Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:10 pm

coach blue έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 5:09 pm
Αν συμμετασχω σε αυτο μπιφ θα πρεπει να γραψω παλι κατι μη δημοφιλες . Μετα θα μου πουν γιατι αυτο αφου το και το και μετα παλι φαυλος κυκλος :D

Σας διαβαζω ομως :)
Εικόνα

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:11 pm

eddiedimitris έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 5:05 pm
Αυτό που θεωρείτε πως ο Σπανουλης θα τα καταφέρει καλύτερα απ τον Μπαρτζωκα με τόση σιγουριά μου κάνει εντύπωση...Τεσπα θα δούμε
Εντάξει είναι γνωστοί ποιοι είναι οι φαν του Μπι και ποιοι δεν είναι. Οι δύο απάντησαν ήδη.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:20 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 5:11 pm
eddiedimitris έγραψε:
Αυτό που θεωρείτε πως ο Σπανουλης θα τα καταφέρει καλύτερα απ τον Μπαρτζωκα με τόση σιγουριά μου κάνει εντύπωση...Τεσπα θα δούμε
Εντάξει είναι γνωστοί ποιοι είναι οι φαν του Μπι και ποιοι δεν είναι. Οι δύο απάντησαν ήδη.
Τι φαν του Μπαρτζωκα και μη ρε φίλε?Υποτιθεται ολυμπιακοί είμαστε...Δε με νοιάζει καθόλου ποιος είναι στον πάγκο αρκεί να βλέπω καλό μπάσκετ και τίτλους...
Το ερώτημα είναι γιατί τέτοια σιγουριά ότι ο Σπανουλης είναι καλύτερος....Δε τον έχουμε δει ποτέ με ίδιες συνθήκες...μπορεί και να είναι δε λέω αλλά τη σιγουριά από που πηγάζει δεν καταλαβαίνω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:21 pm

eddiedimitris έγραψε:
προσωπικα απλα θεωρω οτι ο μπαρτζωκας ετσι που προπονει τα τελευταια λεπτα,την μοσιον που παιζει και τους ασσους κομπαρσους ευρωλιγκα δεν θα δει.Ενω απο την στιγμη που δεν εχει παρει ευρωλιγκα σε 4 οσονουπω 5 φ4 πρεπει να γινει αλλαγη.ο σπανουλης πηγε την μονακο σε τελικο φ4 μεσα στους 5 μηνες που την προπονησε..κερδιζοντας μαλιστα τον μπαρτζωκα και το φαβορι τον ολυμπιακο..οποτε φ4 μπορει να παει και ενα ροστερ 25εκ που εχουμε εμεις..αρα τι εχουμε να χασουμε..

ευχαριστως να με βγαλει λαθος ο μπατζωκας και να την παρει την ευρωλιγκα και να μεινει και αλλα 5 χρονια..θα δεχομαι την καζουρα για το τι βλακειες ελεγα..

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:29 pm

Oι "fan" του καθε Μπι, Σι, Ντι, H, Εφ, Τζι, Ειτς, Αι, Τζει, Κει, Ελ, Εμ, Εν κτλ θα τον ακολουθησουν στην επομενη ομαδα?

Απο περιεργεια ρωταω. :welcome:

Γιατι και με Σουμποντιτς και με Σακοτα και με Ζουρο και με Μινιτς και με Τομιτς παικτη προπονητη οι περισσοτεροι εδω ειμασταν να νευριαζουμε, να γελαμε και να κλαιμε για τον Ολυμπιακο και οχι με τους ιδιοκτητες/προπονητες/παικτες που ερχονται και παρερχονται.

Αυτοι κρινονται τοσο κατα την διαρκεια οσο και στο τελος της καθε σεζον.

Οι αθλιοι και αδιαφοροι ξεχνιουνται, οσοι προσφεραν μνημονευονται.

Αλλοι μας αρεσαν, αλλοι οχι και τοσο, αλλοι καθολου. Εδω παραμειναμε και εδω θα συνεχισουμε να ειμαστε και θα συνεχισουμε να μιλαμε και να αισθανομαστε οπως νιωθουμε την καθε στιγμη.

Με λαβορ ποστελ, με Γκουλιας, Οβτσινα, Βολκοβιτσκι, Σκλαβους, Αγαδακους, Γιοσκους Καφετζηδες, Γιουρακς, Γιουρκοβιτς μεχρι τους Κλειζες, Τσιλντρες, Γουντς, Γκριρς, Βουισιτς, Παπαλουκαδες, Τεοντοσιδες, Βεζενκους, Φουρνιεδες κοκ.

Απλα απο το καθε ροστερ και το καθε μπατζετ ο κοσμος εχει και διαφορετικες απαιτησεις.
Ναι μεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαστε και πιστευουμε πως ΠΡΕΠΕΙ παντα να πρωταγωνιστουμε και να κερδιζουμε... αλλα εχουμε και τις αντιστοιχες φιλοδοξιες βλεποντας τα ροστερ, τους προπονητες, την διαχειριση αυτων και αναλογα κρινουμε και σχολιαζουμε.

Οποιοι θελουν φιλαθλους yesmen και φιλαθλους παικτων προπονητων που τους στηριζουν τυφλα και τους ακολουθουν οπου πανε μπορουν να στραφουν προς το ΝΒΑ, εκει που το bandwagoning εχει γινει η νορμα πλεον.

Εμεις εδω θα συνεχισουμε να χαιρομαστε, να κλαιγομαστε, να κραζουμε και να στηριζουμε ο καθενας με τα δικα του κριτηρια, οπως κανουμε αλλωστε απο οσα χρονια θυμαμαι το φορουμ να υπαρχει.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:48 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 5:29 pm
Oι "fan" του καθε Μπι, Σι, Ντι, H, Εφ, Τζι, Ειτς, Αι, Τζει, Κει, Ελ, Εμ, Εν κτλ θα τον ακολουθησουν στην επομενη ομαδα?

Απο περιεργεια ρωταω. :welcome:

έχω φίλους που μου το λένε ευθέως , μου στέλνουν ΑΙ φώτος με Σπανούλη welcome to PAO BC για πικάρισμα κλπ :welcome:

Νομίζω ότι είμαστε πλέον πάρα πολύ άρρωστοι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ γενικά και αόριστα, έχουμε χωρισστεί σε φατρίες ιθαγενών , σαν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ παλιά

Το ποστ σου είναι όαση για το ΤΙ είναι Ολυμπιακός , είναι αυτό που προσπαθούμε να πούμε, μάλλον αποτυχημένα για να ακούμε συνέχεια για το Σπανούλη κάθε φορά που χάνει κερδίζει φεύγει έρχεται αναπνέει ή αντίστοιχα για τον Μπαρτζώκα όταν χάνει κερδίζει βρίζει τσακώνεται.

Καρφί δεν μας καίγεται ποιος θα είναι αύριο , μη σώσει και έρθει κανείς και Μπαρτζώκας έως 2030 με Θωμά Μακισικ βασικούς και 0/10 Φ4

Σημασία έχει μα είναι μια ευχάριστη διαδικασία το να βλέπεις τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, μέχρι Χριστούγεννα δεν ήταν , πλέον είναι πολύ πιο ευχάριστη και κοιτάμε την end of the line γιατί είμαστε Ολυμπιακοί και όχι Μπαρτζωκικοί ή Σπανουλικοί .

Και επειδή ο Σπανούλης είναι ο λόγος που κάποιοι μιας γενιάς που δεν έζησε το '97 πχ, βλέπουμε μόνο μπάσκετ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και δεν θα βλέπαμε τίποτα χωρίς αυτόν και τον Πρίντεζη ( με μια αναλαμπή το Κονφερενς στη μπάλα γιατί το αίμα νερό δε γίνεται ) , ας μην έρθει ποτέ αν είναι να βρει τοξικές φατρίες και δέχεται αυτός ο άνθρωπος τέτοια αντιμετώπιση . Ποτέ μην έρθει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Κυρ Μαρ 15, 2026 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:52 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 4:40 pm
εντωμεταξυ τον καλαθη τον εδιωξε ..αν ηταν θα τον κραταγε να τον βαζει μαζι με τον στραζελ.. :D γενικα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ο σπανουλης θα βαζει μεσα φρανσισκο με γουοκαπ..πιο πολυ οτι ο γουοκαπ θα γινει ο στραζελ του ολυμπιακου ισχυει και θα φερει 2 βαρβατα γκαρντ να παιζουν..που ο στραζελ ειναι καλυτερος παικτης του θωμα κιολας.
Κατσε κατσε!!! Συμφωνω σε ολο το Μπιφ. Αυτο το ο Στραζελ εινα καλυτερος παικτης απο τον θωμα τι το θελες; Αν μιλαμε για την πιεση στην μπαλα πλεοννα το δεχτω. Σαν γενικο συνολο ο Στραζελ ειναι ο ορισμος του αταλαντου ενας Γαλλος Χρηστος Χαρισης για τους παλαιοτερους. Τα μισα του σουτ κανουν και η πορεια τους κανουν ατα ματια μου τον θωμα να φαινεται σουτερ ολκης.

Αν τον συγκρινω με τον πραιμ Θωμα πριν να ξεκινησει το θεμα με την μεση μονο για αστειο μπορω να το εκλαβω. Αν επαιρνε της προσπαθειας που παιρνει ο Στραζελ αναλογικα με το χρονο και τον τροπο χρησμοποιησης ο θωμας θα ειχε μ.ο 12 ποντους ανα παιχνιδι τουλαχιστον

Οκ θα συμφωνω για το οτι ο θωμας εχει πεσει και πρεπει να μην ξεκινα βασικος αλλα αν ερχοταν ο Στραζελ στον Ολυμπιακο θα εκανα διαμαρτυριας πεινας εξω απο το ΣΕΦ

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Μαρ 15, 2026 5:56 pm

shaq7 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
προσωπικα απλα θεωρω οτι ο μπαρτζωκας ετσι που προπονει τα τελευταια λεπτα,την μοσιον που παιζει και τους ασσους κομπαρσους ευρωλιγκα δεν θα δει.Ενω απο την στιγμη που δεν εχει παρει ευρωλιγκα σε 4 οσονουπω 5 φ4 πρεπει να γινει αλλαγη.ο σπανουλης πηγε την μονακο σε τελικο φ4 μεσα στους 5 μηνες που την προπονησε..κερδιζοντας μαλιστα τον μπαρτζωκα και το φαβορι τον ολυμπιακο..οποτε φ4 μπορει να παει και ενα ροστερ 25εκ που εχουμε εμεις..αρα τι εχουμε να χασουμε..

ευχαριστως να με βγαλει λαθος ο μπατζωκας και να την παρει την ευρωλιγκα και να μεινει και αλλα 5 χρονια..θα δεχομαι την καζουρα για το τι βλακειες ελεγα..
Ποια καζούρα ρε φίλε?Γιατι ξέρει κανείς μας ποιος θα τα καταφέρει?
Απλά θεωρώ πως ο Σπανουλης δεν έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του Μπαρτζωκα και κανείς δε ξέρει αν θα το αντέξει όλο αυτό αν και όταν αναλάβει.
Και ναι πήγε τελικό Ευρωλίγκας με αρκετή τύχη θα έλεγα ειδικά στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελονα που ο Παντερ του χάρισε την πρόκριση.Επισης στη Γαλλία πέρσι νομίζω έχασε τίτλους...
Δε λέω ότι δεν είναι καλός και ότι δε θα γίνει πολύ καλός προπονητής και εγώ πιστεύω θα γίνει αλλά δεν έχω δεδομένο ότι θα είναι καλύτερος απ τον Μπαρτζωκα...
Και ξέρεις αν έρθει ο Σπανουλης και αποτύχει δεν είναι εύκολο να πεις Μπαρτζωκα ξανά έλα...
Οπως και να έχει αν φέτος δεν πάρουμε πρωτάθλημα και εγώ θέλω να έρθει με την ελπίδα ότι θα αντέξει αυτός και η οικογένεια του τον πόλεμο απ τον εφευρέτη και όλα τα υπόλοιπα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:02 pm

eddiedimitris έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Απλά θεωρώ πως ο Σπανουλης δεν έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του Μπαρτζωκα και κανείς δε ξέρει αν θα το αντέξει όλο αυτό αν και όταν αναλάβει.
Και ναι πήγε τελικό Ευρωλίγκας με αρκετή τύχη θα έλεγα ειδικά στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελονα που ο Παντερ του χάρισε την πρόκριση.Επισης στη Γαλλία πέρσι νομίζω έχασε τίτλους...
Δε λέω ότι δεν είναι καλός και ότι δε θα γίνει πολύ καλός προπονητής και εγώ πιστεύω θα γίνει αλλά δεν έχω δεδομένο ότι θα είναι καλύτερος απ τον Μπαρτζωκα...
Και ξέρεις αν έρθει ο Σπανουλης και αποτύχει δεν είναι εύκολο να πεις Μπαρτζωκα ξανά έλα...
Οπως και να έχει αν φέτος δεν πάρουμε πρωτάθλημα και εγώ θέλω να έρθει με την ελπίδα ότι θα αντέξει αυτός και η οικογένεια του τον πόλεμο απ τον εφευρέτη και όλα τα υπόλοιπα.
Προπονητικα δεν μπορω να τον κρινω ουτε να τον καταλαβω, καθως αμφιβαλλω αν και ο ιδιος εχει κατασταλαξει στο προπονητικο του στυλ/ταυτοτητα.

Δεν θα ηταν μεσα στις πρωτες μου επιλογες, αλλα απο οτι φαινεται τοσο για τον συλλογο οσο και για μεγαλη μεριδα των φιλων της ομαδας μας υπαρχουν μονο 3 προπονητες σε ολο τον κοσμο για τον Ολυμπιακο. 1. Μπαρτζωκας, 2. Σπανουλης & 3. Σφαιροπουλος, καπου εκει τελειωνουν οι προπονητες για εμας απο οτι φαινεται :P

Αλλα στο ψυχικο/ψυχολογικο κομματι... ο τυπος εχει αντεξει αλλαγη στρατοπεδου απο παο σε Ολυμπιακο και το περασε με flying colors μαλιστα... σε αυτο το κομματι δεν υπαρχει ερωτημα (imho) τυπου "θα αντεξει, δεν θα αντεξει?".

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:07 pm

Εγω ειμαι φαν του Μπι, αυτου που πρεσβευει και χαρηκα το Μπασκετ της δικης του εκδοχης του Ολυμπιακου και αλλο τοσο πικραθηκα με τις ηττες στα φαιναλ φορ.

Επιση υποστηριζω θερμα οτι ο επομενος μεγαλος προπονητης του Ολυμπιακου θα ειναι ο Kill Bill. Αλλα τη δεδομενη στιγμη σιγουρα δεν ειναι καλυτερος του Μπι.

Εγω θεωρω οτι αν ο Μπι παει φαιναλ φορ και το χασει ξανα με καταβασμενα χερια τοτε θα πρεπει να φυγει γιατι απλα επιασε το πικ του σε εναν παγκο ηλεκτρικο που μονο κακο του κανει σε προσωπικο επιπεδο.

Για οσους μιλανε οτι ο Σπανουλης πηρε την Μονακο στο φαιναλ φορ και στο τελικο. Να θυμισω οτι ο Μπαρτζωκας στην πρωτη του χρονια διασεχθηκε ενα ιερο τερας της προπονητικης, και οχι απλα πηρε τον Οσφπ σε τελικο αλλα στην κατακτηση κατινπου γινεται μια φορα καθε 20 χρονια σε μπακ του μπακ παιζοντας ενα μπασκετ πιο ολοκληρωτικο απο εκεινο της περασμενης χρονιας.

Οαο προπονητης ειναι ο Μπι στηριζουμε τον Μπι οταν φυγει ο Μπι μακαρι ο επομενος να ειναι ο Billy και να μεινει στην θεση και για δεκαετιες.

Αλλα πανω απο ολα ειμαστε οπαδοι του Ολυμπιακου. Ουτε Μπαρτζωκικοι ουτε σπανουληικοι ουτε αγγελοπουλικοι ουτε Μαριναϊκοι

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:12 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 5:52 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 4:40 pm
Κατσε κατσε!!! Συμφωνω σε ολο το Μπιφ. Αυτο το ο Στραζελ εινα καλυτερος παικτης απο τον θωμα τι το θελες; Αν μιλαμε για την πιεση στην μπαλα πλεοννα το δεχτω. Σαν γενικο συνολο ο Στραζελ ειναι ο ορισμος του αταλαντου ενας Γαλλος Χρηστος Χαρισης για τους παλαιοτερους. Τα μισα του σουτ κανουν και η πορεια τους κανουν ατα ματια μου τον θωμα να φαινεται σουτερ ολκης.

Αν τον συγκρινω με τον πραιμ Θωμα πριν να ξεκινησει το θεμα με την μεση μονο για αστειο μπορω να το εκλαβω. Αν επαιρνε της προσπαθειας που παιρνει ο Στραζελ αναλογικα με το χρονο και τον τροπο χρησμοποιησης ο θωμας θα ειχε μ.ο 12 ποντους ανα παιχνιδι τουλαχιστον

Οκ θα συμφωνω για το οτι ο θωμας εχει πεσει και πρεπει να μην ξεκινα βασικος αλλα αν ερχοταν ο Στραζελ στον Ολυμπιακο θα εκανα διαμαρτυριας πεινας εξω απο το ΣΕΦ
ναι αλλα εμεις εχουμε 2 χρονια με 25εκ μπατζετ τον θωμα βασικο..αυτον με την μεση..οχι τον θωμα του 22.
ο στραζελ εχει 8π μ.ο και 40% τριποντο ενω πιεζει καλυτερα την μπαλα..σε λιγοτερο χρονο.δεν ειμαι φαν του στραζελ αλλα η μονακο τον εχει σαν ρολιστα..εμεις τον θωμα τον εχουμε τον ΄΄ηγετη΄΄ στα γκαρντ και ο ανθρωπος δεν μπορει να βαλει λει απ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:22 pm

eddiedimitris έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Είναι στο DNA του ανθρώπου να του γυαλίζει αυτό που δεν έχει. Είναι σαν το παράδειγμα να είσαι σε σχέση με την μουνάρα που την θέλουν όλοι και κάπου στα 4 χρόνια έχεις αρχίσει και βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια…ξαφνικά προσλαμβάνουν νέο πρόσωπο στην δουλειά σου, έρχεστε λίγο πιο κοντά και αρχίζουν οι σκέψεις..μήπως θα περάσω εκεί καλύτερα;

Και τελικά την κάνεις την μαλακία, βλέπεις ότι ήταν παρόρμηση της στιγμής, αλλά πλέον έχει γίνει το κακό..

Οι φίλαθλοι πάντα θέλουμε μεταγραφές και πάντα νέα πρόσωπα, πάντα θα κάνει την διαφορά αυτός που λείπει ή που θα έρθει. Τρανό παράδειγμα ο ΠΑΟ που πήρε Χέιζ και νόμιζε ότι έλυσε τα προβλήματα του.

Εμείς λέγαμε όλο το καλοκαίρι για τον άσο και το πεντάρι, τελικά πήραμε και άσο και πέντε και πάλι δεν μας κάνει γιατί ο άσος δεν είναι Μίσιτς, Σλούκας, Φρανσίσκο και πάει λέγοντας.

Αφού ρε αδέρφια δεν παίζουμε έτσι όπως θέλετε να παίξουμε, έχουμε άλλο στυλ, τι να τους κάνουμε όλους αυτούς;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:51 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 6:22 pm
eddiedimitris έγραψε:
Είναι στο DNA του ανθρώπου να του γυαλίζει αυτό που δεν έχει. Είναι σαν το παράδειγμα να είσαι σε σχέση με την μουνάρα που την θέλουν όλοι και κάπου στα 4 χρόνια έχεις αρχίσει και βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια…ξαφνικά προσλαμβάνουν νέο πρόσωπο στην δουλειά σου, έρχεστε λίγο πιο κοντά και αρχίζουν οι σκέψεις..μήπως θα περάσω εκεί καλύτερα;

Και τελικά την κάνεις την μαλακία, βλέπεις ότι ήταν παρόρμηση της στιγμής, αλλά πλέον έχει γίνει το κακό..

Οι φίλαθλοι πάντα θέλουμε μεταγραφές και πάντα νέα πρόσωπα, πάντα θα κάνει την διαφορά αυτός που λείπει ή που θα έρθει. Τρανό παράδειγμα ο ΠΑΟ που πήρε Χέιζ και νόμιζε ότι έλυσε τα προβλήματα του.

Εμείς λέγαμε όλο το καλοκαίρι για τον άσο και το πεντάρι, τελικά πήραμε και άσο και πέντε και πάλι δεν μας κάνει γιατί ο άσος δεν είναι Μίσιτς, Σλούκας, Φρανσίσκο και πάει λέγοντας.

Αφού ρε αδέρφια δεν παίζουμε έτσι όπως θέλετε να παίξουμε, έχουμε άλλο στυλ, τι να τους κάνουμε όλους αυτούς;
λαθος παραδειγμα εδωσες..το σωστο ειναι- εισαι σε μια σχεση χρονια που ξεκινησε καλα,αγαπες μελια περνουσατε υπεροχα..αλλα τα τελευταια χρονια εσυ θες παιδια και αυτη δεν μπορει να στα δωσει..και καθεσαι μαζι της γιατι την αγαπας ξεροντας οτι θα μεινεις με το απωθημενο των παιδιων.

επισης εμεις το καλοκαιρι λεγαμε θελουμε εναν ασσο για βασικο να μπορει να κανει 5 πραγματα σωστα..και ενα 5ρι σαν τον ταρικ..βλεπεις να γκρινιαζει κανενας για τον ταρικ?Στον ασσο ποιον πηραμε?εναν που δεν εχει παιξει εδω και 3 μηνες,τον νιλικινα και τον τζοσεφ..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 6:58 pm

Μα από τον άσο ο Μπι θέλει συγκεκριμένα πράγματα..να κατεβάζει την μπάλα, να την δίνει στον Ντορσει ή στον Φουρνιέ και να πηγαίνει στις γωνίες. Αυτό το κάνει με επιτυχία και ο Ντιλικινά. Πες καλύτερα ότι απλά έχεις βαρεθεί να βλέπεις μότιον και θα ήθελες να δεις κάτι άλλο. Αυτό να το καταλάβω. Αλλά και τον Φρανσίσκο να είχε φέρει, το ίδιο θα τον έβαζε να κάνει με τους άλλους. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, θα το κρίνω στο τέλος της σεζόν.

By the way, ο Στραζέλ μόνο ρολίστας δεν είναι. 23 λεπτά μ.ο έχει, όσα και ο Θωμάς πάνω κάτω.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:01 pm

ναι για αυτο λεμε να φυγει ο μπαρτζωκας για να μην βλεπουμε διακοσμητικα γκαρντ..κυριολεκτικα το εγραψα ετσι και πανω.κανενας δεν εχει προσωπικα με τον μπαρτζωκα,απλα κουραστηκαμε να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια και να χανουμε στα φ4.
ακομα και για τον φρανσισκο αυτο εχω πει..θα τον αφηνε να παιξει οπως μπορει η θα τον εκανε και αυτον να την δινει διπλα και να πηγαινει στην γωνια..

ρολιστας εννοω σαν ρολος..και 30λεπτα να επαιζε ρολιστας ειναι..και ο γουοκαπ ρολιστας ειναι ασχετα που παιζει βασικος και μονος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”