελπίδες και του το χάλασες του παιδιού

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:39 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:34 pm
Θα φύγει επειδή παίζει πίσω από τον Χεις Ντέιβις για να πάει να παίζει πίσω από τον Βεζενκοφ😳🙄🙏 Μνησθητι μου Κυριε
Δεν είναι το ίδιο o NHD με τον Βεζε. O NHD πάντα έπαιζε βαριά λεπτά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Και επειδή είναι two-way παίκτης δεν έχεις λόγο να τον αντικαταστήσεις αν αντέχει και παίζει καλά.

Από την άλλη στον ΟΣΦΠ θα έχει χώρο πίσω από τον Βεζε γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες. Επίσης, έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα υπάρχει χώρος και στο 3.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:40 pm

plo koon έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:21 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:15 pm

Όχι
Δυσκολα πάντως δε θα έχει πρόβλημα με το χρόνο του αν μείνουν τα πράγματα ως έχει. Δλδ αν στον ΠΑΟ μεινουν Οσμαν, Ρογκα (που κλείνουν το 3), NHD που θα παίζει 25 λεπτά στο 4 τουλάχιστον, και στελεχώσει ο ΠΑΟ κανονικά το 5, θα μένουν στον Χουάντσο 15λ. Η ίδια συνθήκη δλδ με τον Πίτερς.

Βέβαια αν κάποιος μπορεί να δουλέψει έτσι χωρίς παράπονα ίσως να είναι αυτός.
Δεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:41 pm

plo koon έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:25 pm
Χουαντσο θέλω και εγώ για αντί Πίτερς
Μπορεί να έχει χειρότερο σουτ αλλά θα δώσει άλλα πράγματα.
+ Ότι φαίνεται καλό παιδί σαν τον Αλέκο.
O Χουάντσο θα είναι απίστευτο φιτ στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στον Μπαρτζώκα. Είναι streaky shooter, αλλά πιστεύω σε λιγότερα λεπτά (από τα 30+ που έπαιζε στον ΠΑΟ πριν τον NHD) θα είναι συμπαθητικός.
Ο χουαντσο θα ήταν ιδανικό φιτ για εσάς όπως έλεγα πέρσι ότι θα ήταν ο Πίτερς για εμάς και θα τον ήθελα στην ομάδα. Όμως έτσι όπως είναι τα ρόστερ και των δυο αιωνίων δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από εμάς και να έρθει σε εσάς. Δεν έχει λογική. Σε εμάς ο Χεις μπορεί να πάει και στο 3 (σε συνθήκες σμολ μπολ ακόμα και στο 5) και ο Ισπανός θα έχει περισσότερο χρόνο από ότι αν ήταν πίσω από τον σασα που παίζει μόνο στο 4.
Γενικά η φήμη περί αποχώρησης είναι καφενειακού επιπέδου πληροφορίες από τουιτερ και συναφή σοσιαλ με μηδενική βαρύτητα. Δεν πρέπει να καν να ευσταθεί στο ελάχιστο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:45 pm

kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:33 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:10 pm
ο Ισπανος που παιζει στον παο ακουγεται πολυ οτι θελει να την κανει απο κει
Αληθευει?
Όνειρα θερινής νυχτός …
1ον δεν γραφω πουθενα για ονειρα μην βλεπεις φαντασματα
και 2ον οψομεθα που λεει και μια ψυχη

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:50 pm

kein έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:41 pm
plo koon έγραψε:

Ο χουαντσο θα ήταν ιδανικό φιτ για εσάς όπως έλεγα πέρσι ότι θα ήταν ο Πίτερς για εμάς και θα τον ήθελα στην ομάδα. Όμως έτσι όπως είναι τα ρόστερ και των δυο αιωνίων δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από εμάς και να έρθει σε εσάς. Δεν έχει λογική. Σε εμάς ο Χεις μπορεί να πάει και στο 3 (σε συνθήκες σμολ μπολ ακόμα και στο 5) και ο Ισπανός θα έχει περισσότερο χρόνο από ότι αν ήταν πίσω από τον σασα που παίζει μόνο στο 4.
Γενικά η φήμη περί αποχώρησης είναι καφενειακού επιπέδου πληροφορίες από τουιτερ και συναφή σοσιαλ με μηδενική βαρύτητα. Δεν πρέπει να καν να ευσταθεί στο ελάχιστο.
Αν μείνει Οσμαν, το 3 ειναι κλεισμένο από Οσμαν/Ρογκα. Αντιθέτως ο ΟΣΦΠ θέλει ακριβώς αυτό, ένα 4αρι που να πατάει και στο 3. Τεσπα, νομίζω έχει συμβόλαιο ούτως ή άλλως, απλά όντως έχω την άποψη ότι στον ΠΑΟ του NHD,Osman,Roga και νορμαλ πενταριών, δεν έχει πάνω από 10-15 λεπτά υπό κανονικές συνθήκες. Μπορεί να μην πάει ΟΣΦΠ, αλλά θεωρώ λογικό να ψαχτεί.

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:53 pm

nikolas_asteri έγραψε:
plo koon έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 7:21 pm

Δυσκολα πάντως δε θα έχει πρόβλημα με το χρόνο του αν μείνουν τα πράγματα ως έχει. Δλδ αν στον ΠΑΟ μεινουν Οσμαν, Ρογκα (που κλείνουν το 3), NHD που θα παίζει 25 λεπτά στο 4 τουλάχιστον, και στελεχώσει ο ΠΑΟ κανονικά το 5, θα μένουν στον Χουάντσο 15λ. Η ίδια συνθήκη δλδ με τον Πίτερς.

Βέβαια αν κάποιος μπορεί να δουλέψει έτσι χωρίς παράπονα ίσως να είναι αυτός.
Δεν αντιλέγω, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Από το «έχω θέμα με τον χρόνο μου» μέχρι το «θέλω να φύγω» απέχει αρκετά imo. Σιγά σιγά όμως οι παίκτες, ακόμα και οι ακριβοπληρωμένοι θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στα μεγάλα ρόστερ. Ο Χουάντσο είχε μια ατυχία και έμεινε αρκετό καιρό έξω πρόπερσι. Το ξέρει πως πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές. Τώρα το γεγονός πως δεν παίζει στους τελικούς έχει να κάνει με τον Σλούκα δυστυχώς, είναι ψιλό δεμένα τα χέρια του Αταμαν. Αν και εκ του αποτελέσματος, τα 5-7 λεπτά του Σορτς τα παίζω κι εγώ αν είναι.
Είναι σημαντικός ο σορτσ στους τελικούς, εγώ θα έλεγα ακομα και με το σλουκα στη 12αδα. Δίνει τρομερό instant offense που σε συνθήκες τελικών είναι υπερπολύτιμο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 7:57 pm

plo koon έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Είναι σημαντικός ο σορτσ στους τελικούς, εγώ θα έλεγα ακομα και με το σλουκα στη 12αδα. Δίνει τρομερό instant offense που σε συνθήκες τελικών είναι υπερπολύτιμο.
Αυτά τα έδωσε και ο Τολιοπουλος που είναι Έλληνας και θα μπορεί να μπει και ο Χουάντσο. Τεσπα ο Σορτς είναι πονεμένη ιστορία φέτος, μπορεί να είναι καλός παίκτης αλλά δεν θέλω το βασικό PG της ομάδας μου να είναι τόσο κακός από το τρίποντο. Ας πάει κάπου αλλού να παίζει και ας βρούμε κάποιον άλλο.

Εικόνα
RedEmperor

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 8:04 pm

Και να αποφασίσει ο παο να τον αφήσει ελεύθερο αν ο παίχτης θέλει να φύγει σίγουρα θα μπει ρήτρα για να γίνει αυτό. Ότι πάνε όπου θές αλλά δεν μπορείς να υπογράψεις στον Ολυμπιακό.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2026 8:59 pm

kein έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Έτρεφε ελπίδες και του το χάλασες του παιδιού
Δεν ήξερα ότι είχα αναλάβει το τμήμα ονείρων και προσδοκιών ψυχουλα μου

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 06, 2026 9:01 pm

Τόσα μνμ που συζητάτε για 4αρι που πατάει στο 3 μιλάτε για το Χουαντσο; σε καμία συνθήκη δεν πατάει ο Χουαντσο στο 3. Πουθενά...

Ιδανικό φιτ είναι για να παιζει 15λ πιο two-way παιχνίδι απο Σάσα αλλα δεν παίζει να έρθει οπότε τζάμπα το συζητάμε

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Ιουν 06, 2026 9:04 pm

plo koon έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Για μένα παικτης Σορτς δεν υπάρχει στο επίπεδο που θέλουν να είναι οι δυο ομαδες. Κάκιστο σουτ, πολύ αδύναμος αμυντικά, δεν κρύβεται. Είναι εξαιρετικός να είναι σημείο αναφοράς σε ομάδες που ονειρικος στόχος σεζόν είναι τα playin

Δεν αντιλέγω, τα καλά του στοιχεία είναι ελίτ, αλλα τα ποκυ κακά του δεν κρύβονται

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Ιουν 06, 2026 9:22 pm

SbioTech έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2026 9:04 pm
plo koon έγραψε:

Για μένα παικτης Σορτς δεν υπάρχει στο επίπεδο που θέλουν να είναι οι δυο ομαδες. Κάκιστο σουτ, πολύ αδύναμος αμυντικά, δεν κρύβεται. Είναι εξαιρετικός να είναι σημείο αναφοράς σε ομάδες που ονειρικος στόχος σεζόν είναι τα playin

Δεν αντιλέγω, τα καλά του στοιχεία είναι ελίτ, αλλα τα ποκυ κακά του δεν κρύβονται
Απλά τους έπιασε κότσους ο μάνατζερ του πέρυσι κάνοντας μισή σεζόν κακή με μια ομάδα που δεν έπαιζε σωστό μπάσκετ, κάνοντας μόνος του πλάκα στον Σλούκα που τον έβαζε σημάδι και τελείωνε τις φάσεις με lay up. Αν υπήρχε τότε σοβαρό 5άρι στον παναθηναϊκό (ή prime Lessort) θα είχε κάνει ρεκόρ σε τάπες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Καμία απολύτως σχέση αυτός ο παίκτης με Francisco, Montero ή τον Evans της Zalgiris.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”