ενω οι κομμενοι του νβα ειναι κατι το εξαιρετικο?
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι ρε εγώ διαφωνώ. Κατά πρώτον the best ability is availability. Με βάση αυτό ο Γκος παίρνει κάτω από τη βάση.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 11:23 pmαυτοι που νομιζουν οτι η ευρωπη ειναι δορυφορος του δια δεν σου δινουν καμια προοπτικη
οι εξαιρεσεις ειναι σπανιες και εδικα τα ονοματα που ακουγονται φετος για τον ασσο ειναι απογοητευτικα
αν μου εδιναν γκος για να παιζει τα μισα παιχνιδια καλα τον επαιρνα
Το κακό είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν περισσέψει είναι combo και εμείς ψάχνουμε pass first που να είναι average αμυντικός με καλό σουτ
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ που τα λέμε, οι pass first άσσοι είναι είδος προς εξαφάνιση. Η πλειοψηφία των άσσων πλέον έχουν στην καλύτερη περίπτωση ισορροπία ανάμεσα στο σκοράρισμα και την οργάνωση και στις περισσότερες περιπτώσεις κοιτάνε περισσότερο το σκοράρισμα.manos_89 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 11:29 pmΌχι ρε εγώ διαφωνώ. Κατά πρώτον the best ability is availability. Με βάση αυτό ο Γκος παίρνει κάτω από τη βάση.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 24, 2026 11:23 pm
αυτοι που νομιζουν οτι η ευρωπη ειναι δορυφορος του δια δεν σου δινουν καμια προοπτικη
οι εξαιρεσεις ειναι σπανιες και εδικα τα ονοματα που ακουγονται φετος για τον ασσο ειναι απογοητευτικα
αν μου εδιναν γκος για να παιζει τα μισα παιχνιδια καλα τον επαιρνα
Το κακό είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν περισσέψει είναι combo και εμείς ψάχνουμε pass first που να είναι average αμυντικός με καλό σουτ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο