Συμφωνώ απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά μέχρι να αλλάξει αυτό, αναγκαστικά χρειαζόμαστε κάποιους Έλληνες αξιοπρεπούς επιπέδου για τις εγχώριες διοργανώσεις.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 6:46 pmοχι αλλα σε υποχρεωνει να εχεις τον μωραιτη με 200κ ενω ειναι τσουρουκας
εγω θα ηθελα να ειχαν εναν αμερικανο η ευρωπαιο που θα ειναι καλυτερος παιχτης με τα ιδια
λεφτα
ουσιαστικα με υποχρωνουν να εχω χειροτερη ομαδα για να εχουν μονιμο μισθο χειροτεροι ελληνες παιχτες απο αντιστοιχους ξενους με τα ιδια λεφτα
αυτο δεν ειναι ελευθερη αγορα παντως ειναι κατι αλλο
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορουμε να κανουμε συμφωνια κυριων οι 4 μεγαλοι (not) στo πρωταθλημα να χρησιμοποιουνται 6 ξενοι,2 Ελληνες οπως ειναι τωρα και 4 απο τα τμηματα υποδομης.Να δουμε τι θα κανουν οι συνδικαλιστες μετα.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 6:49 pmΣυμφωνώ απόλυτα, τα έχουμε πει πολλές φορές. Αλλά μέχρι να αλλάξει αυτό, αναγκαστικά χρειαζόμαστε κάποιους Έλληνες αξιοπρεπούς επιπέδου για τις εγχώριες διοργανώσεις.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 6:46 pm
οχι αλλα σε υποχρεωνει να εχεις τον μωραιτη με 200κ ενω ειναι τσουρουκας
εγω θα ηθελα να ειχαν εναν αμερικανο η ευρωπαιο που θα ειναι καλυτερος παιχτης με τα ιδια
λεφτα
ουσιαστικα με υποχρωνουν να εχω χειροτερη ομαδα για να εχουν μονιμο μισθο χειροτεροι ελληνες παιχτες απο αντιστοιχους ξενους με τα ιδια λεφτα
αυτο δεν ειναι ελευθερη αγορα παντως ειναι κατι αλλο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
υπαρχει και καλυερη συμφωνιαKwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 6:55 pmΜπορουμε να κανουμε συμφωνια κυριων οι 4 μεγαλοι (not) στo πρωταθλημα να χρησιμοποιουνται 6 ξενοι,2 Ελληνες οπως ειναι τωρα και 4 απο τα τμηματα υποδομης.Να δουμε τι θα κανουν οι συνδικαλιστες μετα.
δεν κατεβαινουμε αν δεν γινουν 10 οι ξενοι
και δεν χρειαζονται 4
παο οσφπ αρκουν
αλλα ειναι τοσο μεγαλο το μισος μεταξυ τους που μεχρι και σε αυτο που τους συμφερει και τους 2 δεν μπορουν να συμφωνησουν
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Επίσης δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση ο Μυστακίδης να είναι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ (Λιόλιος). Και το λέω αυτό γιατί φαίνεται ότι μόνο εμάς κοιτάζει να αποδυναμώσει, για να μην αναφερθώ στην μεταγραφή του Μπαζίνα από τον Προμηθέα. Θα φανεί από τις διαιτησίες που θα έχει η ομάδα του μέσα στη σεζόν...
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε δεν στεκει αυτο που γραφεις.Οι παικτες ειχαν συμβολαιο και επιλογη του ΠΑΟ αν ηθελε να φυγουν.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:01 pmΕπίσης δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση ο Μυστακίδης να είναι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ (Λιόλιος). Και το λέω αυτό γιατί φαίνεται ότι μόνο εμάς κοιτάζει να αποδυναμώσει, για να μην αναφερθώ στην μεταγραφή του Μπαζίνα από τον Προμηθέα. Θα φανεί από τις διαιτησίες που θα έχει η ομάδα του μέσα στη σεζόν...
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μυστακίδης νομίζω λένε ότι είναι με εμάς γι'αυτό θα έρθει και ο ΠΑΟΚ στο Παύλος Γιαννακόπουλος.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:01 pmΕπίσης δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση ο Μυστακίδης να είναι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ (Λιόλιος). Και το λέω αυτό γιατί φαίνεται ότι μόνο εμάς κοιτάζει να αποδυναμώσει, για να μην αναφερθώ στην μεταγραφή του Μπαζίνα από τον Προμηθέα. Θα φανεί από τις διαιτησίες που θα έχει η ομάδα του μέσα στη σεζόν...
Ο Justin Robinson πως θα σας φαινόταν;
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει με την έννοια πως μόνο σε μας προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα παίρνοντας μας παίκτες. Και ναι μεν όντως επιλογή μας είναι να τους αφήσουμε ή όχι να φύγουν, αλλά κάνοντας τους προτάσεις μας αναγκάζει να τους κάνουμε αύξηση για να μην έχουν τάσεις φυγής.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:19 pmΦιλε δεν στεκει αυτο που γραφεις.Οι παικτες ειχαν συμβολαιο και επιλογη του ΠΑΟ αν ηθελε να φυγουν.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:01 pmΕπίσης δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση ο Μυστακίδης να είναι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ (Λιόλιος). Και το λέω αυτό γιατί φαίνεται ότι μόνο εμάς κοιτάζει να αποδυναμώσει, για να μην αναφερθώ στην μεταγραφή του Μπαζίνα από τον Προμηθέα. Θα φανεί από τις διαιτησίες που θα έχει η ομάδα του μέσα στη σεζόν...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν είναι να μας αποψίλωσει, τι να τον κάνουμε τέτοιο "φίλο";manos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:21 pmΟ Μυστακίδης νομίζω λένε ότι είναι με εμάς γι'αυτό θα έρθει και ο ΠΑΟΚ στο Παύλος Γιαννακόπουλος.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:01 pmΕπίσης δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση ο Μυστακίδης να είναι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ (Λιόλιος). Και το λέω αυτό γιατί φαίνεται ότι μόνο εμάς κοιτάζει να αποδυναμώσει, για να μην αναφερθώ στην μεταγραφή του Μπαζίνα από τον Προμηθέα. Θα φανεί από τις διαιτησίες που θα έχει η ομάδα του μέσα στη σεζόν...
Ο Justin Robinson πως θα σας φαινόταν;
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κρούση ΠΑΟΚ για Ντόρσεϊ, στα... χέρια του Ολυμπιακού οι εξελίξεις!BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:22 pmΙσχύει με την έννοια πως μόνο σε μας προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα παίρνοντας μας παίκτες. Και ναι μεν όντως επιλογή μας είναι να τους αφήσουμε ή όχι να φύγουν, αλλά κάνοντας τους προτάσεις μας αναγκάζει να τους κάνουμε αύξηση για να μην έχουν τάσεις φυγής.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:19 pm
Φιλε δεν στεκει αυτο που γραφεις.Οι παικτες ειχαν συμβολαιο και επιλογη του ΠΑΟ αν ηθελε να φυγουν.
https://www.sdna.gr/mpasket/1447775_kro ... -exelixeis
-
manos_89

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως γι'αυτό αποδεχτήκαμε την πρόταση του ΠΑΟΚ. Αν ήταν πχ στην θέση του ΠΑΟΚ ο Προμηθέας δεν θα την δεχόμασταν.
Τώρα για την αποψίλωση όσο και να μου άρεσε ο Οσμάν τελικά νομίζω ότι θα ήθελε να φύγει ούτως ή άλλως, απλά όχι για Τούρκικη.
Αν το είχε πάρει χαμπάρι η ομάδα θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει για trading asset για να πάρουμε pg και όχι για λεφτά.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενταξει,τοτε ας παμε στον Ντορσει να κανουμε προτσαη 4 εκατομμυρια τον χρονο.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:22 pmΙσχύει με την έννοια πως μόνο σε μας προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα παίρνοντας μας παίκτες. Και ναι μεν όντως επιλογή μας είναι να τους αφήσουμε ή όχι να φύγουν, αλλά κάνοντας τους προτάσεις μας αναγκάζει να τους κάνουμε αύξηση για να μην έχουν τάσεις φυγής.Kwstantino έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:19 pm
Φιλε δεν στεκει αυτο που γραφεις.Οι παικτες ειχαν συμβολαιο και επιλογη του ΠΑΟ αν ηθελε να φυγουν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο που ο Ντόρσεϊ μια χαρά χρόνο θα έχει σε σας του χρόνου –σε αντίθεση με τον Οσμάν σε μας– άρα δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τον πάρει ο ΠΑΟΚ. Περισσότερο για τις εντυπώσεις είναι αυτή η πρόταση.yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:26 pmΚρούση ΠΑΟΚ για Ντόρσεϊ, στα... χέρια του Ολυμπιακού οι εξελίξεις!BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 12, 2026 7:22 pm
Ισχύει με την έννοια πως μόνο σε μας προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα παίρνοντας μας παίκτες. Και ναι μεν όντως επιλογή μας είναι να τους αφήσουμε ή όχι να φύγουν, αλλά κάνοντας τους προτάσεις μας αναγκάζει να τους κάνουμε αύξηση για να μην έχουν τάσεις φυγής.
https://www.sdna.gr/mpasket/1447775_kro ... -exelixeis
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
manos_89

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Justin Robinson λέω ξανά εγώ. Εμένα μου άρεσε αρκετά φέτος αλλά δεν ξέρω αν έχει υπογράψει καινούριο συμβόλαιο, αν έχει buyout κλπ.
Στο μεταξύ με τον Οσμάν σκέφτομαι ότι αν δεν σε καλύπτει το ότι θα διεκδικείς Ευρωλίγκα, θα σε κοουτσάρει ο goat της προπονητικής και θα είσαι και φέτος σε all star roster, ε όντως καλύτερα να φύγεις.
Στο μεταξύ με τον Οσμάν σκέφτομαι ότι αν δεν σε καλύπτει το ότι θα διεκδικείς Ευρωλίγκα, θα σε κοουτσάρει ο goat της προπονητικής και θα είσαι και φέτος σε all star roster, ε όντως καλύτερα να φύγεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο