Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 24, 2025 8:58 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:32 pm

Καλά ο Hall είναι παιχτάρα, μη το συζητάμε καν. Το αν θα τραυματίζεται θα ίσχυε για τον οποιονδήποτε, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δείγματα γυάλινου δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση πάντως.

Ο Hall σωστά λες δεν είναι διαθέσιμος. Αν ήταν όμως το περσινό καλοκαίρι και τον φέρναμε απτην Αρμάνι τι θα λέγαμε; Δεν κάνει ούτε για αστείο 8 πόντους μέσο όρο στη Μακάμπι. Να που τελικά στο final four ήταν ο καλύτερος παίκτης.
οχι εγω ειπα οτι εδω δεν ξερουμε ποιον θα παρουμε ξερουμε και αν θα τραυματιζεται :lol:

ναι και ποιος λεει οτι ο χολ σε μας θα ταν αυτος της φενερ?και ο λι στην μακαμπι αλλος παικτης ηταν..

ο σαρας εχει φτιαξει ποσα πλει μεικερ παντως..που ο χολ δεν ηταν καν ασσος.εδω καταφερε τον μακολουμ στα 38 να παιζει καλυτερα αποτι στο πικ του..

παντως το ζουμι ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας χολ διαθεσιμος..εδω χτες που ρωτησα ποιος θα ρθει μου ειπατε τον λιουντμπεργκ..ας κρατησουμε βιλντοζα δηλαδη..

δηλαδη θα βρουμε γκαρντ απο ΝΒΑ που θα κανει για πρωτος και θα προλαβει να προσαρμοστει κιολας αν τον παρουμε τα χριστουγεννα σε συστημα μπαρτζωκα..ο ιδιος ο μπαρτζωκας παντως λεει οτι αυτα δεν γινονται..

0
Rice

senior
Reactions: 345
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 24, 2025 9:08 pm

Ο Πετρούσεφ εντωμεταξύ το σκέφτεται λέει για Ερυθρό Αστέρα,προβληματίζεται για το αν πρέπει να πάει αλλού και γενικότερα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Καρφώστε του το δελτίο,που λέγανε παλιά,και όλη τη χρονιά για προπόνηση με τις μπουλντόζες στο Ρέντη!!!

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 803

Τρί Ιουν 24, 2025 9:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:58 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 8:48 pm

Καλά ο Hall είναι παιχτάρα, μη το συζητάμε καν. Το αν θα τραυματίζεται θα ίσχυε για τον οποιονδήποτε, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δείγματα γυάλινου δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση πάντως.

Ο Hall σωστά λες δεν είναι διαθέσιμος. Αν ήταν όμως το περσινό καλοκαίρι και τον φέρναμε απτην Αρμάνι τι θα λέγαμε; Δεν κάνει ούτε για αστείο 8 πόντους μέσο όρο στη Μακάμπι. Να που τελικά στο final four ήταν ο καλύτερος παίκτης.
οχι εγω ειπα οτι εδω δεν ξερουμε ποιον θα παρουμε ξερουμε και αν θα τραυματιζεται :lol:

ναι και ποιος λεει οτι ο χολ σε μας θα ταν αυτος της φενερ?και ο λι στην μακαμπι αλλος παικτης ηταν..

ο σαρας εχει φτιαξει ποσα πλει μεικερ παντως..που ο χολ δεν ηταν καν ασσος.εδω καταφερε τον μακολουμ στα 38 να παιζει καλυτερα αποτι στο πικ του..

παντως το ζουμι ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας χολ διαθεσιμος..εδω χτες που ρωτησα ποιος θα ρθει μου ειπατε τον λιουντμπεργκ..ας κρατησουμε βιλντοζα δηλαδη..

δηλαδη θα βρουμε γκαρντ απο ΝΒΑ που θα κανει για πρωτος και θα προλαβει να προσαρμοστει κιολας αν τον παρουμε τα χριστουγεννα σε συστημα μπαρτζωκα..ο ιδιος ο μπαρτζωκας παντως λεει οτι αυτα δεν γινονται..
Ο Γκός φύσαγε λίγο αεράκι και πάθαινε τράβηγμα. Προφανώς, δεν θα πάρουμε παίκτη επιρρεπή σε τραυματισμούς, θεωρώ ότι το πάθημα έχει γίνει μάθημα. Τώρα αν ο παίκτης χτυπά ξύλο πάθει χιαστούς στην πρώτη συμμετοχή, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, δεν έχω μαντικές ικανότητες ακόμα.

Δεδομένου ότι δεν πάμε για ολικό rebuilding φέτος και το ρόστερ είναι σχετικά γεμάτο, θεωρώ ότι ο Μπι θα φέρει πολύ καλύτερο παίκτη από τον Γκός. Αν βιαζόταν να κλείσει κάποιον θα έπαιρνε κανά Τόμσον από Εφές (όπως έγινε πέρυσι με Βιλτόζα) και θα τελείωνε το παραμύθι.

Ο D Hall ήταν ένα παράδειγμα, δεν εννοώ τον ίδιο τον παίκτη, αλλά παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος από NBA, εφόσον δεν βιαζόμαστε, και θα είναι πολύ καλύτερος από Γκός.

0
Giannis14

junior
Reactions: 95
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 24, 2025 9:11 pm

Rice έγραψε:
Ο Πετρούσεφ εντωμεταξύ το σκέφτεται λέει για Ερυθρό Αστέρα,προβληματίζεται για το αν πρέπει να πάει αλλού και γενικότερα συμπεριφέρεται σαν να μην έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Καρφώστε του το δελτίο,που λέγανε παλιά,και όλη τη χρονιά για προπόνηση με τις μπουλντόζες στο Ρέντη!!!
Καρφώστε του το δελτίο και αν ξαναέρθει σοβαρός παίχτης να μου το πείτε και εμένα

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 585

Τρί Ιουν 24, 2025 9:13 pm

Rice έγραψε:

καλά αυτά τα λένε στη Σερβία που είναι ίδια φάση με εμάς, "οι ομάδες τα είχαν βρει σε όλα αλλά ο παίκτης άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή", "δε θέλει η γυναίκα του" κτλ

λέτε να μείνει τελικά; θα έχει πλάκα αλλά προσωπικά δε θέλω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 552
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιουν 24, 2025 9:19 pm

Πιο πιθανό θεωρώ να έρθει ο Rozier παρά να επιστρέψει ο Petrusev. Ακόμα κι αν τα βρουν με τον Β και συμφωνήσουν για τον ρόλο του, δεν είναι απλά πολύ επίφοβο στην πρώτη στραβή που τον τραβάει πάγκο να αρχίσει τα καλά τα περυσινά και να ζητάει να φύγει; Νομίζω η αξιοποίηση του ως asset και μόνο είναι μονόδρομος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6724
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 24, 2025 9:20 pm

ο τζειμς θα ρθει..✈️🇺🇸 While AS Monaco reportedly lifted his suspension, Mike James has returned to the United States before the #BetclicÉLITE final!

⚔️🇲🇨 Disagreeing with his sanction, he disputes the club's version.

🗽 Yesterday, he was training with Kevin Durant in New York.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1852
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 24, 2025 9:22 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1944
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 24, 2025 9:28 pm

Ρε λεβέντες, έχουμε πολλή πλάκα. Δεν ξέρουμε την τύφλα μας και σκαρώνουμε ιστορίες από την κοιλιά μας.
Ποιό πολλά ονόματα πετάνε εδώ μέσα παρά πύραυλοι στο Τελ Αβίβ.
Δείτε ποιός είναι ο σοβαρός και ακούστε τον. Μην ακούτε τις παπάτζες.
:Amen: :Amen: :Amen:

edit:
Φίλε Μπέρυ, όχι, δεν εννοώ εσένα, όταν λέω για παπάτζες. Το είχα γράψει από πριν και μετά έσκασες μύτη.
Η υπόθεση είναι σαν τα αστυνομικά της Άγκαθα Κρίστι: έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας, αλλά δεν μπορούμε να τα συνδυάσουμε. Κι αυτούς που το έκαναν, τους κράξαμε.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τρί Ιουν 24, 2025 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rice

senior
Reactions: 345

Τρί Ιουν 24, 2025 9:29 pm

Giannis14 έγραψε:
Rice έγραψε:

Καρφώστε του το δελτίο και αν ξαναέρθει σοβαρός παίχτης να μου το πείτε και εμένα
Καλά αυτό έλειπε η φήμη μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία του του Ολυμπιακού να επηρεάζεται από τον Πετρουσεφ!Ενος παίχτη που δεν έχει στεριώσει σε ομάδα πάνω από ένα χρόνο και που έχει συμβόλαιο και αρνείται να το τιμήσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1852
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Ιουν 24, 2025 9:30 pm

montechristo έγραψε:
Ρε λεβέντες, έχουμε πολλή πλάκα. Δεν ξέρουμε την τύφλα μας και σκαρώνουμε ιστορίες από την κοιλιά μας.
Ποιος ειναι σοβαρός δηλαδή;

Ο Ουρμπονας ;

Εκτός αν εννοείς Στεφανου

0
Giannis14

junior

Τρί Ιουν 24, 2025 9:32 pm

Rice έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Καλά αυτό έλειπε η φήμη μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία του του Ολυμπιακού να επηρεάζεται από τον Πετρουσεφ!Ενος παίχτη που δεν έχει στεριώσει σε ομάδα πάνω από ένα χρόνο και που έχει συμβόλαιο και αρνείται να το τιμήσει.
Δεν έχει να κάνει με την συμπεριφορά του παίκτη αλλά της ομάδας. Δεν έχει να κάνει με τον Πετρουσεφ, αλλά με εσάς τους ίδιους. Και βέβαια θα επηρεαστεί η φήμη σας, και όταν θα υπάρχουν ίδιες προτάσεις από εσάς και ομάδα ισάξια σας αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Ο παίχτης πάντα θα σκέφτεται αν δεν ταιριάξω λέτε να μου κρεμάσουν το δελτίο όπως έκαναν στο Πετρουσεφ ;

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιουν 24, 2025 9:33 pm

berry έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:30 pm
montechristo έγραψε:
Ποιος ειναι σοβαρός δηλαδή;

Ο Ουρμπονας ;

Εκτός αν εννοείς Στεφανου
Εδώ μέσα, ρε. Σαν εσένα και σαν εμένα.
Ζουν ανάμεσά μας!!!

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Τρί Ιουν 24, 2025 9:34 pm

Giannis14 έγραψε:
Τρί Ιουν 24, 2025 9:32 pm
Rice έγραψε:

Δεν έχει να κάνει με την συμπεριφορά του παίκτη αλλά της ομάδας. Δεν έχει να κάνει με τον Πετρουσεφ, αλλά με εσάς τους ίδιους. Και βέβαια θα επηρεαστεί η φήμη σας, και όταν θα υπάρχουν ίδιες προτάσεις από εσάς και ομάδα ισάξια σας αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Ο παίχτης πάντα θα σκέφτεται αν δεν ταιριάξω λέτε να μου κρεμάσουν το δελτίο όπως έκαναν στο Πετρουσεφ ;
Δεν πειράζει, θα το αντέξουμε!

2
2 Εικόνα
Giannis14

junior

Τρί Ιουν 24, 2025 9:34 pm

Rice έγραψε:
Giannis14 έγραψε:

Πήγατε και πήρατε τον Βεζενκοφ στη θέση του που πρέπει να παίζει 30 λεπτά και του ζητάτε να παίζει πεντάλεπτα στο 4, γιατί υπάρχει και ο Πίτερς, ενώ στο πέντε υπάρχει ο Μιλου και θα πάρετε και άλλον. Οταν υπέγραψε δεν ήξερε τι θα πάθαινε. Αμφιβάλλω αν θα υπέγραφε αν ήξερε τι θα γινόταν

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”