Εγώ νομίζω ότι θα το σκεφτούν οι περισσότερες και ότι δεν έχουν ξεφύγει τρελά τα νούμερα, φέτος υπάρχει αύξηση και του base salary στα 10 Μ οπότε υπάρχει μια σχετική ευελιξία ενώ και ο Ντόρσεϊ θα είναι 3 χρόνια στην ομάδα οπότε θα λογαριάζεται στο μισό το ποσό που θα λαμβάνει.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:10 amαυτό το κακόμοιρο το σάλαρι καπ υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που να το σκέφτεται;
![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολλα αν και μεχρι να βγουν ανακοινωσεις δεν εκφερω αποψη. Ο ναν απο τοτε που βγηκε mvp εχει χαλασει το μυαλο του. Σε καθε δηλωση του ειναι "ειμαι το alpha dog" και "μονο οι διαιτητες με σταματανε" και αλλα τετοια αμερικανικα του bronx και των ανοιχτων γηπεδων. Καλα θα κανει να κανει μαι ενδοσκοπηση γιατι οι αμυνες μια χαρα τον εχουν μαθει και του χαλανε το μυαλο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά λέει ο κέντρικ δεν έχει άδικο.Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:30 amΠολλα αν και μεχρι να βγουν ανακοινωσεις δεν εκφερω αποψη. Ο ναν απο τοτε που βγηκε mvp εχει χαλασει το μυαλο του. Σε καθε δηλωση του ειναι "ειμαι το alpha dog" και "μονο οι διαιτητες με σταματανε" και αλλα τετοια αμερικανικα του bronx και των ανοιχτων γηπεδων. Καλα θα κανει να κανει μαι ενδοσκοπηση γιατι οι αμυνες μια χαρα τον εχουν μαθει και του χαλανε το μυαλο.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν βάλουμε στην εξίσωση και την ανύπαρκτη άμυνα που (δεν) παίζει ο Ναν, που φτάνει να τρώει πίσω περισσότερους πόντους από όσους βάζει μπροστά, τότε μάλλον παθητικό ήταν φέτος για την ομάδα του. Άσε που στα κρίσιμα παιχνίδια τους κρεμούσε συνέχεια. Πολύ πιο πολύτιμος φέτος ο Ντόρσεϊ (άβυσσος από την ανάποδη μάλλον).
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι δύο έχουν το κοινό ότι μπορεί να κάψουν την ομάδα τους, οι σκόρερ εκ των πραγμάτων είναι και λίγο εγωιστές. Ο Ναν είναι περισσότερο ταλαντούχος δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία, το ότι για την ομάδα του αποδείχθηκε αρκετές φορές καταστροφικός (πιστεύω) δεν φταίει ότι είναι χειρότερος του Ντόρσεϊ, που δεν είναι. Φταίει που η ομάδα είχε μεγαλή εξάρτηση απ' αυτόν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι τα αυτονόητα δηλαδή. Ο Ντόρσευ (που έχω δηλώσει από παλιά ότι θα τον ήθελα και ότι είναι παιχταράς) παρότι φέτος έκανε ξεκάθαρα καλύτερη χρονιά, δεν έχει σε καμιά περίπτωση την ποιότητα του Ναν, και το ταβάνι του δεν μπορεί να φτάσει εκεί.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:50 amΚαι οι δύο έχουν το κοινό ότι μπορεί να κάψουν την ομάδα τους, οι σκόρερ εκ των πραγμάτων είναι και λίγο εγωιστές. Ο Ναν είναι περισσότερο ταλαντούχος δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία, το ότι για την ομάδα του αποδείχθηκε αρκετές φορές καταστροφικός (πιστεύω) δεν φταίει ότι είναι χειρότερος του Ντόρσεϊ, που δεν είναι. Φταίει που η ομάδα είχε μεγαλή εξάρτηση απ' αυτόν.
Είναι πολύ οι παράγοντες που συντέλεσαν στην μέτρια χρονιά του Ναν (για τα δεδομένα του), αλλά αν πρέπει να σταθούμε σε δύο παράγοντες :
1. Φορτώθηκε με πράγματα που δεν φτιαγμένος να κάνει. Δεν είναι πλέι μέικερ, δηλαδή.
2. Δεν είχε ΚΑΜΙΑ βοήθεια (από το πλάνο της ομάδας) στις επιθετικές παγίδες που του έστηναν, και όταν ο Σλούκας δεν ήταν στο παρκέ, κανένας άλλος guard της ομάδας δεν ήταν καλός στο ξεμπαρκάρισμα για να τον βοηθήσει, δεν ήταν ατομικά καλοί δηλαδή σε αυτό το skill. Ο γκράντ ιδίως έχει τρανταχτή αδυναμία σε αυτό τον τομέα, και γι'αυτό (το έχω γράψει πολλές φορές) αναγκαζόταν να βγει από τα φτερά ο Οσμαν που ήταν εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι ή ο Χέιζ μερικές φορές.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Πνευματικα και οι 2 ειναι ευθραυστοι. Αλλα θεωρω ο Ναν ειναι πειρσσοτερο καταστροφικος οταν βγει off.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:50 amΚαι οι δύο έχουν το κοινό ότι μπορεί να κάψουν την ομάδα τους, οι σκόρερ εκ των πραγμάτων είναι και λίγο εγωιστές. Ο Ναν είναι περισσότερο ταλαντούχος δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία, το ότι για την ομάδα του αποδείχθηκε αρκετές φορές καταστροφικός (πιστεύω) δεν φταίει ότι είναι χειρότερος του Ντόρσεϊ, που δεν είναι. Φταίει που η ομάδα είχε μεγαλή εξάρτηση απ' αυτόν.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν είναι ωραία βρε συ αυτά τα τόσο απόλυτα και επιθετικά σχόλια.
ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη σε μπασκετικά skills είναι μόνο αν θεωρήσουμε το pure scoring ως το ένα, βασικό, απόλυτο skill. αν ναι, τότε δεν είναι απλά ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αλλά ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από την Ευρώπη ever.
από κει και πέρα και η άμυνα χρειάζεται μπασκετικά skills, και η λήψη αποφάσεων είναι μπασκετικό skill, και ο χειρισμός και το passing και το off ball παιχνίδι κ.ο.κ. και σε όλα τα παραπάνω υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στην Ευρώπη από τον Ναν.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον Παναθηναϊκό που δεν κατάφεραν να τον ελέγξουν. Είχαν και άλλο στάτους. Ο Ναν ήρθε από το ΝΒΑ σαν σταρ έστω και σε πτώση μετά από τον τραυματισμό, έκανε την εξαιρετική πρώτη χρονιά, βγήκε mvp, από ένα σημείο και μετά η ομάδα λειτοργούσε μόνο γύρω από αυτόν όταν ήταν μέσα.Jeight έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 12:13 pmΠνευματικα και οι 2 ειναι ευθραυστοι. Αλλα θεωρω ο Ναν ειναι πειρσσοτερο καταστροφικος οταν βγει off.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 11:50 amΚαι οι δύο έχουν το κοινό ότι μπορεί να κάψουν την ομάδα τους, οι σκόρερ εκ των πραγμάτων είναι και λίγο εγωιστές. Ο Ναν είναι περισσότερο ταλαντούχος δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία, το ότι για την ομάδα του αποδείχθηκε αρκετές φορές καταστροφικός (πιστεύω) δεν φταίει ότι είναι χειρότερος του Ντόρσεϊ, που δεν είναι. Φταίει που η ομάδα είχε μεγαλή εξάρτηση απ' αυτόν.
Ο Ντόρσεϊ ήρθε μετά από ένα μέτριο ως αποτυχημένο πέρασμα από την Φενέρ, στην πρώτη προσπάθεια που δεν έδειχνε ζήλο στην άμυνα έβγαινε έξω, ενώ φέτος τελικά αυτό το απρόβλεπτο λειτούργησε ιδανικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο