Δεν χρειάζεται κανένα scouting report, η μέτρια –στην καλύτερη– εικόνα του τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που έγραψα.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω πως διαβάζεις καν τι γραφω...Jeight έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 25, 2026 6:34 pmΔεν εχει ολες τις δυναντοτητες ,αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. Δεν εχεις ενδιαμεσους με δημιουργια ουτε στο 2 ουτε στο 3 ουτε στο 4 και μονο εναν στο 5. Δεν συμφωνεις με αυτο και ειναι οκ. Εχεις ενα Σλουκα, ενα Φαλ αντε και ενα Χειζ αν και εγω δεν τον πολυεχω σε εκτιμηση για δημιουργο.big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 25, 2026 3:34 pmΔε καταλαβαίνω τι σημαίνει πως είναι ο τρίτος ψηλός και οι τελίτσες![]()
Είναι όντως ο τρίτος ψηλός πάντως και μάλλον για κάποιον λόγο τον πήρε ο Ζοτς ,τον οποίον προσπαθώ να εξηγήσω εδώ .
Η ουσία του όλου θέματος είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δημιουργία από τις ενδιάμεσες θέσεις λόγω συστήματος κ δράσεων που στον Παναθηναικο φέτος αγνοούνταν αλλά ι και να της παρουσιάσει ο Ζοτς
Ελπίζω να έγινα κατανοητός κι επιτέλους να φύγεις από τη λογική "ναι αλλά εμείς το κάνουμε καλύτερα "Έτσι σα λογική και σα συμβουλή δλδ
Για τον Μπαντιο το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το playmaking, ειναι σε ολα τα reports για τον παικτη. Πως εγινε δημιουργος τωρα? Για αντι γκραντ τον πηρες. Οσ για τον Φαλ τριτος ψηλος σημαινει λιγος χρονος στην Ευρωλιγκα. Ο Λεσορ νομιζεις θα παιζει κατω απο 24 λεπτα χωρις να κανει μουτρα? Ο Γιαμπουσελε θα παιρνει τα υπολοιπα, για τον Φαλ ποσα μενουν???
Γράφω πως ο Ολυμπιακός είναι δημιουργικός ως ομάδα όχι ξεχωριστά ως ατομικά χαρακτηριστικά, μου λες δεν έχω ενδιάμεσους ως δημιουργία. Αντε να πάλι να πάμε κύκλους τη κουβέντα..
Ατομικά (με τον μόνο τρόπο να διαβάσεις την ατομική ικανοτητα στην δημιουργία aka τελική πασα) δε τεκμαίρεται ότι υπάρχουν καλύτεροι δημιουργοί (εκτός αν πάμε με προσωπικές πεποιθήσεις τυπου καλός ο Ward τον 2 ασσιστ μ.ο κακός ο Μπαντιο των.....2 ασσιστ μ.ο).Δεν είναι καλύτεροι ο Μιλου των ουτε 1 ασσιστ καριέρας η ο Σασα των 1,2 από τους αντίστοιχους του Παναθηναικου (πάντα σε μ.ο).
Για τον Μπαντιο παρεπιπτοντως δεν έχω γράψει κάπου πως είναι καλός δημιουργός,γτ μου απαντάς σε κάτι που δεν λέω?
Οπότε περνάμε σε αυτό που ΠΡΟΣΠΑΘΩ να εξηγήσω (αλλά κάτι μου λέει πως κυνηγάμε την ουρά μας εδω) .Ο Ολυμπιακός είναι μια δημιουργική ΟΜΑΔΑ ,δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για τελικές πάσες με δράσεις,συστήματα, κίνηση, αποστάσεις κλπ και το εκανε καλύτερα από τον Παναθηναικο του Αταμαν.
Πιστεύω (βάσει και του προπονητή που θα έχουμε φετος) πως αυτό θα αλλάξει και οι παίκτες που εχουμε μπορούν να το εξυπηρετήσουν
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστό αυτό που γράφεις αλλά η διαφορά είναι ότι, πρώτον, η ομάδα σας είναι νέα και θα πάρει χρόνο να περάσει ο Ζοτς την φιλοσοφία του και να μάθουν τα συστήματα (ο Μπαρτζώκας δουλεύει τα ίδια πράγματα πέντε χρόνια τώρα και οι νέες μεταγραφές κάνουν ένα χρόνο να προσαρμοστούν) και, δεύτερον, ατομικά οι παίκτες σαν είναι πολύ ποιοτικοί και εκ των πραγμάτων οι ποιοτικοί παίκτες δεν είναι τόσο αλτρουιστές (βλ. Σάσα) και πάνε σε περισσότερες ατομικές προσπάθειες.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2026 3:24 pmΔε νομίζω πως διαβάζεις καν τι γραφω...Jeight έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 25, 2026 6:34 pm
Δεν εχει ολες τις δυναντοτητες ,αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. Δεν εχεις ενδιαμεσους με δημιουργια ουτε στο 2 ουτε στο 3 ουτε στο 4 και μονο εναν στο 5. Δεν συμφωνεις με αυτο και ειναι οκ. Εχεις ενα Σλουκα, ενα Φαλ αντε και ενα Χειζ αν και εγω δεν τον πολυεχω σε εκτιμηση για δημιουργο.
Για τον Μπαντιο το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το playmaking, ειναι σε ολα τα reports για τον παικτη. Πως εγινε δημιουργος τωρα? Για αντι γκραντ τον πηρες. Οσ για τον Φαλ τριτος ψηλος σημαινει λιγος χρονος στην Ευρωλιγκα. Ο Λεσορ νομιζεις θα παιζει κατω απο 24 λεπτα χωρις να κανει μουτρα? Ο Γιαμπουσελε θα παιρνει τα υπολοιπα, για τον Φαλ ποσα μενουν???
Γράφω πως ο Ολυμπιακός είναι δημιουργικός ως ομάδα όχι ξεχωριστά ως ατομικά χαρακτηριστικά, μου λες δεν έχω ενδιάμεσους ως δημιουργία. Αντε να πάλι να πάμε κύκλους τη κουβέντα..
Ατομικά (με τον μόνο τρόπο να διαβάσεις την ατομική ικανοτητα στην δημιουργία aka τελική πασα) δε τεκμαίρεται ότι υπάρχουν καλύτεροι δημιουργοί (εκτός αν πάμε με προσωπικές πεποιθήσεις τυπου καλός ο Ward τον 2 ασσιστ μ.ο κακός ο Μπαντιο των.....2 ασσιστ μ.ο).Δεν είναι καλύτεροι ο Μιλου των ουτε 1 ασσιστ καριέρας η ο Σασα των 1,2 από τους αντίστοιχους του Παναθηναικου (πάντα σε μ.ο).
Για τον Μπαντιο παρεπιπτοντως δεν έχω γράψει κάπου πως είναι καλός δημιουργός,γτ μου απαντάς σε κάτι που δεν λέω?
Οπότε περνάμε σε αυτό που ΠΡΟΣΠΑΘΩ να εξηγήσω (αλλά κάτι μου λέει πως κυνηγάμε την ουρά μας εδω) .Ο Ολυμπιακός είναι μια δημιουργική ΟΜΑΔΑ ,δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για τελικές πάσες με δράσεις,συστήματα, κίνηση, αποστάσεις κλπ και το εκανε καλύτερα από τον Παναθηναικο του Αταμαν.
Πιστεύω (βάσει και του προπονητή που θα έχουμε φετος) πως αυτό θα αλλάξει και οι παίκτες που εχουμε μπορούν να το εξυπηρετήσουν
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2026 3:52 pmΟι Ευρωλιγκάτοι προπονητές που τον παίρνουν στις ομάδες τους ξέρουνε καλύτερα από σενα κι εμένα.![]()

-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ να παραυμε βιλντοζα για βασικό ασσο δηλαδή…brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2026 3:52 pmΟι Ευρωλιγκάτοι προπονητές που τον παίρνουν στις ομάδες τους ξέρουνε καλύτερα από σενα κι εμένα.![]()
Βρε μπας και το λες για την βιλντοζενα;;;
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τον παίρνουν στις ομάδες τους και τελικά λίγα πράγματα ο κατά τα άλλα συμπαθής Λούκα...brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2026 3:52 pmΟι Ευρωλιγκάτοι προπονητές που τον παίρνουν στις ομάδες τους ξέρουνε καλύτερα από σενα κι εμένα.![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο