Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστό αυτό απλά εγώ είχα στο μυαλό μου ποιον παίκτη προτιμούσα σαν χαρακτηριστικά την στιγμή που ήρθε.Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 11:05 pmαδικη συγκριση εξισου. στην ηλικια του εβανς δεν ξερουμε πως θα εχει εξελιχθει ο Μοντερο.τι θα εχει βελτιωσει γιατι εχει πιο δυνατο potential. ακομα και το κορμι του μπορει να εχει αλλαξει.
Σιγουρα με τον μπαρτζωκα θα βελτιωσει την τακτικη του και την αμυνα του.
Δλδ ο Εβανς ήταν ενας 2-way 1-2 υψηλοτάτου επιπέδου. Πρακτικά δεν είχε κάποια αδυναμία.
Ο Μοντέρο είναι ατόφιο ταλέντο με μεγαλύτερο ταβανι μεν. Αδυνατούλης, λίγο πιο κοντός και όχι ελιτ σουτερ, δε. Τουλάχιστον προς το παρόν.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα διάλεγα τον καλο υγιή Εβανς. Διαφορετικοί παικτες αλλα ο Εβανς για εμένα κουμπωνε 150% στην ομάδα, μια ομάδα που τελικά δεν είδαμε ποτέ, ενα φοβερό what if.
Δεν θα κλάψω με Μοντερο. Είμαι σίγουρος οτι με Μπι θα δουλέψει και θα εξελιχθεί.
Άλλωστε έχει κάποια εξωπραγματικα για Ευρώπη χαρακτηριστικά.
Αλλα μεταξύ του φετινού Μοντερο και του 2024 Εβανς θα ήθελα τον Εβανς ως ultimate plug n play
Πάντως πραγματικά εγώ με τον έρωτα που έχει στον Εβανς ο Μπι δεν αποκλείω να τον κρατήσει για 6ο γκαρντ (4ο PG) αντι Γιουβαρλακίου
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν επιστρέψει υγιής από τον τραυματισμό του θα είναι χοντρικά γύρω στον Νοέμβριο. Προσωπικά θα τον κρατούσα και θα κοίταζα να τον δώσω δανεικό σε καμιά Μύκονο, να πάρει παιχνίδια και ρυθμό μετά από 2 χρόνια απουσίας. Αν δεις ότι αρχίζει και «πάει τρένο» κοντά στο Φεβρουάριο, τον παίρνεις πίσω σαν έξτρα λύση.SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 11:41 pmΕγώ θα διάλεγα τον καλο υγιή Εβανς. Διαφορετικοί παικτες αλλα ο Εβανς για εμένα κουμπωνε 150% στην ομάδα, μια ομάδα που τελικά δεν είδαμε ποτέ, ενα φοβερό what if.
Δεν θα κλάψω με Μοντερο. Είμαι σίγουρος οτι με Μπι θα δουλέψει και θα εξελιχθεί.
Άλλωστε έχει κάποια εξωπραγματικα για Ευρώπη χαρακτηριστικά.
Αλλα μεταξύ του φετινού Μοντερο και του 2024 Εβανς θα ήθελα τον Εβανς ως ultimate plug n play
Πάντως πραγματικά εγώ με τον έρωτα που έχει στον Εβανς ο Μπι δεν αποκλείω να τον κρατήσει για 6ο γκαρντ (4ο PG) αντι Γιουβαρλακίου
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Χωρις γουοκαπ ευρωλιγκα δεν εβλεπες φετος. Και χωρις Φουρνιε. Και χωρις Πιτερς.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:53 pmΝα μεινουμε με γουολκαπ τοτε που δεν υπαρχει κινδυνος να μας τον παρει καποιος .
Δευτερος σε εκτελεσμενα τριποντα ηταν στους τελικους .
Ο μιλου που δεν ειχε αντιπαλο πηρε 4 σουτ παλι χθες![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά.Jeight έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2026 12:05 amΧωρις γουοκαπ ευρωλιγκα δεν εβλεπες φετος.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 10:53 pmΝα μεινουμε με γουολκαπ τοτε που δεν υπαρχει κινδυνος να μας τον παρει καποιος .
Δευτερος σε εκτελεσμενα τριποντα ηταν στους τελικους .
Ο μιλου που δεν ειχε αντιπαλο πηρε 4 σουτ παλι χθες![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο