Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρώτο θα μπορούσε να είναι γαλοπούλα. Turkey...big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:12 amOχι ,new Orlean pelicans ισως?
Εκτός αν είναι κάνας πτεροσαυρος(η ο καβουρογαμωσαυρος ο αμμώδης ξερωγω)
Ποιον εξωγήινο τουρκο κλεισαμε;
ΥΓ: The Turkish alien ειναι ο Σενγκουν. Τελικά τον φάγαμε τον Ταιρικ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SbioTech την Πέμ Ιουν 18, 2026 12:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι πελεκάνος, μπας και παίρνουμε ΖάιονChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:32 amO Ives Missi (Pelicans) με το παρατσουκλι εξωγηινος σεντερ ειναι οποτε τι να τον κανουμε. Εχουμε 4. Να τους κανουμε συλλογη;
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και να υπήρχε η πιθανότητα (που δεν θα γίνει ποτέ) θα τονωθεί η εστίαση για τα καλά. Χειρότερος από Σχορτσιανίτη ο τύπος…SbioTech έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:34 amΑν είναι πελεκάνος, μπας και παίρνουμε ΖάιονChristofis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 12:32 am
O Ives Missi (Pelicans) με το παρατσουκλι εξωγηινος σεντερ ειναι οποτε τι να τον κανουμε. Εχουμε 4. Να τους κανουμε συλλογη;
![]()
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να κάνω μια ερώτηση, χωρίς ίχνος ειρωνίας εννοείται, αλλα τον κ. Τζόουνς Γκαρσία που τον έχετε δει? Στα περίπου 60 λεπτά που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ? ή κάθεστε και βλέπετε Τζι-Λιγκ?TheTruth7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 10:06 pmΕμένα πάντως μου φαίνεται περίεργο να μην ενδιαφερθούν ΚΑΙ φέτος Μπαρτζώκας και Μποζικας με την περσινή "αδυναμία" τους, τον οποίο περίμεναν μέχρι Ιανουάριο μπας κι αποδεσμευθεί. Για 3&D έχει τον Παπ η ομάδα, υπάρχει φυσικά κι ο Ward (ok δε σουταρε καλά στη σεζόν), πιστεύω θα κοιτάξουν για scoring wing 3αρι τον Τζόουνς Γκαρσία. Ίσως η παρουσία του Μοντέρο να βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί πλέον η συγκεκριμένη μεταγραφή. Αν δεν τον κρατήσουν οι Σπερς πιστεύω θα το προσπαθήσουμε και φέτος. Άνετα παίζει 3αρι στην Ευρώπη ειδικά απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν "big 3". Έχει δυνατό κορμό κι έχει παίξει παλιότερα σαν small forward. Είχαν τέτοιο κόλλημα πέρυσι μαζί του που μου φαίνεται περίεργο να μην παρακολουθούν την περίπτωση του (αποκατάσταση, τυχόν διαθεσιμότητα).
Γιατί σύμφωνα με όσα έχω ψάξει για αυτόν, που σε 4-5(?) μήνες γίνεται 25 χρονών, αυτα τα 60κάτι λεπτά στο ΝΒΑ είναι και τα μοναδικά λεπτά του στα οποία έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο.
Θα τονώσει την οικονομία σε 2 κλάδους με το καλημέρα όμως.Και να υπήρχε η πιθανότητα (που δεν θα γίνει ποτέ) θα τονωθεί η εστίαση για τα καλά. Χειρότερος από Σχορτσιανίτη ο τύπος…
Εστίαση και ... έσκορτς.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μωρε εγω Μαιαμι τοτε εβλεπα παρα ποκυ γιατι με βολευαν οι ωρες οταν εκανα ακομη βαρδιες στο Ισραηλ. Απο εκει τον ηξερα τον Ναν και δεν ειχα απλα ενθουσιαστει ελεγα ποιος Τζειμς και τριχες κατσαρες. Οταν τον πηρε ο Παο και εκανε καποια κακα αρχικα παιχνιδια παλι ημουν απο τους λεχιστους που ελεγαν καντε υπομονη ειναι παικταρας.Pani7.0 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 10:14 pmΔεν πηγε με το μινιμουμ στους Λέικερς. Υπεγραψε το MLE με 10εκ για 2 χρονια. Σε ομάδα που διεκδικούσε πρωταθλημα. Και στο καπακι τραυματιστηκε.Christofis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 9:04 pm
Και πριν μα τραυματιστει πηγε με μινιμουμ συμβολαιο στους Λεικερς στα 25 του μετα απο χρόνια που ειχε ενεργο ρολο(βασικος σε πλειοφ δεν ηταν και τη χρονια που πηγε τελικο το Μαιαμι ειχε 16 λεπτα μεσο ορο και 6 ποντους μεσο ορο στα πλειοφς - οχι οτι ειναι λιγο αλλα δεν ειχε σε καμια περιπτωση επιπεδο σταρ εκει περα). Μαλλον κατι βλεπανε εκει στο ΝΒΑ.
Και οχι δεν θα γυρνουσε στο ΝΒΑ τουλαχιστον με ρολο ή με λεφτα και για αυτο εμεινε Ευρωπη γιατι παικτες σαν τον Ναν στο ΝΒΑ υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι.
Περα απο αυτο κανουμε συζητηση γιατι δεν εχουμε και πολλα να πουμε στα μεταγραφικα. Οχι τιποτα αλλο ουτε 666 φετος ουτε ο Μπερι να ψελνει. Πολλη ησυχια οποτε το τοσο σχολιο το κανουμε τοσοοοοοοοο για μα περασει η ωρα![]()
Βασικός ήταν και τις 2 χρονιες στο Μαϊάμι το οποίο ηταν ομάδα playoff. Στα playoff την πρωτη χρονια δεν ηταν βασικος οντως. Μεχρι τον τελικό ομως οπου εκει επαιξε 22 λεπτα και ειχε 10 ποντους μεσο ορο. Εγώ από αυτούς τους τελικούς τον θυμόμουν οταν ειχε γραφτεί οτι τον ηθελε ο Μπαρτζώκας.
Γενικά εμείς σαν Ολυμπιακοί βαραγαμε τα κεφαλια μας που δεν καταφεραμε να τον υπογράψουμε. Το γεγονός ότι ο Ναν κατάντησε να είναι αρνητικός παράγοντας για την ομάδα του, δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια ανδρομική επαναξιολόγηση των ικανοτήτων του.
Και πραγματι το 2024 ηταν εξωπραγματικος. Οχι ομως οτι δεν ειχαμε σει και αλλους εξωπραγματικους. Ειδικα ο Λαρκιν την χρονια του Κοβιντ ηταν απο αλλο ανεκδοτο.
Απλα περιμενεις απο εναν τετοιο παικτη την δευτερη χρονια ρου οπου θα εχει συνηθισει τον τροπο παιχνιδιου να ειναι πολυ καλυτερος και να εχει εξελιξει το παιχνιδι του. Ο Ναν για μενα χαλασε το μυαλο του και εγινε χειροτερος απο πριν. Οποτε πλεον εχει κατηγοριοποιηθει σε μια κατηγορια παικτων σκορερς οπως ο Ντορσει, ο Λαγκφορντ, ο Ρακοσεβιτς, ο Φορντ που ειναι καλαθομηχανες αλλα μεχρι εκει. Οτι αυτοι οι τυποι θα σου βαλουν σταθερα 20 ποντακια και αν τους αφησεις ισως και 30 ποντακια αλλα χωρις καποιον ηγετη διπλα τους δεν μπορουν να σου φερουν την επιτυχια γιατι δεν ειναι οι ηγετες οι ιδιοι.
Αυτο εκανε παικτες οπως ο Διαμαντιδης, ο Σπανουλης, ο Παπαλουκας, ο Μποντιρογκα να ξεχωριζουν.
Αρα για μενα ενας τερμτοιουα ειδους παικτης χρειαζεται και να ειναι τοπ επιπεδου αλλα προσωπικα αν ειχα να διαλεξω να παρω τον Μισιτς προ ΝΒΑ ή τον Ναν του 2024 πχ θα επαιρνα τον Μισιτς ευκολα και ας ηταν πολυ χειροτερος παικτης σε μπασκετικα σκιλς
Εμενα παντως η καψούρα μου στο 3 ειναι ο Diallo
....
Καλός και ο Bonga δε λεω και θα κλείσει πολλές τρύπες.....
Απλά έχω ενα πολυ κακό προαίσθημα οτι ο παικτης αν δεν κλείσει NBA ,,τοτε με ενα τηλέφωνο του Ζελικο θα ερθει στην Ελλάδα αλλά όχι στα κόκκινα........
Μακάρι να διαψευστώ.....
Εχουμε ομαδαρα αλλα έχουμε αναγκη στο 3-4 απο ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ......
Σκορ θα έχουμε και φέτος.....
Σκυλιά του πολέμου στην αμυνα θέλουμε.....
Αλήθεια αυτός ο Ρόντεν δεν μας κάνει??????
....
Απλά έχω ενα πολυ κακό προαίσθημα οτι ο παικτης αν δεν κλείσει NBA ,,τοτε με ενα τηλέφωνο του Ζελικο θα ερθει στην Ελλάδα αλλά όχι στα κόκκινα........
Μακάρι να διαψευστώ.....
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα ο Ροντέν μαζί με Μάικ ειναι απο τα πουλέν μου και θα πρέπει να μου κόψουν προμήθεια οι ατζεντηδες τους αλλα:melagis έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2026 9:23 amΕμενα παντως η καψούρα μου στο 3 ειναι ο Diallo
....
Μακάρι να διαψευστώ.....
(Α) Ακούστηκε οτι η Παρι δεν τον δίνει
(Β) Με τη διπλή προσθηκη γκαρντ δεν νομίζω οτι υπαρχει χώρος για 2-3αρι τυπου Σακ οπως είναι ο Ροντέν (με πολυ πολυ πολυ καλύτερο σουτ)
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε περίπτωση που εμένε ο Peters τα πράγματα ήταν πανεύκολα. Ήθελες απλά ένα αμυντικό εξολοθρευτή και να μπορεί να κάνει τα βασικά επιθετικά γιατί στο 4 είχες επιθετικά υπερόπλα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Diallo. Με την φυγή του Peters, τον Bonga θεωρώ ότι επιθετικά ένα 50% μπορεί να καλύψει τον Peters, αλλά αμυντικά κάνει την ομάδα ίσως να μην χρειάζεται ένα τόσο αμυντικά εξολοθρευτή στο 3, όπως ο Diallo, αλλά ένα επιθετικό υπερόπλο στο 3 που να κάνει τα βασικά στην άμυνα (πχ Fonteccio).
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Ναν έχω γράψει και εγώ κατά διαστήματα σε παιχνίδια μέσα πόσο κακό έκανε στην ομάδα του σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Όμως δεν είναι απλώς ένα καλός επιθετικός παίκτης. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάζει μεγάλα καλάθια όταν η ομάδα είναι πίσω ή όταν η μπάλα καίει.
Πέρυσι ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μ.ο πόντων στην 4η περίοδο με 6,1 ο επόμενος ήταν ο Hifi με 5,3 και τρίτος ο Φρανσίσκο με 4,9
αλλά η ευστοχία του καθενός στα τελευταία δεκάλεπά σε δίποντα τρίποντα βολές:
Nunn: 61%/
40%/93%
Hifi: 45%/32%/86%
Fransisco: 53%/45%/73%
O Dorsey αντίστοιχα έχει 3,9 πόντους με 56%/42%77%
Θα κάνω και μια μνεία στον υποτιμημένο ίσως Cabarrot της Μπασκόνια που έχει στα τελευταία δεκάλεπτα 4,6 πόντους με 67%/37%/85%
Πρακτικά στην Ευρωλίγκα αν θέλεις να δώσεις σε κάπόιον την μπάλα και να μπει μέσα να το βάλει ο Nunn πρέπει να πάρει την μπάλα.
Να δούμε και τον Fournie τι έκανε στο φ4 αν και μικρό πλην κρίσιμο το δείγμα μια που η κουβέντα σίγουρα θα πάει και σ' αυτόν. Στα 4α δεκάλεπτα, λοιπόν, των 2 παιχνιδιών του Φ4:
7,5 πόντους με 33%/50%/100%
Πέρυσι ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μ.ο πόντων στην 4η περίοδο με 6,1 ο επόμενος ήταν ο Hifi με 5,3 και τρίτος ο Φρανσίσκο με 4,9
αλλά η ευστοχία του καθενός στα τελευταία δεκάλεπά σε δίποντα τρίποντα βολές:
Nunn: 61%/
40%/93%
Hifi: 45%/32%/86%
Fransisco: 53%/45%/73%
O Dorsey αντίστοιχα έχει 3,9 πόντους με 56%/42%77%
Θα κάνω και μια μνεία στον υποτιμημένο ίσως Cabarrot της Μπασκόνια που έχει στα τελευταία δεκάλεπτα 4,6 πόντους με 67%/37%/85%
Πρακτικά στην Ευρωλίγκα αν θέλεις να δώσεις σε κάπόιον την μπάλα και να μπει μέσα να το βάλει ο Nunn πρέπει να πάρει την μπάλα.
Να δούμε και τον Fournie τι έκανε στο φ4 αν και μικρό πλην κρίσιμο το δείγμα μια που η κουβέντα σίγουρα θα πάει και σ' αυτόν. Στα 4α δεκάλεπτα, λοιπόν, των 2 παιχνιδιών του Φ4:
7,5 πόντους με 33%/50%/100%
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακουγεται οτι ο Παναθηναικος θα αφησει Σερελη και θα παει σε κατι αλλο για βοηθο προπονητη.
Αν εφτιαχνα ενα ροστερ του προπονητικο τιμ με τον ιδιο καφενειακο τροπο που το κανουμε καθε καλοκαιρι με τους παιχτες (δλδ αδιαφορωντας πληρως δλδ για το τι θελουν οι ιδιοι, τη χημεια του συνολου κλπ), θα τον εβαζα στο τιμ της ομαδας. Αλλα φυσικα αυτα σε εντελως καφενειακο επιπεδο, μη παρεξηγηθω, και ο ανθρωπος αξιζει να παει καπου για πρωτος και στον Ολυμπιακο δεν λειτουργουν με τη λογικη καφενειου (και καλα κανουν), εχουν ενα τιμ που λειτουργει μαζι τοσα χρονια, με επιτυχιες, ρολους κλπ.
Εκτος αν αποδειχτει οτι ο κοουτς Μπι εχει NBA option. Οχι ο Γιωργος. Ο αλλος κοουτς Μπι.
YΓ: μολις θυμηθηκα οτι και ο αλλος κοουτς Μπι, Γιωργος λεγεται οποτε το αστειο fell flat που λεν και στο χωριο εδω. Ειμαι ντεφορμε, χρειαζομαι καφε μαλλον.
Αν εφτιαχνα ενα ροστερ του προπονητικο τιμ με τον ιδιο καφενειακο τροπο που το κανουμε καθε καλοκαιρι με τους παιχτες (δλδ αδιαφορωντας πληρως δλδ για το τι θελουν οι ιδιοι, τη χημεια του συνολου κλπ), θα τον εβαζα στο τιμ της ομαδας. Αλλα φυσικα αυτα σε εντελως καφενειακο επιπεδο, μη παρεξηγηθω, και ο ανθρωπος αξιζει να παει καπου για πρωτος και στον Ολυμπιακο δεν λειτουργουν με τη λογικη καφενειου (και καλα κανουν), εχουν ενα τιμ που λειτουργει μαζι τοσα χρονια, με επιτυχιες, ρολους κλπ.
Εκτος αν αποδειχτει οτι ο κοουτς Μπι εχει NBA option. Οχι ο Γιωργος. Ο αλλος κοουτς Μπι.
YΓ: μολις θυμηθηκα οτι και ο αλλος κοουτς Μπι, Γιωργος λεγεται οποτε το αστειο fell flat που λεν και στο χωριο εδω. Ειμαι ντεφορμε, χρειαζομαι καφε μαλλον.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο